- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.041
Bizde vardı ve baya bı kabuk tutuyordu doktora gittim batikon değilde eczaneden temizleme solüsyonu al dedi ama ben almadım ve acilde k vitamini iğnesi vurdudu bebeğe ne yalan söyleyeyim ondan kısa süre sonra kanaması durdu. Giydiği zibinlari kan olurdu hep bebek bezi de sürttukce yine kanardi falanKızlar göbek bağı düştükten sonra göbek deliğinden sızıntı halinde çok az kan gelen var mı bebeğinde?
Bizim düşeli 6 gün oldu fakat son 2 gündür çok hafif kan geliyo o kuruyo sonra yine geliyo falan.. batikon sürüyorum kuruyana kadar açık tutuyorum ama olmaya devam ediyor
Ay ben yine 167358 sayfa geriden takip ediyorumKızlar Bulut kuşumunda uzamış sarılığı var. Kuvözdeyken sarılık olmuştu onlar direkt ışık altına koymuşlardı ama geçmedi. Yarın bu sarılık birşeyi etkilemiş mi ona bakacaklar. Ultrasonlar, kan tahlilleri. 33 günlük bugün çoktan geçmesi lazımdı. İnşallah ciddi birşey çıkmaz, dua edin teyzeleri.
Sabahlari uyaninca suyla yikiyorum. Dustan dusa sabunluyorumKızlae cilt bakım rutinlerinize döndünüz mü? Ne zaman döneceksiniz? Ben iyi hissetmiyorum cildimi resmen iyi bile dayandı canım cildim.
Druna birdaha danış canım istersen tekrar göbeği ile ilgiliHmm anladım canım yok 1. Dozdu o. Bi dahaki randevumuza da baya var. 29 günlük olcak o zaman. Geç mi oluyor? Aslında 6 günlükken gittik doktora tekrar ama o zaman bi doz daha yapmadı doktor bişey de demedi
Krem sürebildiğim gün çok nadir. İki çocukla check list’in sonu asla gelmiyor. Hele bana hiç sıra gelmiyorKızlae cilt bakım rutinlerinize döndünüz mü? Ne zaman döneceksiniz? Ben iyi hissetmiyorum cildimi resmen iyi bile dayandı canım cildim.
Aynen canim bebek bezi de sürtüyo. Bi de ilk yikadigimda kabugu düstü yikama sonrasi. Simdi yikamicam bi süre artik. Bag düstükten 14 gün sonrasina kadar sizinti seklindeki kanamalar normalmis esim de biraz arastitrdi da bakalim takip de kalicamBizde vardı ve baya bı kabuk tutuyordu doktora gittim batikon değilde eczaneden temizleme solüsyonu al dedi ama ben almadım ve acilde k vitamini iğnesi vurdudu bebeğe ne yalan söyleyeyim ondan kısa süre sonra kanaması durdu. Giydiği zibinlari kan olurdu hep bebek bezi de sürttukce yine kanardi falan
Haftasonuna kadar yikamadigim halde devam ederse öyle yapicam canim tesekkür ederimDruna birdaha danış canım istersen tekrar göbeği ile ilgili
Kaç kilo olmuş bebeğin canım? Hadi hayırlısı, kolay bi doğum olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diyeKaç kilo olmuş bebeğin canım? Hadi hayırlısı, kolay bi doğum olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
Valla babalarin bu gamsizligini napicazbbiz… benimki de aynii.. üstüne bir de tv yi son ses izlemiyor mu kil oluyorum. Laf da söylenmiypr beyimize, bi o zevki varmis o da bana batiyomus oluyo sonra3 saattir ağlayan huzursuz bebeği uyuttum ve biricik babası dan dan dan yürüyüp şak diye banyonun ışığını yaktı. Bilin bakalım kim uyandı? Şimdi ben bu adama ne yapayım soruyorumadam tek başına bir tabur asker gibi yürüyor evde yaa
Suan 40+1 de misin canim? Yanilma payi olabilir kilosunda ama 4ün üstündedir artik. Rahat birak kendini sakin korkma 4,5 4,8 ile dpguran cok insan var basarirsin sen de4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diye
Biz de mama ve meme beraber gidiyoruz sütüm ilk iki bebemde çöktü bunda az ama takilmiyorum anne sütü taraftarıyım ama sarılık da olunca mecbur mama da başladım ek gıdaya kadar mama verir sonra keserim diye umut ediyorum sariligimiz 24 gün oldu ve hala devam ediyor ama giderek azalmakta mastıt için benim durum beyaz sabunla sıcak duşun altında masaj yap demişti 3. Uygulamada azaldı çok şükür sagmaya ya da emzirmeye devam et ama en iyi ilacı o amaSlm kizlar. Dogumdan sonra pek giremedim, girdiysem de yazamadan ciktim. Benzer seyleri yasiyorum. Uzamis sariligimiz var. Cok ama cok gazli. Sutum oldukca az, meme mama beraber gidiyoruz. Henuz korse hic takamadim. Bel fitigim filan yok ama gebelikte yasadigim bel kalca bacak agrisini hala cekiyorum. Sol bacagimi elimle kaldiriyorum cogu zaman, benden bagimsiz takiliyor kendileri. 40ima kadar gecer diye umut ediyordum ama ona da bisey kalmadi zaten. Bir kere mastit gibi oldum, evde kendi ugraslarimla duzeldi. Simdi de meme ucumda beyaz bir nokta var. Bu da mBi iltihap demek. Cok aciyor napabilirim gecmesi icin. Pek emzirmiyorum genellikle sagiyorum bu gogsumu, resmen ezerek emdigi icin cok ama cok acili oluyor emzirmem. Oglumu 5,5 ay emzirmistim. Bunda o kadar da dayanamicam herhalde. Gebelik, dogum, emzirme butun surecler cok zorlu gercekten. Cok yoruldum. Soruma firsat bulup cvp verebilen olursa minnettar olurum
Hahahah ayy böyle böyle salıyor demek ki insanlar.Tövbe estagfurullah kız doktora sorsanapişik için ne kullanıyorsun sen? Belki o iyi gelmemiştir. Bende anlamadım ya bunu diyenler bizi kandırdı bence
Bebiş ben sezaryenden çok memnunum. Bundan sonra normale dönmem hdjdj ilki olsaydı kabuldü ama artık no. Kendi kaybettibir kere kesildim ayol artık ha 5 ha 10
Canım çocuğu limon tuzuna bastım. Bakanlık duysa elimden alır. Sen gelmiş ağzına su girdi diyosun hdjdjjdj oluyor ya ne kadar da dikkat etsen. Böyle böyle büyüyecekler allahım beterlerinden korusun
Ağır bebişler daha kolay doğuyor diyolar canım, hem de fazla yerleri olmadığı için uygun pozisyon almaları daha kolaymış, inşallah senin doğumun da su gibi geçecek4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diye
Hahahah ayy böyle böyle salıyor demek ki insanlar.
Şuan sudocrem kullanıyorum ama içeriğinde sevmediğim şeyler var, işe yaradı ama baya
Çok teşekkür ederim canım gerçektenSuan 40+1 de misin canim? Yanilma payi olabilir kilosunda ama 4ün üstündedir artik. Rahat birak kendini sakin korkma 4,5 4,8 ile dpguran cok insan var basarirsin sen dehayirli kolay dogumlar canim
Ayy amin canım inşallah dediğin gibi olurAğır bebişler daha kolay doğuyor diyolar canım, hem de fazla yerleri olmadığı için uygun pozisyon almaları daha kolaymış, inşallah senin doğumun da su gibi geçecek
ay allah razı olsunEvet koyuyoruz zaten sıcak fırında 10, 15 dk yeterlı. Ben yazdan kompostoluk attıgum kırazlardan kendım yaptım. Bır tulbente kese gıbı dıktım. O yanmadıysa hazırı hıc yanmaz
ay allahım bugunde gelmedi bebegim bakalım ne zaman gelicekBen de yarın tam 40 haftalık oluyorum, hastaneye gideceğim sabah bakalım ne diyecekler. Suniye gerek kalmadan kendileri gelseler keşkevar mı bi doğum belirtin?
Slovenyadayım ben
benim son kontrolde doktor kilosu su an yaniltıci olabilir dedi ve soylmedi canim persembe yarin 40+2 olacak. Allah yardimcimiz olsun insaAyy amin canım inşallah dediğin gibi olurdarısı sağlıkla sana olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?