2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öyle yapayım bari Halbuki ki çok umutluydum ben orda kendi sallayacaktı neyse artık 1 saat oyalasa o da kar benim için
Belki seninki sever bebegim öyle düşünme. Benimki onunla konusulsun istiyor, konusursam ilgilenirsem duruyor. Ama öyle onu oraya koyayım ben iş yapayım olmmadı bendehemen mızıklanıyor

İşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beni ben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Hayır yapmıyor, bende spinal oldum. İyikide öyle olmusum bebeğinin ağlamasını duydugundaki an… onu sana getirmeleri o ilk görüş.. onu ilk görenin dışarıda bekleyenler değilde benim olmam.. cok güzeldiiii
Çekiştirme givi bi his oluyor ama acı olmadığı için sıkıntı yok. Biraz değişik hissediyorsun tabi ama normal kan görmüyorsunki xanm..

Sagol canim cok haklisin insallah normal bir durumdur artik iyi olmak istorum bebegimle mutlu olmak istiyorum
Deli misin bebeğinle keyfine bak. Hepsi normal şeyler yavaş yavaş geçiyor. Hele emerken o çene titretme çok tatlı birşey. Bazen uyuyakalınca ben titretiyorum hemen emmeye tekrar başlıyor. Bebek senin gerginliğini hisseder rahat ol ona iyi olduğu mesajını sen vereceksin ki gerçekten iyi olsun. Konuş bol bol. Yaptığın şeyleri söyle. Gel bezini değiştirelim. Şimdi çok rahatlayacaksın. Masaj yapmamı ister misin vs. Hep konuşuyorum ben o da gerçekten dinliyor dikkat kesilip. Daha rahat oluyor sanki. O bebek senin 9 ay en iyi şekilde karnında besledin, korudun. Dışarda da en iyisini yapıyorsun. Bak yaparsın demiyorum yapıyorsun zaten
Doğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim
Gözün Aydın. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah

Haklisin canim benim iyi mutlu olmam lazimki bebegimde kendini iyi hissetsin, cocuguma stres yukliyorum baska bisey degil ama artik iyi olmaya calisicam sizlere danismak iyi geldi canim tesekkur ederiim

Günaydın tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı? Kalça ultrasonu ve özel aşıları karşılıyor mu?

Eşinin yanında olmamasina üzüldüm destekcin olurdu ve bu güzel duyguyu onunla birlikte yaşardin ama şükür de canım evladın kucağında. En güzel anılarla büyüt yavrunu Rabb'im uzun ömürler versin canım

İşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beni ben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Kan görmüyorsun ki benim acil sezaryen oldu . Bebek çıkınca o ilk ağlaması kucağına verdiklerinde oluşan o his bambaşka. Ama korkarım diyorsan genel de olabilir neden olmasın ? Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı değil mi?

Aslında evet bebeği görmek güzel ama heyecan yapıp bayılırım diye korkuyorum bilmiyorum bakalım doğuma yakın bi karar vereceğim

Bayılırım falan diye korkuyorum daha önce hiç ameliyat deneyimim de yok ne bileyim bebeği görmek de çok güzel bir düşünce

Kızlar nasılsınız?? Umarım herkesin keyfi yerindedir Ben bugün çok dertliyim . Keyfim kaçık sizle paylaşmak istedim . Kızım 15 günlük oldu. Sütüm yetmiyor çocuk her emme sonrası aranıp ağlıyor diye mama desteği veriyorduk . Hani doysun büyüsün diye kendimi avutuyorum ama içten içe hep bir yetersizlik hissim oluyor . Herkes emziriyor benim neden olmuyor diye. Önce 2 kutu nurse harveys mom-ma şurup kullandım biraz sütüm arttı gibi oldu. 2 gündür solgar brewers yeast deniyorum. Dün akşam kızım bildiğiniz kolik oldu ıkınıyor sıkılıyor kaka gaz yapamıyor. Gece 1-2 saat ağladı durmadan. Aldığım mayanın yapabileceğini duydum . Ama ilk defa dün memeden baya süt gelmişti . Şimdi onu da bırakacağım en başa döneceğiz çok mutsuzum . Sürekli ağlamak istiyorum

Canım sütün yetmediğini nereden biliyosun? Doktor mu söyledi yoksa sen mi o aranması sebebiyle böyle olduğunu düşündün? Ona göre yorum yapacağım.

Aranıyor. Emzirme sonrası sürekli ağlıyor . Ama mama verince susup uyuyor ondan dolayı düşündüm

Kilo alımı nasıl? Çişli kakalı bezleri nasıl? Asıl doğru veri bunlar. Bebekler şuan oral dönemde ve sen 2 haftalık annesin yani lohusalığın pik dönemindesin. Hepimiz etkilendik o dönemde ama sonra anladım ki yalandan kendimi üzmüşüm. Doktor sana kilo alımı yetersiz demediği sürece aç değil. Babasına ver onu bile emmek ister dedi doktor bana çokta haklı. Bende aynı dertteydim bu çocuk aranıyor diye.

Mama ile anne sütünü hamburger-semizotu ikilisine benzet. Hamburger mama yiyince nasıl doyuyosun, semizotu istersen 5 kg ye yine aranıyorsun jdjdjdj

Ben kendi tecrübelerime göre kuru dut çayı, dereotu ve sumak. Bu 3 ünden fayda gördüm. Kompostoymuş, maltmış bence hikaye. O kadar şeker ve işlenmiş gıdaya gerek yok.

Bu 3 ü hem sağlıklı hemde başka şeylere de etki ediyor. Dut çayını enfeksiyon için içtim, sumak ve kimyon gaz için, dereotunuda çok severim ondan yedim. Ama sonra öğrendim ki 3 üde sütte etkiliymiş. Ancak su, uyku ve huzur üçlüsünü sağlayamıyorsan inek girse içine anlamı yok. Bunları sağla al bebeğini koynuna şakır şakır gelir. Ha gelmedi mi? Sen hiçbir koşulda yetersiz bir anne değilsin. Sil onu aklından. Sen evladın için en doğru annesin oda senin için en doğru evlat.

Not: Evlat edinen anneler bile evlatlarını emzirebiliyor. Uygun terapiler ve çalışmalarla. Düşünebiliyor musun? İnsan vücudu öyle mucizevi. O yüzden senin sütünün doğru teknikleri uygularsan artmama ihtimali yok akışa bırak biraz. Unutma su, uyku, huzur ve bebeğin koynunda olcak.

Sağım yapıyor musun? Oda etkili canım.

Teyzelerii 40 mızı uçurttuk
Bulut bebeğim ve ben 40 ı doldurduk

Çok içime sinecek şekilde oldu. Şimdi gezmeye gidiyoruz dağa bayıra vurucaz kendimizi. Yeşillik ve orman istiyoruz.
Masaallah canım. Hayırla büyüt bebeğini insaallah. Neler yaptın 40 çıkarmada anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…