- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.341
Tcherci Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/tcherci-pabeki-3-kademeli-oyuncakli-sallanir-ana-kucai---bej-yurt-diindan-p-HBCV00000Y2R47?magaza=YA-Household+items&url_src=ios-product-detailKızlar bebeğime ana kucağı ve telsiz almak istiyorum hangisini önerirsiniz?
Vallaha kuzum ben duan rahatım maşallah diyim arada huysuzlanıyor zaten uyanmıyor zorla ben uyandırıyorummmOh maşallahh kocamann olmusss yaaabiz 25 günlük olduk canımm henüz daha yenidoğan sürecindeyiizz , bari tünelin sonunda ısık varmı canım yani 3 aylıkken biraz daha rahatlıyormuyuz biraz umut ver
Maşallah maşallah canımmVallaha kuzum ben duan rahatım maşallah diyim arada huysuzlanıyor zaten uyanmıyor zorla ben uyandırıyorummm
Yavrum bizde de vardır atakta kimse sallamayınca ataklar içimizde patlamıştır hdjdjd
Suan 8. Hafta içimi titretti korkudanFestimm temmuz annelerinde 8.hafta atağından dert yanıyorlar hep bu aralar birde 3lü aşı zamanına denk geliyormuş (birde 5.hafta atağı vardı ama 8.hafta kadar etkili değil sanırım siz büyük ihtimal 5.hafta atağındasınız)
Biz evrene iyi mesajlar yollayalım inşallah bizde öyle olmayacak ama ilk ay aşısı genelde sorunsuz geçti temmuz annelerinde, ama 2.ay karma aşı sanırım çoğu ateşlendi ateşlenmeyen huysuzlandıSuan 8. Hafta içimi titretti korkudan
Canım bu çok geç geliyormuş ya bana acil lazımTcherci Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/tcherci-pabeki-3-kademeli-oyuncakli-sallanir-ana-kucai---bej-yurt-diindan-p-HBCV00000Y2R47?magaza=YA-Household+items&url_src=ios-product-detail
Beybi ben bunu aldım. Yurtdısından geliyor, gelmesi 1-2 haftayı bulmustu. Ben memnunum bebek harelet ettkçe sallanıyor. Bazen onun üstnde bile uyuyakalabiliyor. Böle aşırı yatak gibi olanlardan istemedm cocuk sıkılır bence
Diğer çocuklarda görmedim ben de böyle bir şey yha. Hiç durmuyor nasıl çarşıda kucağımda uyudu dün bugün yok oda yatağında kucağımda pusette 10 dk anca yha..Yeni nesil demk boyle oluyor. Atak matak bılmezdım bundan once. Sureklı ataktalar. Her hafta bır atak. Nasıl bırsey yetısecek bılmıyom ben
Benimki de emmek istemiyor yha tek bosaltasa kadar emsede emzik yapsa gerçekten değişik bir surecteyiz böyle devam ederse dr a goturcem. Sabah ağrı kesici ates düşürücü verdim cay kaşığı ileBizi gaz mahvetti kuzum yaa ikinmaktan uyuyamiyor hicbugun tam bir hafta doldu kaka yapamiyor. O mu rahatsiz ediyor, gaz mi bilemiyorum. Kaka icin napayim zeytinyagi icirecektim annem kiyamadi, vermeyelim zarar verir diyor. Cok üzülüyorum bu hallerine
5 ve 8. haftalar atak haftasiymis. Biz resmen 5. hafta atagini yasadik. Memem bildigin emzik oldu
Arkadadaslar merhaba 24 gunluk bebegimin emerken cenesi titriyor sizinde bebeklerinizde oluyor mu korktum acikcasi
Aynısı var çok komikArkadadaslar merhaba 24 gunluk bebegimin emerken cenesi titriyor sizinde bebeklerinizde oluyor mu korktum acikcasi
Festimm temmuz annelerinde 8.hafta atağından dert yanıyorlar hep bu aralar birde 3lü aşı zamanına denk geliyormuş (birde 5.hafta atağı vardı ama 8.hafta kadar etkili değil sanırım siz büyük ihtimal 5.hafta atağındasınız)
Hepimize kolaylık versin Allah. Bebişler sağlıklı olsunlar da biz bir şekilde dayanıyoruz işte. Şu gaz dönemini atlatsak yeni güncelleme gelse daha iyi olacak gibi geliyor bana.
Bende öyleydim. Bütün herşeyinin videosunu çektim. Doktoruna gösterdim, 30 yaşındayım kimse beni o doktor kadar bakışlarıyla kınamamıştıBenim ilk bebegim canim bilmiyorum cok korktum arada kafasida titriyor bilmiyorum insallah kotu bisey yoktur
Kızlar bebeğinizin burnunu günde kaç kere serum fizyolojik ile yıkıyorsunuz
Ben günde bir yıkıyorum belli ediyor burnunun dolduğunu zor nefes alırmış gibi ses çıkıyor
Sonrasında akşam acıyorsam sabah bir iki damla damlatiyorum burnunun içi kurumasın diye YouTube de Osman gönülal her emzirme öncesi yıkayın diyor bana fazla geliyor bilemedim sizler nasıl yapıyorsunuz
Valla atak falan olduğunu sanmıyorum ne atağı olacak ki. Sabah da devam etti. Eğer emmezse ağlıyor ve uyumuyor. Hala da aynı..Aaa aramızda 10 gün var aynı günde atağa giremezler diye düşünüyorum. Dolunay etkisi mi yoksa bu
Valla atak falan olduğunu sanmıyorum ne atağı olacak ki. Sabah da devam etti. Eğer emmezse ağlıyor ve uyumuyor. Hala da aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?