2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi inşallah kuzum yaa, güzel haberler bekliyoruz senden
tutku mu kaldı dogurmasını beklediğimiz başka kim var hala Doğurmayan

Vixen ve Mirac. kaldı canım.
Kikom doğurdu mu
Kubrapln de doğurucaktı yanılmıyorsam. Bu 2 gündür takip edemedim.

Tutku listede yazmıyor. İsterse ekleyebiliriz.

Festicim bu kadar olur. Tam aynı şeyleri sorgularken yazdın. Saat 8 den beri sürekli Memedeyiz uyuyor diye bıraktığım an gözlerini açıyor

Festicim bu kadar olur. Tam aynı şeyleri sorgularken yazdın. Saat 8 den beri sürekli Memedeyiz uyuyor diye bıraktığım an gözlerini açıyor
5. Hafta atağı varmış. eceeaap Ece kulum aydınlattı beni de. Meme aşkı geliyormuş. Bizde neredeyse 5. Haftadayız.

Bide kızıyor ya jdjdjjd ortalığı yıkıyor. Yemin ederim bugün meme uçlarım örselendi. Sarılmak istiyorum meme uçlarıma sevgi göstermem lazım örseledi sıpa hdjdjjs

Bu çok doğru ben enfeksiyon olmasın sezaryen dikişim hızlı iyileşsin diye içtim ama sütede fayda etti bence

Selamlar, ben doğurdum :) bi aylık oldu bugün tam kızım doktorumdan çok memnundum tavsiye ederim. Çok ilgili bi doktor kendisi.
Yaaaa gözünüz aydın süper .
Doktor son aylarda bebek ihtiyaçları , emzirme süreci , hastane ise ebeveyn eğitimi gibi bilgilendirmeler yapıyor mu ?
Doğum paketi aldnız mı mesela önerir misiniz ?
Doğum fotoğrafçısı ile anlaşmaları varsq ondan memnum kaldınız mı?
Oda süsleme yapıyorlar mı fiyatlarla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim
Önümüzdeki hafta kontrol günüm artık karar vermem lazım. Günlerdir doktorlara yapılan yorumları araştırıyorum İnternetteki bir çok siteden.

Bugün tam olarak yaşadığımız şey. Assssla uyumadı aşırı tok gazı çıkarılmış ve altı temizken bayılan bebek saatlerce uyumadı ve memede değilse ağladı!

Kızlar ya doktor bana doğum sonrası 1 hafta Enfexia antibiyotik vermişti, dikişler vs mikrop kapmasın diye kullandım. Şimdi de apse çıktı kalçamda ve doktora gittim gene Enfexia antibiyotik verdi ve bu sefer 10 günlük. Çok endişeliyim. Diğeri biteli 15 gün oldu daha offff yani bebeğe zararı yok deniyor ama uzun dönemde gelişimine etkisini bilemeyiz gibime geliyor. Acaba memeyi kessem mi 10 gün? Bu sefer ya bir daha almazsa? Off

Hayir bence kesmeyin neden zarari var diye düşündünüz
Ilk dogumumda 10 gunluk antibiyotik kullandım sonra mastit oldum yine antibiyotik kullandım emzirenlere uygun bu antibiyotikler, 10 gün memeden uzak kalırsa bir daha emmez

Maalesef bir azalıp bir artıyor masaj ve damlaya rağmen
Anne sütü daha kötü yaptı bizi arada pamukla siliyotum ıslatıp

Kuzum çok teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi gaz dönemi felan derken zaman geciyor sen nasilsın napiyorsun
Bizde iyiyiz beyybimmm dediğin gibi gaz meme alt değiştirme böle rutinle yola devammm iyi olsunlarda napalm m ne kadarlık oldu minikkuş?

Kızlar ben yine nöbetçiyimbenim bu bebenin uyuyacağına olan inancım kalmadı tam uyuttum hoca ezana basladı uyandı…. Allahım… yüce mevlam…. çıldıracağuummm
Ağlama krizine giriyorum bazen, gecenin bu saati uyusana cocum altı temiz karnı tok gazj cıktı daha napim

Valla canım günde 2-3 dolu dolu diyelim, 2-4 civarı da daha az şeklinde yapıyor. Tabi bazen daha çok ya da daha az olabiliyor.
Arka arkaya sık sık emiyorsa özellikle bebimki akşamları artturıyo emmeyi o zaman daha çok gaz sancısı çekiyor.. sonra sabaha kadar kıvran dur , üstüne emmeye de devam ediyor. Gündüz rahatlıyo benimki. Sonra uyuyor deliksiz kıvranmadan 2 saat. Ama o zaman da ben uyuyamıyorum. Yemek yap ye iç, büyük kızımla ilgilen derken olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…