- 18 Ağustos 2022
- 3.649
- 12.323
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.901
Teşekkür ederim canımBendee
Ateş ölçer
Emzik ( alt açmada çıldırdığında veriyorum onun haricimde vermiyorm)
Pamuk/ıslak mendil
Pişik kremi
Burun aspiratörü
Bezcokca
Nemlemdirici krem
Alt açma örtüsü
Yedek pijama altı-üstü
Ağız mendili
Bu kadar
Dün ilk defa o kdar kustu ki, 45 dk emmişti, afedersiniz kakasını yaptı ağladı zırladı arandı cıldırdk bi yarım saat daha emdi öle sakinledio kadar kusuyorsun içme işte şu sütü ama yok.
Memelerö hep dısarıda geziyorum. Artık normalim oldu bu. Avm fala gitsem şak diye açarmışım farketmeden givi geliyor
Bende okuyorum da bende kalamiyor artık Beyin ölümüm gerçekleşti sanırımBenim artıyor maalesef ama dünden beri yiyorum ya. Böyle de maskelemiş olacak. Varsa bir alerji bir durum yemezsem ortaya çıkmayacak. O yüzden başladım yemeye.
@leialila37 senden alıntılamıştım ama başka birisinin ismi geldi neyse ben cevap vereyim.
Yok canım eğer canını sıkacak birisi olacaksa hiç olmasın. Lohusa iken normalde önemsemeyeceğin şeyleri önemsiyorsun ve kırılıyorsun. Bu olacağına bedenen yorulmak daha iyi. Bak bana ben kayınvalidemle çok iyi anlaşırdım. Bu güne kadar ne bir lafımız karşılaştı ne kalbimiz kırıldı. Ama bu süreçte cidden çok üzdü beni. Biliyorum niyeti bu değildi ama keşke gelmeseydi. O yüzden sana rahatlıkla iyiki teksin diyorum.
Sanki biraz kalın giydiriyorsun gibi geldi bana ama annişi sensin sen ne yapıyorsan doğrudur
Canım yıkamasan bile mutlaka sil. Onunda rahatlamaya ihtiyacı var.
Kız şefika hangi birini not tutayım? O kadar vaktim mi var benimdaha önce de söylemiştim. Ben her yazışmayı okuyorum ve buradaki aktif görüştüğüm insanlara çok kıymet veriyorum. Aklımda da kalıyor açıkcası.
Oh çok şükür Şefika ya sevindim en azından düşmüş olması sevindirici. Böyle de devam eder inşallah.
Keşke paylaşmasaydı hepimizi etkilemiş. Hassas konular devamı gelmeyecekse keisnlikle paylaşılmamalı ben bunu bencillik olarak görüyorum yalan söyleyemeyeceğim. Bizimle paylaşsaydı konuşsaydı böyle düşünmezdim ama bir cümle edip gitmek doğru değil.
Soğanı başına koyuyorsun canım gece yatarken. Ama cidden açıyor.
O çekirdek kemerini nasıl ısıtıyorsun? Nasıl kullanılıyor canım o?
Kuzum hiç anlamıyorum bu mevzudan. Tek bildiğim içine sinmezse ne olursa olsun 2. 3. Doktor fikri almak gerektiği.
Kız bunlarda ne var benim kocamda yapıyor bunları ki bunlar matah şeyler değil. Sana destek olmuş olmuyor ki bunları yaparak. Onunda görevi hayat müşterek kusura bakmasın erkekler. Ev süpürmek kadın görevi mi de yaptı diye madalya takayım. Çok gerginim Acemi
Ben daha cesaret edemedim o kadarını yha dr a gidip açtırayim diye düşündüm ama geçti şükür toparladı yavrum ateşi burnue geçti Allaha şükür arada bir hırıltı oluyo onuda ucuna geliyor zaten hemen çekiyorum bende derinden temizlemeyi daha tam gerceklestiremedimHergun yıkama bende yapmıyorum. Bundan oncekı oglumda kıs bebegıydı. Terletmısız burnu tıkanmıstı 7 gunlukken. Doktorumuz hemen yıkadı pıslık cıktı ama ne pıslık. Sonra o tıkanıklık hemen gectı yontemi gosterdı bızede ben ara ara yıkıyorum ılerde kalan ne pıslık varsa kendı atıyor
ffestinalente seninki normalde de yapıyorsa iyiymiş valla, benimki yapsa bile normalde sallıyorum kahvaltı hazırlardı, sonrasında gider 2 saat uzanırdı, şimdi aynı gün birkaç işi sıralı şekilde yapınca insan bir mutlu oluyor ki yapmayıp ne yapacak dediğini duyar gibiyim gerçekten daha kendimize gelemedik, hem kendileri için hem bizim için yapıyorlar
Bende okuyorum da bende kalamiyor artık Beyin ölümüm gerçekleşti sanırımduyamama da başladı esim birşey diyo ney diyorum yine diyor yine duykutkeumt birdaha neydi yha deyince aman bosver duyma Daha iyi şimdi anliycan çenen Durmaz senin diyo doğumdan sonra bittim ben evden cikmasim gelmiyor artık dışarda sıcaklardan durulmuyor gezmeyi seven ben koltuktan kalkasim yok.. bir ay aşı olsukt bugün 4075 kg olmuşuz cumadan bu güne herşeyi gayet iyi gelişim beslenme yönünde. Çarşıda işlerimiz vardı tam dört saat kucağımda taşıdım ve gık demedi iki kere açıktı ama gözünü hiç açmadı eve bi geldik oldumu sana faltaşı uyumadı huzursuzluk yaptı Yeni daldı daha bende küt giderim artık
Ben daha cesaret edemedim o kadarını yha dr a gidip açtırayim diye düşündüm ama geçti şükür toparladı yavrum ateşi burnue geçti Allaha şükür arada bir hırıltı oluyo onuda ucuna geliyor zaten hemen çekiyorum bende derinden temizlemeyi daha tam gerceklestiremedim
Arabada bende o tipteyim camlar filim li hemen elim gidiyor ağladıkça esim hop hop örtsene len diyorHdjdjjdjdj allahım kibele gibiyiz hepimiz cidden. Kapalı olan yoktur herhalde
Bende anlamıyorum ya o kadar kusuyosun ne diye içiyosun bebde benim oğlanda doyma duyusu yok sanırdım demek ki bebişler genelde böyle hdjjddj
Açılır bence Ece ben daha büyük konuşmam. En son orda burda çocuk emzirenlere sallamıştım burda gayette insani bir ihtiyaçmış
Aynen başka iş güç olunca yemek ti wc falan o arada anca ama Cook istekli olsun istemiyorum uyurken hersiyimi halletmeye çalışıyorum da anam bunlar bi akilli gerçekten masllah kapıdan dışarı çıkayım başlıyor kedi gibi mirin kirina abisine salla diyorum anne durmuyor diyo geliyorum ben içeriye hic konuşmadan sesimi duyurmadan ben sallıyorum küt gidiyor tuafBndd aynı. Alısmadan zıyade ılk 3 ay bılınclı degıl refleks geregı emmek ıstıyolar mıs cok. Bende işim çok olunca verıyorum. Yoksa evı temızle cocuklara bak yemek yap yetıstırcem dıye cok kosuyoruz. Bırde masaj yaparken ıyı oluyor
Çok teşekkür ederim canımKikom bende de şunlar var;
Min 6-7 bez, bittikçe dolduruyorum.
Alt açma matı
Islak mendili
Hametan, zinc ve ivanatura pişik kremleri ve pamuk (dönüşümlü kullanıyorum ve pamukla sürüyorum. Elle süremem.)
Her emmeden sonra içtiği bir ilacı var o
Keçi kılı tarağı, saçını tarayıp duruyorum hdjdjdj çok yakışıklı oluyor taranınca
Pimpirik abidesiyimdir bilirsin, ateş ölçeri
Bebe losyon ve yağı (gaz için masaj yapıyorum)
Burun aspiratörü
Tırnakları çok çabuk uzuyor ya inanılmaz o yüzden ben törpüsünü de çantasında tutuyorum.
kikelomo
Öyle gerçekten o uyurken küt giderim bende degilse zor bacım geceki uyku yetmiyor bana arada yapıyorum kacamak bende..Bacım bende de var o. Oluyormuş ama normalimize döneceğiz. Herşeyi unutuyorum. Aklımda tutamıyorum. Normalde zehir gibidir hafızam şuan yavaştan eridi hdjdj
Hemen uyu hemen ben uyumadım çok pişmanım. Ya uyumakta hiç güzel değil. Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissettiriyor. Çocuk uyudukça uyuyun diyenlere kızarım ben normalde ama keşke uyusaydım jdjdjjd
Ahh ahh kucukler ama oynatıyolar bızı. Bnde dıyorum bagırınca meme verem mı dıyorum bebişe çıldırıyo oda anlıyormus gıbı esımde dıyor bır erkege sorulur mu buAh kuzum o memeyi ağzından bi çekeyim sanki hiç meme vermemişim gibi cıldırıyor yaygara kopuorkendi atmadığı sürece paşam memesiz kalmak istemiyor. Mesela riyasında ağlıylr, eşime diyorum ne görüyor acabada ağlıyo kıyamam diye, eşim şey siyo senin memelerinin uzaklştıgını görüyor bence halsndldkdkd
Benım alıskanlık ben o yontemı hemsırelerden ogrendım dıger cocuklarda cahıl cesaretiyleBende okuyorum da bende kalamiyor artık Beyin ölümüm gerçekleşti sanırımduyamama da başladı esim birşey diyo ney diyorum yine diyor yine duykutkeumt birdaha neydi yha deyince aman bosver duyma Daha iyi şimdi anliycan çenen Durmaz senin diyo doğumdan sonra bittim ben evden cikmasim gelmiyor artık dışarda sıcaklardan durulmuyor gezmeyi seven ben koltuktan kalkasim yok.. bir ay aşı olsukt bugün 4075 kg olmuşuz cumadan bu güne herşeyi gayet iyi gelişim beslenme yönünde. Çarşıda işlerimiz vardı tam dört saat kucağımda taşıdım ve gık demedi iki kere açıktı ama gözünü hiç açmadı eve bi geldik oldumu sana faltaşı uyumadı huzursuzluk yaptı Yeni daldı daha bende küt giderim artık
Ben daha cesaret edemedim o kadarını yha dr a gidip açtırayim diye düşündüm ama geçti şükür toparladı yavrum ateşi burnue geçti Allaha şükür arada bir hırıltı oluyo onuda ucuna geliyor zaten hemen çekiyorum bende derinden temizlemeyi daha tam gerceklestiremedim
Aynı benımkı. Oglum dıyor aynsıını yapıyorum susmuyor anne dıyor. Uyudumu hemn temzlık yemek yapıyorum. Nerde o uyuyunca bızde uyucaz sozde. İş guc duruyo sonra mecburuzAynen başka iş güç olunca yemek ti wc falan o arada anca ama Cook istekli olsun istemiyorum uyurken hersiyimi halletmeye çalışıyorum da anam bunlar bi akilli gerçekten masllah kapıdan dışarı çıkayım başlıyor kedi gibi mirin kirina abisine salla diyorum anne durmuyor diyo geliyorum ben içeriye hic konuşmadan sesimi duyurmadan ben sallıyorum küt gidiyor tuaf
Cogu doktor danısman ve annelerden duydugum 4 aydan once uyku egıtımın faydası yok dıyorlar. Tabı okudugum vıdeolardan ızledıgım kadar yuzyuze gorusmedım. Oncesınde faydası yok bosuna paranızı kaptırmayın dıyorlardı ordan aklımda kaldıBen uyku danışmanlığı alcam bebegim, ne zararı olcakki6 haftadan önce rutinler etkilş olmaz diyolar bakalım 3 hafta daha var sonra bi tanesi ile ilerleyeceğiim. Faydasjnı görürüm belkim cunku gerçekten bende böle devam edemem. Cok yogun iş tempom oluyor benim, bide eve geldiğimde keremi salla memede uyumasını bekle yapsrsam yandıgımın resmidir
Bende bebek bezı ıslak mendıl pamuk kucuk kutuda su pısık kremı d vıtamını acı elma yagı mendıl tırnak makası(cok cabuk uzuyo kıstırdıgım yerde kesıyorum) emzıkBebek bakım çantanızda neler var kızlar, doğum yapanlar artık tecrübeli en çok ne lazım oluyo odadan odaya ne taşımak gerek? Hala doğuramadığım için canım sıkılıyo bi uğraş lazım bana
Okadar cabuk buyuyolarkı. Bu aydakı haftadakı tadı kokusu masumlugı ozlenıyor bıde karnımızda bızleydı 9 ay boyunca zaten bıze alıskınlar. Koca karı lafları kucaga alıstorma opme koklama yatma yanına bla blaValla hepsini bol bol yapıyorım canımm, yapmasam nasıl ağlıyor, can bu dayanmıyor içlerim parçalanıyor
Ay aynı şeyi söyledi canim doktor bugun gittik. Keyiften uyumuştur o dedi. Ama gece hiç oyle değildik valla korktum baya.Kuzum seninki kaç günlüktü, ben buraya yazmıştım önceden belki denk gelmişsindir benim ilk kızımda aynı seninki gibi saatlerce uyandıramamıştım, elini yüzünü yıkıyordum alt değiştiriyordum yok yani uyanmıyordu, sonra eşimi aradım hemen koş gel çocuğa birşey oldu diye doktora götürdük doktor bebeğin keyfi tutmuş rahat bırak uyusun demişti ki Orda da sırada gözünü açamamıştı düşün
Eğer ki sarılık olma zamanını atlattı isen Dur bakalım belki seninkinin de keyfi tutmuştur
Ay aynı şeyi söyledi canim doktor bugun gittik. Keyiften uyumuştur o dedi. Ama gece hiç oyle değildik valla korktum baya.
Görmemiştim canim önceden yazdığını insan tedirgin oluyor. Sarılık yok şükür. 14 günlük olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?