- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.301
Hadi inşallah kuzum yaa, güzel haberler bekliyoruz senden
tutku mu kaldı dogurmasını beklediğimiz başka kim var hala Doğurmayan
Festicim bu kadar olur. Tam aynı şeyleri sorgularken yazdın. Saat 8 den beri sürekli Memedeyiz uyuyor diye bıraktığım an gözlerini açıyorfiyonas @josei89 @Tomris0006
Canlarım biz atağa mı girdik ne oluyor ya?
Sizin bebişlerde de bir huy değişimi, meme aşkı, uyumak istememek durumları var mı? Yoksa benim oğlan ant mı içti anasını yıkmak için?
5. Hafta atağı varmış.Festicim bu kadar olur. Tam aynı şeyleri sorgularken yazdın. Saat 8 den beri sürekli Memedeyiz uyuyor diye bıraktığım an gözlerini açıyor
Hastaneden hastane fark vardır 1510 tl cnmNe kadar tutuyormuş ki? 40’ından sonra bana da gel yaptır dedi de doktorum
Hay
irli olsun canımm muhtemelen hastaneden ciktiginda doktorlarin da mama takviyeli devam et derler. Kilo alimi ve beslenmesi cok önemli
Sütünü artiracak seyler yapmalisin bu süreçte. Ben denemedim ama dün bunu instagramda görmüştüm. Belki faydası olur sütüne
Eki Görüntüle 3294657
Yaaaa gözünüz aydın süper .Selamlar, ben doğurdum :) bi aylık oldu bugün tam kızım doktorumdan çok memnundum tavsiye ederim. Çok ilgili bi doktor kendisi.
Poposu icin kullaniyormusun xnmKızlar trendyolda pure baby 2 al 1 öde var. Ben ıslak mendilini kullanıyorum çokta memnunum. Stokladım şimdi baya kullanılıyor. Almak isteyen varsa aklında bulunsun.
Evet poposuna zatenPoposu icin kullaniyormusun xnm
Kuzum çok teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi gaz dönemi felan derken zaman geciyor sen nasilsın napiyorsun
Bugün tam olarak yaşadığımız şey. Assssla uyumadı aşırı tok gazı çıkarılmış ve altı temizken bayılan bebek saatlerce uyumadı ve memede değilse ağladı!fiyonas @josei89 @Tomris0006
Canlarım biz atağa mı girdik ne oluyor ya?
Sizin bebişlerde de bir huy değişimi, meme aşkı, uyumak istememek durumları var mı? Yoksa benim oğlan ant mı içti anasını yıkmak için?
Yenjdogan kullanıyorsun değil mi?Evet poposuna zaten
Hayir bence kesmeyin neden zarari var diye düşündünüzKızlar ya doktor bana doğum sonrası 1 hafta Enfexia antibiyotik vermişti, dikişler vs mikrop kapmasın diye kullandım. Şimdi de apse çıktı kalçamda ve doktora gittim gene Enfexia antibiyotik verdi ve bu sefer 10 günlük. Çok endişeliyim. Diğeri biteli 15 gün oldu daha offffyani bebeğe zararı yok deniyor ama uzun dönemde gelişimine etkisini bilemeyiz gibime geliyor. Acaba memeyi kessem mi 10 gün? Bu sefer ya bir daha almazsa? Off
Bana da bunu verdi fakat azalıyor geri başlıyor akıntıBizde de aynı durum vardı gözde göz doktoru bunu verdi 2 gündür kullaniyorum azaldı şimdilik ılık pamukla siliyorum arada bende tatlı elma yagi ayaklarına masaj yapiyorum
Ben çalışıyorum canım geç oldu biraz amaKızlar aranızda devlette öğretmen olarak çalışan vsr mı? Kuzenim doğum yapcak izinle ilgili bişeyler sorcaktk
Maalesef bir azalıp bir artıyor masaj ve damlaya rağmenBiz yaşadıkönce sarı bir şekilde çapak var sandım ertesi gün gözünü kapatacak kadar kurudu ve bir saatin içinde sarı sümüksü bir şekilde akıntı olmaya başladı. Anne sütü ve çay ile pansuman yaptık
Çok arttı acile gittik, tobrosed ve teramisin verdi bir hafta kullanın dedi, masaj yapın dedi
İnşallah sizin bu denli bir enfeksiyon olmaz
Basit bir şekilde geçer, anne sütü ve çay ile pansuman yapabilirsiniz dilerseniz
Ama gözlemleyin artmasin
Bizde iyiyiz beyybimmm dediğin gibi gaz meme alt değiştirme böle rutinle yola devammmKuzum çok teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi gaz dönemi felan derken zaman geciyor sen nasilsın napiyorsun
Valla canım günde 2-3 dolu dolu diyelim, 2-4 civarı da daha az şeklinde yapıyor. Tabi bazen daha çok ya da daha az olabiliyor.Bütün agustos bebeleri ayni durumda galibabidaha agustosa denk getirmek istemiyorum valla bizimki de bir şekilde gazini cikariyor ama bir turlu bitmiyor icindeki gazlar. Tamamen bosaltamiyor galiba bi de cok az kaka yapiyor bugun 6. gün. Ondan mi zorluyor bu kadar bilmiyorum seninki ne sıklıkta yapiyor kakasini canim?
O ne oluyor canım?Benimki de ağlamıyor ıkınma inleme gaz kemeri aldık dün biraz rahatlattı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?