- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.881
Daha ıyı gunlerımız bunlarYolun çok başındayız daha
Benimde hala geliyor canım normsl demişti doktorumm , bence gelmesi iyidir içimiz temizleniyor. Hep öle düşünüyorumKızlar kanamam azalmış sarıya az akıntıya dönmüştü şimdi bir baktım tuvalette kıpkırmızı kan ve normal akıntıdan çok daha fazla gelmiş. Yaşayan var mı, normal mi bu yoksa doktora mı söyleyeyim? Daha önce yazan olduysa görmedim kusura bakmayın
Ben uyku danışmanlığı alcam bebegim, ne zararı olcakkiEce çok direniyorum. Sallamamaya (ayakta veya başka biryerde), memede uyutmamaya. İşe başladığımda bunları yapamazsam çocuğum boşluğa düşmesin diye. Çünkü yapamayacağım eminim. Ama geçende bir yazı okudum bu sefer başladım kendimi sorgulamaya. Ben gaddar mıyım neyim diyeartık son noktada şöyle düşünüyorum. Ben onun annesiyim ne istediğini hissederim ve bilirim. Bu çocuk sallanmak veya memede uyumak istiyor gibi görünebilir ancak başka bir yol arıyor ki ben bunları yapmaktan imtina ediyorum. İçimde biryerlerde hissediyorum. Sadece o yol ne ise bulmam lazım. Bizde yol bilmiyoruz ki. Hemen ağlıyosa şak ver rmzik şak salla şak emzir. Bak başka yol bilmiyoruz. Öğreneceğiz.
Kızlar siz daha tecrübeli siniz ama kendiniz bol bol kuru kayısı gün kurusu yerseniz bebekte belki rahat gazını çıkarır bir öneri sadece
Ah kuzum o memeyi ağzından bi çekeyim sanki hiç meme vermemişim gibi cıldırıyor yaygara kopuorAlişkanlıklar 3.ayda baslarmıs. Uyku egıtmenlrı bıle 4 aydan ıtıbaren kabul edıyormus bebeklerı. Emerek uyumayı sevıyorsa sımdıden bır uyku rutını bulup ara ara dene. Mesela memenı cıkarıp emzık ver. Memebı cıkarıp yatagın akoyup pıspıs yap nınnı soyle gıbı... Ornekler cogalır basıt ama uykuya dalmaya yardımcı seyler. Memede tam uykuya dalarken yapabılırsın ufaktan
Ben uyku danışmanlığı alcam bebegim, ne zararı olcakki6 haftadan önce rutinler etkilş olmaz diyolar bakalım 3 hafta daha var sonra bi tanesi ile ilerleyeceğiim. Faydasjnı görürüm belkim cunku gerçekten bende böle devam edemem. Cok yogun iş tempom oluyor benim, bide eve geldiğimde keremi salla memede uyumasını bekle yapsrsam yandıgımın resmidir
Bebek bakım çantanızda neler var kızlar, doğum yapanlar artık tecrübeli en çok ne lazım oluyo odadan odaya ne taşımak gerek? Hala doğuramadığım için canım sıkılıyo bi uğraş lazım bana
Normal kuzum bizimde öyle, bitti sanıp yatağım battı yazan arkadaşımız olmuştu, birde yatak temizlemekle uğraşmıştı, bünyeden bünyeye değişiyor ama bende de durum aynıKızlar kanamam azalmış sarıya az akıntıya dönmüştü şimdi bir baktım tuvalette kıpkırmızı kan ve normal akıntıdan çok daha fazla gelmiş. Yaşayan var mı, normal mi bu yoksa doktora mı söyleyeyim? Daha önce yazan olduysa görmedim kusura bakmayın
Bebek bakım çantanızda neler var kızlar, doğum yapanlar artık tecrübeli en çok ne lazım oluyo odadan odaya ne taşımak gerek? Hala doğuramadığım için canım sıkılıyo bi uğraş lazım bana
Yok ya daha çok küçükler bence geçer yanlış alıskanlıkta edindirsekk beybixOrda da içine sinen birini bulmak zor kuşum. İnşallah bulursun. Ama bence mantıklı. Ağlatmayanları destekliyorum bende. Şu gaz sorunu geçtikten sonra bende bir hal çaresine bakıcam. Bu süreçte inşallah yanlış alışkanlıklar edindirmem.
Valla hepsini bol bol yapıyorım canımm, yapmasam nasıl ağlıyor, can bu dayanmıyor içlerim parçalanıyorZamanla düzene sokuyorsun özellikle ilk 3 ay bebek ne istiyorsa yapılmalı diyorlar bol kucak, nol meme , memede uyuma. Üç aydan sonra alışkanlıklarını oluşturabilirsin
Ay haketten ne konulardan ne konulara geldik ya sjsldkdldkd 1 ay oldu nerdeyse şaka gibiKuzu artık Doğurmayan o kadar az kişi kaldı ve onlarda yazamadıkları için sanki herkes doğum yaptı gibi geliyor, seninki de artık neyi bekliyor canımmmm gelmişiz ağustosun sonuna karşına al konuş diyeceğim ama karnında zatenbak dee birlikte yol aldıklarımız uykusuzluk, süt, gaz, kaka muhabbeti yapıp 1. ay aşısını yaptırıyor, yavaş yavaş bizde bu konulara gelmemiz lazım dee bakalım ne yapacak (akşama doğum başlarmış )
Oo benimkide sallanmaya bayılır ama memede uyuduktan sonra zevkine böleAslında sallayınca uyuyor benimki emdikten sonra ama o da zor. Hiç kendi kendine vakit geçirmiyor
Yap zaten canım bu aylarda bunları yapmak çok önemli alıştırırım korkusu yaşamaValla hepsini bol bol yapıyorım canımm, yapmasam nasıl ağlıyor, can bu dayanmıyor içlerim parçalanıyor
BendeeBebek bakım çantanızda neler var kızlar, doğum yapanlar artık tecrübeli en çok ne lazım oluyo odadan odaya ne taşımak gerek? Hala doğuramadığım için canım sıkılıyo bi uğraş lazım bana
Oo benimkide sallanmaya bayılır ama memede uyuduktan sonra zevkine bölekeyifçimidir nedir yandık valla işimiz var
Dün ilk defa o kdar kustu ki, 45 dk emmişti, afedersiniz kakasını yaptı ağladı zırladı arandı cıldırdk bi yarım saat daha emdi öle sakinlediİllamda süt sarhoşu olacaklar hdjdj
Sorma canım çok fransız kaldım konulara dahil olamıyorum gaz aşı topuk kanı öyle bakıyorum yaniKuzu artık Doğurmayan o kadar az kişi kaldı ve onlarda yazamadıkları için sanki herkes doğum yaptı gibi geliyor, seninki de artık neyi bekliyor canımmmm gelmişiz ağustosun sonuna karşına al konuş diyeceğim ama karnında zatenbak dee birlikte yol aldıklarımız uykusuzluk, süt, gaz, kaka muhabbeti yapıp 1. ay aşısını yaptırıyor, yavaş yavaş bizde bu konulara gelmemiz lazım dee bakalım ne yapacak (akşama doğum başlarmış )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?