- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.605
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.981
Ben ne zaman başladı hiç anlayamadım ilk gün sabahında az sızı vardı göğsümde emzirdim akşama doğru inanılmaz bir halsizlik çöktü üstüme sıcaklama oldu sonra gecesinde göğsüm beze gibi olmuş alt tarafı kızarmış elimi değince bile ateş gibiydi o gece hava mı soğuk ya deyip yorgan almışım üstüme o derece üşüdüm eşimde yoktu yanımda hatta çocuğa dokunuyorum her yeri buz gibi geliyor onu da örtüyorum falan sonra kalktım ateş ölçerle baktım o 36.5 e dedim bu niye soğuk o zaman sonra bide kendime baktım 38 ama yinede cahillikle yorgana sarılıp yattım çünkü resmen içim üşüyordu. İlk zamanlar hiç göğüs ucu yarası çatlağı vs tarzında birşey yoktu şimdi yavaş yavaş belli oluyor az bir çatlak var . Lansınoh göğüs ucu kremim vardı sürmeye üşenmiştim bu hafta o ara çatlamış demekki.Canımcığım geçmiş olsun. Şimdi daha iyi olmana sevindim.
Birden mi oluyor canım bu mastit?
Bide öyle deneyeyim sarı kantaron yağım da var doğal aslında onu da denesem olur mu kiZeytin yağ ile ovala cnm fayda eder inşallah
Mukus bizde de var günde 1 2 kakada oluyor dün sorduk kontrolde anne sütü emiyorsa normal olabilir kan vs olmadığı sürece sıkıntı yok dediVizeci06
Canım kan yok çok şükür. Mukusta bana kalırsa var ama doktora kalırsa anlam ifade edecek bir mukus değilmiş. Rengi ve kokusu iyi diyor ama bilmiyorum
Mukus bizde de var günde 1 2 kakada oluyor dün sorduk kontrolde anne sütü emiyorsa normal olabilir kan vs olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Buzluga lahana yapragi koyup sonra gogsune koy canim cok kisiden fayda ettigini duymustumSaat başı hem sağdım hem emzirdim ana sanki böyle beze gibi olmuştu orası ovalaya ovalaya ellerim yorulmuştu herkes sıcak duş al diyordu ama 3 gündür ateşim 37.5 38 civarında olduğundan sıcak suya da girmeye korktum
Yok hergun masallah dolduruyor dün 2 defa yaptı cnmKakası az degilmi
Hastaneye gittim canım, gebelik şekeri olmasına rağmen bebek ve ben iyiyiz diye 41e kadar bekleyelim dediler. Cuma tekrar gidicem. İlişki önerdi, göğüs pompasıyla göğüslerini uyar dedi, annem burdayken nasıl olcak o iş bilmiyorum
Maalesef bizde kan oluyor özellikle peynir yoğurt yediğim zamanlar köpüklü kaka büyük olasılıkla ablası gibi laktoz intorelansı var yada alerji yüzü bu şekilde vücudun da küçük kırmızı benekler oluyor , emzirmek bir zulüm oldu çığlık çığlığa kalıyor çok bunaldım 5 Eylül'de çocuk doktoruna gideceğim alerji bölümüne yeşil alan açsın bari , özele gitsem artık güç yetmiyor küçücük bir ultrasona 2 bin aldılar sen düşün (böbreklerine baktılar doğumdan sonraki kontrolde)Vizeci06
Canım kan yok çok şükür. Mukusta bana kalırsa var ama doktora kalırsa anlam ifade edecek bir mukus değilmiş. Rengi ve kokusu iyi diyor ama bilmiyorum
Kızlar göbek bağı düştükten sonra göbek deliğinden sızıntı halinde çok az kan gelen var mı bebeğinde?
Bizim düşeli 6 gün oldu fakat son 2 gündür çok hafif kan geliyo o kuruyo sonra yine geliyo falan.. batikon sürüyorum kuruyana kadar açık tutuyorum ama olmaya devam ediyor
O da zeytinyağnda yapılıyor olur benceBide öyle deneyeyim sarı kantaron yağım da var doğal aslında onu da denesem olur mu ki
Valla yapacak birşey yokBenim doktorumda aynısını dedi, emsn nasıl istiyorsa öyle emsin diye. Ben o yüzden takmıyorum kfaya. Takarsam sütüm etkilenir bide onunla uğraşmayayım
Hiçbirley yapmadanda durmucam tabi de , 40 ı 17 eylülde doluyor, 40 spasına götürcem bebişimi, gideceğim merkezde emzirme danısmanlıgıda var kadınla konustum silikon uçla ilgili danısmanlık alacağım. Böyle seçenekler varken elimin altında yararlanayım bari, işe yarar yaramaz en azından denemiş olurum
K vitamini yapıldı canım doğduğu günün ertesi günüK vit yapılmadan geçmez. Doktora başvurmalısın canım
Maalesef bizde kan oluyor özellikle peynir yoğurt yediğim zamanlar köpüklü kaka büyük olasılıkla ablası gibi laktoz intorelansı var yada alerji yüzü bu şekilde vücudun da küçük kırmızı benekler oluyor , emzirmek bir zulüm oldu çığlık çığlığa kalıyor çok bunaldım 5 Eylül'de çocuk doktoruna gideceğim alerji bölümüne yeşil alan açsın bari , özele gitsem artık güç yetmiyor küçücük bir ultrasona 2 bin aldılar sen düşün (böbreklerine baktılar doğumdan sonraki kontrolde)
2 gündür peynir yemiyorum alerjiye gitmeden önce yemeğe başlarım varsa da gaita da çıksın diye
Kuzu o doğum dozudur. Bizimde yapıldı ama yetmemiş doktor 2. Dozu yaptırdı 15-20 günlüktü ondan sonra düzeldi. Sizin 2. Doz mu yapıldı doğumun ertesi günK vitamini yapıldı canım doğduğu günün ertesi günü
Hmm anladım canım yok 1. Dozdu o. Bi dahaki randevumuza da baya var. 29 günlük olcak o zaman. Geç mi oluyor? Aslında 6 günlükken gittik doktora tekrar ama o zaman bi doz daha yapmadı doktor bişey de demediKuzu o doğum dozudur. Bizimde yapıldı ama yetmemiş doktor 2. Dozu yaptırdı 15-20 günlüktü ondan sonra düzeldi. Sizin 2. Doz mu yapıldı doğumun ertesi gün
Çok yorucu bir süreç bende Metehan da çok yıprandık daha yolun başındayız , 2 gündür biraz daha rahat ama yine aynı şekilde emzirmek çok zor emerken rahatsızlanıyor , yemeden de olmaz bu sefer vitamin kaybedeceğiz bilemiyorum en iyisi doktora gitmekArkadaşım herşey o kadar pahalı ki bence de olabiliyorsa öncelik devlet.
Ah minik bebeğim kıyamam. Ben Bulutun nesi var anlamadım çok mu içiyor kusuyor reflüsü mü var kusuyo? Gazlı bir bebekte ondan mı kıvranıyor yoksa laktoz intoleransımı var o mu etkiliyor ben anlamadım beynim çorba. Ama sabrım kalmadı çok üzülüyorum onu biliyorum birtek.
Yemediğinde rahatlıyor mu canım? O zaman yeme dicem de nereye kadar ah ah. Defnoş nasıl bir tedavi görmüştü
Ciddi misinSelam arkadaşlar 41. Günden bildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?