2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim de aynı şekilde canım gündüz mesai bitiyo rahat uykular çekiyo sonra ben sinir oluyorum madem uyucan gece uyu rahat

Benim de aynı şekilde canım gündüz mesai bitiyo rahat uykular çekiyo sonra ben sinir oluyorum madem uyucan gece uyu rahat
Saat 6 benım mesai baslıyor. İşçi gıbı 6 da uyanıyor standart. Yarım ssaat gaz ıkınma kaka sransı 6.30 bakınma oyun seansı. Susmadan onla konuuscaz 7,8 kadar suruyor. Aralarda içim gecıyo bagorıyo hemen. Onla ılgılencem hep.

Yeni nesil demk boyle oluyor. Atak matak bılmezdım bundan once. Sureklı ataktalar. Her hafta bır atak. Nasıl bırsey yetısecek bılmıyom ben

Bugün tam olarak yaşadığımız şey. Assssla uyumadı aşırı tok gazı çıkarılmış ve altı temizken bayılan bebek saatlerce uyumadı ve memede değilse ağladı!

Aaa aramızda 10 gün var aynı günde atağa giremezler diye düşünüyorum. Dolunay etkisi mi yoksa bu

Bizi gaz mahvetti kuzum yaa ikinmaktan uyuyamiyor hic bugun tam bir hafta doldu kaka yapamiyor. O mu rahatsiz ediyor, gaz mi bilemiyorum. Kaka icin napayim zeytinyagi icirecektim annem kiyamadi, vermeyelim zarar verir diyor. Cok üzülüyorum bu hallerine
5 ve 8. haftalar atak haftasiymis. Biz resmen 5. hafta atagini yasadik. Memem bildigin emzik oldu

Kuzum evet bu zamana kadar öyle kullandım ne kokusu var ne birşeyi. Bence gayet güzeldi. Hala bitmedi stoğum 1 ay kadar daha yenidoğan kullanırım sonra yenidoğanı bırakırım. Bak bunu aldım. Ama şuan 195 tl. Dün 2. 1 tl kampanyasında 280 tl idi. Ben 24 paketi 280 e almış oldum. Şuan 12 si 195. Çokta kaçırmış sayılmazsın. Ben memnunum yenidoğanından.

Bebegim benm doktor demişti ki 1. Ayından sonra bebekler popolarını sıkmayı öğreniyorlarmıs uani kakalarını yapmalarını engelliyormus bu makat kısmını kastıkları için, o yüzden doktor açtı poposunu keremin, o makat kısmını açtı iyice tam oraya krem sürdü, sende böyle yap ki sıksa vile çıkması kolay olsun demişti, ben hala baktkm zorlanıyor yapmakta , altını açıp kremi tam makatına sürüyorum, yanlarına ya da dudagına değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…