- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.321
Benim de aynı şekilde canım gündüz mesai bitiyo rahat uykular çekiyo sonra ben sinir oluyorumAy resmen birebir aynısı uyku halinde gibi gözleri açık değil ağlamıyor da sadece ıkınıyor bir kez tuvaletini yaptı gaz sesi de geliyor ama ıkınma hali devam. Neden acaba ne yapmak gerekiyor
Sabah 9 gbi kendiliğinden geçti
Amın hepımızınkıme işşlahRabb'im uzun sağlıklı ömürler versin inşallah evlatlarimiza Rabb'im
Saat 6 benım mesai baslıyor. İşçi gıbı 6 da uyanıyor standart. Yarım ssaat gaz ıkınma kaka sransı 6.30 bakınma oyun seansı. Susmadan onla konuuscaz 7,8 kadar suruyor. Aralarda içim gecıyo bagorıyo hemen. Onla ılgılencem hep.Benim de aynı şekilde canım gündüz mesai bitiyo rahat uykular çekiyo sonra ben sinir oluyorummadem uyucan gece uyu rahat
Yeni nesil demk boyle oluyor. Atak matak bılmezdım bundan once. Sureklı ataktalar. Her hafta bır atak. Nasıl bırsey yetısecek bılmıyom ben5. Hafta atağı varmış.eceeaap Ece kulum aydınlattı beni de. Meme aşkı geliyormuş. Bizde neredeyse 5. Haftadayız.
Bide kızıyor ya jdjdjjd ortalığı yıkıyor. Yemin ederim bugün meme uçlarım örselendi. Sarılmak istiyorum meme uçlarıma sevgi göstermem lazım örseledi sıpa hdjdjjs
Kıraz cekırdegı kemerı. Ben kendım yaptım mesela ama benımko sevmıyo. Elınden gelse zıbında gıtmıycek.O ne oluyor canım?
Zor canımUyumak istiyorummmmçok çok böyle. Kimse ellemeden. Olabilir mi böyle birşey lütfen olsun
Allah bebegine sakinlik sanada uyku firsati versin insa canimUyumak istiyorummmmçok çok böyle. Kimse ellemeden. Olabilir mi böyle birşey lütfen olsun
Hepimize kolaylık versin Allah. Bebişler sağlıklı olsunlar da biz bir şekilde dayanıyoruz işte. Şu gaz dönemini atlatsak yeni güncelleme gelse daha iyi olacak gibi geliyor bana.Allah bebegine sakinlik sanada uyku firsati versin insa canim
Bilmem ki annemler gazını kolay çıkarır deyip sürdüler hep ben de sürüyorum. Yani beze 1 2 damla gibi.Aaa. O rahatsız etmiyor mudur? Ayağa sürün derler ama popoyu ilk defa duydum
3 ay kadar olabiliyormuş cnm geçer insallahBana da bunu verdi fakat azalıyor geri başlıyor akıntı
Kuzum 3 buçuk aylık olduk siz ne kadar oldunuzBizde iyiyiz beyybimmm dediğin gibi gaz meme alt değiştirme böle rutinle yola devammmiyi olsunlarda napalm m ne kadarlık oldu minikkuş?
Tutku sen doğurmuş Muydun.?Allah bebegine sakinlik sanada uyku firsati versin insa canim
Yeni nesil demk boyle oluyor. Atak matak bılmezdım bundan once. Sureklı ataktalar. Her hafta bır atak. Nasıl bırsey yetısecek bılmıyom ben
Bugün tam olarak yaşadığımız şey. Assssla uyumadı aşırı tok gazı çıkarılmış ve altı temizken bayılan bebek saatlerce uyumadı ve memede değilse ağladı!
Bizi gaz mahvetti kuzum yaa ikinmaktan uyuyamiyor hic@fiyonas J josei89 @Tomris0006
Canlarım biz atağa mı girdik ne oluyor ya?
Sizin bebişlerde de bir huy değişimi, meme aşkı, uyumak istememek durumları var mı? Yoksa benim oğlan ant mı içti anasını yıkmak için?
Yenjdogan kullanıyorsun değil mi?
Trendyolda indirim bulamadim ama hepsiburada da 24 paket yenidoğan ıslak mendili 239.15 tl gayet iyi
Ben molfix yenidogan kullanıyorum paketi 17 tl
Pure baby daha uygun denemeyi düşünüyorum
Oh maşallahh kocamann olmusss yaaaKuzum 3 buçuk aylık olduk siz ne kadar oldunuz
Bebegim benm doktor demişti ki 1. Ayından sonra bebekler popolarını sıkmayı öğreniyorlarmıs uani kakalarını yapmalarını engelliyormus bu makat kısmını kastıkları için, o yüzden doktor açtı poposunu keremin, o makat kısmını açtı iyice tam oraya krem sürdü, sende böyle yap ki sıksa vile çıkması kolay olsun demişti, ben hala baktkm zorlanıyor yapmakta , altını açıp kremi tam makatına sürüyorum, yanlarına ya da dudagına değilBizi gaz mahvetti kuzum yaa ikinmaktan uyuyamiyor hicbugun tam bir hafta doldu kaka yapamiyor. O mu rahatsiz ediyor, gaz mi bilemiyorum. Kaka icin napayim zeytinyagi icirecektim annem kiyamadi, vermeyelim zarar verir diyor. Cok üzülüyorum bu hallerine
5 ve 8. haftalar atak haftasiymis. Biz resmen 5. hafta atagini yasadik. Memem bildigin emzik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?