2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah kolaylık versin canım benim Rabbim bebişe rahatlık versin insa..

Kızlar iyi geceler nasılsınız kaç gündür giremedim yazamadım
Ben ve bebeğim hastalandık
Çok geçmiş olsun canım ya, senin ismini etiketlemeye çalışmıştım bugün inan ismini bulamayınca ilk sayfaya Bile gidip adın ne diye aramıştım Orda da bulamadım sonra da araya birşeyler girdi ( hatta inan şey diye yazacaktım eşi asker olan taşınan kvlise ile aynı binada arkadaş)
Hayır mı grip gibi bir hastalık mı geçirdiniz, şuan nasılsınız?
İyi geceler kızlar nasılsınız napiyorsunuz nasıl gidiyor
Ooo kimler gelmiş, hoş gelmişsin kelebek
Bizler kısır döngüdeyiz yat kalk emzir alt değiştir gaz çıkar... devam ediyoruz

3 buçuktan beri gazdan kıvranıyor yavrum bu saat oldu geçmedi uyumadı

Sağol canım.
Ateşimiz var hala
Bir de ben biogaia damlaya başlamıştım çocuğumu mahvetti keşke kullanmasaydım daha da beter etti yavrum inliyor resmen karnı davul gibi oldu kakasını hiç yapamaz oldu gaz çıkarma zaten yok denecek kadar aza indirdi mahvoldu çocukcagızım

Hiç uyumadım başında bekledim yavrumun ateşi çıkıyor gazdan kıvranıyor böğürüyor resmen çocuk nefes alışverişi bile değişti gaz yüzünden

En kucugu 5 yasında. Dogdugundan berı Allhım bebegımız olsun bende abı olayım dıye dua ederdı. Doktora gıdrrdık doktora sıkayet ederdı benı bı karnı şişmedı dıye bı anda baktık hamıleyım

45-60 gun arasi diye soylediler bize. Ben ozelde dogum yaptim, cocuk doktorumuz da ozelde fakat ilk ay kontrolleri icin univ.hastanesine goturmustum. Yenidogan poliklinigi var, tetkiklerini orasi istiyor. 11 eylulde yapilacak bizim.

Ben de ozelde dogurdum, bu 2.cocugum. ilk cocugumun pediatristine devam ediyoruz.

ilk cocugum da 3.ayinda olmustu ultrasonu, ama o zaman dogum yaptığım hastane de 3.ay demisti.
Ben 3 ayı ilk defa duyuyorum canim. Henüz randevu almadik ama Aile hekimindeki hemşire 1,5 aylikken yapilacak dedi. Doktor da 2 aylikken demisti.

benim ilk çocuğuma 3.ayinda ultrason yapıldı yani ben ilk kez duymuyorum ama ilk kez 2. Ay bitmeden yapılacak diye sart kosuldu bana, dolayisiyla tedirgin oldum. Pediatristimizin hastanesi uni hastanesi ve kendi 3.ay fikirleri disinda fikri kabul etmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben 34 günlük yaptırdım ozelde gereksiz pahalı bence o kadar düşünmedim 2 dk ancak sürdü ultrason çocuk doktor gidip onlar yönlendirir büyük ihtimalle

Devlette cocuk doktoruna gidip sevk isteyecegiz bu durumda. Ben de 3.dklik islem icin yüzlerce lira vermeyi musriflik olarak goruyorum acikcasi, bebegima baska bisey alırim onun yerine.

Gecmiş olsun ıkınıxede. Ben damlalara guvenmıyorum. Mutlaka yan etkıı yapıyo. Gaz için kimyon cayı en dogalı
Ates cok zor. Doktora gotırdunuz mu nedenmiş. Havalarda bır garıp sıcak gıydırsen terlıyor soysqa usuyor

Biz de gazdan uyuyamadik bu gece cocugum surekli ikinip durdu aglamadi cok şükür, ama aglamamasina daha cok üzüldü benim ana kalbim agrisini acisini kendi kendine cekmeye calisiyor diye kahroldum

Ben de güvenmiyordum hep direndim vermemeye ama sonunda verdim vermez olaydım
Gittik doktora benden bulaşmış bebişe de önce ben hasta oldum sonra o

valla iyi yapıyorsun başka türlü enerji bulmak çok zor, bende kendime sürekli çok güçlüyüm diyorum, bebeğime tek başıma baktım doğumdan sonra hemen toparlandım herkes yapamazsayorum yoksa bakacak enerji bende bulamayacağım. İnşllah benimki de düzelirgece tek 2 saat uyudu şimdi yine ağlıyoruz

Hay
Merhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis
irli olsun canımm muhtemelen hastaneden ciktiginda doktorlarin da mama takviyeli devam et derler. Kilo alimi ve beslenmesi cok önemli
Sütünü artiracak seyler yapmalisin bu süreçte. Ben denemedim ama dün bunu instagramda görmüştüm. Belki faydası olur sütüne

3 buçuktan beri gazdan kıvranıyor yavrum bu saat oldu geçmedi uyumadı

Hiç uyumadım başında bekledim yavrumun ateşi çıkıyor gazdan kıvranıyor böğürüyor resmen çocuk nefes alışverişi bile değişti gaz yüzünden

Biz de gazdan uyuyamadik bu gece cocugum surekli ikinip durdu aglamadi cok şükür, ama aglamamasina daha cok üzüldü benim ana kalbim agrisini acisini kendi kendine cekmeye calisiyor diye kahroldum
Ah canmmm annelerimm hepimiz aynısını yaşamışız elimizden birşey gelmediği içim bende cok üzülüyorum… bu gaz denen şey bizde yeni yeni başladı ama kıvranıyor ıhhhlıylr devamlı cocum. O zamanda uykuya dalamıyor içm parçalanıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…