- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.461
Yaaa cok şükür kırkımız uçtuBeybi sizinde 40 uçmuşşşşteyze balları büyüyoooor
Yaa arabada durmayan tek bebe benimki mi acabaSarsıntı seviyorlar demekkiarabadan indik mi hemen ağlıyor eşimde hadi evde ağlayıp ortalığı yiktikca hadi gezmeye gidelim susarsın ozaman demi diyo kızını almış kucağınada
Bzımkıde tırcı falan olcek galıba. Sureklı yolda gıtsın hıc eve gırmesın. Bırde kafa kaldırıp bakınıyor. Sankı anlıycakSarsıntı seviyorlar demekkiarabadan indik mi hemen ağlıyor eşimde hadi evde ağlayıp ortalığı yiktikca hadi gezmeye gidelim susarsın ozaman demi diyo kızını almış kucağınada
Bebek arabasında bıberona sut koyıp verıyorum. Sonrada emzıkle kandırıyorum huysuzlanırsaYaa arabada durmayan tek bebe benimki mi acabayok arkadasim durmuyor, evde de meme istiyor, arabada da
Bizim de gündüz uykumuz malesef yok. Ama şükrediyorum gece uyuyacak en azindan diyeEveet biz de bugün tam 3 haftalık olduk vee bugün tüm gündüz hiiiç mi hiç uyumadık, bi memede ve kucakta yaptığımız kısa şekerlemeler.. yattığınan uyanıp kıcak ve meme istiyor cimcime. Sanırım huy değiştirdi artık
Ahh emzik kanayan yarammBebek arabasında bıberona sut koyıp verıyorum. Sonrada emzıkle kandırıyorum huysuzlanırsa
Mutlaka denicem cnm teşekkür ederimİnciri tavada hafif kavur az su ekle yumuşayacak şekilde pişir hafif ılıyınca zeytinyağı ekleyip ye canım ertesi gün garantili
Off fena ya benimde artık çatlak değil kronik yırtık dedi cerrahAh o kabızlık. Portakal veya mandalına agacı yapragını 5 dkka kaynatıp içtim. Ama asıl faydayı ıncırde buldum. Taze ıncır yıyıp ustune ılık su içtim duzene gırdıkı ben bırd3 kabızlık + hemoroid sorunh vardı
Aminnn İNŞALLAH canımm bide rahime çizik atılmıştı Genişletilme yapabilirim demişti doktor ama yaptımı bilmiorum gebelik öncesiEvet canım herkeste farklı olabiliyor. Hiç onlara takılm belirtilere yani.. önemli olan kese ve bebeğin oluşması hayırlısıyla ilerler inşallah canım gebeliğin
Onunda vardır hoşuna giden bir yeri mutlakaa araba değilmiş demekki.. emsin canım sana bi zararı yoksa biliyorum bunaltıcı geliyor bazen ama ozmanda emmedikleri zaman. Emince senle kurduğu sonra o kucakta uyuyup kaldığı an hic birşeye değmez benimki saçımı bi tuttu öyle uyudu zor aldık elinden Bir tutami yumrukla sıkıp uyumuskiYaa arabada durmayan tek bebe benimki mi acabayok arkadasim durmuyor, evde de meme istiyor, arabada da
Ayyy gerçekten bunu yaşadım yha em diyorum emmiyor uyusun diyorum oda yok anam bi baktım Gözleri açık sanki yolu izliyor camdan ne gördüde nereye bakıyor bir bilsem evde beni zor görüyorBzımkıde tırcı falan olcek galıba. Sureklı yolda gıtsın hıc eve gırmesın. Bırde kafa kaldırıp bakınıyor. Sankı anlıycak
istersen de istemesende büyüyorlar yha İlk cocukta dedim ikinci de de aynısını dedim üç oldu hala da diyorum bolca vakit geçireyim dedikce bu günlerde bitiyor bizim kırkimizada birşey kalmadı bolca zaman anı biriktirin canlarım Her ayın her yaşın her günün heyecanı cok cok farklı bir duygu yhaYaaa cok şükür kırkımız uçtukirkindan sonra şöyle olacak böyle olacak diyorlardi ya, kirktan bildiriyorum, bugün dünün aynısı
Büyüyor kuzularimizzamanı durdurmak istiyorummm ogluma yeterince doyamamis hissediyorum kendimi, size de oluyor mu bu
Bebek hemsireleri yok mu canim? Hastanede kaldigimiz sure boyunca hep onlar yardim etmisti bize. Benim oglum da mama vermeye baslayinca, 4-5 günlükken beni emmemisti. Memeyi agzina sokamiyordum, sokunca da emmeyip bagiriyordu. Beni istemiyor diye cok aglamistim. İki gun sonra kendiliginden gecti bu durum. Bol bol denemeye devam et ama sakın aglayip hirpalama kendini. Elbet emecek. Annesinin mis kokusu var, mis kokulu sütü var. Emmemesi gibi bir ihtimal yok.Sütüm var bebeğim emmek istemiyor, nedenkendini parçalıyor ağlamaktan meme verince, 24 saat oldu doğalı daha hiç emmedi, normal mi bu? Aç diye çok üzülüyorum, yanımda kalan kadının bebeği saat başı emiyor o da bir günlük bebek, kendimi yetersiz hissediyorum, benden dolayı mı emmiyor diye. Silikon uç denedik onu da almadı. Parmağımı emiyor memeyi verince çığlığı basıyor. Her denememde ağlıyorum zaten yalnızım da çok zorlanıyorum, bir an önce evimize gidebilsek…
Ahh sefikacim eveet bambaska bu evlatlaristersen de istemesende büyüyorlar yha İlk cocukta dedim ikinci de de aynısını dedim üç oldu hala da diyorum bolca vakit geçireyim dedikce bu günlerde bitiyor bizim kırkimizada birşey kalmadı bolca zaman anı biriktirin canlarım Her ayın her yaşın her günün heyecanı cok cok farklı bir duygu yha
Bebekler ılk 3 ay refleks olarak emmeye muhtacmıs. Sakınlesmek için bile. Emzık ne zararlı ne yararlı. Yerı geldımı cok buyuk kurtarıcı. Sen daha ıyı bılıceksın. Cocuguna ıyı gelenı bosverAhh emzik kanayan yarammmillet emzik vermemek icin ugrasir, ben de tam tersi. Emzik alsin diye o kadar cabaliyorum ki biliyorum yanlis ama asla oyalayamiyorum, emzik alsa belki biraz daha aglamadan zaman gecirir diye düşünüyorum. Emmiyorsa agliyor çünkü
Vallahı kadın olmak cok zorMutlaka denicem cnm teşekkür ederim
Off fena ya benimde artık çatlak değil kronik yırtık dedi cerrah
Benımkı yuzunu orttuk mu bagırıyo sokakta bıle bakıncek. Uyutken ortuyu atıyorum yıne nalıyo. Havadar olcek hep huylarıda farklı heosınınOnunda vardır hoşuna giden bir yeri mutlakaa araba değilmiş demekki.. emsin canım sana bi zararı yoksa biliyorum bunaltıcı geliyor bazen ama ozmanda emmedikleri zaman. Emince senle kurduğu sonra o kucakta uyuyup kaldığı an hic birşeye değmez benimki saçımı bi tuttu öyle uyudu zor aldık elinden Bir tutami yumrukla sıkıp uyumuskigeri zamanda sırtımı tutup uyur.. suan kucakta uyuyor koynuma soktu kafasını eve gelsede birazda babasında uyusa diye saatleri sayıyorum öylece kucakta karin üstü yatınca daha bi rahat uyuyor nefesi aldığı huzur anlatilmaz birşey ya büyümesinler istiyorum hep çocuklarımda
Ayyy gerçekten bunu yaşadım yha em diyorum emmiyor uyusun diyorum oda yok anam bi baktım Gözleri açık sanki yolu izliyor camdan ne gördüde nereye bakıyor bir bilsem evde beni zor görüyorsunu fark ettim uyurken üstüne yazmamı ortuyorum direk yüzüne falan öyle uyuyor yazmada süt kokum saç kokum herşeyim var diye sanırım tutup uyuyor birde iki gündür öyle uyutuyorum kucaktaysada öyle beşikte se onuda nerede fark ettim pazara çarşıya dr a girerken orterim cok görünmemesi icin nazar deger falan diye çünkü öyle olunca Geceleri huzursuzlanio duran çocuk durmuyor falan ondan yazma ortuyorum üstüne olamdi yanına koyuyorum..
Memeni vermeden once bi elinle sıksan canım o çıkan damlaları da bi etrafına yaysan direk ağzına alınca sütün tadını alir ve belki tutarSütüm var bebeğim emmek istemiyor, nedenkendini parçalıyor ağlamaktan meme verince, 24 saat oldu doğalı daha hiç emmedi, normal mi bu? Aç diye çok üzülüyorum, yanımda kalan kadının bebeği saat başı emiyor o da bir günlük bebek, kendimi yetersiz hissediyorum, benden dolayı mı emmiyor diye. Silikon uç denedik onu da almadı. Parmağımı emiyor memeyi verince çığlığı basıyor. Her denememde ağlıyorum zaten yalnızım da çok zorlanıyorum, bir an önce evimize gidebilsek…
Evet her bebeğin kendine göre değişik değişik huyları bazılari benziyor huy olarak .Benımkı yuzunu orttuk mu bagırıyo sokakta bıle bakıncek. Uyutken ortuyu atıyorum yıne nalıyo. Havadar olcek hep huylarıda farklı heosının
Kırk taş çiçek altın para ayni kilasikler canim once bebek sonra o suyla anne sonra bir pür cam mi andız ağacımi adını unuttum düşünün beyin gdikliginiAhh sefikacim eveet bambaska bu evlatlareski fotograflarina bakip bakip agliyorum bazen eski fotograf dedigim de maksimum 40 gün öncesi sen kirk banyosu yapacak misin canim var mi sizde öyle adet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?