- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.201
Çok teşekkür ediyorum bnede görmüştüm bunu bebek erken gelince alamadım bir türlü inşallah geçer dua edin ne olurHay
irli olsun canımm muhtemelen hastaneden ciktiginda doktorlarin da mama takviyeli devam et derler. Kilo alimi ve beslenmesi cok önemli
Sütünü artiracak seyler yapmalisin bu süreçte. Ben denemedim ama dün bunu instagramda görmüştüm. Belki faydası olur sütüne
Eki Görüntüle 3294657
Merhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis
Moralini hiç bozma canım çok geçmiş olsun sağ salim yavruna kavuşmuşsun benim bebeğimde 16 değerle yattı sarılıktan korkma çok güzel ilgileniyorlar mama veriyorlar hastanede olumlu düşün sütün güzel güzel gelir inşallahMerhaba anneler benim bebeğim erken gelerek Ağustos da doğmayı tercih etti sütüm gelmedi iy besleyemedim sarılık oldu hastanedyiz napcami şaştım sizler nasıl atlattinis
Bizde de durum ayni sekilde canim. Benimkisi gazdan ya da kakadan dolayi aglamiyor sadece ikiniyor inliyor. Dün bütün gece öyleydi sürekli ikindi ikindii.. basariyo da cikartmayi ama ona rahmen devam etti inlemeleri ikinmalari. Bi de uyku halinde ayni zamanda. Tuhaf.. ilk cocugum böyle degildi o aglardi hep kolikti. Hepsi bi ayri modelBiz de gazdan uyuyamadik bu gececocugum surekli ikinip durdu aglamadi cok şükür, ama aglamamasina daha cok üzüldü benim ana kalbim agrisini acisini kendi kendine cekmeye calisiyor diye kahroldum
Gelir canim gelir o bilir gelecegi zamani sen kafana takmaGünaydın kızlar
Hastaneden çıktım, 3 cm açıklığım varmış bebeğin kafasını hissetti doktor. Servikal sıyırma yaptı, inşallah tetikler doğumudün gece belim koptu ağrıdan açılma ağrısı mıydı acaba pazar günü kontrole çağırdı o zamana kadar başlamazsa. Suyum biraz azalmış, 1 gün arayla çağırdı o yüzden, hadi oğluşş gel artık
Yaa az kalmis desene minnosa kavusmanaGünaydın kızlar
Hastaneden çıktım, 3 cm açıklığım varmış bebeğin kafasını hissetti doktor. Servikal sıyırma yaptı, inşallah tetikler doğumudün gece belim koptu ağrıdan açılma ağrısı mıydı acaba pazar günü kontrole çağırdı o zamana kadar başlamazsa. Suyum biraz azalmış, 1 gün arayla çağırdı o yüzden, hadi oğluşş gel artık
Ben de 2 günde bir yıkamaya başladım. Ama bu sıcaklarda da yıkanmamasi iyi mi kötü mü bilemedimTesekkür ederimm canim ben de o seveple bi süre yikamama karari aldim ve bezi disa katliyorum @Sefika053 sag olsun anlatti
Ve suan dogru yoldayiz baya daha iyi oldu. Demek ki normalmis de
Bestlak bana hastaneden çıkarken doktor vermişti. Neden verdi bilmiyorum ama içiyorum ben.Kızlar bu arada kemdim için bestlak, kerem içinde nurse harveys aldım, kullanıp memnun olan var mı? Memnun kalmadıysanız iptal edeyim siparişi olmadk
Ay resmen birebir aynısı uyku halinde gibi gözleri açık değil ağlamıyor da sadece ıkınıyor bir kez tuvaletini yaptı gaz sesi de geliyor ama ıkınma hali devam. Neden acaba ne yapmak gerekiyorBizde de durum ayni sekilde canim. Benimkisi gazdan ya da kakadan dolayi aglamiyor sadece ikiniyor inliyor. Dün bütün gece öyleydi sürekli ikindi ikindii.. basariyo da cikartmayi ama ona rahmen devam etti inlemeleri ikinmalari. Bi de uyku halinde ayni zamanda. Tuhaf.. ilk cocugum böyle degildi o aglardi hep kolikti. Hepsi bi ayri model
Hayırlısıyla gelsin bebişGünaydın kızlar
17.5 ile yattık mama ve süt sagip veriyorum bende ama bebek geri çıkarıyor iyce güçten düştüMoralini hiç bozma canım çok geçmiş olsun sağ salim yavruna kavuşmuşsun benim bebeğimde 16 değerle yattı sarılıktan korkma çok güzel ilgileniyorlar mama veriyorlar hastanede olumlu düşün sütün güzel güzel gelir inşallah
Teşekkür ederim süt gelse moral olacak vala alemgel olamıyorum aglamayaÖncelikle hayırlı olsun doğumun, Burda sarıldıktan ışık tedavisi alan arkadaşlar da oldu sarılık yüzünden hastanede yatanlar da, benimki o seviye olmadı ama sarılık benim bebeğimde de oldu bol bol emzir sütün artsın hemde mama takviyesi verdi doktor, birkaç güne 1 ayım dolacak hala sabah akşam az da olsa mama takviyesi yapıyorum
(erken doğumdan dolayı yada benim ki gibi sezeryandan dolayı süt genelde geç gelebiliyor, zamanla artacak bol bol su iç bol bol emzir inşallah tez zamanda toparlarsınız)
Canım gebelik şekerim olmasa bu kadar acele etmicem ama bekledikçe risk artıyo maalesef, inşallah kendiliğinden gelir oğluşGelir canim gelir o bilir gelecegi zamani sen kafana takmabi bakmissin kucaginda hadi gel dedikce ters tepiyo sanki, benim de kizim 41+1 de geldi ben de bi heyecan bi stres vardi. Sonra dogumu su gün baslatcaz dediler ben rahatladim sonra kendisi geliverdi
Yaa az kalmis desene minnosa kavusmanacok bekledin sabrettin insallah dogumun gönlünce, istedigin gibi olsun saglikla dogsun eylül annesi oldun
Sağolun kızlar, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil, tek istediğim bir an önce kavuşmakHayırlısıyla gelsin bebişağustos derken eylül anası oldun
Benimde aynısı oluyor canım, ııııh yapıyor devamlı buda uykuya dalmasını engelliyor. Kıpkırımızı oluyor. Gazı vardır diye masaj yapıyorum kucağıma alıp pıtpıt vuruyorum ama gazlık bi durum değil gibi. Doktora video çekip attım böle yapıylr diye normal suan böle yapması demiş. Öyle dedi diye içim rahat güveniyorum doktoruna ama yinede kıyamıyorum yavrumaAy resmen birebir aynısı uyku halinde gibi gözleri açık değil ağlamıyor da sadece ıkınıyor bir kez tuvaletini yaptı gaz sesi de geliyor ama ıkınma hali devam. Neden acaba ne yapmak gerekiyor
Sabah 9 gbi kendiliğinden geçti
Ooo beybimmm, bebişinle kavusmaya az kaldıııı hayırlısıylaaCanım gebelik şekerim olmasa bu kadar acele etmicem ama bekledikçe risk artıyo maalesef, inşallah kendiliğinden gelir oğluş
Sağolun kızlar, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil, tek istediğim bir an önce kavuşmakya benim içime 3 eylül doğmuştu taa ne zaman bakalım tutturacak mıyım
Oy sana kıyamam “ağlıyor” değilde “ağlıyoruz” demişsinvalla iyi yapıyorsun başka türlü enerji bulmak çok zor, bende kendime sürekli çok güçlüyüm diyorum, bebeğime tek başıma baktım doğumdan sonra hemen toparlandım herkes yapamazsayorum yoksa bakacak enerji bende bulamayacağım. İnşllah benimki de düzelir gece tek 2 saat uyudu şimdi yine ağlıyoruz
Sarılık olmadık çok şükür ama 4.015 gram doğdu bebeğimGecmis olsun canım cok sevindim
İdrardaki o leke sariliginin yukseldigine dair belirtiymis benim oglumda da olmustu birkac gün. İyi beslenince gecti hemen.
Ama bebisin kilo alimi nasil, Cok kilo verdi mi dogumdan sonra? Doktor sadece bu lekeye bakip mi mamaya basla dedi? Sarilik degerini ölçtüler mi? Bunlar da önemli canım. Bunlari degerlendirip mi mamaya basla dedi? Ayrıca bu uzulecek bir sey degil burda yuzde 90 imiz mama takviyeli devam ediyor
Ben kaşık biberonun cok faydasini gördüm, sana da öneririm.
Bu arada sütünün yeteri kadar geldigini düşünüyorsan sagip da verebilirsin bebise. Ben de oglum emiyor sanmistim ama memede durmasina ragmen uykuya yenik düşüp yeterince ememiyormus. Mamaya basladik ama sayili kullandim acikcasi, sürekli sagdim, sagdikca sütüm daha da artti. Bu da diger bir alternatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?