- 11 Ocak 2021
- 93
- 172
- 23
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.961
Canım benimki de kurumamisti düştükten sonra iltihap ve kan geldi5 günlük bebegimn göbek bagı tam kurumus düşcek derken bagın altında sarı sıvı gördm enfeksiyon galiba dmi basına gelen var mı? gece gece cok korktm
Eki Görüntüle 3292639
Ay bana bir haller oluyor. Bu çocuk uyumuyor ya. 2 den beri ayaktayız derin bir kısır döngü. Altını değiştir, besle, üzerini değiştir. Kussun bidaha üzerini değiştir. O sırada açıksın bidaha besle. O sırada bezi dolsun yine değiştir. Allahım sana geliyorum yüce rabbim. En son kusmuk içinde de olsa uyusun diye dua ediyodum uyursa dokunmamaya karar vermiştim ki nasılsa uyumadı hddjjd
Çenem ağrıdı sesim kısıldı pışpış demekten. Budizz vardı kullanmıyordum şimdi açtım onu. Dünya varmış be.
Aaayy bu soru benim de hep aklıma geliyor. Gün bile fark yaratıyor ama sanki hep aynı gibi bahsediliyor. Nasıl acaba bunun açıklamasıFestimm bebek bezinde şimdi okurken aklıma geldi kız erkek bebeğe göre de memnun kalma yada kalmama durumu oluyor gelecek aylarda (sallıyorum erkek bebekte hemen küçük tuvaleti dışarı çıktı gibisinden şuan çok küçükler ama ilerleyen aylarda daha belirgin oluyor bu durum)
Şimdi kızlar benim bu saatte aklıma gelen 100 puanlık uzmanlık soruma geldi sıra, şimdi normalde 37.hafta ve sonrası normal doğum diyorlar ya şimdi bazılarımızın erken bazılarımızın zamanı dolmasına rağmen geç doğum yaptılar, şimdi benim aklıma takılan bebeklerin ilk ay gelişimi için sallıyorum 40.gğnden sonra gülmeye başlar, yavaş yavaş Sağ sola dönebilir gibisinden gelişim takibi açısından olan bazı gelişmeler var ya, erken doğan bebeklerde de aynı gelişim süreci oluyor muumarım meramımı anlatabilmişimdir
Canım hangi oranda ayarladın kimyonu verirken?Damlalar fayda etmedı yan etkı gorduk. Karın agrısı dıyor kusma dıyor fayda dan cok zarar oldu sankı. Bende anam babam usulu kımyon verdım ıkı uc kasık o fayda ettı. Ayagıma yastık koyuo yatırıyorum karın masajı yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıp karnına da arada ıttırıyorum. Bunlar fayda edıyo
Bizim de öyle canım hep seğil ama genelde çıkartmıyor hemen. Emerken uyuduğu için çoğunlukla uyku halinde pek gaz çıkaramıyor. Anca yüzüstü yatırıyorum o zaman çıkartıyor ya alttan ya üsttenBenım bebıs asla emer emmez ustten cıkarmıyor gazı. Yarım saat gecıcek anca ozamn. Ugrasıyoruz yok bu sefer sınır olıyor yatırmayıp gaz cıkaralım dıye ugrasınca bızde mecbur yatırıyoruz. Ufacıklar ama huyumuz cok
Festimm ilk defa bu ürünü duydum desem inanır mısınişe yaramış ya gözün aydın
Bende damlaları bıraktım sadece d vitamini bende kimyon veriyorum daha çok mama içtiğimiz icin suda veriyorum mama değiştirdik onunda faydası oldu bize sürekli gaz çıkartıyor günde 1 defa kaka yapıyorDamlalar fayda etmedı yan etkı gorduk. Karın agrısı dıyor kusma dıyor fayda dan cok zarar oldu sankı. Bende anam babam usulu kımyon verdım ıkı uc kasık o fayda ettı. Ayagıma yastık koyuo yatırıyorum karın masajı yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıp karnına da arada ıttırıyorum. Bunlar fayda edıyo
Bizimkide sabahtan beri cnm 5 hafta atak var diyorlar ondan olabilir mi mama veriyormusun bilmiyorum ama gece 1 defa mama versen karnı doymuyor olabilir hem bebis rahat hem sen emiyorsa biberon değil siringa kasik mama ile versen bizimki şuan mama alıyor biberonla hem de meme tabi her cocuk farkliAy bana bir haller oluyor. Bu çocuk uyumuyor ya. 2 den beri ayaktayız derin bir kısır döngü. Altını değiştir, besle, üzerini değiştir. Kussun bidaha üzerini değiştir. O sırada açıksın bidaha besle. O sırada bezi dolsun yine değiştir. Allahım sana geliyorum yüce rabbim. En son kusmuk içinde de olsa uyusun diye dua ediyodum uyursa dokunmamaya karar vermiştim ki nasılsa uyumadı hddjjd
Çenem ağrıdı sesim kısıldı pışpış demekten. Budizz vardı kullanmıyordum şimdi açtım onu. Dünya varmış be.
Normal kuşum çünkü pışpış demekten dili damağı kurumuş bir anada benimBebiş Budiz bu. Fön sesi, beyaz gürültü, pışpış vs sesleri çıkarıyor. Asla istemiyorum demiştim kocam gerekli görüp hoşuna gidip almıştı. Dün gece dolap derinliklerinden çıktı. Pışpış demekten başım dönüyordu. Sesle uyuyor benim oğlan ya bu normal mi?
Benim doktorumda aynısını dedi, emsn nasıl istiyorsa öyle emsin diye. Ben o yüzden takmıyorum kfaya. Takarsam sütüm etkilenir bide onunla uğraşmayayımBu yorum beni üzdü yabrnde kullanıyorum ve hiç uç yok bende normal alamıyor asla deniyorum ama yok yani peki sonrasında ne yaptın en azından 6 aya kadar idare etse ek gıdaya geçince dengeleme yaparız kaç ayda azalıyor ki ya da arada makineyle sağım yapıyoruz yinede azalır mı ya da zamanda uç çıkma ihtimali var mı ayy doktorada söyledim emsinde nasıl oluyorsa yap dedi valla uç çıkarma ameliyatı olsa yaptırcam tövbe yarabbim
Kakası az degilmiBende damlaları bıraktım sadece d vitamini bende kimyon veriyorum daha çok mama içtiğimiz icin suda veriyorum mama değiştirdik onunda faydası oldu bize sürekli gaz çıkartıyor günde 1 defa kaka yapıyor
Vallaha ee ee istiyor bizimkide en cok indirdim sesini durmadıgi zaman uyuturken onu açıyorum memede uyumazsaNormal kuşum çünkü pışpış demekten dili damağı kurumuş bir anada benimbizde fisher price ı almıstık her ses var pışpış yok. Benmkide bi onu istiyor sjdldkdkf poff…
Sağman gerekiyor cnm özellikle acıyan memeyi çok zor geçmiş olsunAyy kızlar benim dün gece mastitten ateş 39a kadar çıktı üşüme titreme parol içiyorum fayda da etmiyor en sonunda acile gittik doktor serum verdi sabaha kadar terleye terleye bir hal oldum doktor antibiyotik de yazdı annemde bir şey canın çekmiş yememişsindir avucunu yala göğsüne sür demişti yaptım vallaşimdi biraz daha iyiyim çok şükür annem mi tedavi etti bilemedim
Saat başı hem sağdım hem emzirdim ana sanki böyle beze gibi olmuştu orası ovalaya ovalaya ellerim yorulmuştu herkes sıcak duş al diyordu ama 3 gündür ateşim 37.5 38 civarında olduğundan sıcak suya da girmeye korktumSağman gerekiyor cnm özellikle acıyan memeyi çok zor geçmiş olsun
Canımcığım geçmiş olsun. Şimdi daha iyi olmana sevindim.Saat başı hem sağdım hem emzirdim ana sanki böyle beze gibi olmuştu orası ovalaya ovalaya ellerim yorulmuştu herkes sıcak duş al diyordu ama 3 gündür ateşim 37.5 38 civarında olduğundan sıcak suya da girmeye korktum
Zeytin yağ ile ovala cnm fayda eder inşallahSaat başı hem sağdım hem emzirdim ana sanki böyle beze gibi olmuştu orası ovalaya ovalaya ellerim yorulmuştu herkes sıcak duş al diyordu ama 3 gündür ateşim 37.5 38 civarında olduğundan sıcak suya da girmeye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?