- 18 Ağustos 2022
- 3.649
- 12.323
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.221
Benim kalbim ağustos analarında atıyor canımcımmOoo beybimmm, bebişinle kavusmaya az kaldıııı hayırlısıylaaeylül anası oldun ama olsun sen benm gönlümde ağustos anasısın
Sağsalim gelsin findgmmm
Canım ben kullanıyorum ve iyi ki de almısım dedm. Diğer türlü tutulurdu heryerim herhalde. Dısarıdauken mecbur yastıksız emziriyorum, o zaman değerini anlıyorum yastığımınkizlar emzoe yastigi kullaniyor musunuz şart mı almak gerek mi tecrube edenler yazabilir mi
Ah kuzum bende öyleyim gaz çok varmı miniginÇok geçmiş olsun canım ya, senin ismini etiketlemeye çalışmıştım bugün inan ismini bulamayınca ilk sayfaya Bile gidip adın ne diye aramıştım Orda da bulamadım sonra da araya birşeyler girdi ( hatta inan şey diye yazacaktım eşi asker olan taşınan kvlise ile aynı binada arkadaş)
Hayır mı grip gibi bir hastalık mı geçirdiniz, şuan nasılsınız?
Ooo kimler gelmiş, hoş gelmişsin kelebek
Bizler kısır döngüdeyiz yat kalk emzir alt değiştir gaz çıkar... devam ediyoruz
Kuzum sağlıkla sıhatle inşallah kucağına alırsın gaz alt değiştir derken zaman geçiyorİyiyim canım, doğumu bekliyorum. Sen nasılsın napıyorsun, Umut’umuz nasıl
tesekkur ederimm hangisink kullaniyorsunCanım ben kullanıyorum ve iyi ki de almısım dedm. Diğer türlü tutulurdu heryerim herhalde. Dısarıdauken mecbur yastıksız emziriyorum, o zaman değerini anlıyorum yastığımın
Benimki de ağlamıyor ıkınma inleme gaz kemeri aldık dün biraz rahatlattı sankiBizde de durum ayni sekilde canim. Benimkisi gazdan ya da kakadan dolayi aglamiyor sadece ikiniyor inliyor. Dün bütün gece öyleydi sürekli ikindi ikindii.. basariyo da cikartmayi ama ona rahmen devam etti inlemeleri ikinmalari. Bi de uyku halinde ayni zamanda. Tuhaf.. ilk cocugum böyle degildi o aglardi hep kolikti. Hepsi bi ayri model
Benimki de bundan ama beni çok terletti emzirirken
Günaydın kızlar
Hastaneden çıktım, 3 cm açıklığım varmış bebeğin kafasını hissetti doktor. Servikal sıyırma yaptı, inşallah tetikler doğumudün gece belim koptu ağrıdan açılma ağrısı mıydı acaba pazar günü kontrole çağırdı o zamana kadar başlamazsa. Suyum biraz azalmış, 1 gün arayla çağırdı o yüzden, hadi oğluşş gel artık
Teşekkür ederim süt gelse moral olacak vala alemgel olamıyorum aglamaya
Bütün agustos bebeleri ayni durumda galibaBizde de durum ayni sekilde canim. Benimkisi gazdan ya da kakadan dolayi aglamiyor sadece ikiniyor inliyor. Dün bütün gece öyleydi sürekli ikindi ikindii.. basariyo da cikartmayi ama ona rahmen devam etti inlemeleri ikinmalari. Bi de uyku halinde ayni zamanda. Tuhaf.. ilk cocugum böyle degildi o aglardi hep kolikti. Hepsi bi ayri model
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ediyorumAmaninnnn geliyor desene delikanlımızher ne kadar eylül anası olsan da sen fahri ağustos analarındansın, bunu unutma
Kuzum benim ilkinde 3 gün damlası Bile yoktu ki aslında benim zamanım gelmişti, erken doğum da olmadı (banyo yap dediler, bol su iç dediler, banyo harici tarakla tara dediler ki kanallar uyarılsın diye hepsini de yapmıştım) kendini psikolojik olarak çok sıkarsan gelecek olanı da kaçırırsın, herkesin sütü oluyor Rabbim o rızkı verecek mutlaka bunu düşün, sen zaten sağıp veriyorum demişsin senin gelmiş zaten az zaman ver kendine o daha da çoğalacak inşallah
Bebeğin kaç günlük canım? İlk birkaç hafta refleks olarak aranabiliyor doymasına rağmen. Çişli bez sayım 6 yı geçiyorsa mamaya alıltırma bnce. Hem hazmı zor hem de anne sütünü itememeye sebep olabiliyor.Kızlar benim sütüm geliyor bebeğim emiyor hatta emerken ağzından damlıyor ama doymuyor acaba yetersiz mi sütüm bir saat emziriyorum ama yine de aranıyor bende doymadıgini düşünüyorum bir ölçek mama veriyorum doyuyor uyuyor sütüm yetseydi açlık belirtisi göstermezdi değil mi aranıyor uykuya dalıyor hemen uyanıyor ağlıyor huzursuz
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ediyorum
Kızlar benim sütüm geliyor bebeğim emiyor hatta emerken ağzından damlıyor ama doymuyor acaba yetersiz mi sütüm bir saat emziriyorum ama yine de aranıyor bende doymadıgini düşünüyorum bir ölçek mama veriyorum doyuyor uyuyor sütüm yetseydi açlık belirtisi göstermezdi değil mi aranıyor uykuya dalıyor hemen uyanıyor ağlıyor huzursuz
Benm terlemek için hiçbilrye ihtiyacım yok kuşm oturduğum yerde terliyorum ondan belki bunda anlamadımBenimki de bundan ama beni çok terletti emzirirken
Ama çok aranıyor üzülüyorum uyumuyor veriyorum bu bazen olmuyor emip uyuyor ama bazen içiyor doymuyor mama veriyorumEmin ol olacak, buraya da yazacaksın hiç merak etme(hastanede emzirme ebesi gelmişti kontrole mememi sıkarak süt var mı diye kontrol etmişti, o ara annem daha sütü yok dedi ebe hemen bunu sakın dillendirmeyin, insan beyni hemen her şeyi kabul edebilir o nedenle hep var diyeceksiniz diyerek annemi tatlı sert uyarmıştı ki cidden daha sütüm yoktu , sende öyle hep sütüm var daha da artacak diye düşün)
Kuzum aynı durumu bende yaşıyorum, ama araştırmalarıma göre anne sütü hafif oldugu için bebek dogdugunu anlamazmış, formül mamalar yoğun oldugu için anlarlarmış o nedenle tokluk hissi anne sütü ile tam anlamıyor bizim bebeler ( 1 ay kontrolünde gelişimi iyi ise kesinlikle mama miktarını arttırma derim, demekki sütün yetiyor demek)
23 günlük oldu teyzesi cisli bez altıyi geçiyor ama kaka yapmıyor normal mi buBebeğin kaç günlük canım? İlk birkaç hafta refleks olarak aranabiliyor doymasına rağmen. Çişli bez sayım 6 yı geçiyorsa mamaya alıltırma bnce. Hem hazmı zor hem de anne sütünü itememeye sebep olabiliyor.
Anne sütünün tamamına yakını bağırsaklardan emilebilir o yüzden bir hafta bile kakasını yapmasa korkmayın diolar sadece anne sütü alıyor ve kilo da alıyorsa23 günlük oldu teyzesi cisli bez altıyi geçiyor ama kaka yapmıyor normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?