- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.381
ayy yok arkadaşım bugun 40+4olduk bakalimsabah kahverengi akıntı ve hafif kanama oldu sancilarim su an biraz var ama duzenli degil hemen hastaneye gitmek istemiyorum
Meme ucunu makas yaparak tut o zaman engel olursun (doğrusu eğer ki tazyikli değilse sütünüz memeyi elinizi C şeklinde tutarak emzirmek)Kızlar bu aralar sütüm tazyikli geliyor bebek bir anda emiyor boğazına kacıyor ne yapmak lazım aynı durumu yaşayan var mı?
Evet öyle bu tamamen senin kararın canimÖn sütte laktoz fazla varmış çok gazı oluyor ön sütü bebeğe verecek miyiz peki?
Ilk oglunum 3aya kadar cenesı cok tıtredı suan 13 yasında hıcbır sorunu yok. Ilk 3,4 aya kadar normal bır durummua gozlemle. Artarsa kostur. Bazı durumlar ılk 3 ay olagan reflekslerCanim cok sıkılıyor bebegimin bu durumuna, internette arattigimdada karsima kotu seyler cikiyor, bebegimin mutlulugunu yasayamadim dogdugundan beri agliyorum cocuk norolojine getirsemmi bilemedim cok mu kucuk acaba cocguma mr eeg falan cekilcek kucucuk bebege
Benımkıde sokakcı. Sokaga cıktıkmı susuyo. Gobegı sokaga gommeliDiğer çocuklarda görmedim ben de böyle bir şey yha. Hiç durmuyor nasıl çarşıda kucağımda uyudu dün bugün yok oda yatağında kucağımda pusette 10 dk anca yha..
Benimki de emmek istemiyor yha tek bosaltasa kadar emsede emzik yapsa gerçekten değişik bir surecteyiz böyle devam ederse dr a goturcem. Sabah ağrı kesici ates düşürücü verdim cay kaşığı ile
1 saatı bır saatıne tutmuyor. Dısarı cıktıysa mutlu uyuyor. Cıkmadıysa uyutamıyoruz. Okullar acılıacakta abıyı bahane edıp sabah ogle aksam cıkcaz iişlhÖğle uykumuz hiç kalmadı gibi bir şey oldu. Sabahtan beri bir kez uyudu o da bir saat. Sizin uyku durumları nasıl? Uyutmak için napıyorsunuz
Az önce daldı yatağına koyunca anında uyandı cin gibi gözler şu an
Gündüzleri çok zor dalana kadar beklesem yine uyanıyorOmuzumda uyumayı seviyor iyice Dalana kadar kucağımda tutuyorum yoksa bizimki de hemen acıyor gözünü
Birde pusetin seviyor arada onda uyutuyorum
Tek başıma dışarı çok zor oluyor1 saatı bır saatıne tutmuyor. Dısarı cıktıysa mutlu uyuyor. Cıkmadıysa uyutamıyoruz. Okullar acılıacakta abıyı bahane edıp sabah ogle aksam cıkcaz iişlh
Hamileyken almıştım indirim kovalayıp.Nebulizatör nerden temin ettim cnm memnunmusun
Mantıklı aslında kurcaladıkca daha da petekleniyor sanki bugün temizlemedim ama damlatma yaparım
Babyjörn sırf marka adından bence canım, yoksa benm aldığımda aynı. O zaman piercsrdin al barim o kadar para verme hiç canm, çünkü hevesini kırmak istemem ama orda da cok durmuyorCanım bu çok geç geliyormuş ya bana acil lazımbebiş memeden başka yerde oyalanmıyor belki oyalanır orda diyorum çok bunaldım kucakta tutmaktan, babyjörn bide piercardin var, ama fiyatları niye o kadar farklı anlamadım
Doktor bana zeytin yağı verebilirsin dedi canım o üç gün önce gittiğim doktor söyledi gaz içinBizi gaz mahvetti kuzum yaa ikinmaktan uyuyamiyor hicbugun tam bir hafta doldu kaka yapamiyor. O mu rahatsiz ediyor, gaz mi bilemiyorum. Kaka icin napayim zeytinyagi icirecektim annem kiyamadi, vermeyelim zarar verir diyor. Cok üzülüyorum bu hallerine
5 ve 8. haftalar atak haftasiymis. Biz resmen 5. hafta atagini yasadik. Memem bildigin emzik oldu
Canım ben gündüz 3 kere emziriyorum, emzir gaz cıkar iki hoplat tekrar memeye alıyorum. Zaten memede yoruluyor. Son emzirdikten sonraki gaz cıkarmada şarkı söylüyorum, ne olduğu hiç farketmez ama sonu pışpış olcakÖğle uykumuz hiç kalmadı gibi bir şey oldu. Sabahtan beri bir kez uyudu o da bir saat. Sizin uyku durumları nasıl? Uyutmak için napıyorsunuz
Az önce daldı yatağına koyunca anında uyandı cin gibi gözler şu an
Aaa festi kesinlikle aynı huylar bizde de değişti hele son 3 gündür bize mum tutturuyor gece asla uyku yok zaten aynı gün doğumlular@fiyonas @josei89Tomris0006
Canlarım biz atağa mı girdik ne oluyor ya?
Sizin bebişlerde de bir huy değişimi, meme aşkı, uyumak istememek durumları var mı? Yoksa benim oğlan ant mı içti anasını yıkmak için?
ay insa canım yaa. sancılarım 15 dk da birdi. sonra 10 a indi hastaneyi aradım. 5 da bir olunca gel diyor.. evimiz su kadar uzaklıkta dedim.. bide kızımı bir yere bırakicaz..Sen vekikelomo benim aklımda kalan son ikili sizsiniz, başka varsa da aktif yazmadıkları için aklımda kalmamış kusura bakmasınlar
Bizim fahri ağustos analarını iki tane çok güzel normal doğum hikayesi ile kapatalım inşallah
Meme ucunu makas yaparak tut o zaman engel olursun (doğrusu eğer ki tazyikli değilse sütünüz memeyi elinizi C şeklinde tutarak emzirmek)
Gündüz kaç kez kaç saat uyuyor canım?Canım ben gündüz 3 kere emziriyorum, emzir gaz cıkar iki hoplat tekrar memeye alıyorum. Zaten memede yoruluyor. Son emzirdikten sonraki gaz cıkarmada şarkı söylüyorum, ne olduğu hiç farketmez ama sonu pışpış olcaköle dalıor sonra hemen yataga alıyorumm orda da pışpış. İyi günümdeyse dalıyor. Yoksa artık kısır döngü tekrar aynı şeyler
Haklisin canim ama elimde degil cok birturlu kendime gelemiyorumİnternete başım ağrıyor yazsan bile ölümcül şeyler çıkar canım öyle aratıp canını sıkma. Zaten öyle her şeye nörolojiye gideyim hemen mr çekerler diye bir şey yok. Emzirmenin keyfini çıkarbu çok uzun bir yol öyle her şeyi stres etme bebeğin ce kendin için
Insallah oyledir gecicidir canim cok korkuyorum biturlu mutlu olup bebegimin keyfini cikaramiyorum ama sizler beni biraz rahatlattiniz sagolun canimIlk oglunum 3aya kadar cenesı cok tıtredı suan 13 yasında hıcbır sorunu yok. Ilk 3,4 aya kadar normal bır durummua gozlemle. Artarsa kostur. Bazı durumlar ılk 3 ay olagan refleksler
Sagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorumGüzel arkadaşım canını hiç sıkma bu durum bütün bebeklerde var hatta gözleri yukarıya doğru kayar kırpıştırırlar çeneleri titrer Güler ve ağlama arası inleme gibi bir ses çıkarırlar diğer iki bebeğimde de bunları yaşadım ama ilk bebeğim de evet biraz bunlar beni tedirgin etmişti etrafın beni hep sakinleştirmişti sen de sakin olmayı dene o dediğin şeyler hani biraz daha böyle bebek büyüdüğü zaman atak şeklinde gelip ve normal bakıp konuşurken bir anda olur genellikle ya da uyku esnasında aniden olur ve hatta bazılarında nefes kesilir yani böyle bir durum olmadığı sürece kalbini ferah tut
Gündüz 3 kere uyuyor, 1,5-2 saat uyuyor canımGündüz kaç kez kaç saat uyuyor canım?
Gerçi bizmkinin kırkınçıktı sennkinden büyük uyanık kalma süresi artıyor
su an bu sancılarımla duamı edeyim. Allahım bu kardesimize yardım et bebegıne huzur arkadaşımın kalbime rahatlik ver.. ikisine saglık afiyet ver Rabbim....Sagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorum
Allah razi olsun canim insallah sende saglicakla kucagina alirsin bebişini saglikla mutlulukla buyutursun insallah bebisinisu an bu sancılarımla duamı edeyim. Allahım bu kardesimize yardım et bebegıne huzur arkadaşımın kalbime rahatlik ver.. ikisine saglık afiyet ver Rabbim....
burdaki ve su an tum lohusa annelerimizin yardimcısı ol bebeklerine sakinlik ve sifa ver sütleri olmayana süt yarası olana sifa ver Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?