2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Goguslerimden sol tarafının ucu çıktı bu bebegim sol tarafı silikonsuz tutabiliyor ama sağ tarafın ucu hiç çıkmadı ve tutamiyor yine silikon kullanıyorum sağ tarafıma. 6 ay anne sütü aldı oğlum ama sagdim çoğu zaman meme reddi olmaya başladı mama da alıyordu. Zaten 4. ay olunca süt azalmaya başladı sagdim sol tarafı emdi derken zor zahmet 6 ay tamamladım. Bakalım bunda nasıl olacak. Meme hastası bu da. Ağlaya ağlaya emziriyorum ufak çünkü ucu çabuk yara oluyor.

Hmm anladım canım yok 1. Dozdu o. Bi dahaki randevumuza da baya var. 29 günlük olcak o zaman. Geç mi oluyor? Aslında 6 günlükken gittik doktora tekrar ama o zaman bi doz daha yapmadı doktor bişey de demedi

Canım benimde düştükten 10 gün sonra falandı bir baktım badisine hafif kan olmuştu, bende sarı kantoran yağı vardı ondan sürdüm birkaç gün takip ettim devam etse idi mutlaka doktora gidip 2.doz k vitamini olmamız gerekiyordu, allahtan benimki geçti

Sende en fazla birkaç gün takip et hala devam ediyor ise mutlaka doktora gitmelisin, 2 doz yapılması gerekiyor demek

Emerken böyle birden tutamıyor gibi mi oluyor? Bağırıyor ama sebep yok. Başlıyor ıkınmaya sanki gaz çıkaracak gibi. Bulutta 2 gündür öyle. Canım vitamin takviyesi almak şart zaten. Yediklerimiz ne kaldı ki? Kalsiyum bence ciddi sıkıntılıdır bizde.

Çokta kusup çocuğunu kucağına alamamak çok kötü. Beni mahvetti cidden. Kıyafet değiştirmesi bilmem nesi hiç gözümde değil de istediğim gibi alamıyorum hep yatır uyut besle modunda takılıyoruz ya çok üzülüyorum.

Allahım bebişlerimize şifa versin. Standart gazlı bebek sendromlarıysa da biran önce düzelsin bana geliyorlar sağdan sağdan.

Kızlar bende bugün annemi çağırdım, Mirayı yıkadık (yıkayınca iyi uyur diye) sonra benim büyüğün okul kaydı yapılması gerekiyordu kırtasiyeden okulun istediği malzemeleri aldım bu sıcakta koştur koştur gittim meğersem 30 ağustos okullar kapalı imiş benim ufaklıkta çok huysuzlanmış annem telefonu elime aldım acele et diyecektim diyor

Evet aynı şekilde emmek istiyor emiyor ağlayarak ıkınıyor, ağız tadıyla emziremiyorum inşallah mastit olmam hiç ama hiç sağasım yok
Susturamıyorum armut salıncakta sallanıyoruz birlikte bı orda duruyor onda da Defne bende binecek diye tutturuyor
Amin tüm bebeklerimize inşallah

Bende 2 saat önce yıkadım daha uyuyacak , hayırlı olsun ablamıza tatlı telaşlar başlıyor

Ay aman yarabbi jdjdjdj şantaja bak kusmak hdjdjjs akıllı çocuk ama asla aile hayır diyemez bam telini bulmuş

Festicim laktozsuz yoğurttan ayran içsen o da mı aynı etkiyi yapıyor?

Denemedim bebeğim ama onu öyle görünce içimden de gelmiyor
Birer kaşık can çekmelik yesende mi etkiler ki canım acaba
Yok bacım dün açtım dün gece hayatım kaydı gibi birşey oldu iki ayran içicem diye değmez

Hayır azalmaz. Sen bebeğini koynunda tut kafanı rahat tut sütün gelir. Mecburdun kullandın. Bir başkasında böyle olacağı sende böyle olacağı anlamına gelmez. Sen arada değil ama daima yap günde 1 veya 2 hem sütün artsın hem de azalma durumu olsa bile ki bence olmayacak yetsin.

Süt mevzusu huzur uyku su bu 3 üne bağlı.

Tövbe estagfurullah kız doktora sorsana pişik için ne kullanıyorsun sen? Belki o iyi gelmemiştir. Bende anlamadım ya bunu diyenler bizi kandırdı bence

Bebiş ben sezaryenden çok memnunum. Bundan sonra normale dönmem hdjdj ilki olsaydı kabuldü ama artık no. Kendi kaybetti bir kere kesildim ayol artık ha 5 ha 10

Canım çocuğu limon tuzuna bastım. Bakanlık duysa elimden alır. Sen gelmiş ağzına su girdi diyosun hdjdjjdj oluyor ya ne kadar da dikkat etsen. Böyle böyle büyüyecekler allahım beterlerinden korusun.

Sarılık üç bebeğimde de oldu değerler düşse bile kafa bölgesinde ve gözlerdeki sarılık geç gidiyor korkma içini rahat tut inşallah

İnşallah bir problem çıkartmadan geçer gider. O kadar aşırı değil ama neden uzadı ki insan tedirgin oluyor.

Yani bu gaz olayı 3 ay sürecek artık onu kabullendim. Dün yıkandık, gezdik falan bitti. Uçtu kırkımız Şöyle bir güncelleme geldi uyumuyor konuşulmasını istiyor. İşini gücünü bırak gel konuş beni güldür diyor kendileri hayırlısı valla. İçerde çorbam tabakta bir saattir memem ağzında bırakmıyor da gideyim bende azcık besleneyim

Hmm anladım canım teşekkür ederim öyle yapayım. Kantaron yağını üzerine mi sürdün canım direk?

Slm kizlar. Dogumdan sonra pek giremedim, girdiysem de yazamadan ciktim. Benzer seyleri yasiyorum. Uzamis sariligimiz var. Cok ama cok gazli. Sutum oldukca az, meme mama beraber gidiyoruz. Henuz korse hic takamadim. Bel fitigim filan yok ama gebelikte yasadigim bel kalca bacak agrisini hala cekiyorum. Sol bacagimi elimle kaldiriyorum cogu zaman, benden bagimsiz takiliyor kendileri. 40ima kadar gecer diye umut ediyordum ama ona da bisey kalmadi zaten. Bir kere mastit gibi oldum, evde kendi ugraslarimla duzeldi. Simdi de meme ucumda beyaz bir nokta var. Bu da mi iltihap demek. Cok aciyor napabilirim gecmesi icin. Pek emzirmiyorum genellikle sagiyorum bu gogsumu, resmen ezerek emdigi icin cok ama cok acili oluyor emzirmem. Oglumu 5,5 ay emzirmistim. Bunda o kadar da dayanamicam herhalde. Gebelik, dogum, emzirme butun surecler cok zorlu gercekten. Cok yoruldum. Soruma firsat bulup cvp verebilen olursa minnettar olurum

Canım geçmiş olsun. Uzamış sarılık ve aşırı gaz Bulut kuşumda da var. Ekstra olarak kusup duruyor. 36. gündeyiz.
Olayın matematiğini çözemedim çok canım sıkkın, keyif alamıyorum. Sadece gazlı bir bebek mi yoksa reflü mü yoksa alerjik durumlar mı çözemedim. Ne yapsam tamamen rahatlatamadım. Ve kısır döngüye girdim keyif alamıyorum. Bakınca huzurlanıyorum şükür ediyorum o ayrı ama doğum öncesi planlarımı gerçekleştiremediğim için canım sıkkın.

O dediğin şey süt incisi olabilir. Yanılmıyorsam fiyonas ta da vardı hamileyken çıkmıştı. Kimdi hatırlamıyorum tam. Eskisi gibi değilim

Bende 2 saat önce yıkadım daha uyuyacak , hayırlı olsun ablamıza tatlı telaşlar başlıyor

Vizecim seninki ile benim gündaş tam olmadı sanki, bir şeyi eksik yaptık sanki biz geçenlerde bir tanıdık ile karşılaştım 4 aylık gibi çalışmaya başlayacakmış, bu evrede bebeğine annesi bakacakmış, zaten 1e kadar çalışacağım diyor büyük ihtimal ben gelinceye kadar annem önceki sağdıklarım ile mama ile idare eder, zaten anca uyanır dedi, bizimkiler de uyusun diye banyo yaptırıyoruz, neler neler yaptırıyoruz sonuç sıfır

Benim bebiş son 2 haftada çok büyümüş , dün gece de sancılarım oldu bugün kontrole geldim yatırdılar yarın doğumu başlatacaklar dualarınızı bekliyorum

Ayy hayırlısı ile bir avazda inşallah, güzel pozitif bir normal dogum hikayesi nasip etsin Rabbim inşallah bizi de haberdar et

Sorsaydın ya bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…