- 3 Ocak 2020
- 6.290
- 34.091
- 548
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.401
aminn insa teslim olduk Rabbime başka çıkar yol yok .. Teslimiyet arkasindan guzellikler gelecek insa... çicek gibi açılacak insa su gibi gelecek insa ..Allah razi olsun canim insallah sende saglicakla kucagina alirsin bebişini saglikla mutlulukla buyutursun insallah bebisini
Ahahhaa olabilir yeni seçenekler ortaya neler çıkıyor ya arabaya yada yola gömmeliBenımkıde sokakcı. Sokaga cıktıkmı susuyo. Gobegı sokaga gommeli
İlerleyen aylarında büyüdükçe böyle saat başında da uyutamiycaz sabahın köründe kalkarlar sonra öğlen uyutursan uyur bir de ikiindin uyurdu benimkiler yazın oda öğlen saatini erkene 11 e cekersem. Gecede ne zaman yatarsa yatardik şimdi bu halimede şükür ozaman sirf tam peşinde olucaz ne zaman uyudu ozaman yemege bulaşığıa gircezÖğle uykumuz hiç kalmadı gibi bir şey oldu. Sabahtan beri bir kez uyudu o da bir saat. Sizin uyku durumları nasıl? Uyutmak için napıyorsunuz
Az önce daldı yatağına koyunca anında uyandı cin gibi gözler şu an
kikelomo canım nasılsınn
Doğurdum ben canım, şimdi hastanedeyimBen doğum yaptım bugün kızlar, 17 saat sürdü çok zor bi doğum oldu, yırtıklarım var dikiş gerekmedi neyse ki. Refakatçili odalar dolu olduğu için eşim mecburen beni bırakıp eve gitti, bebişle tek başımıza kalakaldık hastanedebebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum, hiçbi şeyin önemi kalmadı, göğsümde uyutuyorum şimdi, o kadar tatlı ki
Ben doğum yaptım bugün kızlar, 17 saat sürdü çok zor bi doğum oldu, yırtıklarım var dikiş gerekmedi neyse ki. Refakatçili odalar dolu olduğu için eşim mecburen beni bırakıp eve gitti, bebişle tek başımıza kalakaldık hastanedebebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum, hiçbi şeyin önemi kalmadı, göğsümde uyutuyorum şimdi, o kadar tatlı ki
Ah ne tatlısınsu an bu sancılarımla duamı edeyim. Allahım bu kardesimize yardım et bebegıne huzur arkadaşımın kalbime rahatlik ver.. ikisine saglık afiyet ver Rabbim....
burdaki ve su an tum lohusa annelerimizin yardimcısı ol bebeklerine sakinlik ve sifa ver sütleri olmayana süt yarası olana sifa ver Rabbim
Canımmm gözünaydınnn geçmişler olsunnnnDoğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim
Doğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim
Ben yaptım . Bebeğin çıkması 10 dakika ,sonrasında kapanma ile yarım saat sürüyor. Sana dokunduklarını hissediyorsun ama asla ağrı acı yok.Selam ağustos anneleri spinal anestezi ile sezaryen doğum yapanlar doğum esnasında bişeyler hissediyor musunuz? Doğumunuz nasıldı?
Öyle yapayım bari Halbuki ki çok umutluydum benBabyjörn sırf marka adından bence canım, yoksa benm aldığımda aynı. O zaman piercsrdin al barim o kadar para verme hiç canm, çünkü hevesini kırmak istemem ama orda da cok durmuyor
Bunu bir blogger da görmüştüm bi bakayım buna canım saolBen ana kucağı mamma marka aldım. Babybjörn muadili. Açıkçası aynı işlevi yapıyor o kadar yüksek meblağ vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Mamma Leo Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı
Damlatma ne?Nebulizatör nerden temin ettim cnm memnunmusun
Mantıklı aslında kurcaladıkca daha da petekleniyor sanki bugün temizlemedim ama damlatma yaparım
Evet ben de öyle düşünüyorum. Dediğim gibi hırıltı duydum diye yaptım ben deBence de çocuğun burnu tıkanmadığı sürece durduk yere burnunun içine müdahale etmeye gerek yok doğduğundan beri 25 gün geçti neredeyse ve henüz hiçbir şey yapmadım sadece bir kere içerisinde bir sümük gördüm ve onu çektim başka da hiç bir şey damlatmadım içerisine çünkü çocuk eğer rahat nefes alıyorsa emerken kendini memeden atmıyorsa geriye doğru burnuna müdahale etmeye gerek görmüyorum
İşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beniBen yaptım . Bebeğin çıkması 10 dakika ,sonrasında kapanma ile yarım saat sürüyor. Sana dokunduklarını hissediyorsun ama asla ağrı acı yok.içini ferah tut. Doğum sonrası benim epidural ile ağrı kesici verdiler. İlk gece çok rahat geçti. Sonra ağrın oluyor ama dayanıyorsun hele ilk gece geçsin
E bebekte satılıyor. Kiraz çekirdekli kese oluyor içinde kese ısıtılıp bebeğe sarılıyor.O ne oluyor canım?
Canım sakın kendine güvenmiyorsan yapamam diyorsan o topa girme bende senin gibiydim spinal oldum ama korktum panik yaptım sonra genel anestezi ye çevirdi iki kez narkoz aldım çok zorduİşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beniben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Ya çok geçmiş olsun. Genel anestezi olursam uyurum uyanırım diye düşünüyorumCanım sakın kendine güvenmiyorsan yapamam diyorsan o topa girme bende senin gibiydim spinal oldum ama korktum panik yaptım sonra genel anestezi ye çevirdi iki kez narkoz aldım çok zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?