- 3 Ocak 2020
- 6.292
- 34.098
- 548
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.061
zaman kaybetmeden banyoda ılık su ilemasaj yapın cok rahatlatir canınızı sıkmayın gecer insa allah yardimciniz olsunKızlar mastit olmuşum 2 gündür ateş titreme vücudumun her yeri ağrıyor sızlıyor dikkat edin kendinize çok zormuşş
gece gece baya guldümAhahahahahahah valize aldığım işimi daha da zorlaştırdı hatta hastanede.eşime söylüyordum şunu bul ver diye, bütün fermuarları tek tek açıp gösteriyo falan sinir olmuştumskdkd
Natural püh cezasını versin bak gene aklıma geldi
Aaa bende bunun aynısı var ama daha koymadım hiçbişe. Her şey her yerde hahah düşününce de gereksiz gelmişti ama şu an tekrar düşündüm çok gerekli. Ben de diyorum neden etraf bebek eşyası doldu. Ben hala çıkamadım hamile beyinden
Ay ama görsen ne eziyetle yürüdüm ağlaya sızlana yeter ki aşağısı yumuşasın diye ayyyy demin yürüyüşe çıktık 15 dk annemle ve ben pert ki düşün kaç kilo eksiğim şuandemek ki gözüm kararmış öss sınavı gibi hırs yapmışımamsmsm
Benim de 5 saat uyuduğu oluyor sonra 5-6 saat uyumuyor. Bu çocuğun hiç yenidoğan evresi olmadı şöyle diyeyim ki ayyy ne kadar çok uyuyor(ama düzenli uyku böyle 5 saat uyuyup 5 saat faltaşı gibi olması değil tabii ay anlatamadım
Sutmedikce kanamiyor no kabuk kalıyor orda da surunup banyo ettikçe dökülüyor ozaman aktiyor aynen biraz daha bekle bakalım bizde bekledik bir süre sonra baktım iğneyi vurunca geçti gittikAynen canim bebek bezi de sürtüyo. Bi de ilk yikadigimda kabugu düstü yikama sonrasi. Simdi yikamicam bi süre artik. Bag düstükten 14 gün sonrasina kadar sizinti seklindeki kanamalar normalmis esim de biraz arastitrdi da bakalim takip de kalicam
Cok geçmiş olsun canımGece gece cnm çok sıkıldı, bu zamana kadar sıkıntının gazdan olduğunu düşünüyordum son 1 haftadır emzirmek bile bir zulüm çığlık çığlığa kalıyor az önce de kakada kan görünce anladım ki alerji hiç sevmediğim birşey kızımda çok çektim ve sil baştan yeniden of gerçekten zor ya bu hafta peyniri çok yedim kesin ondan oldu, bana yine alerji bölümünün yolları göründü artık gaita verir dururuz
Bize doğum yaptım hastanede randevu kartı vermis biri hemen 2 gün sonra işitme testi icin biri 9 eylüle kalca ultrasonu icinBir de kalça ultrasonu için doktor mu yönlendiriyor ? Anca randevu bulunur çünkü devlette
Bende sallamayı sağlıklı bulmuyorum,bence simdiden nasil alıştırırsan oyle gider,evet biraz zor sabir ister,hele ki ağlama krizlere girince,ama ben tek parmakla poposuna vurarak pispisliyorumEce çok direniyorum. Sallamamaya (ayakta veya başka biryerde), memede uyutmamaya. İşe başladığımda bunları yapamazsam çocuğum boşluğa düşmesin diye. Çünkü yapamayacağım eminim. Ama geçende bir yazı okudum bu sefer başladım kendimi sorgulamaya. Ben gaddar mıyım neyim diyeartık son noktada şöyle düşünüyorum. Ben onun annesiyim ne istediğini hissederim ve bilirim. Bu çocuk sallanmak veya memede uyumak istiyor gibi görünebilir ancak başka bir yol arıyor ki ben bunları yapmaktan imtina ediyorum. İçimde biryerlerde hissediyorum. Sadece o yol ne ise bulmam lazım. Bizde yol bilmiyoruz ki. Hemen ağlıyosa şak ver rmzik şak salla şak emzir. Bak başka yol bilmiyoruz. Öğreneceğiz.
Reflü olduğunu nasil anlıyorsun? Dr kontrolünde mi söyledi ?Seninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içinde
Benim artıyor maalesef ama dünden beri yiyorum ya. Böyle de maskelemiş olacak. Varsa bir alerji bir durum yemezsem ortaya çıkmayacak. O yüzden başladım yemeye.
@leialila37 senden alıntılamıştım ama başka birisinin ismi geldi neyse ben cevap vereyim.
Yok canım eğer canını sıkacak birisi olacaksa hiç olmasın. Lohusa iken normalde önemsemeyeceğin şeyleri önemsiyorsun ve kırılıyorsun. Bu olacağına bedenen yorulmak daha iyi. Bak bana ben kayınvalidemle çok iyi anlaşırdım. Bu güne kadar ne bir lafımız karşılaştı ne kalbimiz kırıldı. Ama bu süreçte cidden çok üzdü beni. Biliyorum niyeti bu değildi ama keşke gelmeseydi. O yüzden sana rahatlıkla iyiki teksin diyorum.
Sanki biraz kalın giydiriyorsun gibi geldi bana ama annişi sensin sen ne yapıyorsan doğrudur
Canım yıkamasan bile mutlaka sil. Onunda rahatlamaya ihtiyacı var.
Kız şefika hangi birini not tutayım? O kadar vaktim mi var benimdaha önce de söylemiştim. Ben her yazışmayı okuyorum ve buradaki aktif görüştüğüm insanlara çok kıymet veriyorum. Aklımda da kalıyor açıkcası.
Oh çok şükür Şefika ya sevindim en azından düşmüş olması sevindirici. Böyle de devam eder inşallah.
Keşke paylaşmasaydı hepimizi etkilemiş. Hassas konular devamı gelmeyecekse keisnlikle paylaşılmamalı ben bunu bencillik olarak görüyorum yalan söyleyemeyeceğim. Bizimle paylaşsaydı konuşsaydı böyle düşünmezdim ama bir cümle edip gitmek doğru değil.
Soğanı başına koyuyorsun canım gece yatarken. Ama cidden açıyor.
O çekirdek kemerini nasıl ısıtıyorsun? Nasıl kullanılıyor canım o?
Kuzum hiç anlamıyorum bu mevzudan. Tek bildiğim içine sinmezse ne olursa olsun 2. 3. Doktor fikri almak gerektiği.
Kız bunlarda ne var benim kocamda yapıyor bunları ki bunlar matah şeyler değil. Sana destek olmuş olmuyor ki bunları yaparak. Onunda görevi hayat müşterek kusura bakmasın erkekler. Ev süpürmek kadın görevi mi de yaptı diye madalya takayım. Çok gerginim Acemi
Ben mikrodalgada 30sanyede ısıtıyorumÇekirdek kemerıni içindeki kıraz cekırdek torbasını 59 veya 100 derece sıcaklıktakı fırında 10,15 dakka ısıtıp kemerın içib ekoyup takıykrsun bebişe
Ayyyy canım benim keşke uyusamBacım bende de var o. Oluyormuş ama normalimize döneceğiz. Herşeyi unutuyorum. Aklımda tutamıyorum. Normalde zehir gibidir hafızam şuan yavaştan eridi hdjdj
Hemen uyu hemen ben uyumadım çok pişmanım. Ya uyumakta hiç güzel değil. Hayatı kaçırıyormuşum gibi hissettiriyor. Çocuk uyudukça uyuyun diyenlere kızarım ben normalde ama keşke uyusaydım jdjdjjd
Kaynanam da oyle diyordu yok memde uymasin alismasin,kucaga alismasin falana filana alismasin,en son dedim ki alisirsa alışsın,burda en fazla 3 yasina kadar kucagma çıkar,sonra tut tutabilirsenOkadar cabuk buyuyolarkı. Bu aydakı haftadakı tadı kokusu masumlugı ozlenıyor bıde karnımızda bızleydı 9 ay boyunca zaten bıze alıskınlar. Koca karı lafları kucaga alıstorma opme koklama yatma yanına bla bla
Alısısn yatsın benle zaten hemen buyuyor kucucuk daha adapte olamamıa.
Anne bebegın alnını operse beyındekı dalgalnmalar ona ozguven mesajı verırımiş. Anne gogsunde kalo atısını duyan bebek korkularından kurtulur daha sakın ozguvenlı olurmus.
Eger normal dogum dusunuyorsan yürümek en faydali şey,ben doğuma gideceğim gün gece yarisina kadar sahilde yürüyüş yapiyordumEşim tutturdu yürüyüşe çıkalım diye 15 dk mesafede bi kafeye gidecektik, 5 dk yürüdükten sonra karnım inanılmaz kasıldı, kasıklarıma ağrı saplandı, sol ayak bileğime ağrı girdi, eşim gitti arabayı aldı geldi öyle gittik oturduk. @_PinaColada_ kız sen mi demiştin ben her gün 1 saat yürüyorum diye doğuma kadar, nasıl yürüdün son haftanda maşallahbi daha asla çıkmam yeto, evde temizlikti yemekti yapabiliyorum diye yürürüm sanmıştım ama benden geçmiş
Cok sağol canım video icin,demin yaptım kekik yağı ile,biraz pirtladi hafif rahatladi,bide bugun hep kundak yapıp yatırdım...missler gibi uyuyor,deneyin derimKeyfi yerindeyken de yaptırmıyor mu? Ben yerindeyken 1-2 kere uzunu yapmayı planlıyorum oyun niyetine ndjdkkd
Simdi ver babasina 3 saat da o uğraşsın3 saattir ağlayan huzursuz bebeği uyuttum ve biricik babası dan dan dan yürüyüp şak diye banyonun ışığını yaktı. Bilin bakalım kim uyandı? Şimdi ben bu adama ne yapayım soruyorumadam tek başına bir tabur asker gibi yürüyor evde yaa
Kuzum size bir tiyo vereyim banada gorumcem öğretmiş,bebek bezi bağlarken usten 1-1.5cm(bir parmak kadar) içeri kivrayin hem göbeğe degimiyor hem taşmasına önlüyorAynen canim bebek bezi de sürtüyo. Bi de ilk yikadigimda kabugu düstü yikama sonrasi. Simdi yikamicam bi süre artik. Bag düstükten 14 gün sonrasina kadar sizinti seklindeki kanamalar normalmis esim de biraz arastitrdi da bakalim takip de kalicam
Bende sudokrem kullanıyorum ama her gun değil oyle önlem amaçla 3-4gunde bir,gayet güzel memnunumHahahah ayy böyle böyle salıyor demek ki insanlar.
Şuan sudocrem kullanıyorum ama içeriğinde sevmediğim şeyler var, işe yaradı ama baya
Ben yalnızım aslında daha da iyi oldu kimse karışmadan sakin sakin. Su hazırladım 40 adet taş attım içine. Bir adet çeyrek altın (para yerine attım para çok pis geliyor bana). Bir parça ekmek. Bir adet yaprak. Evlilik yüzüğüm. Bu suyla bebişi yıkadım. Bir kısmını ayırıp kendim yıkandım ve abdest aldım dua ettim. Sonra da misgiller olarak iyi geçimli bir aileye ziyarete gittik. 40 taş’ı da sokak sokak gezip toplamadım eve çiçek gelmişti dibinde taşlar vardı minik minik onlardan 40 adet aldım. Lohusa zekam çalıştı bende şaşkınımKızlar 40inda neler yapıyorsunuz?
Merhaba canım. Ben 1 numara 2 paket bitirdim kilosuna göre değişir kullanman bir de bizim ki ne zaman alt değiştirsek daha değiştirirken işediği için çok boşa giden bez oldu bacaklarını sıkınca 2 ye geçtim şuan 2. Pakette 3. Paketi yakında alırım.Kızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Ya hayır ya sjdşdkdlf bunu deme işte bebeğim lütfen. Buna tutunuyordum elimden almaa yaaaSelam arkadaşlar 41. Günden bildiriyorum
Darısı bana amin ahsldjdşdkd 5 ten beri pişpişliyorım. Uyuyoe gibi yapıp ben durunca ıkınmaya başlıyorSonunda bebem uyudu.Bende uyuyorum hemen.
Teşekkür ederim Allah’ımmmm seni çok seviyorum Allah’ımmm
Biz prima kullanıyoruz 3 paket 1 numara, 2 numaeadan 4 paket bitti ikiden devam ediyoruzKızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Teşekkür ederim, rabbim size bağışlasın yavrunuzuBiz prima kullanıyoruz 3 paket 1 numara, 2 numaeadan 4 paket bitti ikiden devam ediyoruz
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Rabbim yavrunuzu size bağışlasınMerhaba canım. Ben 1 numara 2 paket bitirdim kilosuna göre değişir kullanman bir de bizim ki ne zaman alt değiştirsek daha değiştirirken işediği için çok boşa giden bez oldu bacaklarını sıkınca 2 ye geçtim şuan 2. Pakette 3. Paketi yakında alırım.
Evet canim denedim ben bunu akil edipCok geçmiş olsun canım
Bize doğum yaptım hastanede randevu kartı vermis biri hemen 2 gün sonra işitme testi icin biri 9 eylüle kalca ultrasonu icin
Bende sallamayı sağlıklı bulmuyorum,bence simdiden nasil alıştırırsan oyle gider,evet biraz zor sabir ister,hele ki ağlama krizlere girince,ama ben tek parmakla poposuna vurarak pispisliyorum
Reflü olduğunu nasil anlıyorsun? Dr kontrolünde mi söyledi ?
Evet denedim anne yanı beşiğin icinde koydum biraz kokuyor ama olsun,hepimiz icin faydalıdır
Ben visne çekirdeklerinden kendim yapmistim,mikrodalgada ısıtıyorum
Ben mikrodalgada 30sanyede ısıtıyorum
Ayyyy canım benim keşke uyusambebek uyurken işlerimi ancak görebiliyorum (yemek,temizlik,camasir,utu)nezaman ki isim yok tam uzaniyim derken mutlaka kizim uyanıyor ağlamaya basliyor,meme istiyor vs vs... benim uymamam lazım
Kaynanam da oyle diyordu yok memde uymasin alismasin,kucaga alismasin falana filana alismasin,en son dedim ki alisirsa alışsın,burda en fazla 3 yasina kadar kucagma çıkar,sonra tut tutabilirsen
Eger normal dogum dusunuyorsan yürümek en faydali şey,ben doğuma gideceğim gün gece yarisina kadar sahilde yürüyüş yapiyordumyinede az geldi,daha fazla hareket yapsaymışım keşke
Cok sağol canım video icin,demin yaptım kekik yağı ile,biraz pirtladi hafif rahatladi,bide bugun hep kundak yapıp yatırdım...missler gibi uyuyor,deneyin derim
Simdi ver babasina 3 saat da o uğraşsınmadem okadar önemsemiyor,bak bakalim bir daha yere basmaya korkar ses olmasin diye
Kuzum size bir tiyo vereyim banada gorumcem öğretmiş,bebek bezi bağlarken usten 1-1.5cm(bir parmak kadar) içeri kivrayin hem göbeğe degimiyor hem taşmasına önlüyor
Bende sudokrem kullanıyorum ama her gun değil oyle önlem amaçla 3-4gunde bir,gayet güzel memnunum
Bu vıdeodakını hıc bırsekıl sevmedo yanlarını falan elleyınce kızıyor. Benımkı adına benzemiş esıyor yaKeyfi yerindeyken de yaptırmıyor mu? Ben yerindeyken 1-2 kere uzunu yapmayı planlıyorum oyun niyetine ndjdkkd
Kız bu minik aslan erkekleri hep mi böyle
Klasik müziğe tepki de veriyor mu?
Anladım canım valla çok zor ya araştırmalarıma göre meme problemleri 3.ayda anca düzelebiliyormuş düzelenenler tabi hiç düzelmeyedebilir inşallah normal çekerler bende sağıyorum hele uyku esnasında silikonlu bile çekmiyor uğraşıyorum o kadar uyandırmak için sağıp biberonla verince içiyor ama valla zor biliyorum biberona alışmasıda iyi değil ama ne yapayım birde sarılık var bizde çaresiz kalınca insan veriyor işte hepsiniGoguslerimden sol tarafının ucu çıktı bu bebegim sol tarafı silikonsuz tutabiliyor ama sağ tarafın ucu hiç çıkmadı ve tutamiyor yine silikon kullanıyorum sağ tarafıma. 6 ay anne sütü aldı oğlum ama sagdim çoğu zaman meme reddi olmaya başladı mama da alıyordu. Zaten 4. ay olunca süt azalmaya başladı sagdim sol tarafı emdi derken zor zahmet 6 ay tamamladım. Bakalım bunda nasıl olacak. Meme hastası bu da. Ağlaya ağlaya emziriyorum ufak çünkü ucu çabuk yara oluyor.
Ben yalnızım aslında daha da iyi oldu kimse karışmadan sakin sakin. Su hazırladım 40 adet taş attım içine. Bir adet çeyrek altın (para yerine attım para çok pis geliyor bana). Bir parça ekmek. Bir adet yaprak. Evlilik yüzüğüm. Bu suyla bebişi yıkadım. Bir kısmını ayırıp kendim yıkandım ve abdest aldım dua ettim. Sonra da misgiller olarak iyi geçimli bir aileye ziyarete gittik. 40 taş’ı da sokak sokak gezip toplamadım eve çiçek gelmişti dibinde taşlar vardı minik minik onlardan 40 adet aldım. Lohusa zekam çalıştı bende şaşkınımçünkü geçen hafta eşimin içinde paraları ve kredi kartı falan olan şortunu baya makinede yıkamışım adam kalp krizi geçiriyordu. uykusuzluktan kafa gidik.
Seni çok iyi anlıyorum. Ben bebegime biberon vermedim bu sefer şırınga biberonlar varya kesik uçlu olan onlarla iciriyorum sütümü ama biliyorum ki bir kaç hafta sonra gaz sancıları başlayacak ve şırınga biberon ile daha fazla hava yutuyor. Yani çaresizim bende ne yapacağımı şaşırdım walla. Allah yardımcımız olsun. İnşallah göğüs uclarin çıkar canım. Çok yaralı ve acılı emzirme oluyor ama ben ona da raziyimAnladım canım valla çok zor ya araştırmalarıma göre meme problemleri 3.ayda anca düzelebiliyormuş düzelenenler tabi hiç düzelmeyedebilir inşallah normal çekerler bende sağıyorum hele uyku esnasında silikonlu bile çekmiyor uğraşıyorum o kadar uyandırmak için sağıp biberonla verince içiyor ama valla zor biliyorum biberona alışmasıda iyi değil ama ne yapayım birde sarılık var bizde çaresiz kalınca insan veriyor işte hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?