2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ediyorum bnede görmüştüm bunu bebek erken gelince alamadım bir türlü inşallah geçer dua edin ne olur

Merhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis

Öncelikle hayırlı olsun doğumun, Burda sarıldıktan ışık tedavisi alan arkadaşlar da oldu sarılık yüzünden hastanede yatanlar da, benimki o seviye olmadı ama sarılık benim bebeğimde de oldu bol bol emzir sütün artsın hemde mama takviyesi verdi doktor, birkaç güne 1 ayım dolacak hala sabah akşam az da olsa mama takviyesi yapıyorum

(erken doğumdan dolayı yada benim ki gibi sezeryandan dolayı süt genelde geç gelebiliyor, zamanla artacak bol bol su iç bol bol emzir inşallah tez zamanda toparlarsınız)

Merhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis
Moralini hiç bozma canım çok geçmiş olsun sağ salim yavruna kavuşmuşsun benim bebeğimde 16 değerle yattı sarılıktan korkma çok güzel ilgileniyorlar mama veriyorlar hastanede olumlu düşün sütün güzel güzel gelir inşallah

Günaydın kızlar
Hastaneden çıktım, 3 cm açıklığım varmış bebeğin kafasını hissetti doktor. Servikal sıyırma yaptı, inşallah tetikler doğumu dün gece belim koptu ağrıdan açılma ağrısı mıydı acaba pazar günü kontrole çağırdı o zamana kadar başlamazsa. Suyum biraz azalmış, 1 gün arayla çağırdı o yüzden, hadi oğluşş gel artık

Biz de gazdan uyuyamadik bu gece cocugum surekli ikinip durdu aglamadi cok şükür, ama aglamamasina daha cok üzüldü benim ana kalbim agrisini acisini kendi kendine cekmeye calisiyor diye kahroldum
Bizde de durum ayni sekilde canim. Benimkisi gazdan ya da kakadan dolayi aglamiyor sadece ikiniyor inliyor. Dün bütün gece öyleydi sürekli ikindi ikindii.. basariyo da cikartmayi ama ona rahmen devam etti inlemeleri ikinmalari. Bi de uyku halinde ayni zamanda. Tuhaf.. ilk cocugum böyle degildi o aglardi hep kolikti. Hepsi bi ayri model

Gelir canim gelir o bilir gelecegi zamani sen kafana takma bi bakmissin kucaginda hadi gel dedikce ters tepiyo sanki, benim de kizim 41+1 de geldi ben de bi heyecan bi stres vardi. Sonra dogumu su gün baslatcaz dediler ben rahatladim sonra kendisi geliverdi

Yaa az kalmis desene minnosa kavusmana cok bekledin sabrettin insallah dogumun gönlünce, istedigin gibi olsun saglikla dogsun eylül annesi oldun

Ay resmen birebir aynısı uyku halinde gibi gözleri açık değil ağlamıyor da sadece ıkınıyor bir kez tuvaletini yaptı gaz sesi de geliyor ama ıkınma hali devam. Neden acaba ne yapmak gerekiyor
Sabah 9 gbi kendiliğinden geçti

Hayırlısıyla gelsin bebiş ağustos derken eylül anası oldun

17.5 ile yattık mama ve süt sagip veriyorum bende ama bebek geri çıkarıyor iyce güçten düştü

Teşekkür ederim süt gelse moral olacak vala alemgel olamıyorum aglamaya

Canım gebelik şekerim olmasa bu kadar acele etmicem ama bekledikçe risk artıyo maalesef, inşallah kendiliğinden gelir oğluş
Yaa az kalmis desene minnosa kavusmana cok bekledin sabrettin insallah dogumun gönlünce, istedigin gibi olsun saglikla dogsun eylül annesi oldun

Hayırlısıyla gelsin bebiş ağustos derken eylül anası oldun
Sağolun kızlar, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil, tek istediğim bir an önce kavuşmak ya benim içime 3 eylül doğmuştu taa ne zaman bakalım tutturacak mıyım

Benimde aynısı oluyor canım, ııııh yapıyor devamlı buda uykuya dalmasını engelliyor. Kıpkırımızı oluyor. Gazı vardır diye masaj yapıyorum kucağıma alıp pıtpıt vuruyorum ama gazlık bi durum değil gibi. Doktora video çekip attım böle yapıylr diye normal suan böle yapması demiş. Öyle dedi diye içim rahat güveniyorum doktoruna ama yinede kıyamıyorum yavruma

Ooo beybimmm, bebişinle kavusmaya az kaldıııı hayırlısıylaa eylül anası oldun ama olsun sen benm gönlümde ağustos anasısın
Sağsalim gelsin findgmmm

Oy sana kıyamam “ağlıyor” değilde “ağlıyoruz” demişsin cok tatlısınn
Bizde ağlıyoruz keremle size özenip 2 saat uyuduk ya da uyumadık belki asmalı konak gibi bi yer olcak , bizim bu grubu alcam koycam oraya bebişleri beraber bakcaz normale dönene ladar

Sarılık olmadık çok şükür ama 4.015 gram doğdu bebeğim kaşık biberon zaten kullanıyordum sütü sagdigim zaman. Sezeryan sonrası süt gelene kadar mama da vermiştim. Daha yeni mamayı bırakmıştık. Göğüs ucu bir göğsümun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…