- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.421
Ben biraz korktuğum için panik yaptım, o hissiyat hissi ile beni korkuttu nasipse ikinci doğumumda şüphesiz ki genel anestezi istiyorumYa çok geçmiş olsun. Genel anestezi olursam uyurum uyanırım diye düşünüyorum
Belki seninki sever bebegim öyle düşünme. Benimki onunla konusulsun istiyor, konusursam ilgilenirsem duruyor. Ama öyle onu oraya koyayım ben iş yapayım olmmadı bendeÖyle yapayım bari Halbuki ki çok umutluydum benorda kendi sallayacaktı neyse artık 1 saat oyalasa o da kar benim için
Hayır yapmıyor, bende spinal oldum. İyikide öyle olmusumİşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beniben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Doğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim
Fizyolojik serumdan bir iki damla burnuna damlatmaDamlatma ne?
Evet ben de öyle düşünüyorum. Dediğim gibi hırıltı duydum diye yaptım ben de
Deli misin bebeğinle keyfine bak. Hepsi normal şeyler yavaş yavaş geçiyor. Hele emerken o çene titretme çok tatlı birşey. Bazen uyuyakalınca ben titretiyorum hemen emmeye tekrar başlıyor. Bebek senin gerginliğini hisseder rahat ol ona iyi olduğu mesajını sen vereceksin ki gerçekten iyi olsun. Konuş bol bol. Yaptığın şeyleri söyle. Gel bezini değiştirelim. Şimdi çok rahatlayacaksın. Masaj yapmamı ister misin vs. Hep konuşuyorum ben o da gerçekten dinliyor dikkat kesilip. Daha rahat oluyor sanki. O bebek senin 9 ay en iyi şekilde karnında besledin, korudun. Dışarda da en iyisini yapıyorsun. Bak yaparsın demiyorum yapıyorsun zatenSagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorum
Gözün Aydın. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallahDoğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim
Haklisin canim benim iyi mutlu olmam lazimki bebegimde kendini iyi hissetsin, cocuguma stres yukliyorum baska bisey degil ama artik iyi olmaya calisicam sizlere danismak iyi geldi canim tesekkur ederiimDeli misin bebeğinle keyfine bak. Hepsi normal şeyler yavaş yavaş geçiyor. Hele emerken o çene titretme çok tatlı birşey. Bazen uyuyakalınca ben titretiyorum hemen emmeye tekrar başlıyor. Bebek senin gerginliğini hisseder rahat ol ona iyi olduğu mesajını sen vereceksin ki gerçekten iyi olsun. Konuş bol bol. Yaptığın şeyleri söyle. Gel bezini değiştirelim. Şimdi çok rahatlayacaksın. Masaj yapmamı ister misin vs. Hep konuşuyorum ben o da gerçekten dinliyor dikkat kesilip. Daha rahat oluyor sanki. O bebek senin 9 ay en iyi şekilde karnında besledin, korudun. Dışarda da en iyisini yapıyorsun. Bak yaparsın demiyorum yapıyorsun zaten
Gözün Aydın. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah
Eşinin yanında olmamasina üzüldüm destekcin olurdu ve bu güzel duyguyu onunla birlikte yaşardin ama şükür de canım evladın kucağında. En güzel anılarla büyüt yavrunu Rabb'im uzun ömürler versin canımBen doğum yaptım bugün kızlar, 17 saat sürdü çok zor bi doğum oldu, yırtıklarım var dikiş gerekmedi neyse ki. Refakatçili odalar dolu olduğu için eşim mecburen beni bırakıp eve gitti, bebişle tek başımıza kalakaldık hastanedebebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum, hiçbi şeyin önemi kalmadı, göğsümde uyutuyorum şimdi, o kadar tatlı ki
Günaydın tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı? Kalça ultrasonu ve özel aşıları karşılıyor mu?
Kan görmüyorsun kiİşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beniben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Aslında evet bebeği görmek güzel ama heyecan yapıp bayılırım diye korkuyorum bilmiyorum bakalım doğuma yakın bi karar vereceğimHayır yapmıyor, bende spinal oldum. İyikide öyle olmusumbebeğinin ağlamasını duydugundaki an… onu sana getirmeleri o ilk görüş.. onu ilk görenin dışarıda bekleyenler değilde benim olmam.. cok güzeldiiii
Çekiştirme givi bi his oluyor ama acı olmadığı için sıkıntı yok. Biraz değişik hissediyorsun tabi ama normalkan görmüyorsunki xanm..
Bayılırım falan diye korkuyorum daha önce hiç ameliyat deneyimim de yok ne bileyim bebeği görmek de çok güzel bir düşünceKan görmüyorsun kibenim acil sezaryen oldu . Bebek çıkınca o ilk ağlaması kucağına verdiklerinde oluşan o his bambaşka. Ama korkarım diyorsan genel de olabilir neden olmasın ? Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı değil mi?
Kızlar nasılsınız?? Umarım herkesin keyfi yerindedirBen bugün çok dertliyim . Keyfim kaçık sizle paylaşmak istedim . Kızım 15 günlük oldu. Sütüm yetmiyor çocuk her emme sonrası aranıp ağlıyor diye mama desteği veriyorduk . Hani doysun büyüsün diye kendimi avutuyorum ama içten içe hep bir yetersizlik hissim oluyor . Herkes emziriyor benim neden olmuyor diye. Önce 2 kutu nurse harveys mom-ma şurup kullandım biraz sütüm arttı gibi oldu. 2 gündür solgar brewers yeast deniyorum. Dün akşam kızım bildiğiniz kolik oldu ıkınıyor sıkılıyor kaka gaz yapamıyor. Gece 1-2 saat ağladı durmadan. Aldığım mayanın yapabileceğini duydum . Ama ilk defa dün memeden baya süt gelmişti . Şimdi onu da bırakacağım en başa döneceğiz çok mutsuzum . Sürekli ağlamak istiyorum
Aranıyor. Emzirme sonrası sürekli ağlıyor . Ama mama verince susup uyuyorCanım sütün yetmediğini nereden biliyosun? Doktor mu söyledi yoksa sen mi o aranması sebebiyle böyle olduğunu düşündün? Ona göre yorum yapacağım.
Aranıyor. Emzirme sonrası sürekli ağlıyor . Ama mama verince susup uyuyorondan dolayı düşündüm
Masaallah canım. Hayırla büyüt bebeğini insaallah. Neler yaptın 40 çıkarmada anlatsanaTeyzelerii 40 mızı uçurttuk
Bulut bebeğim ve ben 40 ı doldurduk
Çok içime sinecek şekilde oldu. Şimdi gezmeye gidiyoruz dağa bayıra vurucaz kendimizi. Yeşillik ve orman istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?