2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında kıyaslama yapmak istemiyorum ama dün kontrolde doktor saginca ne kadar sütünüz diye sordu benim de kafama takıldı işte
Takma takma. Sagimla 40 cikiyosa bebek 60 cc emiyordur zaten en az, 2 meme 120 cc eder fazlasiyla doyurur bebegini. Onemli olan kilo alimi yeterli mi ona bak sen

Kızlara ben de soru soracaktım bu vesileyle sorayım mesela 3-4 saat emzirmediniz ve sütünüz tam memede dolu iken sağdınızda ikisinden toplam kaç ml çıkıyor? Yani eminim farklıdır herkesin ama ya da şöyle sorayım kaç ml olması normal ilk bir iki ay?
Bir de uyanık kalma süreleri hangi ayda artmaya başlıyor? Ya da gece uyanmadan uyku süreleri hangi ayda artmaya başlıyor? Ona göre geri sayım yapayım

Takma takma. Sagimla 40 cikiyosa bebek 60 cc emiyordur zaten en az, 2 meme 120 cc eder fazlasiyla doyurur bebegini. Onemli olan kilo alimi yeterli mi ona bak sen
Ay ben de tam şu an bunu sordum kaç ml normal diye. Benim 120 çıkmıyor daha. Geçen ikisi de tam dokuyken sağdım 90 ml anca çıktı toplamı ikisinin. Akşamında sağdım ikisinden 30 ml bile çıkmadı çünkü yarım saat önce enmeyi bırakmıştı. Ben zaten mama veriyorum o yüzden çok takmadım ama merak ettim

Biz de aynı şeyi düşünüyoruz şu kadarcık şeyden bu kadar gaz cikiyor hala da var yazık yavruma dedik. Kakası azaliyormus çiş artiyormus. Bizimki de günde 2 falan yapar oldu kafayı korkmustum ilk başta da öyle oluyormuş.

O uyku durumu bebeye bağlı 3 yeğenim var ikisi doğdu doğalı asla gece uyumadı biri de asla kaldırılamıyor

Ben tatlı elma yağı kullanıyorum. Bezine popo tarafına sürüyorum. Bez değiştirmede.

Bencede cnm ben bukadar tutacağını bilemedim esim izin alamıyor gitmişken yaptıralım dedi hastaneye gidemem tek başımıza diye yaptirdim

Bizde de aynı durum vardı gözde göz doktoru bunu verdi 2 gündür kullaniyorum azaldı şimdilik ılık pamukla siliyorum arada bende tatlı elma yagi ayaklarına masaj yapiyorum

Eklentiler

• 16935843891182070678032248117034.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 37
Canım doktor bana 15 dk bir meme 15 dk diğer meme toplamda 30 dk emzir yeter dedi. Hadi çok çok 40 dk emzireceksin en fazla dedi. Ondan sonrası meme bağımlılığı dedi. O yüzden kötü hissetme. Çok fazla emzirmek seni de tüketir rahat etmen gerek dedi. Gerçekten öyle. Ben 40 dk sonra çekiyorum memeden. Hala da açsa doktor mama ver dedi, öyle yapıyorum. Sen bilirsin ama bebeklerin emme refleksi çok güçlü diye sürekli emebiliyorlar.
Ha yalan olmasın gece hiç saat tutmuyorum, memede uyuyor ben de uyuyorum ama bu saydıklarımı gündüz uyguluyorum o da doktor dedi diye.

O uyku durumu bebeye bağlı 3 yeğenim var ikisi doğdu doğalı asla gece uyumadı biri de asla kaldırılamıyor
Benimki de hiç öyle 2 saat uyuyup uyanan bir tip olmadı. Bence robot da değiller ki kesin sınırlar olsun. Ama genel olarak hani gece boyunca ya da en az 6 saat uyuma evresine tahmini ne zaman gelirler merak ettim

Benim bebek şu anda baya uyanık kalıyor gündüzleri canım

Rabb'im uzun sağlıklı ömürler versin inşallah evlatlarimiza Rabb'im

Mantıklı çünkü aç kalıyor bazen de doyuyor bunu bende yapayım

Canım bezinde somon rengi lekeler gördüğü için doktor bunu önemsiyor ben çok takmiyordum kafaya. Yetersiz beslendiğinin işareti diyor

Ben çok kullanıyorum acı elma yağı ama fayda etmedi

Benim de 2-3 gündür bezde sürüntü tarzında kan oluyor . Doktora danıştım hafif düzeyde normal , artarsa k vitamini yapılmalı dedi
Benim meme uçlarım mahvoldu . Şimdi emzirdikten sonra sarı kantaron ve fito krem sürüp gümüş kapak takıyorum. Yaralar baya iyileşti . Umarım senin de geçer canım yani beni illlallah ettirdi
Nişanım çarşamba akşam geldi cumartesi akşam suyum gelmişti

Bende almıştım ondan ayy kullanmıyorum bile desem emerken yapıyor benim kız çoğunlukla ondan emmede kavgalarımizmis yapıyor ama yine zor yani ikinmali ağlamalı falan hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…