2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizde vardı ve baya bı kabuk tutuyordu doktora gittim batikon değilde eczaneden temizleme solüsyonu al dedi ama ben almadım ve acilde k vitamini iğnesi vurdudu bebeğe ne yalan söyleyeyim ondan kısa süre sonra kanaması durdu. Giydiği zibinlari kan olurdu hep bebek bezi de sürttukce yine kanardi falan

Ay ben yine 167358 sayfa geriden takip ediyorum canim uzamis sariligi bizimkinin de vardi 3 haftalikken cilt sariligi 7 cikmisti ama kilo alimi iyi diye bir sey dememisti doktor. Hala da gözünün beyazi sarı gibi.
Sen etkilemis mi bakacaklar yazinca merak ettim. Sizin deger kacti? Ve doktor nelerine bakti? Bizim doktor niye ilgilenmedi acaba

Hmm anladım canım yok 1. Dozdu o. Bi dahaki randevumuza da baya var. 29 günlük olcak o zaman. Geç mi oluyor? Aslında 6 günlükken gittik doktora tekrar ama o zaman bi doz daha yapmadı doktor bişey de demedi
Druna birdaha danış canım istersen tekrar göbeği ile ilgili

3 saattir ağlayan huzursuz bebeği uyuttum ve biricik babası dan dan dan yürüyüp şak diye banyonun ışığını yaktı. Bilin bakalım kim uyandı? Şimdi ben bu adama ne yapayım soruyorum adam tek başına bir tabur asker gibi yürüyor evde yaa

Kızlae cilt bakım rutinlerinize döndünüz mü? Ne zaman döneceksiniz? Ben iyi hissetmiyorum cildimi resmen iyi bile dayandı canım cildim.
Krem sürebildiğim gün çok nadir. İki çocukla check list’in sonu asla gelmiyor. Hele bana hiç sıra gelmiyor birgün bizde normalleşicez

Aynen canim bebek bezi de sürtüyo. Bi de ilk yikadigimda kabugu düstü yikama sonrasi. Simdi yikamicam bi süre artik. Bag düstükten 14 gün sonrasina kadar sizinti seklindeki kanamalar normalmis esim de biraz arastitrdi da bakalim takip de kalicam

Kaç kilo olmuş bebeğin canım? Hadi hayırlısı, kolay bi doğum olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
Kaç kilo olmuş bebeğin canım? Hadi hayırlısı, kolay bi doğum olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diye

Valla babalarin bu gamsizligini napicazbbiz… benimki de aynii.. üstüne bir de tv yi son ses izlemiyor mu kil oluyorum. Laf da söylenmiypr beyimize, bi o zevki varmis o da bana batiyomus oluyo sonra
Ben actim mi o uyurken ses 10-13 arasinda o acinca 30larda. Hayir sagir falan da degil yani

4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diye
Suan 40+1 de misin canim? Yanilma payi olabilir kilosunda ama 4ün üstündedir artik. Rahat birak kendini sakin korkma 4,5 4,8 ile dpguran cok insan var basarirsin sen de hayirli kolay dogumlar canim

Biz de mama ve meme beraber gidiyoruz sütüm ilk iki bebemde çöktü bunda az ama takilmiyorum anne sütü taraftarıyım ama sarılık da olunca mecbur mama da başladım ek gıdaya kadar mama verir sonra keserim diye umut ediyorum sariligimiz 24 gün oldu ve hala devam ediyor ama giderek azalmakta mastıt için benim durum beyaz sabunla sıcak duşun altında masaj yap demişti 3. Uygulamada azaldı çok şükür sagmaya ya da emzirmeye devam et ama en iyi ilacı o ama

Gaz için de nurseharveys ve biogaida ve kimyon çayı veriyorum çok faydasını gördüm

Hahahah ayy böyle böyle salıyor demek ki insanlar.
Şuan sudocrem kullanıyorum ama içeriğinde sevmediğim şeyler var, işe yaradı ama baya

Ağır bebişler daha kolay doğuyor diyolar canım, hem de fazla yerleri olmadığı için uygun pozisyon almaları daha kolaymış, inşallah senin doğumun da su gibi geçecek

Hahahah ayy böyle böyle salıyor demek ki insanlar.
Şuan sudocrem kullanıyorum ama içeriğinde sevmediğim şeyler var, işe yaradı ama baya

Ne içeriği ya hdjdjd
Hayvan gibi para verdim temiz içerik diye bir şeye yaramadı döndüm hametana. Canını sevdiğim yumuşacık yapıyor. Birde sağlık ocağı doktoru yazdı o kadar ucuza geldi ki. Bitti benim idealistliklerim teşekkürler

Ben de yarın tam 40 haftalık oluyorum, hastaneye gideceğim sabah bakalım ne diyecekler. Suniye gerek kalmadan kendileri gelseler keşke var mı bi doğum belirtin?

Slovenyadayım ben
ay allahım bugunde gelmedi bebegim bakalım ne zaman gelicek amin insa suni sanciya gerek kLmaz insa gurbette ayrı bir imtihan iste bizler icin canım hersey gonlunce olsun insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…