- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.021
Sorsaydın ya bacım
Katılıyorum birşeyi eksik yaptıkVizecim seninki ile benim gündaş tam olmadı sanki, bir şeyi eksik yaptık sanki bizgeçenlerde bir tanıdık ile karşılaştım 4 aylık gibi çalışmaya başlayacakmış, bu evrede bebeğine annesi bakacakmış, zaten 1e kadar çalışacağım diyor büyük ihtimal ben gelinceye kadar annem önceki sağdıklarım ile mama ile idare eder, zaten anca uyanır dedi, bizimkiler de uyusun diye banyo yaptırıyoruz, neler neler yaptırıyoruz sonuç sıfır
Aynen cnm ya, isin matematigi cok onemli. Oglumda hicbirsey bilmememe ragmen bir uyum saglamistik. Yatma kalkma beslenme saati o kadar duzenli bir rutinimiz vardi ki. Ben de bu rutine sagdik kalir bozmazdim hic. Neye agladigini da rutinimiz belli oldugundan anlardim. Inan bunda anlayamiyorum. Besliyorum agliyor, gazini aliyorum agliyor, altini aliyorum agliyor, hoop bi bakiyorum o kadar aglamanin uzerine yine acikmis. Aglamasi acliktan miydi, gazdan mi, baska bir sikinti mi cozemiyorum. Kafam da cok yerinde degil, aptal gibiyim yat kalk, yat kalk. Salaklastim iyice. Ɓir de doymuyor sanki hic. Ama kilosu cok iyi, fazla kilo almasin diye gonulsuz veriyorum mamayi da. 60cc ile doymuyor artik. 90i bazen icmiyor, bazen iciyor ama hemen geri cikariyor bi kismini. Bazen guzelce iciyor. Bazen iciyor ama hazmedene kadar mahfoluyoruz. Yani bi ayari yok, benim de kafam karisiyor. Rutin candir, boylesi cok zor.Canım geçmiş olsun. Uzamış sarılık ve aşırı gaz Bulut kuşumda da var. Ekstra olarak kusup duruyor. 36. gündeyiz.
Olayın matematiğini çözemedim çok canım sıkkın, keyif alamıyorum. Sadece gazlı bir bebek mi yoksa reflü mü yoksa alerjik durumlar mı çözemedim. Ne yapsam tamamen rahatlatamadım. Ve kısır döngüye girdim keyif alamıyorum. Bakınca huzurlanıyorum şükür ediyorum o ayrı ama doğum öncesi planlarımı gerçekleştiremediğim için canım sıkkın.
O dediğin şey süt incisi olabilir. Yanılmıyorsam @fiyonas ta da vardı hamileyken çıkmıştı. Kimdi hatırlamıyorum tam. Eskisi gibi değilim
Şu an yok sabah eşimi alacaklar yanıma, annemin vizesi de 5eylüle yetişti . Biz hastaneden çıktıktan 2 gün sonra burada olacakOoo valla çok güzel haber kavuşuyorsunuz
Sağlıkla kolaylıkla güzellikle kavuşun
Kimse var mı yanında
İnşaallah yarın güzel haberler paylaşırımAyy hayırlısı ile bir avazda inşallah, güzel pozitif bir normal dogum hikayesi nasip etsin Rabbim inşallahbizi de haberdar et
Bıx emıyorux ama gaz oluyor. Yemege dıkkat edıyorum yıne gaz. Bnede saldım artık ac kalıyorduk. Kımyon en ıyısı gercektenBende damlaları bıraktım sadece d vitamini bende kimyon veriyorum daha çok mama içtiğimiz icin suda veriyorum mama değiştirdik onunda faydası oldu bize sürekli gaz çıkartıyor günde 1 defa kaka yapıyor
Vala oyle benımde memede uyuyor kızıyo ugrasıncada artık nerden cıkarsaBizim de öyle canım hep seğil ama genelde çıkartmıyor hemen. Emerken uyuduğu için çoğunlukla uyku halinde pek gaz çıkaramıyor. Anca yüzüstü yatırıyorum o zaman çıkartıyor ya alttan ya üsttenzor be yaa valla
Yarım cay bardağı su yarım çay kasıgu kımyon azcık sekerCanım hangi oranda ayarladın kimyonu verirken?
Kaç kilo olmuş bebeğin canım? Hadi hayırlısı, kolay bi doğum olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzBenim bebiş son 2 haftada çok büyümüş , dün gece de sancılarım oldu bugün kontrole geldim yatırdılar yarın doğumu başlatacaklardualarınızı bekliyorum
Sagol cnmsin, sut incisiymis dedigin gibi, internetten baktim simdi. Bizim bu sariliklar niye uzadi ya. Ben hastaneye biberon mama goturdum. Ama hemsire verdirmedi. Birkac kez gelip topuktan bebegin sekerini olctu ve bana dedi ki sutun var ama sen farketmiyorsun yoksa bebegin sekeri bu sekilde cikmaz dedi israrla. Dolayisiyla mama veremedim hastanede. Ama benim sut dogumdan 5gun sonra geldi. Eve gelince mama verdim tabi. Ilk olcum 7,5 cikti, 2.kontrolde haftalik kontrolunde sariligi yok diyerek 2.kez kan almadi. Biz de en azindan bir kere daha baksaydi diye istedik ama bakmadi. Aylik kontrole cagirdi. Cocuk bu surecte sariydi tabi ama kilo almasi, bez sayisi, mama tuketimi filan iyiydi. Cok agir uykusu da yoktu. Aylik kontrolu icin tipa goturdum, erken dogdugu icin. Orada gorur gormez uzamis sarilik dedi ve testte 10 cikti. Yarin tekrar goturecegim. Aradan gecen 3 haftada degeri kac oldu hic bilmiyoruz tabi. Bu yil doktorlardan yana yuzum hic gulmedi. Ozel doktorun sariligi takip etmemesini anlayamiyorum gercekten. Rop muayenesine girdiniz mi siz cnm. Erken dogan ve kuvezde kalan bebeklere yapiyorlar. Ben bir de kalca ultrasonuyla beraber karin ultrasonu ve beyin ultrasonu baktiracagim. Benim perinatologun soyledigi bazi seyler vardi, bunlari ozeldeki doktorumuz ciddiye almadi, tipta ultrason verdiler.Canım geçmiş olsun. Uzamış sarılık ve aşırı gaz Bulut kuşumda da var. Ekstra olarak kusup duruyor. 36. gündeyiz.
Olayın matematiğini çözemedim çok canım sıkkın, keyif alamıyorum. Sadece gazlı bir bebek mi yoksa reflü mü yoksa alerjik durumlar mı çözemedim. Ne yapsam tamamen rahatlatamadım. Ve kısır döngüye girdim keyif alamıyorum. Bakınca huzurlanıyorum şükür ediyorum o ayrı ama doğum öncesi planlarımı gerçekleştiremediğim için canım sıkkın.
O dediğin şey süt incisi olabilir. Yanılmıyorsam @fiyonas ta da vardı hamileyken çıkmıştı. Kimdi hatırlamıyorum tam. Eskisi gibi değilim
Sagol cnmsin, sut incisiymis dedigin gibi, internetten baktim simdi. Bizim bu sariliklar niye uzadi ya. Ben hastaneye biberon mama goturdum. Ama hemsire verdirmedi. Birkac kez gelip topuktan bebegin sekerini olctu ve bana dedi ki sutun var ama sen farketmiyorsun yoksa bebegin sekeri bu sekilde cikmaz dedi israrla. Dolayisiyla mama veremedim hastanede. Ama benim sut dogumdan 5gun sonra geldi. Eve gelince mama verdim tabi. Ilk olcum 7,5 cikti, 2.kontrolde haftalik kontrolunde sariligi yok diyerek 2.kez kan almadi. Biz de en azindan bir kere daha baksaydi diye istedik ama bakmadi. Aylik kontrole cagirdi. Cocuk bu surecte sariydi tabi ama kilo almasi, bez sayisi, mama tuketimi filan iyiydi. Cok agir uykusu da yoktu. Aylik kontrolu icin tipa goturdum, erken dogdugu icin. Orada gorur gormez uzamis sarilik dedi ve testte 10 cikti. Yarin tekrar goturecegim. Aradan gecen 3 haftada degeri kac oldu hic bilmiyoruz tabi. Bu yil doktorlardan yana yuzum hic gulmedi. Ozel doktorun sariligi takip etmemesini anlayamiyorum gercekten. Rop muayenesine girdiniz mi siz cnm. Erken dogan ve kuvezde kalan bebeklere yapiyorlar. Ben bir de kalca ultrasonuyla beraber karin ultrasonu ve beyin ultrasonu baktiracagim. Benim perinatologun soyledigi bazi seyler vardi, bunlari ozeldeki doktorumuz ciddiye almadi, tipta ultrason verdiler.
Bnmkı yaptırmıyor tam bu sekıl. Sevemedı. Sadece karın ovup bısıklet hareketı yapıyoruz ayaklarla faydası varGaz Masajı
Yorumlarda herkes çok memnun. Ben tam denemedim ama yarın itibariyle yapacağım. Size de söyleyeyim dedimşifa olsun inşallah hepimize
1.aya yenı gıren bebek bu saatte balkondan ne anlarkı. Oturduk balkondayıx. İçerı sokuyorum aglıyor balkona cıkıyoruz gokyuzune bakıyor.Romantık erkek
Bnmkı yaptırmıyor tam bu sekıl. Sevemedı. Sadece karın ovup bısıklet hareketı yapıyoruz ayaklarla faydası var
Hele ki ne bam teli diyemiyorlar zaten ne bulursa aldırıyor ama oğlanı bı gorcen çok yaramaz seneye okula gidecek anasınıfına hala emiyor pramature oldu diye ne denirse tamam deniliyor bildiğin canavar dövüyor sovüyor ısırma vurma tükürme her türlü yapılmamasi gereken varsa yapıyor o geldimi evde sper alıyoruz görcen iki bacakli canavar resmentAy aman yarabbi jdjdjdj şantaja bak kusmak hdjdjjs akıllı çocuk ama asla aile hayır diyemez bam telini bulmuş
Denemedim bebeğim ama onu öyle görünce içimden de gelmiyor
Yok bacım dün açtım dün gece hayatım kaydı gibi birşey oldu iki ayran içicem diye değmez
Hayır azalmaz. Sen bebeğini koynunda tut kafanı rahat tut sütün gelir. Mecburdun kullandın. Bir başkasında böyle olacağı sende böyle olacağı anlamına gelmez. Sen arada değil ama daima yap günde 1 veya 2 hem sütün artsın hem de azalma durumu olsa bile ki bence olmayacak yetsin.
Süt mevzusu huzur uyku su bu 3 üne bağlı.
Tövbe estagfurullah kız doktora sorsanapişik için ne kullanıyorsun sen? Belki o iyi gelmemiştir. Bende anlamadım ya bunu diyenler bizi kandırdı bence
Bebiş ben sezaryenden çok memnunum. Bundan sonra normale dönmem hdjdj ilki olsaydı kabuldü ama artık no. Kendi kaybettibir kere kesildim ayol artık ha 5 ha 10
Canım çocuğu limon tuzuna bastım. Bakanlık duysa elimden alır. Sen gelmiş ağzına su girdi diyosun hdjdjjdj oluyor ya ne kadar da dikkat etsen. Böyle böyle büyüyecekler allahım beterlerinden korusun.
İnşallah bir problem çıkartmadan geçer gider. O kadar aşırı değil ama neden uzadı ki insan tedirgin oluyor.
Bebekte bebeğe fark ederdir tâbi bende bizimki her bezde yaptığı icin ondan garipsedim kusura bakma bezi geçti artik benim üstüme fiskirtip yapıyor yhaaa ikindikca alt değişimde. Bie tane sevdiğim gecelik var alta onu giyiyorum ne zaman onu giysem denk gelmesin mii Allah'ım sanki giyme der gibi ne zaman giysem paaartttYok hergun masallah dolduruyor dün 2 defa yaptı cnm
Ayyyy aynısını dun bende yaşadım canim karlama istedi o sıcakta herzamankk aldığımız yerden aliriz eve giderken dediydim adam yokmuş ayy dedim olsaydida yesem avucumuda yalamadim eve geldim mastit oldume dr gitmedjm ben burdaki acilde ilgi ona göre evde battaniye örtünup terledim bugün iyileştim de mastit var hala emziriyorum olamdi sağıyorum artik ağrısı azaldı.. ama çok berbat birşey yha süründüruyo insanı ateşimi ölçmek gelmedi aklıma yha.. baya vardir ama bir o kadarAyy kızlar benim dün gece mastitten ateş 39a kadar çıktı üşüme titreme parol içiyorum fayda da etmiyor en sonunda acile gittik doktor serum verdi sabaha kadar terleye terleye bir hal oldum doktor antibiyotik de yazdı annemde bir şey canın çekmiş yememişsindir avucunu yala göğsüne sür demişti yaptım vallaşimdi biraz daha iyiyim çok şükür annem mi tedavi etti bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?