- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.081
Ne güzel rahatlar yapınca cnm bizde dün minnos babyspa götürdüm başlarının bebeklerinin gözleri fal taşı gibi bizimki uyudu mesajda fal taşı oldu eve geldik 3 kere yaptı ama simdi gazimiz var yapamıyor uykuya dalamiyorBebekte bebeğe fark ederdir tâbi bende bizimki her bezde yaptığı icin ondan garipsedim kusura bakma bezi geçti artik benim üstüme fiskirtip yapıyor yhaaa ikindikca alt değişimde. Bie tane sevdiğim gecelik var alta onu giyiyorum ne zaman onu giysem denk gelmesin mii Allah'ım sanki giyme der gibi ne zaman giysem paaartttbende o kadar alışmışım ki her bezde kaka almaya bir bezde olmadimi aha yapamadı bir sıkıntısımi var acaba gaz mi bağladı diye
Silikonun içine birkaç damla süt veya mama akıt ver daha az inatlasir en azından benimkini öyle kandiriyorumAnladım canım valla çok zor ya araştırmalarıma göre meme problemleri 3.ayda anca düzelebiliyormuş düzelenenler tabi hiç düzelmeyedebilir inşallah normal çekerler bende sağıyorum hele uyku esnasında silikonlu bile çekmiyor uğraşıyorum o kadar uyandırmak için sağıp biberonla verince içiyor ama valla zor biliyorum biberona alışmasıda iyi değil ama ne yapayım birde sarılık var bizde çaresiz kalınca insan veriyor işte hepsini
Dışında katlanıyor cirtin üstüne bende ya icinet ya dışına hangisine denk gelirsem hepsinde bende öyle yaptım cocukalarimda göbeğine değmedi hiç bezEvet canim denedim ben bunu akil edipama durmuyor öyle geri cikiyor ya da ben düzgün yapamiyorum
Gazı varken gerçekten çocuk bitiyor yapıncaya kadar yha hepde emerken alttan çıkartmaya çalışır benimki yatarken kendide yapar da iste emerken yaptığı icin memeyide istemiyor kızıyor yapamadıkca heryerimiz süt oluyor bi gaz savasinat giriyoruz ancak yapıp bitirince doya doya emiyor arada genzine kaçırıyor ozman tam kızıyo emmiyo memede çok kısa bi süre kalıyor benimki emerken yha doymuyor diye üzülüyorumNe güzel rahatlar yapınca cnm bizde dün minnos babyspa götürdüm başlarının bebeklerinin gözleri fal taşı gibi bizimki uyudu mesajda fal taşı oldu eve geldik 3 kere yaptı ama simdi gazimiz var yapamıyor uykuya dalamiyor
Ayyu harbiden hem televizyonun flim buluyor oda sakin değil yani kovboy aksiyon flimler sesler uçuyor havada o yetmez gibi birde tel elinde kapıyı kırıp içeri girseler hoşgeldin deriz artık kimse kimseyi duymuyor ben bi patliyorum noldu diyo nolcak len yeni uyudu uyanırsa sen bakcan işim var bak diyom hemen kısıyor.. yemek zamanı uyuttuysam bebeği kaşığı tepsiye bile koydurtmuyorum kii babasıda öğrendi artık hani en ufak ani gıcık sese uyanıyor. Kiii her yemek te bana yedirtmiyio o yemek kokularını aldıkçaValla babalarin bu gamsizligini napicazbbiz… benimki de aynii.. üstüne bir de tv yi son ses izlemiyor mu kil oluyorum. Laf da söylenmiypr beyimize, bi o zevki varmis o da bana batiyomus oluyo sonra
Ben actim mi o uyurken ses 10-13 arasinda o acinca 30larda. Hayir sagir falan da degil yani
Ben ne yazmışım böyle emzirme kafasıyla yha ayikt kafayla okuyup anlayamadımSutmedikce kanamiyor no kabuk kalıyor orda da surunup banyo ettikçe dökülüyor ozaman aktiyor aynen biraz daha bekle bakalım bizde bekledik bir süre sonra baktım iğneyi vurunca geçti gittik
Emzirirken benim kızımda cok ağlıyor kavga ediyor beni emmiyor bile bazi zaman erkenden bırakıyor sütü indirip ağlıyor emzik veriyorum susuyor düşünce hicinip ağlıyor ac diye üzüldüm tekrar emzirdjm aldı falan emzirmek çileli bir ise dönüştü bizde bende gazdan diyorum alltan yapamadıkca rahatlamiyor en cok üstten varken de böyle yapıyor hemen gazını çıkartıp öyle devam ediyorum emzirme çabasına.. benimi istemiyor falan diyorum eşimeGece gece cnm çok sıkıldı, bu zamana kadar sıkıntının gazdan olduğunu düşünüyordum son 1 haftadır emzirmek bile bir zulüm çığlık çığlığa kalıyor az önce de kakada kan görünce anladım ki alerji hiç sevmediğim birşey kızımda çok çektim ve sil baştan yeniden of gerçekten zor ya bu hafta peyniri çok yedim kesin ondan oldu, bana yine alerji bölümünün yolları göründü artık gaita verir dururuz
Bızımkı paket 1 numara 2 paket 2 numara bıtırdı daha bugun 30 gunlık cok kullandık galıba ama 10 kere kaka yaptıgı oluyor. Ve asla kırlı bez sevmıyo hemen degıscek 15 dakka tutsak bagırıyo. Degısınce hemn kaka yapıyo bıda sıl bastn. Ilk ay oyle ama sonra azalıcak kaka sıklıgıKızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Ben kendımı cok kullanmısım dıyordum rekor sızde galıbaBiz prima kullanıyoruz 3 paket 1 numara, 2 numaeadan 4 paket bitti ikiden devam ediyoruz
Hiç sorma tam temizliyorum altını bamtlıyorum ardından gaz sesiBen kendımı cok kullanmısım dıyordum rekor sızde galıba
hmm disinaa bak öyle yapmadimm Tamam canim deniyim bi o zaman tesekkür ederimmDışında katlanıyor cirtin üstüne bende ya icinet ya dışına hangisine denk gelirsem hepsinde bende öyle yaptım cocukalarimda göbeğine değmedi hiç bez
Rica ederim canım dene bakalım inşallah bir daha kanamaz yavrucuğun göbüsüEs
hmm disinaa bak öyle yapmadimm Tamam canim deniyim bi o zaman tesekkür ederimm
İlk bezi Molfix oldu bir de hastaneden sariliktan yatinca ordaki marketten slepy aldım sonra yine bir paket derken 3 paketle bitirdik 1 no yu sonra iki numara yine molfix devam ikinci pakete geçtik yeni benimki ufak doğduğu için bir numarayı uc paketle tamamladıkKızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Ah ahh o dert bızde de var. Bıde ılla bos temız bexe yapıcak. Nasıl ayarlıyor bılmıyorum ya. Bunlar bez fırmalarıyla ortaklar galıbaHiç sorma tam temizliyorum altını bamtlıyorum ardından gaz sesikaç bezim boşa gitti böyle
Benimkinin zevki de altını silmek için ayaklarını kaldırıyorum ya o zaman yapmakAh ahh o dert bızde de var. Bıde ılla bos temız bexe yapıcak. Nasıl ayarlıyor bılmıyorum ya. Bunlar bez fırmalarıyla ortaklar galıba
41. haftaya kadar bekleyelim dedi doktor canım, 2 günde bir kontrole gitcem. Çarşambaya kadar gelmezse doğumu başlatacaklar
41. haftaya kadar bekleyelim dedi doktor canım, 2 günde bir kontrole gitcem. Çarşambaya kadar gelmezse doğumu başlatacaklar
Çıktı çıktıBenimkinin zevki de altını silmek için ayaklarını kaldırıyorum ya o zaman yapmak
kikelomo dan haber gelişme var mı? Kikkkkk senden artık hayırlı haberler bekliyoruz
Chloece kuzu senin 40ı çıktı mı maşallah, gülmeye başladı mı masal kuşumuz eşim her defasında bebeğimi güldürmeye çalışıyor bebek boş boş bakınca yok bu daha olmadı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?