- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.481
Şuan tek dileğim o inan canımBizim de gündüz uykumuz malesef yok. Ama şükrediyorum gece uyuyacak en azindan diyebakalim seninki uykuyu geceye cevirmistir insallah rahat edersin geceleri
Heyttt maşallahTeyzelerii 40 mızı uçurttuk
Bulut bebeğim ve ben 40 ı doldurduk
Çok içime sinecek şekilde oldu. Şimdi gezmeye gidiyoruz dağa bayıra vurucaz kendimizi. Yeşillik ve orman istiyoruz.
Mutlaka denicem cnm teşekkür ederim
Off fena ya benimde artık çatlak değil kronik yırtık dedi cerrah
Selam kızlar bir şey soracağım, yeni gebelerdenim, nasipse tahmini doğum tarihi 4 Mayıs civarı görülüyor, Nisana da kayacak gibi sizin topiğe baktığımda erken gelenler daha çok gibi hesaplamaların ne kadarı tutuyor
Canım sudocrem kullanıyorum biraz keser gibi oldu tekrar kıpkırmızı tam makati yavrumun. Festi hametan demiş bir de onu alayimCanım sudokrem öneririm çok iyi geliyor. Tabaka halinde sür kötüyse çok kalın bi tabaka olsun. İnşallah iyi gelir size de canım
Bir de onu deneyeyim canın sağol içim parçalanıyor vallaBuluta birtek hametan iyi geldi. Denemiş miydin?
Canım valla sudovrem sebamed alman kremi penaten kullandım hiçbiri fayda etmedi. Hametan alayım o da olmazsa bu a bakarimEki Görüntüle 3295635
Ben kereme doğdugundan beri bunu kullanıyorum, hiç pişik derdimiz olmadı canım aşırı memnunm. Ama var olan pişiğe iyi gelirmi inan hiç bilmiyorum
Ben de zeytinyağı falan sürdüm canım ama banyoda yıkamadim bezini hiç tutmuyorum dediğin gibi. Benimkinde cok ağlıyor cis yaparken yavrum ya. Biz de atlatırız insaallahZeytinyağı ve kantoron sürüyordum ben kızarıklığı ilk fark ettigim anda iki gün de geçti bezini devamlı temiz kuru tuttum o bölgeyi banyoda ılık su ile yıkadım falan atlattık Allah'a şükür. O anlarda dahada Cook çok ağlıyordu çiş yakıyordu kaka dursun hic istemiyordu falan şükür aman
Bebek hemsireleri yok mu canim? Hastanede kaldigimiz sure boyunca hep onlar yardim etmisti bize. Benim oglum da mama vermeye baslayinca, 4-5 günlükken beni emmemisti. Memeyi agzina sokamiyordum, sokunca da emmeyip bagiriyordu. Beni istemiyor diye cok aglamistim. İki gun sonra kendiliginden gecti bu durum. Bol bol denemeye devam et ama sakın aglayip hirpalama kendini. Elbet emecek. Annesinin mis kokusu var, mis kokulu sütü var. Emmemesi gibi bir ihtimal yok.
Bide bebekler annenin stresini cok fazla hissediyormus. O yüzden sakin kalmaya calis. Sen de biliyorsundur da, gogsunun ucuna süt getirip, ucunu dudak kenarlarina degdir bol bol. Ve gogsunun ucu varsa asla silikon kullanma bence
onu yaptım kızlar sütümü ağzına burnuna değdiriyorum ama istemiyorMemeni vermeden once bi elinle sıksan canım o çıkan damlaları da bi etrafına yaysan direk ağzına alınca sütün tadını alir ve belki tutar
Hemşireler yardım ediyo canım ama memeye koyunca o kadar ağlıyo ki, bugün sürekli gidip geldi denedi hemşireler. Tutuyo aslında ama asla emmek istemiyo, iki kere emip hemen bırakıyo memeyi sonra ağlıyo susmuyo. Yarın eşim pompa getirecek sağacağım biraz, kesilirkikelomo emmek istememesinin birçok nedeni olabilir, şuan teksin onun stresi de üzerine biniyor ama benim kaldığım hastanede sürekli emzirme hemşireleri gelip sütüm var mı diye bakıyordu ve emmeyen bebekler içinde yardımcı oluyorlardı, en azından var olan sütün için sağıp kaşık biberonla verebilirsin her fırsatta da inatla emzirmeye çalışmaya devam etmelisin, inşallah hemen nedeni belli olur ve rahat edersiniz
Kesilmez canım hiç merak etme. Silikon verme. Sütünü sagip vermeye çalış. 4. 5. Gün falan zirve yapacak insaallah sütünHemşireler yardım ediyo canım ama memeye koyunca o kadar ağlıyo ki, bugün sürekli gidip geldi denedi hemşireler. Tutuyo aslında ama asla emmek istemiyo, iki kere emip hemen bırakıyo memeyi sonra ağlıyo susmuyo. Yarın eşim pompa getirecek sağacağım biraz, kesilir
mi sütüm hemen, ona da korktum biraz
Dr görmedimi peki hazır oradayken bi bakitsan ne biliyim canım sen kendini sitrese sokma gerçekten hemşirelerden destek al sen sitrese girdikce sütün ve bebek de etkilenir bu durumdan sakin kalmaya çalıs elbet evine gideceksin canim evde tek kalınca belki daha çok zor gecer ic güdüsel olarak emzire savaşı ama pes etme emer elbette anne karnından cikar çıkmaz da hani daha birşey icmeden neden anne sütünden aglasin ki baska bir ağrısı sızısı yoksa ha mama verseler de onu begense diycsm tamam da süt yani dra hemşireye iyice bi danis canım cikmadan ordanHemşirelerin yardımıyla bi kez tuttu canım ama 5 dk emdi bıraktı. Memeyi tutuyo aslında göğüs ucum var iyi de kavrayıp emiyo ama sanki emmek istemiyo tutturuyoruz hemen bırakıyo ağzından huysuzlanıyo memeyi görünce. Rahatsız eden bi şey var herhalde ama bulamadım. Gazı olabilir mi sence? Hemşire de fazla amniyotik sıvı yutmuş olabilir dedi. Sabah ağzından köpüklü tükürük gibi bi şeyler gelmişti. Memeyi tutmayınca strese giriyorum canım hemen ağlıyorum, beceremedim diye düşünüyorum. Hem de yatağa koyar koymaz ağlıyor, hep kucağımda. Odada yalnız bırakıp tuvalete gidiyorum ağlamasını dışardan duyuyorum içim parçalanıyo, eşim kalamıyor yanımda, çok bunaldım ilk gecedenHapiste gibi hissediyorum hastanede, belki ondan huysuzlanıyordur çocuğum
onu yaptım kızlar sütümü ağzına burnuna değdiriyorum ama istemiyor
Geçer geçer canım ilerletmemeye bak ozaman daha kötü olur..Ben de zeytinyağı falan sürdüm canım ama banyoda yıkamadim bezini hiç tutmuyorum dediğin gibi. Benimkinde cok ağlıyor cis yaparken yavrum ya. Biz de atlatırız insaallah
Aynı kaderdaşım nedir bu çektiğimiz isyan etmek istemiyorum ama oturamaz hele geliyorum bazen aman ilerlemeden kremleri vs kullan cnm kremin yoksa da lanolin sür rahatlatıyorHeyttt maşallahdarısı daha nice aylara yıllara inşallah
Vizecim seninle bu durumumuzda mı aynı ya, bende kabızlık yok ama kanama başladı birde hafif şişlik oluştu, bol bol su içiyorum ama geçiremedim bende inciri deneyeyim bakalım
İnanır mısın hiçbir hesaplama tutmadı desek yeridir, kimimizin önceden hiçbirşey yokken erkenden geldi, kimimiz gününü bekledi çoğunluk da değişik sebeplerden sezeryan olduk, normal doğum oranı bizim topikte çok az oldu
Senin daha çok erken anladığım, inşallah sağlıcakla eline alırsın
Hamazinc al dua edersin bana çok ciddiyim iki bebemde de pişik olmadı üçüncüde de kullanıyorumCanım sudocrem kullanıyorum biraz keser gibi oldu tekrar kıpkırmızı tam makati yavrumun. Festi hametan demiş bir de onu alayim
Ilk bebeğimde hiç işe yaramamış daha da kötü etmişti, bence kişiden kişiye değişiyor hepsini denemek lazım bizde de hametan etki ediyorHamazinc al dua edersin bana çok ciddiyim iki bebemde de pişik olmadı üçüncüde de kullanıyorum
Öncelikle hayırlı olsun gule gule büyüt bebeğini, zor bir süreç şuan sana ne desem boş , kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış benimde yardımcım kayınvalidem gündüzleri burda ama bebegin tum bakimi bende wc banyo işimde tutuyor zaten durmuyorda bebekMerhaba arkadaşlarım 24 Ağustosta bir gece sancı çekip 7-8 cm açıklıktan sonra kanala girememiş bizim tosun 4kg 54cm sezeryan ile dünyaya geldik daha sayfaları okumayı bitiremedim hepsini bende yaşayacağım diye detaylı detaylı okuyorum o yüzden yazamamıştım taburcu olana kadar süreç çok kötüydü evde ilk günlerim iyiydi fakat kocam olacak adamın hareketleri beni çıldırttığından aşırı dipteyim konuşmuyorum onunla ve anasıyla annem babamın rahatsızlığından dolayı geri döndü kaynanam ve kocamla başbayız bi haftadır kocamın işi de yok çıkarılmıştı tüm gün elinde telefon oyun oynuyo gece emziriyorum altını alıyorum uyut dediğimde kolay mı uyutmak kaç saattir uyutmaya çalışıyoruz diyo ki anası hemen geliyo başına zaten o da salonda diğer koltukta uyuyo o kadar sinir oluyorum ki çıldırıcam gerçekten alıp götürücem bebemi ailemin yanına gündüzleri güzel geceleri uyumuyo okey uyumayacak biliyorum ama keşke eşim olacak herif destek olsa çok üzülüyorum nasıl evlendim bununla diye dün tüm gece ağlattı beni nankörmüşüm vicdansızmışım emzirip bırakıyormuşum sanki kolay o yaralarla dikiş işleriyle her neyse çok üzgünüm gerçekten
Canim benimm kimbilir ne kadar yoruldu dogabilmek icin, dinlenmek istiyordur, öyle düşünelim. Cocuk doktoru bebek icin, memeden süt emmek futbol sahasini bastan sona kosmak kadar efor sarf edicidir diyordu bana. Seninki biraz tembel anlasilanHemşirelerin yardımıyla bi kez tuttu canım ama 5 dk emdi bıraktı. Memeyi tutuyo aslında göğüs ucum var iyi de kavrayıp emiyo ama sanki emmek istemiyo tutturuyoruz hemen bırakıyo ağzından huysuzlanıyo memeyi görünce. Rahatsız eden bi şey var herhalde ama bulamadım. Gazı olabilir mi sence? Hemşire de fazla amniyotik sıvı yutmuş olabilir dedi. Sabah ağzından köpüklü tükürük gibi bi şeyler gelmişti. Memeyi tutmayınca strese giriyorum canım hemen ağlıyorum, beceremedim diye düşünüyorum. Hem de yatağa koyar koymaz ağlıyor, hep kucağımda. Odada yalnız bırakıp tuvalete gidiyorum ağlamasını dışardan duyuyorum içim parçalanıyo, eşim kalamıyor yanımda, çok bunaldım ilk gecedenHapiste gibi hissediyorum hastanede, belki ondan huysuzlanıyordur çocuğum
Bestlak çok iyi canım benim de sütüm az onu kullanırsam çoğalıyor o gün. Harveys mom ma da kullanıyorum ama bestlak daha etkili gibi geldi banaKızlar nasılsınız?? Umarım herkesin keyfi yerindedirBen bugün çok dertliyim . Keyfim kaçık sizle paylaşmak istedim . Kızım 15 günlük oldu. Sütüm yetmiyor çocuk her emme sonrası aranıp ağlıyor diye mama desteği veriyorduk . Hani doysun büyüsün diye kendimi avutuyorum ama içten içe hep bir yetersizlik hissim oluyor . Herkes emziriyor benim neden olmuyor diye. Önce 2 kutu nurse harveys mom-ma şurup kullandım biraz sütüm arttı gibi oldu. 2 gündür solgar brewers yeast deniyorum. Dün akşam kızım bildiğiniz kolik oldu ıkınıyor sıkılıyor kaka gaz yapamıyor. Gece 1-2 saat ağladı durmadan. Aldığım mayanın yapabileceğini duydum . Ama ilk defa dün memeden baya süt gelmişti . Şimdi onu da bırakacağım en başa döneceğiz çok mutsuzum . Sürekli ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?