- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.001
Goguslerimden sol tarafının ucu çıktı bu bebegim sol tarafı silikonsuz tutabiliyor ama sağ tarafın ucu hiç çıkmadı ve tutamiyor yine silikon kullanıyorum sağ tarafıma. 6 ay anne sütü aldı oğlum ama sagdim çoğu zaman meme reddi olmaya başladı mama da alıyordu. Zaten 4. ay olunca süt azalmaya başladı sagdim sol tarafı emdi derken zor zahmet 6 ay tamamladım. Bakalım bunda nasıl olacak. Meme hastası bu da. Ağlaya ağlaya emziriyorum ufak çünkü ucu çabuk yara oluyor.Bu yorum beni üzdü yabrnde kullanıyorum ve hiç uç yok bende normal alamıyor asla deniyorum ama yok yani peki sonrasında ne yaptın en azından 6 aya kadar idare etse ek gıdaya geçince dengeleme yaparız kaç ayda azalıyor ki ya da arada makineyle sağım yapıyoruz yinede azalır mı ya da zamanda uç çıkma ihtimali var mı ayy doktorada söyledim emsinde nasıl oluyorsa yap dedi valla uç çıkarma ameliyatı olsa yaptırcam tövbe yarabbim
Hmm anladım canım yok 1. Dozdu o. Bi dahaki randevumuza da baya var. 29 günlük olcak o zaman. Geç mi oluyor? Aslında 6 günlükken gittik doktora tekrar ama o zaman bi doz daha yapmadı doktor bişey de demedi
Çok yorucu bir süreç bende Metehan da çok yıprandık daha yolun başındayız , 2 gündür biraz daha rahat ama yine aynı şekilde emzirmek çok zor emerken rahatsızlanıyor , yemeden de olmaz bu sefer vitamin kaybedeceğiz bilemiyorum en iyisi doktora gitmek
Defne mukuslu kanlı kaka yapardı çokça kusardı kucağıma alamazdım gaz sancısı çığırtısı yoktu bu kadar usluydu laktoz intorelansı vardı Allah'tan besin alerjisi değildi.
Damlalar dan kullandım ek gıdaya geçince laktozsuz yoğurt ,şimdi normal yoğurt peynir yiyebiliyor ama laktozsuz süt içiyor normal süt hala kızartıyor
Evet ekstra folik asit verdi (folbiol)gebelik boyunca içtimBiz sadece gebitamax kullanıyrz tüm hamilelik boyunca size ekstra foliik asitmi yazdı nasıl oldu
Evet aynı şekilde emmek istiyor emiyor ağlayarak ıkınıyor, ağız tadıyla emziremiyorum inşallah mastit olmam hiç ama hiç sağasım yokEmerken böyle birden tutamıyor gibi mi oluyor? Bağırıyor ama sebep yok. Başlıyor ıkınmaya sanki gaz çıkaracak gibi. Bulutta 2 gündür öyle. Canım vitamin takviyesi almak şart zaten. Yediklerimiz ne kaldı ki? Kalsiyum bence ciddi sıkıntılıdır bizde.
Çokta kusup çocuğunu kucağına alamamak çok kötü. Beni mahvetti cidden. Kıyafet değiştirmesi bilmem nesi hiç gözümde değil de istediğim gibi alamıyorum hep yatır uyut besle modunda takılıyoruz ya çok üzülüyorum.
Allahım bebişlerimize şifa versin. Standart gazlı bebek sendromlarıysa da biran önce düzelsin bana geliyorlar sağdan sağdan.
Bende 2 saat önce yıkadım daha uyuyacak , hayırlı olsun ablamıza tatlı telaşlar başlıyorKızlar bende bugün annemi çağırdım, Mirayı yıkadık (yıkayınca iyi uyur diye) sonra benim büyüğün okul kaydı yapılması gerekiyordu kırtasiyeden okulun istediği malzemeleri aldım bu sıcakta koştur koştur gittim meğersem 30 ağustos okullar kapalı imişbenim ufaklıkta çok huysuzlanmış annem telefonu elime aldım acele et diyecektim diyor
Arabada bende o tipteyim camlar filim li hemen elim gidiyor ağladıkça esim hop hop örtsene len diyor.. kilo alımı iyiyse doyuyorsa canım fazla şey yaomat büyüdükçe o huyunda azalma olur gibi. Benim gorumceninki şantaj niyetine kullanıyor du ağladıkça kusardi istediğini almasınlae ağlamaya başlardı tıkanıp kusardi sanirim 2 yasina kadar öyleydi ne zaman tam durdu bilemem ama şuan yok kusma işi o değil oyuncak isterdi olmaz o küçük derdim gözüme bakarak hemen öğürme hareketi yapardı Allah'ım bir tiplere girerdi gorcen
Festicim laktozsuz yoğurttan ayran içsen o da mı aynı etkiyi yapıyor?
Yok bacım dün açtım dün gece hayatım kaydı gibi birşey oldu iki ayran içicem diye değmezBirer kaşık can çekmelik yesende mi etkiler ki canım acaba
Bu yorum beni üzdü yabrnde kullanıyorum ve hiç uç yok bende normal alamıyor asla deniyorum ama yok yani peki sonrasında ne yaptın en azından 6 aya kadar idare etse ek gıdaya geçince dengeleme yaparız kaç ayda azalıyor ki ya da arada makineyle sağım yapıyoruz yinede azalır mı ya da zamanda uç çıkma ihtimali var mı ayy doktorada söyledim emsinde nasıl oluyorsa yap dedi valla uç çıkarma ameliyatı olsa yaptırcam tövbe yarabbim
Evet benimkinin poposunda bir bölüm var kırmızıyı geçtim artık koyulaşmaya başladı o bölüm kocaman bir bölüm ne olduğunu çözemedik neden öyle karardı töbe yarebbim çürüyor sanki. Acaba dedim büyük bir ben falan mı ya da pişiğin ilerisi mi. Umarım bezdendir çünkü değiştircem en azından geçme ihtimali var.
Ay sorma ne 17 saat uyuması. Neredeyse benden az uyuyor
Tatlım önümüzdeki maçlara bakıcaz, sen biraz ara ver gene normal doğurursun, önemli olan doktorunu bulmak, herkes yaptıramıyor sezaryenden sonra ama yapanlar da gayet yapıyor sorunsuz. Senin bu ilk ayrıca senin elinde olan bişe değildi ki, çatın falan da uygundu, bi anda acil durum oldu o yüzden.
Ütü falan hatırlatma bana, biz şimdiden saldık istemeden ya, ağız mendili yere değip mi yanlışlıkla ağzını silmedik, banyoda ağzına su mu girmedi, uyurken yanlışlıkla çocuğa mı çarpmadım, allahım sen beterinden koru bizi diyeyim…
Sarılık üç bebeğimde de oldu değerler düşse bile kafa bölgesinde ve gözlerdeki sarılık geç gidiyor korkma içini rahat tut inşallah
Yani bu gaz olayı 3 ay sürecek artık onu kabullendim. Dün yıkandık, gezdik falan bitti. Uçtu kırkımızCiddi misin
Hmm anladım canım teşekkür ederim öyle yapayım. Kantaron yağını üzerine mi sürdün canım direk?Canım benimde düştükten 10 gün sonra falandı bir baktım badisine hafif kan olmuştu, bende sarı kantoran yağı vardı ondan sürdüm birkaç gün takip ettim devam etse idi mutlaka doktora gidip 2.doz k vitamini olmamız gerekiyordu, allahtan benimki geçti
Sende en fazla birkaç gün takip et hala devam ediyor ise mutlaka doktora gitmelisin, 2 doz yapılması gerekiyor demek
Döneriz dönerz kuşym merak etme, 17 simde gidicem 2 hafta da whatsapp destek vericek konustum bugun. Sizlerlede paylşırımmmValla yapacak birşey yok
Ayy ne güzel öğrendiklerini benimle de paylaş belki banada faydası olur ya belki zamanla normale döneriz
Slm kizlar. Dogumdan sonra pek giremedim, girdiysem de yazamadan ciktim. Benzer seyleri yasiyorum. Uzamis sariligimiz var. Cok ama cok gazli. Sutum oldukca az, meme mama beraber gidiyoruz. Henuz korse hic takamadim. Bel fitigim filan yok ama gebelikte yasadigim bel kalca bacak agrisini hala cekiyorum. Sol bacagimi elimle kaldiriyorum cogu zaman, benden bagimsiz takiliyor kendileri. 40ima kadar gecer diye umut ediyordum ama ona da bisey kalmadi zaten. Bir kere mastit gibi oldum, evde kendi ugraslarimla duzeldi. Simdi de meme ucumda beyaz bir nokta var. Bu da mi iltihap demek. Cok aciyor napabilirim gecmesi icin. Pek emzirmiyorum genellikle sagiyorum bu gogsumu, resmen ezerek emdigi icin cok ama cok acili oluyor emzirmem. Oglumu 5,5 ay emzirmistim. Bunda o kadar da dayanamicam herhalde. Gebelik, dogum, emzirme butun surecler cok zorlu gercekten. Cok yoruldum. Soruma firsat bulup cvp verebilen olursa minnettar olurum
Hmm anladım canım teşekkür ederim öyle yapayım. Kantaron yağını üzerine mi sürdün canım direk?
Benim bebiş son 2 haftada çok büyümüş , dün gece de sancılarım oldu bugün kontrole geldim yatırdılar yarın doğumu başlatacaklar
Benim bebiş son 2 haftada çok büyümüş , dün gece de sancılarım oldu bugün kontrole geldim yatırdılar yarın doğumu başlatacaklardualarınızı bekliyorum
Bende 2 saat önce yıkadım daha uyuyacak , hayırlı olsun ablamıza tatlı telaşlar başlıyor
Benim bebiş son 2 haftada çok büyümüş , dün gece de sancılarım oldu bugün kontrole geldim yatırdılar yarın doğumu başlatacaklardualarınızı bekliyorum
Vizecim seninki ile benim gündaş tam olmadı sanki, bir şeyi eksik yaptık sanki bizgeçenlerde bir tanıdık ile karşılaştım 4 aylık gibi çalışmaya başlayacakmış, bu evrede bebeğine annesi bakacakmış, zaten 1e kadar çalışacağım diyor büyük ihtimal ben gelinceye kadar annem önceki sağdıklarım ile mama ile idare eder, zaten anca uyanır dedi, bizimkiler de uyusun diye banyo yaptırıyoruz, neler neler yaptırıyoruz sonuç sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?