- 23 Ekim 2022
- 2.230
- 6.270
- 88
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.101
Ayakta emzirmeyi denediniz mi zor bir süreç benim ilk bebegimde böyle olmustu emzik meme reddi yapmıştı şimdi direniyorum emzik vermemek içinSezaryen oldum ameliyat masasında hemen emdi, uyandırmada da emdi ne olduysa ilk gün akşam meme reddi başladı. Başka günlerde 2-3 kez daha emdi. Sarılık başladı zor uyanıyordu, sarılığı düşmeye başladı iki gündür de gazı var. 17 gün oldu sağıp enjektörle vermekten yoruldum. Biberon bizi geri dönüşü olmayan bir yere mi sokar emecekse her türlü emer mi bilemiyorum artık. Sadece 1 gün emzik verdim emziği bir seferde öğrenip emmeyi hala kabul etmemesi, direnmesi benş yordu.
Benim gece 3 te geldi ertesi günün akşamı doğum olduMerhaba kızlar ağustos annesi olacaktım ama olamayacağım sanırım, 40+6yım bugün nişanım geldi öğleden sonra randevum var yarın sezeryan olmayı düşünüyordum daha fazla beklemeyip ama şimdi kafam karıştı nişan gelince sizin nişandan ne kadar süre sonra doğumunuz oldu?
Hiç korkma benim bebeğim de 4400 doğdu ve şu an her şey geçti gitti unuttum bile doğum sancısını falan4.500 olmak üzere dediler canım , o yüzden bekletmeden başlatacaklar daha fazla büyümesin diye
Amaaaa bu çoook datlııııı
Sinem bizi ihmal ediyorsun ama aklımdan geçti bizim kız ne yapıyor, hiç sesi soluğu yok dedim üzerine bu yazını görünce araya bir sitem sıkıştırayım dimi amaHiç korkma benim bebeğim de 4400 doğdu ve şu an her şey geçti gitti unuttum bile doğum sancısını falan
Ilk oglumda da aynısı oldu. Skın kalıp sabırla acken memeyı agzına sokuo sıka sıka yarım saat ugrasarak emzırdım. Sonra devam ettı emmeye artıkSezaryen oldum ameliyat masasında hemen emdi, uyandırmada da emdi ne olduysa ilk gün akşam meme reddi başladı. Başka günlerde 2-3 kez daha emdi. Sarılık başladı zor uyanıyordu, sarılığı düşmeye başladı iki gündür de gazı var. 17 gün oldu sağıp enjektörle vermekten yoruldum. Biberon bizi geri dönüşü olmayan bir yere mi sokar emecekse her türlü emer mi bilemiyorum artık. Sadece 1 gün emzik verdim emziği bir seferde öğrenip emmeyi hala kabul etmemesi, direnmesi benş yordu.
Canım geçmiş olsun. Uzamış sarılık ve aşırı gaz Bulut kuşumda da var. Ekstra olarak kusup duruyor. 36. gündeyiz.
Olayın matematiğini çözemedim çok canım sıkkın, keyif alamıyorum. Sadece gazlı bir bebek mi yoksa reflü mü yoksa alerjik durumlar mı çözemedim. Ne yapsam tamamen rahatlatamadım. Ve kısır döngüye girdim keyif alamıyorum. Bakınca huzurlanıyorum şükür ediyorum o ayrı ama doğum öncesi planlarımı gerçekleştiremediğim için canım sıkkın.
O dediğin şey süt incisi olabilir. Yanılmıyorsamfiyonas ta da vardı hamileyken çıkmıştı. Kimdi hatırlamıyorum tam. Eskisi gibi değilim
Gün içinde ultrasona alıp son ölçülerle karar verecekler sezaryen ya da normal doğumaHiç korkma benim bebeğim de 4400 doğdu ve şu an her şey geçti gitti unuttum bile doğum sancısını falan
O kadar tekim ki kocam bile yokAmaaaa bu çoook datlııııı
Sinem bizi ihmal ediyorsun ama aklımdan geçti bizim kız ne yapıyor, hiç sesi soluğu yok dedim üzerine bu yazını görünce araya bir sitem sıkıştırayım dimi ama
Kızlar bu arada bebeğine herkes tek bakmaya başladı mı? Yoksa hala herkesin yardımcı olacak birileri hala çevresinde var mı?
Dışarda nedense bir rahatlama geliyor cocukalra eve girince o evin kokusunu alınca başlıyor lar direk yha ağlayıp sizlamaya değişik lerNe güzel rahatlar yapınca cnm bizde dün minnos babyspa götürdüm başlarının bebeklerinin gözleri fal taşı gibi bizimki uyudu mesajda fal taşı oldu eve geldik 3 kere yaptı ama simdi gazimiz var yapamıyor uykuya dalamiyor
İnşallah bizimki de emer artık, açkem denedim, yarı tokken denedim bakalım artıkIlk oglumda da aynısı oldu. Skın kalıp sabırla acken memeyı agzına sokuo sıka sıka yarım saat ugrasarak emzırdım. Sonra devam ettı emmeye artık
Denemedim deneyeyim.Ayakta emzirmeyi denediniz mi zor bir süreç benim ilk bebegimde böyle olmustu emzik meme reddi yapmıştı şimdi direniyorum emzik vermemek için
Aslında sık sık bakıyorum buralara, sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum, biz bebeğimize tek bakmaya başladık bu arada, bu yüzden çok yoğun geçiyor zamanSinem bizi ihmal ediyorsun ama aklımdan geçti bizim kız ne yapıyor, hiç sesi soluğu yok dedim üzerine bu yazını görünce araya bir sitem sıkıştırayım dimi ama
Kızlar bu arada bebeğine herkes tek bakmaya başladı mı? Yoksa hala herkesin yardımcı olacak birileri hala çevresinde var mı?
Biz hala yapamadık silikon uçla bile kavga edem bir bebekBu arada ben silikon göğüs ucunu bıraktırmayı sonunda başardımiki gündür başlıksız emziriyorum, benden mutlusu yok
O kadar tekim ki kocam bile yokkendisi çok fazla çalıştığı için sabah 6 akşam 11 evde tek başımızayız kızımla
Aslında sık sık bakıyorum buralara, sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum, biz bebeğimize tek bakmaya başladık bu arada, bu yüzden çok yoğun geçiyor zamanaz önce ilk kez banyo yaptırdım bebeğe, çok acayip bi an’dı
sağ ol canımMaşallah kuzu sana, birde meme ucu sorununu da çözmüşsün tebrikler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?