2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnanırmısın bugün aklımdan geçiyordun şimdi girdim bu mesajını gördüm hadi bakalım sağlıklı şekilde kavuş yavruna inşallah duam seninle cnm

Sağlıkla gelsin inşallah Kan mı kahvemsi pembe leke mi canım çünkü bnm doktorum rengi kırmızıysa hemen gel dedi

Her seferinde ayni cikmaz zaten canim bunun bi kurali olmasi gerekeni de yoktur zaten her bebek de ayni miktarla doymaz bunyesi farklidir. Mesela 90 ml cikti toplam dedin ya bebek emse emin ol daha fazlasini emerdi cunku en kaliteli makineyle de sagsan bebek kadar sut cekemez. %30-40 daha az sagildigini soyluyorlar. Gunluk 30 gr kilo aliyorsa bebek doyuyordur veya 6-7 kez cis yapiyorsa doyuyordur

Benim bebek şu anda baya uyanık kalıyor gündüzleri canım
Maşallah en azından gece uzun uzun uyur. Ben uzun uyuduğunda uyandırmıyorum zaten acıkınca kalkıyor hemen ağlıyor bilmem doğru mu yapıyorum tabii de aç olsa asla durmaz gibime geliyor.
Benimki hiç bir türlü sadece memeyle doymadığı için benimkisi sadece bir merak

Doğumun başlamış canım benim de öyleydi, sağlıkla gelsin kuzucuğun

Geceleyin artık ben de uyandırmıyorum zaten acıkınca kendisi uyanıyor ama gündüzleri uyandırıyorum en geç 2 saatte 1 emziriyorum genelde saatte 1 oluyor

Sağlıkta doğur inşallah canım

Merhaba, 30. Haftalara yaklaştığınıza göre size sormak iyi olacak. Hala doktorunuzla ilgili aynı fikirde misiniz önerir misiniz?
Selamlar, ben doğurdum :) bi aylık oldu bugün tam kızım doktorumdan çok memnundum tavsiye ederim. Çok ilgili bi doktor kendisi.

Doktorum asıl makine bebeğin kendisi sütünü sağ sağdıkça artar ama çıkan miktarı da baz alma hiç dedi. Kilosu ve çişli bez sayısı iyiyse tamamdır

Çok iyi fikir en azından dertleşecek birileri olur, şimdi kimsenin beni anladığını da düşünmüyorum ama olsun analıkta böyle birşeymiş işte anaların hakkı ödenmezmiş şimdi anladım

Ay bilmiyordum festim ya bende seviyorum diye baya baya yedim dün hey allah bilsem ağzıma sürmem

Canım benim doktor direkt anam babam usulünce beslenmelisin dedi. Hazır yemek yeme dedi. Paketli gıda yeme dedi. Daha bebişlerin bağırsakları kuvvetli değilmiş, tolere edemiyorlarmış. Yaban mersini, böğürtlen, şeftali, nektarin, kivi gibi meyveleri yok. Birde gaz sorunu başladıysa kimyon, sumak karışımını yemeklerine boca et canım. Mutlaka yediğin yemekleri takip et en ufak rahatsızlık verenleri bilmen bu süreçte önemli. Gaz annenin yediklerinden de oluyormuş asıl, ben ihtimal vermiyordum da doğruymuş. Sumak hem gazı alıyor hem süte destek oluyor. İkisini karıştırdım herşeye utanmasam salataya bile koyucam. Aynı zamanda bunun çayını yapıyorum, içiyorum. Gazla mücadelem beni yordu, gazı halledicek gibiyim Allahın izniyle de kusmayla başedemedim. Yıktı geçti beni mahvetti.

Hadi inşallah kuzum yaa, güzel haberler bekliyoruz senden
tutku mu kaldı dogurmasını beklediğimiz başka kim var hala Doğurmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…