- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.281
Onu alicaktim vaz geçtim guvenemedim çünkü damla aldım güzel sonucu fayda görmeyince vaz geçtik eşimleBen çok kullanıyorum acı elma yağı ama fayda etmedi
İnanırmısın bugün aklımdan geçiyordun şimdi girdim bu mesajını gördüm hadi bakalım sağlıklı şekilde kavuş yavruna inşallah duam seninle cnmKızlar benim sancılarım başladı, çok düzensiz ve kısa sürüyor şimdilik. Bi kaç saat önce de kanamam oldu biraz. Duşumu aldım saçımı yaptım, her şeyimi hazırladım, umarım yine bi hayal kırıklığı yaşamam
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim sancılarım başladı, çok düzensiz ve kısa sürüyor şimdilik. Bi kaç saat önce de kanamam oldu biraz. Duşumu aldım saçımı yaptım, her şeyimi hazırladım, umarım yine bi hayal kırıklığı yaşamam
Kırmızı mukuslu canım nişan gibi, lekelenme tarzında oldu öyle kanama değil. Ebeye resim atıyorum kanama olunca, normal dediKan mı kahvemsi pembe leke mi canım çünkü bnm doktorum rengi kırmızıysa hemen gel dedi
Teşekkür ederim canımİnanırmısın bugün aklımdan geçiyordun şimdi girdim bu mesajını gördüm hadi bakalım sağlıklı şekilde kavuş yavruna inşallah duam seninle cnm
Her seferinde ayni cikmaz zaten canim bunun bi kurali olmasi gerekeni de yoktur zaten her bebek de ayni miktarla doymaz bunyesi farklidir. Mesela 90 ml cikti toplam dedin ya bebek emse emin ol daha fazlasini emerdi cunku en kaliteli makineyle de sagsan bebek kadar sut cekemez. %30-40 daha az sagildigini soyluyorlar. Gunluk 30 gr kilo aliyorsa bebek doyuyordur veya 6-7 kez cis yapiyorsa doyuyordurAy ben de tam şu an bunu sordum kaç ml normal diye. Benim 120 çıkmıyor daha. Geçen ikisi de tam dokuyken sağdım 90 ml anca çıktı toplamı ikisinin. Akşamında sağdım ikisinden 30 ml bile çıkmadı çünkü yarım saat önce enmeyi bırakmıştı. Ben zaten mama veriyorum o yüzden çok takmadım ama merak ettim
Maşallah en azından gece uzun uzun uyur. Ben uzun uyuduğunda uyandırmıyorum zaten acıkınca kalkıyor hemen ağlıyor bilmem doğru mu yapıyorum tabii de aç olsa asla durmaz gibime geliyor.Benim bebek şu anda baya uyanık kalıyor gündüzleri canım
Benimki hiç bir türlü sadece memeyle doymadığı için benimkisi sadece bir merakHer seferinde ayni cikmaz zaten canim bunun bi kurali olmasi gerekeni de yoktur zaten her bebek de ayni miktarla doymaz bunyesi farklidir. Mesela 90 ml cikti toplam dedin ya bebek emse emin ol daha fazlasini emerdi cunku en kaliteli makineyle de sagsan bebek kadar sut cekemez. %30-40 daha az sagildigini soyluyorlar. Gunluk 30 gr kilo aliyorsa bebek doyuyordur veya 6-7 kez cis yapiyorsa doyuyordur
Doğumun başlamış canım benim de öyleydi, sağlıkla gelsin kuzucuğunKızlar benim sancılarım başladı, çok düzensiz ve kısa sürüyor şimdilik. Bi kaç saat önce de kanamam oldu biraz. Duşumu aldım saçımı yaptım, her şeyimi hazırladım, umarım yine bi hayal kırıklığı yaşamam
Geceleyin artık ben de uyandırmıyorum zaten acıkınca kendisi uyanıyor ama gündüzleri uyandırıyorum en geç 2 saatte 1 emziriyorum genelde saatte 1 oluyorMaşallah en azından gece uzun uzun uyur. Ben uzun uyuduğunda uyandırmıyorum zaten acıkınca kalkıyor hemen ağlıyor bilmem doğru mu yapıyorum tabii de aç olsa asla durmaz gibime geliyor.
Benimki hiç bir türlü sadece memeyle doymadığı için benimkisi sadece bir merak
Sağlıkta doğur inşallah canımKızlar benim sancılarım başladı, çok düzensiz ve kısa sürüyor şimdilik. Bi kaç saat önce de kanamam oldu biraz. Duşumu aldım saçımı yaptım, her şeyimi hazırladım, umarım yine bi hayal kırıklığı yaşamam
Ben tatlı elma yağı kullanıyorum. Bezine popo tarafına sürüyorum. Bez değiştirmede.
Selamlar, ben doğurdum :) bi aylık oldu bugün tam kızım doktorumdan çok memnundum tavsiye ederim. Çok ilgili bi doktor kendisi.Merhaba, 30. Haftalara yaklaştığınıza göre size sormak iyi olacak. Hala doktorunuzla ilgili aynı fikirde misiniz önerir misiniz?
Doktorum asıl makine bebeğin kendisi sütünü sağ sağdıkça artar ama çıkan miktarı da baz alma hiç dedi. Kilosu ve çişli bez sayısı iyiyse tamamdırKızlara ben de soru soracaktım bu vesileyle sorayım mesela 3-4 saat emzirmediniz ve sütünüz tam memede dolu iken sağdınızda ikisinden toplam kaç ml çıkıyor? Yani eminim farklıdır herkesin ama ya da şöyle sorayım kaç ml olması normal ilk bir iki ay?
Bir de uyanık kalma süreleri hangi ayda artmaya başlıyor? Ya da gece uyanmadan uyku süreleri hangi ayda artmaya başlıyor? Ona göre geri sayım yapayım
Ay bilmiyordum festim ya bende seviyorum diye baya baya yedim dün hey allah bilsem ağzıma sürmemŞeftali, böğürtlen, kivi avokado bunlar doktorun beni uyardığı meyveler kuzum. Böğürtlen yemiştim geceyi hümdüz edemeyip doktora koşmuştuk o derece etkilenişti
Çok iyi fikir en azından dertleşecek birileri olur, şimdi kimsenin beni anladığını da düşünmüyorumOy sana kıyamam “ağlıyor” değilde “ağlıyoruz” demişsincok tatlısınn
Bizde ağlıyoruz keremlesize özenip 2 saat uyuduk ya da uyumadık belki asmalı konak gibi bi yer olcak , bizim bu grubu alcam koycam oraya bebişleri beraber bakcaz normale dönene ladar
Ay bilmiyordum festim ya bende seviyorum diye baya baya yedim dün hey allah bilsem ağzıma sürmem
Kızlar benim sancılarım başladı, çok düzensiz ve kısa sürüyor şimdilik. Bi kaç saat önce de kanamam oldu biraz. Duşumu aldım saçımı yaptım, her şeyimi hazırladım, umarım yine bi hayal kırıklığı yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?