2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kikom bende de şunlar var;

Min 6-7 bez, bittikçe dolduruyorum.
Alt açma matı
Islak mendili
Hametan, zinc ve ivanatura pişik kremleri ve pamuk (dönüşümlü kullanıyorum ve pamukla sürüyorum. Elle süremem .)
Her emmeden sonra içtiği bir ilacı var o
Keçi kılı tarağı, saçını tarayıp duruyorum hdjdjdj çok yakışıklı oluyor taranınca
Pimpirik abidesiyimdir bilirsin, ateş ölçeri
Bebe losyon ve yağı (gaz için masaj yapıyorum)
Burun aspiratörü
Tırnakları çok çabuk uzuyor ya inanılmaz o yüzden ben törpüsünü de çantasında tutuyorum.

kikelomo

Hdjdjjdjdj allahım kibele gibiyiz hepimiz cidden. Kapalı olan yoktur herhalde
Bende anlamıyorum ya o kadar kusuyosun ne diye içiyosun bebde benim oğlanda doyma duyusu yok sanırdım demek ki bebişler genelde böyle hdjjddj

Açılır bence Ece ben daha büyük konuşmam. En son orda burda çocuk emzirenlere sallamıştım burda gayette insani bir ihtiyaçmış

Bende okuyorum da bende kalamiyor artık Beyin ölümüm gerçekleşti sanırım duyamama da başladı esim birşey diyo ney diyorum yine diyor yine duykutkeumt birdaha neydi yha deyince aman bosver duyma Daha iyi şimdi anliycan çenen Durmaz senin diyo doğumdan sonra bittim ben evden cikmasim gelmiyor artık dışarda sıcaklardan durulmuyor gezmeyi seven ben koltuktan kalkasim yok.. bir ay aşı olsukt bugün 4075 kg olmuşuz cumadan bu güne herşeyi gayet iyi gelişim beslenme yönünde. Çarşıda işlerimiz vardı tam dört saat kucağımda taşıdım ve gık demedi iki kere açıktı ama gözünü hiç açmadı eve bi geldik oldumu sana faltaşı uyumadı huzursuzluk yaptı Yeni daldı daha bende küt giderim artık
Ben daha cesaret edemedim o kadarını yha dr a gidip açtırayim diye düşündüm ama geçti şükür toparladı yavrum ateşi burnue geçti Allaha şükür arada bir hırıltı oluyo onuda ucuna geliyor zaten hemen çekiyorum bende derinden temizlemeyi daha tam gerceklestiremedim

Nsjsjsj beni çok iyi tanıdığını düşünüyorum senin Acemi ne diyeceğimi bile önceden biliyosun. Bir keresinde de başka bir konuda benimle ilgili bşr yorum yapıp oha arkadaşım mı ifşa mı oldum sanmıştım hdjdjjd

Yapsınlar tabiimki bizde 9 ay bebiş taşıdık bak doğurduk 2 sokun oturup dinlenemiyoruz hdjdj Bulut uyudu yemek yedim, ufak bir işim vardı onu hallettim. 2-3 dk ya uyanır mıkırdamalar başladı ve güya uyuyacaktım. O kadar pişmanım ki keşke aç kalsaydım da uyusaydım hdjjdnd

Bacım bende de var o. Oluyormuş ama normalimize döneceğiz. Herşeyi unutuyorum. Aklımda tutamıyorum. Normalde zehir gibidir hafızam şuan yavaştan eridi hdjdj

Hemen uyu hemen ben uyumadım çok pişmanım. Ya uyumakta hiç güzel değil. Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissettiriyor. Çocuk uyudukça uyuyun diyenlere kızarım ben normalde ama keşke uyusaydım jdjdjjd

Arabada bende o tipteyim camlar filim li hemen elim gidiyor ağladıkça esim hop hop örtsene len diyor .. kilo alımı iyiyse doyuyorsa canım fazla şey yaomat büyüdükçe o huyunda azalma olur gibi. Benim gorumceninki şantaj niyetine kullanıyor du ağladıkça kusardi istediğini almasınlae ağlamaya başlardı tıkanıp kusardi sanirim 2 yasina kadar öyleydi ne zaman tam durdu bilemem ama şuan yok kusma işi o değil oyuncak isterdi olmaz o küçük derdim gözüme bakarak hemen öğürme hareketi yapardı Allah'ım bir tiplere girerdi gorcen

Aynen başka iş güç olunca yemek ti wc falan o arada anca ama Cook istekli olsun istemiyorum uyurken hersiyimi halletmeye çalışıyorum da anam bunlar bi akilli gerçekten masllah kapıdan dışarı çıkayım başlıyor kedi gibi mirin kirina abisine salla diyorum anne durmuyor diyo geliyorum ben içeriye hic konuşmadan sesimi duyurmadan ben sallıyorum küt gidiyor tuaf

Çok teşekkür ederim canım tarak tırnak makası benim de aklıma geldi ama bilemedim işte kullanmayınca lazım olur mu olmaz mı, tecrübesizlik

Öyle gerçekten o uyurken küt giderim bende degilse zor bacım geceki uyku yetmiyor bana arada yapıyorum kacamak bende.. kızma bacım başlarından geçtiği için millet uyudum uyu diyorlar sana değilse büyük güç hasta oldukları zaman Rabb'im sana guc veriyor bakiyorsun uykusuz falan da normaldeyken o olmuyor bizde

Kuzularım bi de annem geldi Türkiyeden 3 gündür burda, kadıncağız sıkılıyo ben sürekli yatıyorum dinleniyorum, ayaklarım şiş yürüyemiyorum bi yere de gidemiyoruz zaten hiç halim yok, üzülüyorum. Bebiş gelse en azından hiçbirimizin sıkılmaya vakti kalmaz

Ahh ahh kucukler ama oynatıyolar bızı. Bnde dıyorum bagırınca meme verem mı dıyorum bebişe çıldırıyo oda anlıyormus gıbı esımde dıyor bır erkege sorulur mu bu

Benım alıskanlık ben o yontemı hemsırelerden ogrendım dıger cocuklarda cahıl cesaretiyle

Aynı benımkı. Oglum dıyor aynsıını yapıyorum susmuyor anne dıyor. Uyudumu hemn temzlık yemek yapıyorum. Nerde o uyuyunca bızde uyucaz sozde. İş guc duruyo sonra mecburuz
Hepte yemek yaparken yer sılerken uyanıyo. Elımde cocuk dıger elde kepce, vıleda, supurge allh ne verdiyse artık oyke bıtıyo işler. Bneımkı bıde laf ıstıyo hep yuzune bakıp konusucan. Hıc bısey ellemeden. Yemek bıle yesen bagırıyo onla ılgılencen hep

Cogu doktor danısman ve annelerden duydugum 4 aydan once uyku egıtımın faydası yok dıyorlar. Tabı okudugum vıdeolardan ızledıgım kadar yuzyuze gorusmedım. Oncesınde faydası yok bosuna paranızı kaptırmayın dıyorlardı ordan aklımda kaldı

Bende bebek bezı ıslak mendıl pamuk kucuk kutuda su pısık kremı d vıtamını acı elma yagı mendıl tırnak makası(cok cabuk uzuyo kıstırdıgım yerde kesıyorum) emzık
Dısarıda kullandıgım arabaya aıt cantada da ıslak mendıl alt acma ortusu bebek bezı bırer kat kıyafet para bulunıyor. Abılerı var anıden cıkmamız gerekıyo bazen okul vs işlerı için

Valla hepsini bol bol yapıyorım canımm, yapmasam nasıl ağlıyor, can bu dayanmıyor içlerim parçalanıyor
Okadar cabuk buyuyolarkı. Bu aydakı haftadakı tadı kokusu masumlugı ozlenıyor bıde karnımızda bızleydı 9 ay boyunca zaten bıze alıskınlar. Koca karı lafları kucaga alıstorma opme koklama yatma yanına bla bla
Alısısn yatsın benle zaten hemen buyuyor kucucuk daha adapte olamamıa.
Anne bebegın alnını operse beyındekı dalgalnmalar ona ozguven mesajı verırımiş. Anne gogsunde kalo atısını duyan bebek korkularından kurtulur daha sakın ozguvenlı olurmus.

Ay aynı şeyi söyledi canim doktor bugun gittik. Keyiften uyumuştur o dedi. Ama gece hiç oyle değildik valla korktum baya.
Görmemiştim canim önceden yazdığını insan tedirgin oluyor. Sarılık yok şükür. 14 günlük olduk.

Aynı duyguları yaşayıp o an çok korkmuştum o nedenle inan seni çok iyi anlıyorum ki şimdi 2.kez anneyim aynı şeyi yine yaşasam korkar mıyım evet korkarım valla (bazı şeyleri teorik olarak bilmek pratik de açıkcası pek işe yaramıyor, neden benim rumuzum acemianne nereden baksan bir pratisyen kadar bikgilendik çocuk konusunda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…