- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.441
Kızlar benim bebemin de poposu çok pişik oldu ne yaptıysam geçmedi. Var mı önerisi olan
Bende öyle diyordum bide benim düşük tansiyonum var, yani en son doğumdan 1 gün önce 7 ye 4 cıktı, hep bu civarlardaydı. O halde bile bayılmadım cunku o sıra tek odağın bebeğin ağlamasını duymakkAslında evet bebeği görmek güzel ama heyecan yapıp bayılırım diye korkuyorum bilmiyorum bakalım doğuma yakın bi karar vereceğim
Festinin her söylediğine kaşe imza mühür. Doktor aksini söylemedikce bebek iyidir ve sütn yetiyordur canım , bi cok anne böyle düşündü burda. Bende düşündüm en lohusa zamanımda(suan daha iyiyimKızlar nasılsınız?? Umarım herkesin keyfi yerindedirBen bugün çok dertliyim . Keyfim kaçık sizle paylaşmak istedim . Kızım 15 günlük oldu. Sütüm yetmiyor çocuk her emme sonrası aranıp ağlıyor diye mama desteği veriyorduk . Hani doysun büyüsün diye kendimi avutuyorum ama içten içe hep bir yetersizlik hissim oluyor . Herkes emziriyor benim neden olmuyor diye. Önce 2 kutu nurse harveys mom-ma şurup kullandım biraz sütüm arttı gibi oldu. 2 gündür solgar brewers yeast deniyorum. Dün akşam kızım bildiğiniz kolik oldu ıkınıyor sıkılıyor kaka gaz yapamıyor. Gece 1-2 saat ağladı durmadan. Aldığım mayanın yapabileceğini duydum . Ama ilk defa dün memeden baya süt gelmişti . Şimdi onu da bırakacağım en başa döneceğiz çok mutsuzum . Sürekli ağlamak istiyorum
Kilo alımı nasıl? Çişli kakalı bezleri nasıl? Asıl doğru veri bunlar. Bebekler şuan oral dönemde ve sen 2 haftalık annesin yani lohusalığın pik dönemindesin. Hepimiz etkilendik o dönemde ama sonra anladım ki yalandan kendimi üzmüşüm. Doktor sana kilo alımı yetersiz demediği sürece aç değil. Babasına ver onu bile emmek ister dedi doktor bana çokta haklı. Bende aynı dertteydim bu çocuk aranıyor diye.
Mama ile anne sütünü hamburger-semizotu ikilisine benzet. Hamburger mama yiyince nasıl doyuyosun, semizotu istersen 5 kg ye yine aranıyorsun jdjdjdj
Ben kendi tecrübelerime göre kuru dut çayı, dereotu ve sumak. Bu 3 ünden fayda gördüm. Kompostoymuş, maltmış bence hikaye. O kadar şeker ve işlenmiş gıdaya gerek yok.
Bu 3 ü hem sağlıklı hemde başka şeylere de etki ediyor. Dut çayını enfeksiyon için içtim, sumak ve kimyon gaz için, dereotunuda çok severim ondan yedim. Ama sonra öğrendim ki 3 üde sütte etkiliymiş. Ancak su, uyku ve huzur üçlüsünü sağlayamıyorsan inek girse içine anlamı yok. Bunları sağla al bebeğini koynuna şakır şakır gelir. Ha gelmedi mi? Sen hiçbir koşulda yetersiz bir anne değilsin. Sil onu aklından. Sen evladın için en doğru annesin oda senin için en doğru evlat.
Not: Evlat edinen anneler bile evlatlarını emzirebiliyor. Uygun terapiler ve çalışmalarla. Düşünebiliyor musun? İnsan vücudu öyle mucizevi. O yüzden senin sütünün doğru teknikleri uygularsan artmama ihtimali yokakışa bırak biraz. Unutma su, uyku, huzur ve bebeğin koynunda olcak.
Sağım yapıyor musun? Oda etkili canım.
Kızlar benim bebemin de poposu çok pişik oldu ne yaptıysam geçmedi. Var mı önerisi olan
Çok teşekkür ederimBende öyle diyordum bide benim düşük tansiyonum var, yani en son doğumdan 1 gün önce 7 ye 4 cıktı, hep bu civarlardaydı. O halde bile bayılmadım cunku o sıra tek odağın bebeğin ağlamasını duymakkhiç korkma. Ama yapamıcam gibi hissediyorsanda kendini hiç zorlama. Sadece benim tecrübem çok pozitifti herkeste öyle yaşasın isterşm
Hangi sigorta canımKalçayı bilmiyorum ama özel aşıları karşılıyormuş bizimkisi. Ancak sigortadan sigortaya değişebilir.
Ben doğum yaptım bugün kızlar, 17 saat sürdü çok zor bi doğum oldu, yırtıklarım var dikiş gerekmedi neyse ki. Refakatçili odalar dolu olduğu için eşim mecburen beni bırakıp eve gitti, bebişle tek başımıza kalakaldık hastanedebebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum, hiçbi şeyin önemi kalmadı, göğsümde uyutuyorum şimdi, o kadar tatlı ki
Kizlarr hayırlı olsunn rabbim saglikla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinnnMerhaba Kızlar, Eylül 1 sabah 8 itibari ile doğum yaptım bende. Son anda sezaryene karar verildi. Ağrılarım var sütüm yok ama bebişim çok tatlı
Beybi sizinde 40 uçmuşşşşKizlarr hayırlı olsunn rabbim saglikla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinnnartık siz de lohusasinizzz aramiza hosgeldiniz agrilariniz da gececek, sütünüz de bol bol gelecekkk yeterki minikleriniz kucaginizda olsun, onlarin kokusu her seyi güzelleştiriyor
Bestlak damla da çok işe yarıyorAslında bez sayısı iyi . Ancak hastaneden beri günde 2-3 kez mama alıyor o yüzden emin olamıyorum .Dut ve dereotu denememiştim . Bir deneyeyim canım. Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınSadece onu öyle ağlarken görmek beni mahvediyor. Sağım denemedim . Bir deneyeyim şimdi
Zeytinyağı ve kantoron sürüyordum ben kızarıklığı ilk fark ettigim anda iki gün de geçti bezini devamlı temiz kuru tuttum o bölgeyi banyoda ılık su ile yıkadım falan atlattık Allah'a şükür. O anlarda dahada Cook çok ağlıyordu çiş yakıyordu kaka dursun hic istemiyordu falan şükür amanKızlar benim bebemin de poposu çok pişik oldu ne yaptıysam geçmedi. Var mı önerisi olan
Canım sudokrem öneririm çok iyi geliyor. Tabaka halinde sür kötüyse çok kalın bi tabaka olsun. İnşallah iyi gelir size de canımKızlar benim bebemin de poposu çok pişik oldu ne yaptıysam geçmedi. Var mı önerisi olan
Evet canım herkeste farklı olabiliyor. Hiç onlara takılm belirtilere yani.. önemli olan kese ve bebeğin oluşması hayırlısıyla ilerler inşallah canım gebeliğinArkadaşlar ben tedaviyle hamileyim keseyi gördüm bebekte oluluyormuş Çok ŞÜKÜR yalnız bende hiç kasık ağrısı yok regli günümde oldu doktorum duphaston verdi geçti bidahada aman aman yaşamadım varmı aranızda benim gibi erken dönemlerde kasık ağrısı yaşamadan sağlıkla gebeliği ilerleyen arkadaşlar
Araba hareket edınce sus pus durunca gozlet acılıp kızıyor. Yenı nesıl arabayla dogduAhahhaa olabilir yeni seçenekler ortaya neler çıkıyor ya arabaya yada yola gömmeliönceden arabada uyurdu emerdi simdi oda azaldı arabada bakıyor hanım sarkida actinmi ohhh mis
İnciri tavada hafif kavur az su ekle yumuşayacak şekilde pişir hafif ılıyınca zeytinyağı ekleyip ye canım ertesi gün garantiliDoğum sonrası kabızlık beni maffetti makat çatlağı varilaçlar fayda etmiyor, kabızlığı çözmem gerek şurupta içiyorum yok banamısın demiyor, kızlar tavsiyeniz var mı kabızlık için kayısı hoşafı vs fayda görmedim
Ah o kabızlık. Portakal veya mandalına agacı yapragını 5 dkka kaynatıp içtim. Ama asıl faydayı ıncırde buldum. Taze ıncır yıyıp ustune ılık su içtim duzene gırdıkı ben bırd3 kabızlık + hemoroid sorunh vardıDoğum sonrası kabızlık beni maffetti makat çatlağı varilaçlar fayda etmiyor, kabızlığı çözmem gerek şurupta içiyorum yok banamısın demiyor, kızlar tavsiyeniz var mı kabızlık için kayısı hoşafı vs fayda görmedim
Sarsıntı seviyorlar demekkiAraba hareket edınce sus pus durunca gozlet acılıp kızıyor. Yenı nesıl arabayla dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?