2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğru diyorsun su kafamdaki doymuyor sorusunu atamıyorum atsam çözülecek bir de yetemiyorum kaygısı ağladım bugün o kadar emzirip aç kalınca çocuğum mama vermek zorunda kalınca

Ben de bir şey sormak istiyorum kızlar acı elma yağı kullanan var mı aranızda ve bir de bebeğinin gözünde akıntı olanlar kanal darlığı dedi Dr masaj verdi ama geçmedi bir türlü tecrübeli olanlar yardım

Doğru diyorsun su kafamdaki doymuyor sorusunu atamıyorum atsam çözülecek bir de yetemiyorum kaygısı ağladım bugün o kadar emzirip aç kalınca çocuğum mama vermek zorunda kalınca
Gündüz hep emzir gece mamayı dene durumu karşılaştır
Goguslerin dolu dolu oluyor mu yoksa hep yumuşak mi

Ay şakaaa dün şeftali yemiştim acaba ondan mı gece mafoldk yaaa

Ama çok aranıyor üzülüyorum uyumuyor veriyorum bu bazen olmuyor emip uyuyor ama bazen içiyor doymuyor mama veriyorum
Kuzum benimkide aranıyor. Hatta gece bile ben en az 3 kere emziriyorum. Bi emziriyorum ağzından atıyor gaz cıkarıyor. Yine aranıyor yine emziriyorum bu sefer uyukluyor yine gaz , uyanıyor bida emmek istiyor bence gayet normal bi dırum. Oral dönemlerindeler, bide bizim kokumuzuu istiyorlar. Doktorumla konuştum kilosuna baktı durumu iyi dedi sütm yetiyor , seninde yetiyordue cocuga sırf bu yüzden mama başlama. Ben baslamadım. Ne kadar aranırsa aransın. Sadece açlık değil sevgide istiyorlar öyle düşün. Strese sokma kendini

Aynı soru ve sorun bir çoğumuzda var. Sagdigim zaman bazen bir gogsumden 40 ml süt çıkıyor bazen 20 ml. Bu da beni geriyor. Doyuramama korkusu yaşıyorum. Bestlak damla+Nurse harveys mom ma şurup+ mamsel still tea içiyorum gün içinde yeterki artsın diye. Dün oturdum bir demet semiz otu yedim bugün dereotu yiyeceğim Allah'ım yeterki sütüm olsun o kafadayim

Sagdiginizda ne kadar sütünüz çıkıyor denediniz mi? Biz 7 günluk olduk ve hâlâ dolu dolu olmuyor göğüslerim doymasi için kaç ml çıkması lazım ki bilsem

Sagdiginizda ne kadar sütünüz çıkıyor denediniz mi? Biz 7 günluk olduk ve hâlâ dolu dolu olmuyor göğüslerim doymasi için kaç ml çıkması lazım ki bilsem
Ben sağıyorum ama o sabahki ilk sütü sağıyorum (daha çok sulu oldugu için yaglı olana rahat geçsin suyla doymasın diye) onuda cok değil yani göğsümü tamamen boşaltmıyorum, çünkü bebeğin onada ihtiyacı var. Gün içinde kerem ne kadR emmek isterse ki devamlı istiyor meme veriyorum. Kendi bitiriyor zaten . Bi meme bitmeden diğerine geçmiyorum, en yağlı güzel süt sondaki süt çünkü doktorum cok sağmana gerek yok bırak bebek içsin sağcağına cocuk alırsa memeni ver dedi bende öyle yapıyorum. Sağdığımda da 40 ml falan cıkıyor daha doğrusu ben 40 ml de falan sağmayı bırakmış oluyorum. Çünkü ben sağdığımı buzdolabına atıyorum, kereme vermiyorum biberona alısmasın diye

Biraz saçma gelir belki ama benimde kfamda soru işareti olunca şöyle yapıyorum, evde tartım var bi kendim tek cıkıyorum bi yere yazıyorum, bide keremle beraber cıkıyorum aradaki farka bakıyorm keremin kilosu tahmini kaç diye. Artmıssa yetiyo demekki dige düşünüyorum isterseniz sizde kfanız karıstıgında deneyin. Diğee türlü yetiyor yetmiyor diye düşünürsek psikolojik olarak baya etkileneceğiz

Senin sagdiginla bebegin emdigi bir olmaz canim sagdigin sute bakarak sutum az deme. 2. Cocugum olmasina ve bunu bilmeme ragmen ayni hatayi ben de yaptim hatta buraya yazmistim stresten sutum azaldi diye. Hayir sutum az falan degil o kafadan ciktim ve gayet de yetiyor sutum. Lutfen o dusunceye dalmayin bu sefer gercekten etkileniyor cunku. Sagdigin sut bebegin emdiginden %30-40 az oluyor

Mantıklı bende tartilayim

Aslında kıyaslama yapmak istemiyorum ama dün kontrolde doktor saginca ne kadar sütünüz diye sordu benim de kafama takıldı işte

Biz yaşadık önce sarı bir şekilde çapak var sandım ertesi gün gözünü kapatacak kadar kurudu ve bir saatin içinde sarı sümüksü bir şekilde akıntı olmaya başladı. Anne sütü ve çay ile pansuman yaptık
Çok arttı acile gittik, tobrosed ve teramisin verdi bir hafta kullanın dedi, masaj yapın dedi
İnşallah sizin bu denli bir enfeksiyon olmaz
Basit bir şekilde geçer, anne sütü ve çay ile pansuman yapabilirsiniz dilerseniz
Ama gözlemleyin artmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…