2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde hala geliyor canım normsl demişti doktorumm , bence gelmesi iyidir içimiz temizleniyor. Hep öle düşünüyorum

Ben uyku danışmanlığı alcam bebegim, ne zararı olcakki 6 haftadan önce rutinler etkilş olmaz diyolar bakalım 3 hafta daha var sonra bi tanesi ile ilerleyeceğiim. Faydasjnı görürüm belkim cunku gerçekten bende böle devam edemem. Cok yogun iş tempom oluyor benim, bide eve geldiğimde keremi salla memede uyumasını bekle yapsrsam yandıgımın resmidir

Kızlar siz daha tecrübeli siniz ama kendiniz bol bol kuru kayısı gün kurusu yerseniz bebekte belki rahat gazını çıkarır bir öneri sadece

Bacım bu başka birşey. İlk zamanlar sezaryen sonrası bende zorlanıyordum wc işlerinde ve gazım vardı. Sanırım bende var bundan dolayı dedim. Şimdi bende yok bu çocukta var. Matematiğini çözemedim elim kolum bağlandı.

Ah kuzum o memeyi ağzından bi çekeyim sanki hiç meme vermemişim gibi cıldırıyor yaygara kopuor kendi atmadığı sürece paşam memesiz kalmak istemiyor. Mesela riyasında ağlıylr, eşime diyorum ne görüyor acabada ağlıyo kıyamam diye, eşim şey siyo senin memelerinin uzaklştıgını görüyor bence halsndldkdkd

Orda da içine sinen birini bulmak zor kuşum. İnşallah bulursun. Ama bence mantıklı. Ağlatmayanları destekliyorum bende. Şu gaz sorunu geçtikten sonra bende bir hal çaresine bakıcam. Bu süreçte inşallah yanlış alışkanlıklar edindirmem.

Normal kuzum bizimde öyle, bitti sanıp yatağım battı yazan arkadaşımız olmuştu, birde yatak temizlemekle uğraşmıştı, bünyeden bünyeye değişiyor ama bende de durum aynı
ffestinalente seninki normalde de yapıyorsa iyiymiş valla, benimki yapsa bile normalde sallıyorum kahvaltı hazırlardı, sonrasında gider 2 saat uzanırdı, şimdi aynı gün birkaç işi sıralı şekilde yapınca insan bir mutlu oluyor ki yapmayıp ne yapacak dediğini duyar gibiyim gerçekten daha kendimize gelemedik, hem kendileri için hem bizim için yapıyorlar

Kuzu artık Doğurmayan o kadar az kişi kaldı ve onlarda yazamadıkları için sanki herkes doğum yaptı gibi geliyor, seninki de artık neyi bekliyor canımmmm gelmişiz ağustosun sonuna karşına al konuş diyeceğim ama karnında zaten bak dee birlikte yol aldıklarımız uykusuzluk, süt, gaz, kaka muhabbeti yapıp 1. ay aşısını yaptırıyor, yavaş yavaş bizde bu konulara gelmemiz lazım dee bakalım ne yapacak (akşama doğum başlarmış )

Yok ya daha çok küçükler bence geçer yanlış alıskanlıkta edindirsekk beybix
Artık bütün instagramı dolascam gönlüme göre birini bulurum inşallahh bende fazla kılımdır böle konularda ama ne yapayım

Ay haketten ne konulardan ne konulara geldik ya sjsldkdldkd 1 ay oldu nerdeyse şaka gibi ama hala sahalaeı terketmedik her zamanki gibi forumumuzun basındayız sjdldkdkd aynı anda bu kdar aynı şeyleri yaşayıp doğuran insanı baska nerde bulabilrisim ya süper bişi

Bendee
Ateş ölçer
Emzik ( alt açmada çıldırdığında veriyorum onun haricimde vermiyorm)
Pamuk/ıslak mendil
Pişik kremi
Burun aspiratörü
Bez cokca
Nemlemdirici krem
Alt açma örtüsü
Yedek pijama altı-üstü
Ağız mendili

Bu kadar

Kızlar bebikoma nemlemdirici krem almak istiyorum, aslında var ama mustelayı beğenmedm. Pişik kremi güzel ama nemlendiricisi iyi değil.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız varmıdır yağı falan var ama bide nemlemdiricisi olsum istiyorm, ayacıkları kuruylr cok bazenn

İllamda süt sarhoşu olacaklar hdjdj
Dün ilk defa o kdar kustu ki, 45 dk emmişti, afedersiniz kakasını yaptı ağladı zırladı arandı cıldırdk bi yarım saat daha emdi öle sakinledi o kadar kusuyorsun içme işte şu sütü ama yok.
Memelerö hep dısarıda geziyorum. Artık normalim oldu bu. Avm fala gitsem şak diye açarmışım farketmeden givi geliyor

Sorma canım çok fransız kaldım konulara dahil olamıyorum gaz aşı topuk kanı öyle bakıyorum yani ben eylül anası olcam artık belli oldu gibi, her gün konuşuyorum artık çık diyorum almanyadan oğlum gelecek bir an önce boşalt burayı diyorum ama yok keyfi yerinde ay inşallah her gece o gece bu gece diye giriyorum yatağa ama hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…