- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.941
Festicim laktozsuz yoğurttan ayran içsen o da mı aynı etkiyi yapıyor?Yediklerimizin bu kadar hızlı ve kesin etki etmesi beni çok üzüyor. Napıcaz böyle bilmiyorum. Bizde insanız ya canımız çekiyor neticede. Ben günlerdir peynir ve ayran diye dolanıyorum. Ama yesem çocuğum mahvolacak biliyorum yemesem nefsim sıkıştırıyor. Bilemedim zormuş.
Bende hep öyle emzirmistim oğlumu bir süre sonra göğsündeki kahverengi kısım silokonun değdiği alan şeklini alıyor dikdörtgen şeklinde açıkta kalan diğer bolge beyazlasiyor. Bebekle teması azalttığı için süt azaltıyor diyorlar sanırım bu bilgi doğru bende öyle olmuştuBen ilk günden beri kullanıyorum canim. Bana da hastanede hemşire tak dedi ordan taktım. Iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Aman emsin de ister silikondan emsin ister çıplak deyip biraktirmiyorum. Ama gece uyku sersemi emerken bi çıkarıp düz şekilde veriyorum alıyor. Ama kendinde emerken çıkarıp verdiğimde yabancı bir şeymiş gibi yapıyor almıyor tam memeyi. Bir zararı var mi ki silikon ucun? Ben yararlarını gordum. Yara olmadi sızlamadı hemen aldi şükür. Bir zararı yoktur inşallah.
Birer kaşık can çekmelik yesende mi etkiler ki canım acabaYediklerimizin bu kadar hızlı ve kesin etki etmesi beni çok üzüyor. Napıcaz böyle bilmiyorum. Bizde insanız ya canımız çekiyor neticede. Ben günlerdir peynir ve ayran diye dolanıyorum. Ama yesem çocuğum mahvolacak biliyorum yemesem nefsim sıkıştırıyor. Bilemedim zormuş.
Misal şöyle bi şey kız, taraktı bezdi ıvır zıvır koyup oda oda gezdiriyon nereye gidersenBebek bakım çantası ne?Ben bir dolap ayırdım, oraya bütün eşyalarını koydum, ihtiyaç oldukça ordan alıyorum. Organizer almıştım eşyaları için ama zatrn dolabın içinde diye kullanmadım. Bir tek alt değiştirme çantası var onda da bez krem ıslak mendil ve pamuk var.
Bir alan derken her şeyi aynı yere mi koymaktan bahsediyosun canım, ben bi şifonyere kıyafetlerini battaniye havlu vs koydum, diğer eşyaları alt değiştirme masasının alt gözünde. Organizer kutularda düzenledim her şeyi artık bulamazlarsa yuh diyorumAy bak hemen boşluk dolduracak şey söyleyeyim. Ben kararsızlıktan tam yerlestirmemistim ama kesinlikle bebeğin tüm eşyalarını bir alana yerleştir yerlestirmediysen. Eve bir geldik herkes bebeğin bir eşyasını yerini soruyor ben de boş bulduğum alanlara koymuş geçmiştim o beni çok zorladı.
Keçe çantayı soruyorsan da ona da suanlik sadece alt değiştirme eşyalarını koyuyorum çünkü başka bir şeye ihtiyacımız olmuyor. Elma yağı, corekotu yağı, alt açma örtüsü, ıslak mendil,bez, bir de ağız bezi koyuyorum. Pisik kremi falan.
Ben de yarın tam 40 haftalık oluyorum, hastaneye gideceğim sabah bakalım ne diyecekler. Suniye gerek kalmadan kendileri gelseler keşkebende eylul annesi olacam herhalde... gercekten 40 haftalık olduk ve bekliyoruz paşayı.. bugun kontrolum vardi doktor haftaya persembeye randevu verdi gelmezse suni sancı olacak dedi.
Slovenyadayım benay nerdesiniz bende Belcıkada yasıyorum
Senin iyi canim. Benim biri dolabın bir yerindeydi biri cekmecenin bir yerindeBir alan derken her şeyi aynı yere mi koymaktan bahsediyosun canım, ben bi şifonyere kıyafetlerini battaniye havlu vs koydum, diğer eşyaları alt değiştirme masasının alt gözünde. Organizer kutularda düzenledim her şeyi artık bulamazlarsa yuh diyorumkeçe çantayı da pratik olsun diye hazırlıcam yoksa alt değiştirme masasında her şeyi var
Aa anladim canim. Allah allah demek öyle oluyorBende hep öyle emzirmistim oğlumu bir süre sonra göğsündeki kahverengi kısım silokonun değdiği alan şeklini alıyor dikdörtgen şeklinde açıkta kalan diğer bolge beyazlasiyor. Bebekle teması azalttığı için süt azaltıyor diyorlar sanırım bu bilgi doğru bende öyle olmuştu
Ah kuşum valla sorma, 3 bucukta bi uyandı, şu saate kadar uyumadı, duan bile tsm uyuyor sayılmaz her sese kalkıyorAy sleepy den nefret ettim dedem abartmış olur muyum? 3 defa kakası taştı üstümüZ hep kaka oldu çok saçma bir bez, priması az kalmıştı gene onu taktım valla o da pişik yapmıştı onu da değiştircem gene yaparsa.
Canım adet gördüğümü nasıl anlayacam ki? Zaten hep hafif hafif kan geliyordu şimdi bildiğin kırmızı kan geldi ama nasıl anlaşılır ki cidden
Valla ben temizlendiği için memnunum sadece korktum acaba bişe mi var diye ama hepinizin öyleyse iyi. Peki sizin koku oluyor mu ya? Baya kötü kokulu benim bu kan, bir gün duş almasam leş.
Ay ben de öyle, sanki bağımlı gibi. Gece hele hep dışarıdaydı memem, şuanda da mesela üzerinde uyudu ben de uyanmasın diye öyle açıkta bıraktım takılıyoruz evde tarzan gibi
Ahahahahahahah valize aldığım işimi daha da zorlaştırdı hatta hastanede.Ghhhhhhddddkll senin ve benim organizatörlerle (!) neden hiç yıldızımız barışmıyor acaba
Natural püh cezasını versin bak gene aklıma geldiHangi modeli sleepy nin?
Aaa bende bunun aynısı var ama daha koymadım hiçbişe. Her şey her yerde hahah düşününce de gereksiz gelmişti ama şu an tekrar düşündüm çok gerekli. Ben de diyorum neden etraf bebek eşyası doldu. Ben hala çıkamadım hamile beyindenMisal şöyle bi şey kız, taraktı bezdi ıvır zıvır koyup oda oda gezdiriyon nereye gidersenalt değiştirme çantası da denebilir yani sadece bez mendil koyarsan
Ay ama görsen ne eziyetle yürüdüm ağlaya sızlana yeter ki aşağısı yumuşasın diye ayyyy demin yürüyüşe çıktık 15 dk annemle ve ben pert ki düşün kaç kilo eksiğim şuankız sen mi demiştin ben her gün 1 saat yürüyorum diye doğuma kadar, nasıl yürüdün son haftanda maşallah
Benim de 5 saat uyuduğu oluyor sonra 5-6 saat uyumuyor. Bu çocuğun hiç yenidoğan evresi olmadı şöyle diyeyim ki ayyy ne kadar çok uyuyorAh kuşum valla sorma, 3 bucukta bi uyandı, şu saate kadar uyumadı, duan bile tsm uyuyor sayılmaz her sese kalkıyor
Ahahahahahahah valize aldığım işimi daha da zorlaştırdı hatta hastanede.eşime söylüyordum şunu bul ver diye, bütün fermuarları tek tek açıp gösteriyo falan sinir olmuştumskdkd
Natural püh cezasını versin bak gene aklıma geldi
Aaa bende bunun aynısı var ama daha koymadım hiçbişe. Her şey her yerde hahah düşününce de gereksiz gelmişti ama şu an tekrar düşündüm çok gerekli. Ben de diyorum neden etraf bebek eşyası doldu. Ben hala çıkamadım hamile beyinden
Ay ama görsen ne eziyetle yürüdüm ağlaya sızlana yeter ki aşağısı yumuşasın diye ayyyy demin yürüyüşe çıktık 15 dk annemle ve ben pert ki düşün kaç kilo eksiğim şuandemek ki gözüm kararmış öss sınavı gibi hırs yapmışımamsmsm
Benim de 5 saat uyuduğu oluyor sonra 5-6 saat uyumuyor. Bu çocuğun hiç yenidoğan evresi olmadı şöyle diyeyim ki ayyy ne kadar çok uyuyor(ama düzenli uyku böyle 5 saat uyuyup 5 saat faltaşı gibi olması değil tabii ay anlatamadım
Festimm bebek bezinde şimdi okurken aklıma geldi kız erkek bebeğe göre de memnun kalma yada kalmama durumu oluyor gelecek aylarda (sallıyorum erkek bebekte hemen küçük tuvaleti dışarı çıktı gibisinden şuan çok küçükler ama ilerleyen aylarda daha belirgin oluyor bu durum)Jdjjdjs ay kıyamiş bide yıkadın ütüledin onları
Aaa natural taşırmadı bizde ama poposu her daim kırmızıydı ondan şüpheleniyorum değiştirdim. Şuan bioyu kullanıyorum o daha iyi gibi.
En azından istediğin oldu jdjdj tıp kazanmış gibisin gözümde. Bense hayvan gibi çalışıp kamplara girip barajı geçememiş öğrenci gibiyim adeta. Perine masajı bile yaptırıdm ya normal doğurcam diye
Biiz kandırdılar hani yenidpğan min 17 saat uyuyodu. Ben giç görmedim
Bencede cnm bugün göz gittim oda 1 ay gereksiz ölçüm olmuyor gözüne ışık tuttu sadece başka bir şey yokTesekkur ederım. Bzıım burda devlet has. 2.ayda randevu verıyomus 1.ayın dolmasına yakın o yuzden sordum. Özele gerek yok ozaman. Doktorumuz zaten bızım ozel muayene. Devlette cektırıp oraya gotureyım en ıyııyısı
Bu yorum beni üzdü yaBende hep öyle emzirmistim oğlumu bir süre sonra göğsündeki kahverengi kısım silokonun değdiği alan şeklini alıyor dikdörtgen şeklinde açıkta kalan diğer bolge beyazlasiyor. Bebekle teması azalttığı için süt azaltıyor diyorlar sanırım bu bilgi doğru bende öyle olmuştu
Evet benimkinin poposunda bir bölüm var kırmızıyı geçtim artık koyulaşmaya başladı o bölüm kocaman bir bölüm ne olduğunu çözemedik neden öyle karardı töbe yarebbim çürüyor sanki. Acaba dedim büyük bir ben falan mı ya da pişiğin ilerisi mi. Umarım bezdendir çünkü değiştircem en azından geçme ihtimali var.Jdjjdjs ay kıyamiş bide yıkadın ütüledin onları
Aaa natural taşırmadı bizde ama poposu her daim kırmızıydı ondan şüpheleniyorum değiştirdim. Şuan bioyu kullanıyorum o daha iyi gibi.
En azından istediğin oldu jdjdj tıp kazanmış gibisin gözümde. Bense hayvan gibi çalışıp kamplara girip barajı geçememiş öğrenci gibiyim adeta. Perine masajı bile yaptırıdm ya normal doğurcam diye
Biiz kandırdılar hani yenidpğan min 17 saat uyuyodu. Ben giç görmedim
Sarılık üç bebeğimde de oldu değerler düşse bile kafa bölgesinde ve gözlerdeki sarılık geç gidiyor korkma içini rahat tut inşallahKızlar Bulut kuşumunda uzamış sarılığı var. Kuvözdeyken sarılık olmuştu onlar direkt ışık altına koymuşlardı ama geçmedi. Yarın bu sarılık birşeyi etkilemiş mi ona bakacaklar. Ultrasonlar, kan tahlilleri. 33 günlük bugün çoktan geçmesi lazımdı. İnşallah ciddi birşey çıkmaz, dua edin teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?