2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Teşekkür ederim canım

Sil baştan her şey bence. E her çocuk da farklı tabii başka o şekilde başınıza geldi mi canım hiç? Valla korkuyorum artık çocuk memeyi mi istemiyor diye neyseki gündüz aldı sukur

Ay bak hemen boşluk dolduracak şey söyleyeyim. Ben kararsızlıktan tam yerlestirmemistim ama kesinlikle bebeğin tüm eşyalarını bir alana yerleştir yerlestirmediysen. Eve bir geldik herkes bebeğin bir eşyasını yerini soruyor ben de boş bulduğum alanlara koymuş geçmiştim o beni çok zorladı.
Keçe çantayı soruyorsan da ona da suanlik sadece alt değiştirme eşyalarını koyuyorum çünkü başka bir şeye ihtiyacımız olmuyor. Elma yağı, corekotu yağı, alt açma örtüsü, ıslak mendil,bez, bir de ağız bezi koyuyorum. Pisik kremi falan.

Ben de slepy den memnun değilim ya. Bantları çıkıp duruyor.
Ay sleepy den nefret ettim dedem abartmış olur muyum? 3 defa kakası taştı üstümüZ hep kaka oldu çok saçma bir bez, priması az kalmıştı gene onu taktım valla o da pişik yapmıştı onu da değiştircem gene yaparsa.

Hemen adet gorenler olmus benım 15,20 gun kırmızıydı sındi arada kırmızı arada normal cozemedım
Canım adet gördüğümü nasıl anlayacam ki? Zaten hep hafif hafif kan geliyordu şimdi bildiğin kırmızı kan geldi ama nasıl anlaşılır ki cidden
Aynı şekildeyim azaldı rengi değişti tekrar kırmızı geliyor normal herhalde ya 40 gün bile gören varmış o kadar sürmez gibi ama devam ediyor
Benimde hala geliyor canım normsl demişti doktorumm , bence gelmesi iyidir içimiz temizleniyor. Hep öle düşünüyorum
Normal kuzum bizimde öyle, bitti sanıp yatağım battı yazan arkadaşımız olmuştu, birde yatak temizlemekle uğraşmıştı, bünyeden bünyeye değişiyor ama bende de durum aynı
Valla ben temizlendiği için memnunum sadece korktum acaba bişe mi var diye ama hepinizin öyleyse iyi. Peki sizin koku oluyor mu ya? Baya kötü kokulu benim bu kan, bir gün duş almasam leş.
Ay ben de öyle, sanki bağımlı gibi. Gece hele hep dışarıdaydı memem, şuanda da mesela üzerinde uyudu ben de uyanmasın diye öyle açıkta bıraktım takılıyoruz evde tarzan gibi

Bebek bakım çantası ne? Ben bir dolap ayırdım, oraya bütün eşyalarını koydum, ihtiyaç oldukça ordan alıyorum. Organizer almıştım eşyaları için ama zatrn dolabın içinde diye kullanmadım. Bir tek alt değiştirme çantası var onda da bez krem ıslak mendil ve pamuk var.

bende eylul annesi olacam herhalde... gercekten 40 haftalık olduk ve bekliyoruz paşayı.. bugun kontrolum vardi doktor haftaya persembeye randevu verdi gelmezse suni sancı olacak dedi.

Sil baştan her şey bence. E her çocuk da farklı tabii başka o şekilde başınıza geldi mi canım hiç? Valla korkuyorum artık çocuk memeyi mi istemiyor diye neyseki gündüz aldı sukur

Yok benim başıma başka hiç gelmedi öyle bir durum,
memeyi bırakacak mı acaba diye korktuğum 3.5-4ay gibi bir atak geçirmiştik, o atak da hala aklımda inşallah bu sefer yaşamam yaşamayız hiç birimiz

ay nerdesiniz bende Belcıkada yasıyorum

kiraz cekirdek torbasını normal fırina koyabiliyir muyuz ustü bez ya bilmedigimden soruyorum kusuruma bakmayın
Evet koyuyoruz zaten sıcak fırında 10, 15 dk yeterlı. Ben yazdan kompostoluk attıgum kırazlardan kendım yaptım. Bır tulbente kese gıbı dıktım. O yanmadıysa hazırı hıc yanmaz

Hipp aldim ben yag kullanmiyorum gozenekler icin zararliymis. Onun yerine hipp bebek losyonuyla masaj yapiyorum her banyodan sonra

Biz sadece gebitamax kullanıyrz tüm hamilelik boyunca size ekstra foliik asitmi yazdı nasıl oldu

Ghhhhhhddddkll senin ve benim organizatörlerle (!) neden hiç yıldızımız barışmıyor acaba

Hangi modeli sleepy nin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…