2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beybim evet çok şükür, bazen bu kadar yardım edenim varkende yorgunum demek ayıp geliyor ama o yorgunluğm psikolojikti sanırım. Suan daha iyiyim yeni düzene alısmaya basladım, bebeğimle daha güzel zaman geçirmeye başladım. Uyusun diye herşeyi yapıp uyudugunda fotoğraf ve videolarına bakma moduna girdim bile bunda eşiminde payı var tabi alıp alıp bebişi cıkıyoruz dışarı, psikolojik olarak cok rahatlıyorum o zaman ya da bebişi uyuyup 1 saatliğine bile olsa biz kaçıyoruz sahile falan.

Aaaaaaa hepside erkek bidee . Arkadaşım maşallah sana valla allah nazarlardan korusun bu nasıl sabır sırrı nedir ben 1 tane ile felfena oldum.
2den sonra bı alısma bır salma geldı
Hersey 4 4luk olmuyor tabı ama evde bır teror estırdıgım oluyor. Basta herkes yasına uygun gorevlerı var onları yerıne getırıyor.
Kurallarla gormezden gelerek ve kocakarı laflarına kulak tıkıyarak bugunlere geldım cok sukur

Vallahi maşallah arkadaşım. Allah yar ve yardımcın olsun gücüne güç versin.

Saol canım inşalllah dediğin gibi bir gün birbirimizi anlarız

Senin işin çok zormuş canım ama dua et yardım edenin var. Benim ilk çocuk ama ilk olmasından dolayı tecrubesizlikte var. Babamız 8 de geliyor çok ilgilenemiyor. Yardım edende yok. İlk hafta kaynanam kaldı. Ama hiç bir faydası olmadı. Sonra o da gitti. Dün akşam yemeği bile yiyemedim. Çocuk kucağımda kahvaltı yapıyorum felan Normalde hiç bunları kaldırabilecek biri değilim ama allah sabrını veriyor işte

Haklısın canım ama inan 25 gündür sabır sabır bugün patladım artık. Benimki kolik değil ama gündüz uyuyup gece uyumuyor zombi gibi bende hiç uyuyamıyorum. Bir yandan ev işleri, tükenmiş hissediyorum

Karni şiş oldugu icin forbiome minies probiyotik verdi dr. Ama 2gece hic uyumadi, sabaha kadar bagirdi. Ben de onu kesip nurse harveys aldirdim esime. Faydasi oldu diyemem ama en azindam gece sabaha kadar kesintisiz bagirmiyor ama gaz sancisi yine cekiyoruz. Bunu da kullandigimdan beri de kakasi degisti, gunde 1 kez cok kotu bir kaka yapiyor. 2kisi zor temizliyoruz.

Ayy emerek nasil gececek, dun dayanamadim agri kesici aldim. Sicak su pamuk temizledim, sonra zeytinyagli pamuk koydum gogus pedinin icine (internette boyle tarif etmisler). Sabah denemek icin verdim acimadi, ama 2. kez verdigimde cok emzirmedigim halde cok acidi, hala devam ediyor acisi. Arada sagma makinesi ile sagiyorum ama 20cc bile ya oluyor ya olmuyor. Zaten azdi, iyice azaldi sutum. Sana da cok gecmis olsun, bi de egzema mi varmis, neler neler cikiyor ya. Yorgunluk okey ama şu acili agrili surecler olmasa

En iyisini yapmışsın canım birşeye başladın mi o güce sahip hissedicen ve devam edicen bunu emmeden ayiyirken ve tuvalet eğitimi zamanında da göstericeksin ben ac dedim ilk geceleri emzirdim ondan sonra inanmadı bırakmak istemedi memeyi usteledim naptın ettim Bir hf da unutturdum Bir ayı bulur demistim ama olmadı umarım o anlardada kolaylıkla atlatırız inşallah hepimiz canım.. bebişin seni direk emmesinden daha güzeli yoktur buna eminim.

Maşallah sana dördüncü iyi cesaret etmişsin düşünürsem ilk sana geliceme nasıl yapiyon dört taneyle diye .. güzel bir duygu ama yha dort farkli ses bir evde ve büyüdüklerinde diyorsun ki keske burda yine oynasalarda yavas dur diye bağırıp kossak

Aynısını diyorum biliyor musun yorgunluğa uykusuzluğa razıyım yeter ki şu meme dertlerim bitsin gerisini ben halletcem…
Gerçekten emerek geçirdi nasıl yaptı bilmiyorum ama patlattı sanırım eme eme.. benim o kadar hassaslaşmıştı ve acı veriyordu ki pamuk bile dokunduramıyordum. Bir çukur kaseye zeytinyağı koydum emzirme sonrası mememi ona daldırıp çıkarıyordum. Belki onunda faydası oldu bilmiyorum o kadsr çok şey denedim ki geçsin diye ama bence sağarken ve bebek emerken vakumla geçti o..
Şimdi meme ucumda değilde kahverengi bölgede kızarıklar var sivilce gibi ve kaşınıyorlar araştırınca egzama olduğunu gördüm bende bu da acı veriyor ama diğeri kadar değil en azından katlanılabilir bir acı.. gümüş kapak kullanmaya başladım hiç faydalı olacağını düşünmüyordum ama şaşırdım o da bi rahatlattı sanki

BiZ de öyleyiz gazdan galiba vuruyo tekneliyo memeye gelinxe
Bizimki pişik yani kizarmis o bölgesi şaşırdım her almada çok dikkat ederim ama üzüldüm ben gördüm yoktu ama kendimi sutluyorum ben çamaşır serip yemek yiycem o sırada başladı ağlamaya aldım ama yok aksam bi baktım kızarmış yıkadım banyoda hatta duş ta aldırdım şimdi uyuyor kucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…