2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ayy yok arkadaşım bugun 40+4olduk bakalim sabah kahverengi akıntı ve hafif kanama oldu sancilarim su an biraz var ama duzenli degil hemen hastaneye gitmek istemiyorum

Sen ve kikelomo benim aklımda kalan son ikili sizsiniz, başka varsa da aktif yazmadıkları için aklımda kalmamış kusura bakmasınlar
Bizim fahri ağustos analarını iki tane çok güzel normal doğum hikayesi ile kapatalım inşallah

Kızlar bu aralar sütüm tazyikli geliyor bebek bir anda emiyor boğazına kacıyor ne yapmak lazım aynı durumu yaşayan var mı?
Meme ucunu makas yaparak tut o zaman engel olursun (doğrusu eğer ki tazyikli değilse sütünüz memeyi elinizi C şeklinde tutarak emzirmek)

Ilk oglunum 3aya kadar cenesı cok tıtredı suan 13 yasında hıcbır sorunu yok. Ilk 3,4 aya kadar normal bır durummua gozlemle. Artarsa kostur. Bazı durumlar ılk 3 ay olagan refleksler

Benımkıde sokakcı. Sokaga cıktıkmı susuyo. Gobegı sokaga gommeli

1 saatı bır saatıne tutmuyor. Dısarı cıktıysa mutlu uyuyor. Cıkmadıysa uyutamıyoruz. Okullar acılıacakta abıyı bahane edıp sabah ogle aksam cıkcaz iişlh

Nebulizatör nerden temin ettim cnm memnunmusun

Mantıklı aslında kurcaladıkca daha da petekleniyor sanki bugün temizlemedim ama damlatma yaparım
Hamileyken almıştım indirim kovalayıp.
Elbet lazım olur diye düşünmüştüm.

Nexus benimkisi. Birkaç kere kullandım memnuniyet için erken ama iyi bir marka ve herkes memnun. Bende araştırıp almıştım

Babyjörn sırf marka adından bence canım, yoksa benm aldığımda aynı. O zaman piercsrdin al barim o kadar para verme hiç canm, çünkü hevesini kırmak istemem ama orda da cok durmuyor

Doktor bana zeytin yağı verebilirsin dedi canım o üç gün önce gittiğim doktor söyledi gaz için
O fakat kabızlık için de verilebilir bence

Canım ben gündüz 3 kere emziriyorum, emzir gaz cıkar iki hoplat tekrar memeye alıyorum. Zaten memede yoruluyor. Son emzirdikten sonraki gaz cıkarmada şarkı söylüyorum, ne olduğu hiç farketmez ama sonu pışpış olcak öle dalıor sonra hemen yataga alıyorumm orda da pışpış. İyi günümdeyse dalıyor. Yoksa artık kısır döngü tekrar aynı şeyler

Aaa festi kesinlikle aynı huylar bizde de değişti hele son 3 gündür bize mum tutturuyor gece asla uyku yok zaten aynı gün doğumlular acaba atak mı geçiriyorlar

ay insa canım yaa. sancılarım 15 dk da birdi. sonra 10 a indi hastaneyi aradım. 5 da bir olunca gel diyor.. evimiz su kadar uzaklıkta dedim.. bide kızımı bir yere bırakicaz..
neyse bakalım hayırla gelecek insa

Gündüz kaç kez kaç saat uyuyor canım?
Gerçi bizmkinin kırkınçıktı sennkinden büyük uyanık kalma süresi artıyor

Haklisin canim ama elimde degil cok birturlu kendime gelemiyorum

Ilk oglunum 3aya kadar cenesı cok tıtredı suan 13 yasında hıcbır sorunu yok. Ilk 3,4 aya kadar normal bır durummua gozlemle. Artarsa kostur. Bazı durumlar ılk 3 ay olagan refleksler
Insallah oyledir gecicidir canim cok korkuyorum biturlu mutlu olup bebegimin keyfini cikaramiyorum ama sizler beni biraz rahatlattiniz sagolun canim

Sagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorum

Sagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorum
su an bu sancılarımla duamı edeyim. Allahım bu kardesimize yardım et bebegıne huzur arkadaşımın kalbime rahatlik ver.. ikisine saglık afiyet ver Rabbim....
burdaki ve su an tum lohusa annelerimizin yardimcısı ol bebeklerine sakinlik ve sifa ver sütleri olmayana süt yarası olana sifa ver Rabbim

Allah razi olsun canim insallah sende saglicakla kucagina alirsin bebişini saglikla mutlulukla buyutursun insallah bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…