2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benımkıde sokakcı. Sokaga cıktıkmı susuyo. Gobegı sokaga gommeli
Ahahhaa olabilir yeni seçenekler ortaya neler çıkıyor ya arabaya yada yola gömmeli önceden arabada uyurdu emerdi simdi oda azaldı arabada bakıyor hanım sarkida actinmi ohhh mis

İlerleyen aylarında büyüdükçe böyle saat başında da uyutamiycaz sabahın köründe kalkarlar sonra öğlen uyutursan uyur bir de ikiindin uyurdu benimkiler yazın oda öğlen saatini erkene 11 e cekersem. Gecede ne zaman yatarsa yatardik şimdi bu halimede şükür ozaman sirf tam peşinde olucaz ne zaman uyudu ozaman yemege bulaşığıa gircez ...

Ben doğum yaptım bugün kızlar, 17 saat sürdü çok zor bi doğum oldu, yırtıklarım var dikiş gerekmedi neyse ki. Refakatçili odalar dolu olduğu için eşim mecburen beni bırakıp eve gitti, bebişle tek başımıza kalakaldık hastanede bebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum, hiçbi şeyin önemi kalmadı, göğsümde uyutuyorum şimdi, o kadar tatlı ki

Doğurdum ben canım, şimdi hastanedeyim

Ayy çok sevindim sonunda kavuştun ya meleğine inşallah hemen toparlarsın, tek kalman kötü olmuş ama annelik ile birlikte bize ekstra güç, enerji, mod ekleniyor sen üstesinden gelirsin inşallah

Ah ne tatlısın sende sağsalim yavruna kavus inşallah canım benim Allah razı olsum ne güzel dua ettin

Selam ağustos anneleri spinal anestezi ile sezaryen doğum yapanlar doğum esnasında bişeyler hissediyor musunuz? Doğumunuz nasıldı?

Selam ağustos anneleri spinal anestezi ile sezaryen doğum yapanlar doğum esnasında bişeyler hissediyor musunuz? Doğumunuz nasıldı?
Ben yaptım . Bebeğin çıkması 10 dakika ,sonrasında kapanma ile yarım saat sürüyor. Sana dokunduklarını hissediyorsun ama asla ağrı acı yok. içini ferah tut. Doğum sonrası benim epidural ile ağrı kesici verdiler. İlk gece çok rahat geçti. Sonra ağrın oluyor ama dayanıyorsun hele ilk gece geçsin

Babyjörn sırf marka adından bence canım, yoksa benm aldığımda aynı. O zaman piercsrdin al barim o kadar para verme hiç canm, çünkü hevesini kırmak istemem ama orda da cok durmuyor
Öyle yapayım bari Halbuki ki çok umutluydum ben orda kendi sallayacaktı neyse artık 1 saat oyalasa o da kar benim için

Nebulizatör nerden temin ettim cnm memnunmusun

Mantıklı aslında kurcaladıkca daha da petekleniyor sanki bugün temizlemedim ama damlatma yaparım
Damlatma ne?
Evet ben de öyle düşünüyorum. Dediğim gibi hırıltı duydum diye yaptım ben de

İşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beni ben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak

İşte o dokunma hissi insanı kötü yapmıyor mu? Kan falan tutuyor beni ben genel anestezi olayım diyorum ablam spinal ol diyor doğum da hemşiremde ablam olacak
Canım sakın kendine güvenmiyorsan yapamam diyorsan o topa girme bende senin gibiydim spinal oldum ama korktum panik yaptım sonra genel anestezi ye çevirdi iki kez narkoz aldım çok zordu

Canım sakın kendine güvenmiyorsan yapamam diyorsan o topa girme bende senin gibiydim spinal oldum ama korktum panik yaptım sonra genel anestezi ye çevirdi iki kez narkoz aldım çok zordu
Ya çok geçmiş olsun. Genel anestezi olursam uyurum uyanırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…