2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sezaryen oldum ameliyat masasında hemen emdi, uyandırmada da emdi ne olduysa ilk gün akşam meme reddi başladı. Başka günlerde 2-3 kez daha emdi. Sarılık başladı zor uyanıyordu, sarılığı düşmeye başladı iki gündür de gazı var. 17 gün oldu sağıp enjektörle vermekten yoruldum. Biberon bizi geri dönüşü olmayan bir yere mi sokar emecekse her türlü emer mi bilemiyorum artık. Sadece 1 gün emzik verdim emziği bir seferde öğrenip emmeyi hala kabul etmemesi, direnmesi benş yordu.

Ayakta emzirmeyi denediniz mi zor bir süreç benim ilk bebegimde böyle olmustu emzik meme reddi yapmıştı şimdi direniyorum emzik vermemek için

Merhaba kızlar ağustos annesi olacaktım ama olamayacağım sanırım, 40+6yım bugün nişanım geldi öğleden sonra randevum var yarın sezeryan olmayı düşünüyordum daha fazla beklemeyip ama şimdi kafam karıştı nişan gelince sizin nişandan ne kadar süre sonra doğumunuz oldu?

Benim gece 3 te geldi ertesi günün akşamı doğum oldu

Teyzeleri Güneyimin yeni doğan çekiminden bir kare paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3294268
Amaaaa bu çoook datlııııı

Hiç korkma benim bebeğim de 4400 doğdu ve şu an her şey geçti gitti unuttum bile doğum sancısını falan
Sinem bizi ihmal ediyorsun ama aklımdan geçti bizim kız ne yapıyor, hiç sesi soluğu yok dedim üzerine bu yazını görünce araya bir sitem sıkıştırayım dimi ama

Kızlar bu arada bebeğine herkes tek bakmaya başladı mı? Yoksa hala herkesin yardımcı olacak birileri hala çevresinde var mı?

Ilk oglumda da aynısı oldu. Skın kalıp sabırla acken memeyı agzına sokuo sıka sıka yarım saat ugrasarak emzırdım. Sonra devam ettı emmeye artık

hepsonradan evet canım bende vardı o beyaz nokta hem hamilelikte vardı sonra diğer göğsümde de çıktı:/ 3-4 doktora ebeye sordum yapılacak bişey yok mastitteki gibi sıcak soğuk press yap dediler sadece işe yaradı mı peki hayır bebeğim eme eme geçirdi ikisini de zamanla gidiyor yani Şuan yoklar. Ve evet biliyorum çok acılı bir süreç. Ben de emzirmekten nefret ettim memelerim yüzünden keyifli keyifli vakit bile geçiremiyorum bebeğimle.. eskisine göre baya azaldı ağrım ama bu sefer de meme ucu egzaması oldum sürekli kaşınıyor memelerim ay derdim bitmiyor

O kadar tekim ki kocam bile yok kendisi çok fazla çalıştığı için sabah 6 akşam 11 evde tek başımızayız kızımla

Dışarda nedense bir rahatlama geliyor cocukalra eve girince o evin kokusunu alınca başlıyor lar direk yha ağlayıp sizlamaya değişik ler

Aslında sık sık bakıyorum buralara, sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum, biz bebeğimize tek bakmaya başladık bu arada, bu yüzden çok yoğun geçiyor zaman az önce ilk kez banyo yaptırdım bebeğe, çok acayip bi an’dı

O kadar tekim ki kocam bile yok kendisi çok fazla çalıştığı için sabah 6 akşam 11 evde tek başımızayız kızımla

Allah'ım yardımcın olsun kuzu ya, çok zor cidden birde senin eş maşallah hep mi böyle çalışma saatleri çok yoğunmuş

Maşallah kuzu sana, birde meme ucu sorununu da çözmüşsün tebrikler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…