- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.121
Canım nasıl başardın bana da akıl ver lütfen yoksa sahip vermekten göğüs kalmayacakBu arada ben silikon göğüs ucunu bıraktırmayı sonunda başardımiki gündür başlıksız emziriyorum, benden mutlusu yok
Ayyy ne güzel. Benimki 25 günlük oldu hala almıyor, nasıl alıştırcam bilmiyorumBu arada ben silikon göğüs ucunu bıraktırmayı sonunda başardımiki gündür başlıksız emziriyorum, benden mutlusu yok
Silikon başlıkla denedin mi canımSezaryen oldum ameliyat masasında hemen emdi, uyandırmada da emdi ne olduysa ilk gün akşam meme reddi başladı. Başka günlerde 2-3 kez daha emdi. Sarılık başladı zor uyanıyordu, sarılığı düşmeye başladı iki gündür de gazı var. 17 gün oldu sağıp enjektörle vermekten yoruldum. Biberon bizi geri dönüşü olmayan bir yere mi sokar emecekse her türlü emer mi bilemiyorum artık. Sadece 1 gün emzik verdim emziği bir seferde öğrenip emmeyi hala kabul etmemesi, direnmesi benş yordu.
Yok canım ya üstüste denk geldi her şey normalde bu kadar yoğun değil. Aksi gibi geldi mi üst üste geliyor her şeyAllah'ım yardımcın olsun kuzu ya, çok zor cidden birde senin eş maşallah hep mi böyle çalışma saatleri çok yoğunmuş
Kuzum hissettiklerin çok normal.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.. bizim iki gün sonra kırkımız çıkıyor sanki zaman geçtikçe kolaylaşıyor gibi umut var yani:)Merhaba kızlar nasılsınız, ben bu aralar çok yorgunum buraya da bakamıyorum. Bebeğimin gece uykusu çok düzensiz, hep kucak istiyor. Ben hiç uyuyup dinlenmiyorum. Hiç bir iş yapamıyorum. Bakımı hep benim üstümde. Çok yoruldum ve bunaldım gerçekten. Bugün 25 günlük olduk, ne zaman düzelecek bu çocuk ne zaman dinlenebileceğim? Bazen çocuk için acele ettiğimi düşünüyorum. Çok yıprandım kızlar
Merhaba kızlar nasılsınız, ben bu aralar çok yorgunum buraya da bakamıyorum. Bebeğimin gece uykusu çok düzensiz, hep kucak istiyor. Ben hiç uyuyup dinlenmiyorum. Hiç bir iş yapamıyorum. Bakımı hep benim üstümde. Çok yoruldum ve bunaldım gerçekten. Bugün 25 günlük olduk, ne zaman düzelecek bu çocuk ne zaman dinlenebileceğim? Bazen çocuk için acele ettiğimi düşünüyorum. Çok yıprandım kızlar
BiZ de öyleyiz gazdan galiba vuruyo tekneliyo memeye gelinxeEmmek istemiyor devamlı ağlıyor bugün ki savaşımız bu
Bizim de geldi canım. Hatta banyodan sonra özellikle geldi zibina geçti havluya geçti damla seklinde. Her doktora gittiğimizde sordum. Bu sorun olmaz dedi. Ama insan korkuyor. Aile hekimliğine gitmiştik ebe şey dedi azcik kalmışsa o surtunmenin etkisiyle kanama yapar dedi. Doktor bir şey yok diyor.Kızlar göbek bağı düştükten sonra göbek deliğinden sızıntı halinde çok az kan gelen var mı bebeğinde?
Bizim düşeli 6 gün oldu fakat son 2 gündür çok hafif kan geliyo o kuruyo sonra yine geliyo falan.. batikon sürüyorum kuruyana kadar açık tutuyorum ama olmaya devam ediyor
Valla biz şuan 1 numara 4.paketteyiz 64 lu paketlerdenKızlar merhaba, Aralık ve ya Ocak annesi olacağım inşallah:)) bebek bezi sormaya geldim size1 numara kaç adet 2 numara kaç adet gidiyor? Baby turco düşünüyorum
Ne yaptın da bıraktı canim?Bu arada ben silikon göğüs ucunu bıraktırmayı sonunda başardımiki gündür başlıksız emziriyorum, benden mutlusu yok
Şuan bende ayni durumdayım yanımda kayınvalidem olmasına rağmen yenidoganin tum bakımı benim üstümde kayinvalidem ev işi 2 yasındaki kızımı oyalamakla meşgul , bebeğim kolik ağlamaya başladım mi hic susmuyor eşim işi dolayısıyla 10,11 de geliyor akşam , bebek babaya da bağlanmadı kimsede durmuyor benden başka, dun gece 12 de uyuttum duşa girdim ama bir çığlık ağlama sesi geliyor ki hiç susturamadı başımı yıkamamla çıkmam bir oldu , uykusuz yorgun bakımsız paspal hissediyorum kendimiMerhaba kızlar nasılsınız, ben bu aralar çok yorgunum buraya da bakamıyorum. Bebeğimin gece uykusu çok düzensiz, hep kucak istiyor. Ben hiç uyuyup dinlenmiyorum. Hiç bir iş yapamıyorum. Bakımı hep benim üstümde. Çok yoruldum ve bunaldım gerçekten. Bugün 25 günlük olduk, ne zaman düzelecek bu çocuk ne zaman dinlenebileceğim? Bazen çocuk için acele ettiğimi düşünüyorum. Çok yıprandım kızlar
Merhaba kızlar nasılsınız, ben bu aralar çok yorgunum buraya da bakamıyorum. Bebeğimin gece uykusu çok düzensiz, hep kucak istiyor. Ben hiç uyuyup dinlenmiyorum. Hiç bir iş yapamıyorum. Bakımı hep benim üstümde. Çok yoruldum ve bunaldım gerçekten. Bugün 25 günlük olduk, ne zaman düzelecek bu çocuk ne zaman dinlenebileceğim? Bazen çocuk için acele ettiğimi düşünüyorum. Çok yıprandım kızlar
Beybi, benim kayınvalidem yan evde oturuyor. Bişi oldumu cagırıyorum. Geliyor hemen. Geceleri tek bakıyorum zaten, eşim bankacı olduğu için kafası dalgın olmasın diye haftaiçi hiç ellemiyorum onu. Uyandırmıyorum. Haftaiçi kayınvalidem yan evde yoksa annem geliyor gündüz, dinlenebileyim diye ya da ev işlerime yardım ediyor allah razı olsun. Ama akşamları tekimAmaaaa bu çoook datlııııı
Sinem bizi ihmal ediyorsun ama aklımdan geçti bizim kız ne yapıyor, hiç sesi soluğu yok dedim üzerine bu yazını görünce araya bir sitem sıkıştırayım dimi ama
Kızlar bu arada bebeğine herkes tek bakmaya başladı mı? Yoksa hala herkesin yardımcı olacak birileri hala çevresinde var mı?
Beybi, benim kayınvalidem yan evde oturuyor. Bişi oldumu cagırıyorum. Geliyor hemen. Geceleri tek bakıyorum zaten, eşim bankacı olduğu için kafası dalgın olmasın diye haftaiçi hiç ellemiyorum onu. Uyandırmıyorum. Haftaiçi kayınvalidem yan evde yoksa annem geliyor gündüz, dinlenebileyim diye ya da ev işlerime yardım ediyor allah razı olsun. Ama akşamları tekim40 ı cıkasıya kadar böyle yaparlar herhalde sonra beni daha çekerlermi bilmem
4.çocuk ve tek basımayım dıyıp kacıyorum. Allh herkesın yardımcısı olsunŞuan bende ayni durumdayım yanımda kayınvalidem olmasına rağmen yenidoganin tum bakımı benim üstümde kayinvalidem ev işi 2 yasındaki kızımı oyalamakla meşgul , bebeğim kolik ağlamaya başladım mi hic susmuyor eşim işi dolayısıyla 10,11 de geliyor akşam , bebek babaya da bağlanmadı kimsede durmuyor benden başka, dun gece 12 de uyuttum duşa girdim ama bir çığlık ağlama sesi geliyor ki hiç susturamadı başımı yıkamamla çıkmam bir oldu , uykusuz yorgun bakımsız paspal hissediyorum kendimi
Allah bin kere razı olsun kayinvalidem de olmasa aç kalırdım sanırım iki çocukla uğraşmak cok zor (gecen hafta tektim 3 kilo hemen verdim)
Ben atıyorum bebek arabasına market pazar okul beraber gıdıyoruz. Cokta sevıyor bakınmayı artıkOoo iyiymişsin sen bayağı yaa, benim kv başka ilde bir aya kalmaz bebek görme bahanesi ile misafirliğe gelir, annem desen yaşlı bana kahvaltıya geliyor mesela bulaşıkları bırakıp gidiyorbebeğe baktı mesela bugün Çocugu okul kaydına götürdüm eline teli almış arayacakmış ki gitmeden mama verdim, annem ben yokken zeytinyağı veriyor mesela öyle sonumuz hak getire
Bizim de böyle oldu aynı yani 6. Gün göbeği düştü ama tamamen düzelmesi 20 günü buldu. 15 günlükken sağlık ocağındaki doktora sorduğumda 2-3 gün daha bekle geçmezse doktora götürürsün demişti ama geçti o aradaBizim de geldi canım. Hatta banyodan sonra özellikle geldi zibina geçti havluya geçti damla seklinde. Her doktora gittiğimizde sordum. Bu sorun olmaz dedi. Ama insan korkuyor. Aile hekimliğine gitmiştik ebe şey dedi azcik kalmışsa o surtunmenin etkisiyle kanama yapar dedi. Doktor bir şey yok diyor.
4.çocuk ve tek basımayım dıyıp kacıyorum. Allh herkesın yardımcısı olsun
Ben atıyorum bebek arabasına market pazar okul beraber gıdıyoruz. Cokta sevıyor bakınmayı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?