2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebeğime ana kucağı ve telsiz almak istiyorum hangisini önerirsiniz?
Tcherci Pabeki 3 Kademeli Oyuncaklı Sallanır Ana Kucağı - Bej (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/tcherci-pabeki-3-kademeli-oyuncakli-sallanir-ana-kucai---bej-yurt-diindan-p-HBCV00000Y2R47?magaza=YA-Household+items&url_src=ios-product-detail

Beybi ben bunu aldım. Yurtdısından geliyor, gelmesi 1-2 haftayı bulmustu. Ben memnunum bebek harelet ettkçe sallanıyor. Bazen onun üstnde bile uyuyakalabiliyor. Böle aşırı yatak gibi olanlardan istemedm cocuk sıkılır bence

Oh maşallahh kocamann olmusss yaaa biz 25 günlük olduk canımm henüz daha yenidoğan sürecindeyiizz , bari tünelin sonunda ısık varmı canım yani 3 aylıkken biraz daha rahatlıyormuyuz biraz umut ver
Vallaha kuzum ben duan rahatım maşallah diyim arada huysuzlanıyor zaten uyanmıyor zorla ben uyandırıyorummm

Yavrum bizde de vardır atakta kimse sallamayınca ataklar içimizde patlamıştır hdjdjd

Festimm temmuz annelerinde 8.hafta atağından dert yanıyorlar hep bu aralar birde 3lü aşı zamanına denk geliyormuş (birde 5.hafta atağı vardı ama 8.hafta kadar etkili değil sanırım siz büyük ihtimal 5.hafta atağındasınız)

Suan 8. Hafta içimi titretti korkudan
Biz evrene iyi mesajlar yollayalım inşallah bizde öyle olmayacak ama ilk ay aşısı genelde sorunsuz geçti temmuz annelerinde, ama 2.ay karma aşı sanırım çoğu ateşlendi ateşlenmeyen huysuzlandı (temmuz anneleri çok az yazıştığı için birisi girip derdini yazıyor sonra ona 1 kişi cevap verecekte muhabbet olsun o nedenle orayı takip etmek kolay oluyor ama bu aralar ataklardan dolayı pek iç açıcı değiller )

Canım bu çok geç geliyormuş ya bana acil lazım bebiş memeden başka yerde oyalanmıyor belki oyalanır orda diyorum çok bunaldım kucakta tutmaktan, babyjörn bide piercardin var, ama fiyatları niye o kadar farklı anlamadım

Yeni nesil demk boyle oluyor. Atak matak bılmezdım bundan once. Sureklı ataktalar. Her hafta bır atak. Nasıl bırsey yetısecek bılmıyom ben
Diğer çocuklarda görmedim ben de böyle bir şey yha. Hiç durmuyor nasıl çarşıda kucağımda uyudu dün bugün yok oda yatağında kucağımda pusette 10 dk anca yha..
Benimki de emmek istemiyor yha tek bosaltasa kadar emsede emzik yapsa gerçekten değişik bir surecteyiz böyle devam ederse dr a goturcem. Sabah ağrı kesici ates düşürücü verdim cay kaşığı ile

Uyarma hareketimi onu anlamiyorum pekte emiyor dinlenirken tekrar emmeye basliycagi zaman titreme oluyor bilemedim acikcasi

Hepimize kolaylık versin Allah. Bebişler sağlıklı olsunlar da biz bir şekilde dayanıyoruz işte. Şu gaz dönemini atlatsak yeni güncelleme gelse daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Ga ve kusma yüzünden analığımdan birşey anlamadım ben. O kadar söylüyorum. Allahım beterinden korusun. Ama dişmiş ne bileyim birşeymiş bundan iyidir ya. İçimden geçti. Keyiflisizlikten burayı bile takip edemiyorum. İçimden gelmiyor. Hayat enerjim çöktü.

Benim ilk bebegim canim bilmiyorum cok korktum arada kafasida titriyor bilmiyorum insallah kotu bisey yoktur
Bende öyleydim. Bütün herşeyinin videosunu çektim. Doktoruna gösterdim, 30 yaşındayım kimse beni o doktor kadar bakışlarıyla kınamamıştı ama normalmiş öğrendim. Bazen hele gözleri kapanıp açılıyor gibi kayar givi değişik birşey oluyor. Uyuyor burda bu çocuk, 6 aya kadar normal bu hareketler dedi. Çene titretme memeyi uyarmak için. Meme dışında olmuyordur diye düşünüyorum. Sıkma canını hepsi çok normal. Gaz ve kusma dışında hepsi tolere edilebiliyor

Kızlar bebeğinizin burnunu günde kaç kere serum fizyolojik ile yıkıyorsunuz
Ben günde bir yıkıyorum belli ediyor burnunun dolduğunu zor nefes alırmış gibi ses çıkıyor
Sonrasında akşam acıyorsam sabah bir iki damla damlatiyorum burnunun içi kurumasın diye YouTube de Osman gönülal her emzirme öncesi yıkayın diyor bana fazla geliyor bilemedim sizler nasıl yapıyorsunuz

2 doktorumda o yıkamayı önermedi. Sen yıkadıkça o dolacak ve burnuna bu kadar müdahale iyi değil dedi. 1-2 damla damlat nemli kalsın dedi. Bazen sümük görürsek aspiratörle alıyoruz. Bazen de doktora söylerim yıkayayım mı diye hayır nebülizatör kullan dedi. Onu kullanıyorum. Bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Bu bebekler ortalama 10 kere emiyor. Yazık değil mi? Birde burunun doğal yapısı bozulur bence o kadarda

Valla atak falan olduğunu sanmıyorum ne atağı olacak ki. Sabah da devam etti. Eğer emmezse ağlıyor ve uyumuyor. Hala da aynı..

Evet sende atak değilir ama her bebiş böyle olduysa bence dolunay

Ya bide doymasına rağmen memede değil mi? Bizimki bire içip içip kusuyor. Versem bir dert vermesem ayrı dert

Kusmasından çok korkuyorum. Geri gider birşey olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…