2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beybi sizinde 40 uçmuşşşş teyze balları büyüyoooor
Yaaa cok şükür kırkımız uçtu kirkindan sonra şöyle olacak böyle olacak diyorlardi ya, kirktan bildiriyorum, bugün dünün aynısı
Büyüyor kuzularimiz zamanı durdurmak istiyorummm ogluma yeterince doyamamis hissediyorum kendimi, size de oluyor mu bu

Sarsıntı seviyorlar demekki arabadan indik mi hemen ağlıyor eşimde hadi evde ağlayıp ortalığı yiktikca hadi gezmeye gidelim susarsın ozaman demi diyo kızını almış kucağınada
Bzımkıde tırcı falan olcek galıba. Sureklı yolda gıtsın hıc eve gırmesın. Bırde kafa kaldırıp bakınıyor. Sankı anlıycak

Bizim de gündüz uykumuz malesef yok. Ama şükrediyorum gece uyuyacak en azindan diye bakalim seninki uykuyu geceye cevirmistir insallah rahat edersin geceleri

Bebek arabasında bıberona sut koyıp verıyorum. Sonrada emzıkle kandırıyorum huysuzlanırsa
Ahh emzik kanayan yaramm millet emzik vermemek icin ugrasir, ben de tam tersi. Emzik alsin diye o kadar cabaliyorum ki biliyorum yanlis ama asla oyalayamiyorum, emzik alsa belki biraz daha aglamadan zaman gecirir diye düşünüyorum. Emmiyorsa agliyor çünkü

Selam kızlar bir şey soracağım, yeni gebelerdenim, nasipse tahmini doğum tarihi 4 Mayıs civarı görülüyor, Nisana da kayacak gibi sizin topiğe baktığımda erken gelenler daha çok gibi hesaplamaların ne kadarı tutuyor

İnciri tavada hafif kavur az su ekle yumuşayacak şekilde pişir hafif ılıyınca zeytinyağı ekleyip ye canım ertesi gün garantili
Mutlaka denicem cnm teşekkür ederim
Off fena ya benimde artık çatlak değil kronik yırtık dedi cerrah

Evet canım herkeste farklı olabiliyor. Hiç onlara takılm belirtilere yani.. önemli olan kese ve bebeğin oluşması hayırlısıyla ilerler inşallah canım gebeliğin
Aminnn İNŞALLAH canımm bide rahime çizik atılmıştı Genişletilme yapabilirim demişti doktor ama yaptımı bilmiorum gebelik öncesi
Teşekkür ederim canımm
ALLAH seninde evladına sağlıklı uzun ömür dilerim

Yaa arabada durmayan tek bebe benimki mi acaba yok arkadasim durmuyor, evde de meme istiyor, arabada da
Onunda vardır hoşuna giden bir yeri mutlakaa araba değilmiş demekki.. emsin canım sana bi zararı yoksa biliyorum bunaltıcı geliyor bazen ama ozmanda emmedikleri zaman. Emince senle kurduğu sonra o kucakta uyuyup kaldığı an hic birşeye değmez benimki saçımı bi tuttu öyle uyudu zor aldık elinden Bir tutami yumrukla sıkıp uyumuski geri zamanda sırtımı tutup uyur.. suan kucakta uyuyor koynuma soktu kafasını eve gelsede birazda babasında uyusa diye saatleri sayıyorum öylece kucakta karin üstü yatınca daha bi rahat uyuyor nefesi aldığı huzur anlatilmaz birşey ya büyümesinler istiyorum hep çocuklarımda
Bzımkıde tırcı falan olcek galıba. Sureklı yolda gıtsın hıc eve gırmesın. Bırde kafa kaldırıp bakınıyor. Sankı anlıycak
Ayyy gerçekten bunu yaşadım yha em diyorum emmiyor uyusun diyorum oda yok anam bi baktım Gözleri açık sanki yolu izliyor camdan ne gördüde nereye bakıyor bir bilsem evde beni zor görüyor sunu fark ettim uyurken üstüne yazmamı ortuyorum direk yüzüne falan öyle uyuyor yazmada süt kokum saç kokum herşeyim var diye sanırım tutup uyuyor birde iki gündür öyle uyutuyorum kucaktaysada öyle beşikte se onuda nerede fark ettim pazara çarşıya dr a girerken orterim cok görünmemesi icin nazar deger falan diye çünkü öyle olunca Geceleri huzursuzlanio duran çocuk durmuyor falan ondan yazma ortuyorum üstüne olamdi yanına koyuyorum..

Sütüm var bebeğim emmek istemiyor, neden kendini parçalıyor ağlamaktan meme verince, 24 saat oldu doğalı daha hiç emmedi, normal mi bu? Aç diye çok üzülüyorum, yanımda kalan kadının bebeği saat başı emiyor o da bir günlük bebek, kendimi yetersiz hissediyorum, benden dolayı mı emmiyor diye. Silikon uç denedik onu da almadı. Parmağımı emiyor memeyi verince çığlığı basıyor. Her denememde ağlıyorum zaten yalnızım da çok zorlanıyorum, bir an önce evimize gidebilsek…

istersen de istemesende büyüyorlar yha İlk cocukta dedim ikinci de de aynısını dedim üç oldu hala da diyorum bolca vakit geçireyim dedikce bu günlerde bitiyor bizim kırkimizada birşey kalmadı bolca zaman anı biriktirin canlarım Her ayın her yaşın her günün heyecanı cok cok farklı bir duygu yha

Bebek hemsireleri yok mu canim? Hastanede kaldigimiz sure boyunca hep onlar yardim etmisti bize. Benim oglum da mama vermeye baslayinca, 4-5 günlükken beni emmemisti. Memeyi agzina sokamiyordum, sokunca da emmeyip bagiriyordu. Beni istemiyor diye cok aglamistim. İki gun sonra kendiliginden gecti bu durum. Bol bol denemeye devam et ama sakın aglayip hirpalama kendini. Elbet emecek. Annesinin mis kokusu var, mis kokulu sütü var. Emmemesi gibi bir ihtimal yok.

Bide bebekler annenin stresini cok fazla hissediyormus. O yüzden sakin kalmaya calis. Sen de biliyorsundur da, gogsunun ucuna süt getirip, ucunu dudak kenarlarina degdir bol bol. Ve gogsunun ucu varsa asla silikon kullanma bence

Ahh sefikacim eveet bambaska bu evlatlar eski fotograflarina bakip bakip agliyorum bazen eski fotograf dedigim de maksimum 40 gün öncesi sen kirk banyosu yapacak misin canim var mi sizde öyle adet?

Bebekler ılk 3 ay refleks olarak emmeye muhtacmıs. Sakınlesmek için bile. Emzık ne zararlı ne yararlı. Yerı geldımı cok buyuk kurtarıcı. Sen daha ıyı bılıceksın. Cocuguna ıyı gelenı bosver
Tuvalete bıle gıdemedıgımız zamn oluyor. Cok buyuk kurtarıcı. 10 dakıka tutsa agızında okadar cok faydası oluyorkı

Benımkı yuzunu orttuk mu bagırıyo sokakta bıle bakıncek. Uyutken ortuyu atıyorum yıne nalıyo. Havadar olcek hep huylarıda farklı heosının

Memeni vermeden once bi elinle sıksan canım o çıkan damlaları da bi etrafına yaysan direk ağzına alınca sütün tadını alir ve belki tutar

Benımkı yuzunu orttuk mu bagırıyo sokakta bıle bakıncek. Uyutken ortuyu atıyorum yıne nalıyo. Havadar olcek hep huylarıda farklı heosının
Evet her bebeğin kendine göre değişik değişik huyları bazılari benziyor huy olarak .

Ahh sefikacim eveet bambaska bu evlatlar eski fotograflarina bakip bakip agliyorum bazen eski fotograf dedigim de maksimum 40 gün öncesi sen kirk banyosu yapacak misin canim var mi sizde öyle adet?
Kırk taş çiçek altın para ayni kilasikler canim once bebek sonra o suyla anne sonra bir pür cam mi andız ağacımi adını unuttum düşünün beyin gdikligini onun yaprağı pür diyoruz o suylada odalarada su serpeeriz kirk çıkınca babanın cebinden falan fark etmez para çektirip ondan sonrada tırnak kesmeye ve ev gezmesine başlarız. Tırnak hiç kesmedim kirkini bekliyorum. Birde bizdee tuzlama var ballı karanfilli ama ben tuzlamiyorum o kadar yoğun .boynundan aşağısını bir banyoda Ballı karanfille hafifçe bir tuz la ovuyorum hepsi de kokuyor canım yha bunda yapmayacam tuzlamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…