2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne güzel rahatlar yapınca cnm bizde dün minnos babyspa götürdüm başlarının bebeklerinin gözleri fal taşı gibi bizimki uyudu mesajda fal taşı oldu eve geldik 3 kere yaptı ama simdi gazimiz var yapamıyor uykuya dalamiyor

Silikonun içine birkaç damla süt veya mama akıt ver daha az inatlasir en azından benimkini öyle kandiriyorum

Evet canim denedim ben bunu akil edip ama durmuyor öyle geri cikiyor ya da ben düzgün yapamiyorum
Dışında katlanıyor cirtin üstüne bende ya icinet ya dışına hangisine denk gelirsem hepsinde bende öyle yaptım cocukalarimda göbeğine değmedi hiç bez

Gazı varken gerçekten çocuk bitiyor yapıncaya kadar yha hepde emerken alttan çıkartmaya çalışır benimki yatarken kendide yapar da iste emerken yaptığı icin memeyide istemiyor kızıyor yapamadıkca heryerimiz süt oluyor bi gaz savasinat giriyoruz ancak yapıp bitirince doya doya emiyor arada genzine kaçırıyor ozman tam kızıyo emmiyo memede çok kısa bi süre kalıyor benimki emerken yha doymuyor diye üzülüyorum

Ayyu harbiden hem televizyonun flim buluyor oda sakin değil yani kovboy aksiyon flimler sesler uçuyor havada o yetmez gibi birde tel elinde kapıyı kırıp içeri girseler hoşgeldin deriz artık kimse kimseyi duymuyor ben bi patliyorum noldu diyo nolcak len yeni uyudu uyanırsa sen bakcan işim var bak diyom hemen kısıyor.. yemek zamanı uyuttuysam bebeği kaşığı tepsiye bile koydurtmuyorum kii babasıda öğrendi artık hani en ufak ani gıcık sese uyanıyor. Kiii her yemek te bana yedirtmiyio o yemek kokularını aldıkça .. böyle şeylere kızıyorum bazen de ani seslere gerisi türlü sese alışsın diye odada kimse yoksa TV açıktır aksam üstü mutlaka balkonda yatar kuşa traktöre kamyona arabaya alışsın diye.. sess alışınca akillaninca yatamasi daha rahat olur sessizliğe alisinda zor olur yha hiç alistirmayin sessizliğe bence en Ufak seste uyanir Ozaman

Sutmedikce kanamiyor no kabuk kalıyor orda da surunup banyo ettikçe dökülüyor ozaman aktiyor aynen biraz daha bekle bakalım bizde bekledik bir süre sonra baktım iğneyi vurunca geçti gittik
Ben ne yazmışım böyle emzirme kafasıyla yha ayikt kafayla okuyup anlayamadım . O bölgeye birşey surtmedigi sürece kolay kolay kanamaz.. bizde dogunxat sanırım k vitamini vurunmadi bebegim yha aşısını duydum sadece baskada duymadım söylerken. Acilde vuruldu ondan sonra ki zamanda hemen durdu kanaması..

Emzirirken benim kızımda cok ağlıyor kavga ediyor beni emmiyor bile bazi zaman erkenden bırakıyor sütü indirip ağlıyor emzik veriyorum susuyor düşünce hicinip ağlıyor ac diye üzüldüm tekrar emzirdjm aldı falan emzirmek çileli bir ise dönüştü bizde bende gazdan diyorum alltan yapamadıkca rahatlamiyor en cok üstten varken de böyle yapıyor hemen gazını çıkartıp öyle devam ediyorum emzirme çabasına.. benimi istemiyor falan diyorum eşime

Günaydınlar kizlar söyleyen oldumu goremedim happykids yükleyin hergun bebis hakkında bilgi veriyor bir sürü özellik var ben orda bebek uyutucu var bir sürü ses var açın çalıyor sürekli ya da zamanda ayarlayabiliyorsunuz

Kızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size 1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Bızımkı paket 1 numara 2 paket 2 numara bıtırdı daha bugun 30 gunlık cok kullandık galıba ama 10 kere kaka yaptıgı oluyor. Ve asla kırlı bez sevmıyo hemen degıscek 15 dakka tutsak bagırıyo. Degısınce hemn kaka yapıyo bıda sıl bastn. Ilk ay oyle ama sonra azalıcak kaka sıklıgı

Kızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size 1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
İlk bezi Molfix oldu bir de hastaneden sariliktan yatinca ordaki marketten slepy aldım sonra yine bir paket derken 3 paketle bitirdik 1 no yu sonra iki numara yine molfix devam ikinci pakete geçtik yeni benimki ufak doğduğu için bir numarayı uc paketle tamamladık

Ah ahh o dert bızde de var. Bıde ılla bos temız bexe yapıcak. Nasıl ayarlıyor bılmıyorum ya. Bunlar bez fırmalarıyla ortaklar galıba
Benimkinin zevki de altını silmek için ayaklarını kaldırıyorum ya o zaman yapmak
kikelomo dan haber gelişme var mı? Kikkkkk senden artık hayırlı haberler bekliyoruz

Chloece kuzu senin 40ı çıktı mı maşallah, gülmeye başladı mı masal kuşumuz eşim her defasında bebeğimi güldürmeye çalışıyor bebek boş boş bakınca yok bu daha olmadı diyor

41. haftaya kadar bekleyelim dedi doktor canım, 2 günde bir kontrole gitcem. Çarşambaya kadar gelmezse doğumu başlatacaklar

1 hafta zaman var desene, aslında ne kadar kısa bir o kadar da uzun bir zaman dilimi 1 hafta; hayırlısı olsun bakalım inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden başlar (bol bol yürüyüş, ilişki, hurma, birde gögüsleri falan uyarma derler aslında birde bir çaydan bahsediyorlardı o çayı bilen yazsın son hafta başladım, doğum da başladı diyorlardı sanırım)

Çıktı çıktı ay böyle konuşmaları dinlemeler ve yandan yandan gülmeler başladı. Sadece hep konuşsun biri işini gücünü bırakıp onu istiyor. Gelir Miray kuşuma da yakında güncelleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…