- 3 Ocak 2020
- 6.292
- 34.098
- 548
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.181
Allah kolaylık versin canım benimSelam olsunnn analarrrrım3 bucuktan beri kerem ile uğraşıyorum. 3 kere emzirdim 3 kere alt değiştim. Alt değişirken heryere ve kendi üstüne işedi, üst değiştik. 2 kere yatakta pışpışladm gazı varmıs uyumadı ağladı. Hep bir kısır döngüdeyiz suan sallıyorm ve yüce mevlama uyusun diye yalvarıyorum jakdkdkd tam dalcakkem ıkınıyor nasıl bir gecediirr sizin ki nasıl geçiyoor
Amiiin canım tesekkur ederimmAllah kolaylık versin canım benimRabbim bebişe rahatlık versin insa..
İyiyim canım, doğumu bekliyorum. Sen nasılsın napıyorsun, Umut’umuz nasılİyi geceler kızlar nasılsınız napiyorsunuz nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun canım ya, senin ismini etiketlemeye çalışmıştım bugün inan ismini bulamayınca ilk sayfaya Bile gidip adın ne diye aramıştım Orda da bulamadım sonra da araya birşeyler girdi ( hatta inan şey diye yazacaktım eşi asker olan taşınan kvlise ile aynı binada arkadaşKızlar iyi geceler nasılsınız kaç gündür giremedim yazamadım
Ben ve bebeğim hastalandık
Ooo kimler gelmiş, hoş gelmişsin kelebekİyi geceler kızlar nasılsınız napiyorsunuz nasıl gidiyor
3 buçuktan beri gazdan kıvranıyor yavrum bu saat oldu geçmedi uyumadıSelam olsunnn analarrrrım3 bucuktan beri kerem ile uğraşıyorum. 3 kere emzirdim 3 kere alt değiştim. Alt değişirken heryere ve kendi üstüne işedi, üst değiştik. 2 kere yatakta pışpışladm gazı varmıs uyumadı ağladı. Hep bir kısır döngüdeyiz suan sallıyorm ve yüce mevlama uyusun diye yalvarıyorum jakdkdkd tam dalcakkem ıkınıyor nasıl bir gecediirr sizin ki nasıl geçiyoor
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım ya, senin ismini etiketlemeye çalışmıştım bugün inan ismini bulamayınca ilk sayfaya Bile gidip adın ne diye aramıştım Orda da bulamadım sonra da araya birşeyler girdi ( hatta inan şey diye yazacaktım eşi asker olan taşınan kvlise ile aynı binada arkadaş)
Hayır mı grip gibi bir hastalık mı geçirdiniz, şuan nasılsınız?
Ooo kimler gelmiş, hoş gelmişsin kelebek
Bizler kısır döngüdeyiz yat kalk emzir alt değiştir gaz çıkar... devam ediyoruz
Hiç uyumadım başında bekledim yavrumun ateşi çıkıyor gazdan kıvranıyor böğürüyor resmen çocuk nefes alışverişi bile değişti gaz yüzündenSelam olsunnn analarrrrım3 bucuktan beri kerem ile uğraşıyorum. 3 kere emzirdim 3 kere alt değiştim. Alt değişirken heryere ve kendi üstüne işedi, üst değiştik. 2 kere yatakta pışpışladm gazı varmıs uyumadı ağladı. Hep bir kısır döngüdeyiz suan sallıyorm ve yüce mevlama uyusun diye yalvarıyorum jakdkdkd tam dalcakkem ıkınıyor nasıl bir gecediirr sizin ki nasıl geçiyoor
Vala oyle. Kalabalık aıle guzel ya. Kımseyı aramadan kendı kendılerıne yetıyor cocuklardaBi dee erkektam cümbüs desene canim Allah bagislasin hepsini, ne güzel bu kalabalikta rahat olmayi ögrenmissindir mecburen
En kucugu 5 yasında. Dogdugundan berı Allhım bebegımız olsun bende abı olayım dıye dua ederdı. Doktora gıdrrdık doktora sıkayet ederdı benı bı karnı şişmedı dıyeMaşallah sana dördüncü iyi cesaret etmişsindüşünürsem ilk sana geliceme nasıl yapiyon dört taneyle diye .. güzel bir duygu ama yha dort farkli ses bir evde ve büyüdüklerinde diyorsun ki keske burda yine oynasalarda yavas dur diye bağırıp kossak
45-60 gun arasi diye soylediler bize. Ben ozelde dogum yaptim, cocuk doktorumuz da ozelde fakat ilk ay kontrolleri icin univ.hastanesine goturmustum. Yenidogan poliklinigi var, tetkiklerini orasi istiyor. 11 eylulde yapilacak bizim.
Ben 3 ayı ilk defa duyuyorum canim. Henüz randevu almadik ama Aile hekimindeki hemşire 1,5 aylikken yapilacak dedi. Doktor da 2 aylikken demisti.
Ben 34 günlük yaptırdım ozelde gereksiz pahalı bence o kadar düşünmedim 2 dk ancak sürdü ultrason çocuk doktor gidip onlar yönlendirir büyük ihtimalle
Gecmiş olsun ıkınıxede. Ben damlalara guvenmıyorum. Mutlaka yan etkıı yapıyo. Gaz için kimyon cayı en dogalıSağol canım.
Ateşimiz var hala
Bir de ben biogaia damlaya başlamıştım çocuğumu mahvetti keşke kullanmasaydım daha da beter etti yavrum inliyor resmen karnı davul gibi oldu kakasını hiç yapamaz oldu gaz çıkarma zaten yok denecek kadar aza indirdi mahvoldu çocukcagızım
Biz de gazdan uyuyamadik bu geceSelam olsunnn analarrrrım3 bucuktan beri kerem ile uğraşıyorum. 3 kere emzirdim 3 kere alt değiştim. Alt değişirken heryere ve kendi üstüne işedi, üst değiştik. 2 kere yatakta pışpışladm gazı varmıs uyumadı ağladı. Hep bir kısır döngüdeyiz suan sallıyorm ve yüce mevlama uyusun diye yalvarıyorum jakdkdkd tam dalcakkem ıkınıyor nasıl bir gecediirr sizin ki nasıl geçiyoor
Ben de güvenmiyordum hep direndim vermemeye ama sonunda verdim vermez olaydımGecmiş olsun ıkınıxede. Ben damlalara guvenmıyorum. Mutlaka yan etkıı yapıyo. Gaz için kimyon cayı en dogalı
Ates cok zor. Doktora gotırdunuz mu nedenmiş. Havalarda bır garıp sıcak gıydırsen terlıyor soysqa usuyor
İlk 15 gün ne rahatmış kıymetini bilememişiz diyoruz biz de eşimle. Gaz derdi yoktu 20 saat uyuyordu falan.. sonraki 20 gün bende çok zorlandım hep ağlayıp duruyordum evde bir de tekim.. ama çok şükür 3-4 gündür iyiyim bebeğimi de çözmeye başladım neye ağlıyor neye huysuzlanıyor nasıl bir pozisyondaysa derin uykuya geçmiştir anlamaya başladım iyice. Bide şu çok önemli sabah bugün çok güzel bir gün olacak diyerek kalkıyorum 2 gündür. Kendimi halledersin yaparsın diye gazlaya gazlaya yalanıma inanmaya başladım sanırım
irli olsun canımm muhtemelen hastaneden ciktiginda doktorlarin da mama takviyeli devam et derler. Kilo alimi ve beslenmesi cok önemliMerhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis
Merhaba, 30. Haftalara yaklaştığınıza göre size sormak iyi olacak. Hala doktorunuzla ilgili aynı fikirde misiniz önerir misiniz?Ben maviş özge gedik e gidiyorum çok anlayışlı çok ilgili bi doktor. Yakınsanız öneririm.
3 buçuktan beri gazdan kıvranıyor yavrum bu saat oldu geçmedi uyumadı
Hiç uyumadım başında bekledim yavrumun ateşi çıkıyor gazdan kıvranıyor böğürüyor resmen çocuk nefes alışverişi bile değişti gaz yüzünden
Ah canmmm annelerimmBiz de gazdan uyuyamadik bu gececocugum surekli ikinip durdu aglamadi cok şükür, ama aglamamasina daha cok üzüldü benim ana kalbim agrisini acisini kendi kendine cekmeye calisiyor diye kahroldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?