- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.161
İlk 15 gün ne rahatmış kıymetini bilememişiz diyoruz biz de eşimle. Gaz derdi yoktu 20 saat uyuyordu falan.. sonraki 20 gün bende çok zorlandım hep ağlayıp duruyordum evde bir de tekim.. ama çok şükür 3-4 gündür iyiyim bebeğimi de çözmeye başladım neye ağlıyor neye huysuzlanıyor nasıl bir pozisyondaysa derin uykuya geçmiştir anlamaya başladım iyice. Bide şu çok önemli sabah bugün çok güzel bir gün olacak diyerek kalkıyorum 2 gündür. Kendimi halledersin yaparsın diye gazlaya gazlaya yalanıma inanmaya başladım sanırımNe bileyim canım ya benim ki gittikçe arsızlaşıyot, ilk zamanlar böyle değildi
ay masallahhhSonunda bebem uyudu.Bende uyuyorum hemen.
Teşekkür ederim Allah’ımmmm seni çok seviyorum Allah’ımmm
Resmen beni anlatmissinİlk 15 gün ne rahatmış kıymetini bilememişiz diyoruz biz de eşimle. Gaz derdi yoktu 20 saat uyuyordu falan.. sonraki 20 gün bende çok zorlandım hep ağlayıp duruyordum evde bir de tekim.. ama çok şükür 3-4 gündür iyiyim bebeğimi de çözmeye başladım neye ağlıyor neye huysuzlanıyor nasıl bir pozisyondaysa derin uykuya geçmiştir anlamaya başladım iyice. Bide şu çok önemli sabah bugün çok güzel bir gün olacak diyerek kalkıyorum 2 gündür. Kendimi halledersin yaparsın diye gazlaya gazlaya yalanıma inanmaya başladım sanırım
Merhaba benim nışanım geldi 2 gün sonra doğurmuştumMerhaba kızlar ağustos annesi olacaktım ama olamayacağım sanırım, 40+6yım bugün nişanım geldi öğleden sonra randevum var yarın sezeryan olmayı düşünüyordum daha fazla beklemeyip ama şimdi kafam karıştı nişan gelince sizin nişandan ne kadar süre sonra doğumunuz oldu?
Tesekkür ederimm canim ben de o seveple bi süre yikamama karari aldim ve bezi disa katliyorum S Sefika053 sag olsun anlattiBizim de geldi canım. Hatta banyodan sonra özellikle geldi zibina geçti havluya geçti damla seklinde. Her doktora gittiğimizde sordum. Bu sorun olmaz dedi. Ama insan korkuyor. Aile hekimliğine gitmiştik ebe şey dedi azcik kalmışsa o surtunmenin etkisiyle kanama yapar dedi. Doktor bir şey yok diyor.
Bi dee erkek13,11,5bucuk ve tam 30 gunlukhepsıde erkek
45-60 gun arasi diye soylediler bize. Ben ozelde dogum yaptim, cocuk doktorumuz da ozelde fakat ilk ay kontrolleri icin univ.hastanesine goturmustum. Yenidogan poliklinigi var, tetkiklerini orasi istiyor. 11 eylulde yapilacak bizim.Arkadaslar bisey soracagim.
Simdi bizim kalca ultrasonu icin dogum hastanemiz 2.ayda yaptirin dedi.
Pediatristimizin bulundugu hastaneyle konustum onlar biz 3.ayda yapiyoruz dedi, dogum hastanem 2.aydan daha geçe kalmayin diye anlatti erken randevu alamaz miyim diye sordum, hayir 3.ayda yapıyoruz dogrusu bu diyorlar.
Sizin kalca ultrasonu randevulariniz tam kacinci ayda?
Devletten randevu alanlar hangi bolumden aldilar tam olarak nasil bi yol izlediler?
Canim hayırlı olsun öncelikleİyi geceler kızlar sessiz takipçi ve ağustos annesi olmayı beklerken erken doğum sebebiyle temmuz annesi oldum sizlere bir sorum olucak doğumdan sonra yoğum bakımda kaldı Bebeğim 10 günlüktü kavuştuğumuzda doğum kilosundan 300 gram kaybı vardı.14 günlük olduğumuzda kontrole gittik doğum kilosuna ulaşamamıştı.Mama takviyesine başladık doktor sma optipro mama önerdi onu kullanıyorum ama mamanın yarayıp yaramadığını nasıl anlarım bilemedim. Aslında 3. Çocuğum ama diğerlerinde mama kullanmama gerek kalmamıştı. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim internetten baktım birsürü şey yazıyor kafam karıştı.
Ben 3 ayı ilk defa duyuyorum canim. Henüz randevu almadik ama Aile hekimindeki hemşire 1,5 aylikken yapilacak dedi. Doktor da 2 aylikken demisti.Arkadaslar bisey soracagim.
Pediatristimizin bulundugu hastaneyle konustum onlar biz 3.ayda yapiyoruz dedi, dogum hastanem 2.aydan daha geçe kalmayin diye anlatti erken randevu alamaz miyim diye sordum, hayir 3.ayda yapıyoruz dogrusu bu diyorlar.
Devletten randevu alanlar hangi bolumden aldilar tam olarak nasil bi yol izlediler?
Gecmis olsun canım cok sevindimKizlar bebeğim 6 günlük oldu ve doğumdan sonraki ilk doktor kontrolümuze gittik bugün. Doğumun ertesi günü yapılan işitme testinde sağ kulak takip gerektirir yazılı kâğıt verildi elimize bugün işitme testini tekrar yaptırdık bebeğimin kulağında pislik varmış ve gitmiş çok şükür. Bir kaç gündür bebeğimin bezinde altını değiştirirken farkettim somon balığı renginde lekeler vardı. Kız çocuğu anneden hormon geçiyormuş falan diye düşünüp onemsememistim. Doktor bezini açıp baktı ve o lekelerden gördü. Yeterince beslenmiyor dedi bebeğim için.Mama vermiyordum artık sütüm gelmişti ve hep anne sütü ile besliyordum kızımı. benim sütüm daha yeni yeni çoğalıyor desemde mama takviyesi yapalım dedi çok üzüldüm. Mama almadan salt anne sütüne döndürmustum bebeğimi. Hayır yani ikinci sorun mama vereceksem biberonla vermek zorunda kalacağım ve ilerde meme reddi olur diye korkuyorum
Bizde de oldu sen o zaman kasik biberon ya da siringa ile verecen mama Red olmasın diye sen başla duzelene kadar sonra meme devam edersinKizlar bebeğim 6 günlük oldu ve doğumdan sonraki ilk doktor kontrolümuze gittik bugün. Doğumun ertesi günü yapılan işitme testinde sağ kulak takip gerektirir yazılı kâğıt verildi elimize bugün işitme testini tekrar yaptırdık bebeğimin kulağında pislik varmış ve gitmiş çok şükür. Bir kaç gündür bebeğimin bezinde altını değiştirirken farkettim somon balığı renginde lekeler vardı. Kız çocuğu anneden hormon geçiyormuş falan diye düşünüp onemsememistim. Doktor bezini açıp baktı ve o lekelerden gördü. Yeterince beslenmiyor dedi bebeğim için.Mama vermiyordum artık sütüm gelmişti ve hep anne sütü ile besliyordum kızımı. benim sütüm daha yeni yeni çoğalıyor desemde mama takviyesi yapalım dedi çok üzüldüm. Mama almadan salt anne sütüne döndürmustum bebeğimi. Hayır yani ikinci sorun mama vereceksem biberonla vermek zorunda kalacağım ve ilerde meme reddi olur diye korkuyorum
Ben 34 günlük yaptırdım ozelde gereksiz pahalı bence o kadar düşünmedim 2 dk ancak sürdü ultrason çocuk doktor gidip onlar yönlendirir büyük ihtimalleArkadaslar bisey soracagim.
cok gecmis olsun neyiniz varKızlar iyi geceler nasılsınız kaç gündür giremedim yazamadım
Ben ve bebeğim hastalandık
aminn herkes bebegiyle saglikli mutlu plsun insaResmen beni anlatmissinseninle günümüz ayni ve birebir ayni seyleri yasadik sirasiyla. Biz de annemle o ilk iki haftanin kiymetini bilemedigimize yaniyoruz internetten dizi acip izledik o dönemler, o derece uyudu bizimki. Ama uyandirmaya calisip beslemek zordu, o yipratti. Ve gerçekten birkac gündür ben de daha iyi hissediyorum, oglumun dilinden anlar oldum. İnsallah böyle devam eder
demek ki herkeste süreç benzer şekilde. O yüzden kimse endise etmesin zamanla her sey guzellesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?