2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Festicim laktozsuz yoğurttan ayran içsen o da mı aynı etkiyi yapıyor?

Bende hep öyle emzirmistim oğlumu bir süre sonra göğsündeki kahverengi kısım silokonun değdiği alan şeklini alıyor dikdörtgen şeklinde açıkta kalan diğer bolge beyazlasiyor. Bebekle teması azalttığı için süt azaltıyor diyorlar sanırım bu bilgi doğru bende öyle olmuştu

Birer kaşık can çekmelik yesende mi etkiler ki canım acaba

Misal şöyle bi şey kız, taraktı bezdi ıvır zıvır koyup oda oda gezdiriyon nereye gidersen alt değiştirme çantası da denebilir yani sadece bez mendil koyarsan

Eklentiler

• IMG_5645.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
Bir alan derken her şeyi aynı yere mi koymaktan bahsediyosun canım, ben bi şifonyere kıyafetlerini battaniye havlu vs koydum, diğer eşyaları alt değiştirme masasının alt gözünde. Organizer kutularda düzenledim her şeyi artık bulamazlarsa yuh diyorum keçe çantayı da pratik olsun diye hazırlıcam yoksa alt değiştirme masasında her şeyi var

bende eylul annesi olacam herhalde... gercekten 40 haftalık olduk ve bekliyoruz paşayı.. bugun kontrolum vardi doktor haftaya persembeye randevu verdi gelmezse suni sancı olacak dedi.
Ben de yarın tam 40 haftalık oluyorum, hastaneye gideceğim sabah bakalım ne diyecekler. Suniye gerek kalmadan kendileri gelseler keşke var mı bi doğum belirtin?

ay nerdesiniz bende Belcıkada yasıyorum
Slovenyadayım ben

Eşim tutturdu yürüyüşe çıkalım diye 15 dk mesafede bi kafeye gidecektik, 5 dk yürüdükten sonra karnım inanılmaz kasıldı, kasıklarıma ağrı saplandı, sol ayak bileğime ağrı girdi, eşim gitti arabayı aldı geldi öyle gittik oturduk. _PinaColada_ kız sen mi demiştin ben her gün 1 saat yürüyorum diye doğuma kadar, nasıl yürüdün son haftanda maşallah bi daha asla çıkmam yeto, evde temizlikti yemekti yapabiliyorum diye yürürüm sanmıştım ama benden geçmiş

Senin iyi canim. Benim biri dolabın bir yerindeydi biri cekmecenin bir yerinde

Aa anladim canim. Allah allah demek öyle oluyor

Ah kuşum valla sorma, 3 bucukta bi uyandı, şu saate kadar uyumadı, duan bile tsm uyuyor sayılmaz her sese kalkıyor

Ghhhhhhddddkll senin ve benim organizatörlerle (!) neden hiç yıldızımız barışmıyor acaba
Ahahahahahahah valize aldığım işimi daha da zorlaştırdı hatta hastanede. eşime söylüyordum şunu bul ver diye, bütün fermuarları tek tek açıp gösteriyo falan sinir olmuştumskdkd
Hangi modeli sleepy nin?
Natural püh cezasını versin bak gene aklıma geldi
Misal şöyle bi şey kız, taraktı bezdi ıvır zıvır koyup oda oda gezdiriyon nereye gidersen alt değiştirme çantası da denebilir yani sadece bez mendil koyarsan
Aaa bende bunun aynısı var ama daha koymadım hiçbişe. Her şey her yerde hahah düşününce de gereksiz gelmişti ama şu an tekrar düşündüm çok gerekli. Ben de diyorum neden etraf bebek eşyası doldu. Ben hala çıkamadım hamile beyinden
kız sen mi demiştin ben her gün 1 saat yürüyorum diye doğuma kadar, nasıl yürüdün son haftanda maşallah
Ay ama görsen ne eziyetle yürüdüm ağlaya sızlana yeter ki aşağısı yumuşasın diye ayyyy demin yürüyüşe çıktık 15 dk annemle ve ben pert ki düşün kaç kilo eksiğim şuan demek ki gözüm kararmış öss sınavı gibi hırs yapmışımamsmsm
Ah kuşum valla sorma, 3 bucukta bi uyandı, şu saate kadar uyumadı, duan bile tsm uyuyor sayılmaz her sese kalkıyor
Benim de 5 saat uyuduğu oluyor sonra 5-6 saat uyumuyor. Bu çocuğun hiç yenidoğan evresi olmadı şöyle diyeyim ki ayyy ne kadar çok uyuyor(ama düzenli uyku böyle 5 saat uyuyup 5 saat faltaşı gibi olması değil tabii ay anlatamadım

Jdjjdjs ay kıyamiş bide yıkadın ütüledin onları

Aaa natural taşırmadı bizde ama poposu her daim kırmızıydı ondan şüpheleniyorum değiştirdim. Şuan bioyu kullanıyorum o daha iyi gibi.

En azından istediğin oldu jdjdj tıp kazanmış gibisin gözümde. Bense hayvan gibi çalışıp kamplara girip barajı geçememiş öğrenci gibiyim adeta. Perine masajı bile yaptırıdm ya normal doğurcam diye

Biiz kandırdılar hani yenidpğan min 17 saat uyuyodu. Ben giç görmedim

Festimm bebek bezinde şimdi okurken aklıma geldi kız erkek bebeğe göre de memnun kalma yada kalmama durumu oluyor gelecek aylarda (sallıyorum erkek bebekte hemen küçük tuvaleti dışarı çıktı gibisinden şuan çok küçükler ama ilerleyen aylarda daha belirgin oluyor bu durum)
Şimdi kızlar benim bu saatte aklıma gelen 100 puanlık uzmanlık soruma geldi sıra, şimdi normalde 37.hafta ve sonrası normal doğum diyorlar ya şimdi bazılarımızın erken bazılarımızın zamanı dolmasına rağmen geç doğum yaptılar, şimdi benim aklıma takılan bebeklerin ilk ay gelişimi için sallıyorum 40.gğnden sonra gülmeye başlar, yavaş yavaş Sağ sola dönebilir gibisinden gelişim takibi açısından olan bazı gelişmeler var ya, erken doğan bebeklerde de aynı gelişim süreci oluyor mu umarım meramımı anlatabilmişimdir

Bencede cnm bugün göz gittim oda 1 ay gereksiz ölçüm olmuyor gözüne ışık tuttu sadece başka bir şey yok

Bu yorum beni üzdü ya brnde kullanıyorum ve hiç uç yok bende normal alamıyor asla deniyorum ama yok yani peki sonrasında ne yaptın en azından 6 aya kadar idare etse ek gıdaya geçince dengeleme yaparız kaç ayda azalıyor ki ya da arada makineyle sağım yapıyoruz yinede azalır mı ya da zamanda uç çıkma ihtimali var mı ayy doktorada söyledim emsinde nasıl oluyorsa yap dedi valla uç çıkarma ameliyatı olsa yaptırcam tövbe yarabbim

Evet benimkinin poposunda bir bölüm var kırmızıyı geçtim artık koyulaşmaya başladı o bölüm kocaman bir bölüm ne olduğunu çözemedik neden öyle karardı töbe yarebbim çürüyor sanki. Acaba dedim büyük bir ben falan mı ya da pişiğin ilerisi mi. Umarım bezdendir çünkü değiştircem en azından geçme ihtimali var.
Ay sorma ne 17 saat uyuması. Neredeyse benden az uyuyor
Tatlım önümüzdeki maçlara bakıcaz, sen biraz ara ver gene normal doğurursun, önemli olan doktorunu bulmak, herkes yaptıramıyor sezaryenden sonra ama yapanlar da gayet yapıyor sorunsuz. Senin bu ilk ayrıca senin elinde olan bişe değildi ki, çatın falan da uygundu, bi anda acil durum oldu o yüzden.
Ütü falan hatırlatma bana, biz şimdiden saldık istemeden ya, ağız mendili yere değip mi yanlışlıkla ağzını silmedik, banyoda ağzına su mu girmedi, uyurken yanlışlıkla çocuğa mı çarpmadım, allahım sen beterinden koru bizi diyeyim…

Sarılık üç bebeğimde de oldu değerler düşse bile kafa bölgesinde ve gözlerdeki sarılık geç gidiyor korkma içini rahat tut inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…