- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.501
Ben gebelikte kabızlığı kötü yaşadımDoğum sonrası kabızlık beni maffetti makat çatlağı varilaçlar fayda etmiyor, kabızlığı çözmem gerek şurupta içiyorum yok banamısın demiyor, kızlar tavsiyeniz var mı kabızlık için kayısı hoşafı vs fayda görmedim
Hemşireler yardım ediyo canım ama memeye koyunca o kadar ağlıyo ki, bugün sürekli gidip geldi denedi hemşireler. Tutuyo aslında ama asla emmek istemiyo, iki kere emip hemen bırakıyo memeyi sonra ağlıyo susmuyo. Yarın eşim pompa getirecek sağacağım biraz, kesilir
mi sütüm hemen, ona da korktum biraz
Var olan pisige de iyi geliyor mu canım peki yoksa önlüyor muHamazinc al dua edersin bana çok ciddiyim iki bebemde de pişik olmadı üçüncüde de kullanıyorum
Aralarda emzirmek için kaldırıyor musun canım bizinki kaldırınca da uyanip kalıyor iyle33 gunluk olduk hala gece 12 bucuga kadar uyumuyor ya. Sabah 6 kalkıs gece 12 yatıs. Koca adam gıbı bebek yapmısık
Benım kaldırmama gerek kalmıyor saat bası ayaktaAralarda emzirmek için kaldırıyor musun canım bizinki kaldırınca da uyanip kalıyor iyle
Kantaron yagı ve hametan varbolanıda gecırıyorVar olan pisige de iyi geliyor mu canım peki yoksa önlüyor mu
57 kaldım. 75 dogum yaptım. İlk 1 hafta şişlik inmedı bnden. 65 im şuanKızlar kaç kilo vermişsiniz hiç kontrol ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım hamilelikte aldığınızın ne kadarını verdiniz şimdiye kadar? Bende tartı yok tamamen merakdoktora bir haftalık kontrole gittiğimizde yarısı gitmişti benim o kadar biliyorum.
Kızlar tamamen retro ile ilgiliymiş bizim duygu geçişleri
Evet çok haklısın gerçekten bebeğimiz için sakinlik çok önemli istediğin kadar ye içÖncelikle hayırlı olsun gule gule büyüt bebeğini, zor bir süreç şuan sana ne desem boş , kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış benimde yardımcım kayınvalidem gündüzleri burda ama bebegin tum bakimi bende wc banyo işimde tutuyor zaten durmuyorda bebek
Eşime kayinvalideme gıcık olduğum çok konu var ama kafaya takınca üzülen ben oluyorum bebeğe de yansıyor durmuyor.
Diyeceğim o ki kendini üzme akışına bırak banyoya vs girince biraz uzun kal , tatlı dille eşine belirt yapmasını istediğini mecbur bakacak
Ben bebeğin 40 ı çıkınca hop sihirli bi değnek ve herşey düzelecek gibi düşünüyordum öyle demişlerdi. Yarı 40 ımız cıktı ve şunu anladım sihirli değnek yok arkadaşım, sadece sen duruma ve bebeğine alısıyorsunEvet çok haklısın gerçekten bebeğimiz için sakinlik çok önemli istediğin kadar ye içffestinalente dediği gibi içine inek kaçsa olmuyo kafa doluysa bende sallamıyorum ikisini de naparsa yapsınlar perşembe günü sarılık sınırda olduğundan saat başı emzirme görevim vardı bugün tekrar kontrolümüz var umarım tamamlamışımdır başarıyla 15 günlük halimizi merak ediyorum burdaki tecrübeli arkadaşların dediğine göre yepssyeni bi evre yaşayacakmışım
Hayırrrr öyle düşünmüyoruzBir de ilk günler memintolar daha dolu dolu sert oluyordu emzirince normale dönüyodu şu an bu stres içinde sütüm azaldığındna mı acaba hallaç pamuğu gibi he
Aaa retro mu varmisssKızlar tamamen retro ile ilgiliymiş bizim duygu geçişleri
Dimdik miiii ben yamuldumBu nasıl baht ya hdjdjdj lohusalığımızı hem ağustosa hem eyyamı bahura hem de retroya nasıl getirdik ayol
Ama helal olsun dimdik çıktık
Ben hamilelik öncesine göre 1 kilo eksideyim. Bu bebis benim içimi sömürüyor resmennn annem öyle diyorKızlar kaç kilo vermişsiniz hiç kontrol ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım hamilelikte aldığınızın ne kadarını verdiniz şimdiye kadar? Bende tartı yok tamamen merakdoktora bir haftalık kontrole gittiğimizde yarısı gitmişti benim o kadar biliyorum.
Ayy keske kirklamadan once sana da sorsaydimKırk taş çiçek altın para ayni kilasikler canim once bebek sonra o suyla anne sonra bir pür cam mi andız ağacımi adını unuttum düşünün beyin gdikliginionun yaprağı pür diyoruz o suylada odalarada su serpeeriz kirk çıkınca babanın cebinden falan fark etmez para çektirip ondan sonrada tırnak kesmeye ve ev gezmesine başlarız. Tırnak hiç kesmedim kirkini bekliyorum. Birde bizdee tuzlama var ballı karanfilli ama ben tuzlamiyorum o kadar yoğun .boynundan aşağısını bir banyoda Ballı karanfille hafifçe bir tuz la ovuyorum hepsi de kokuyor canım yha bunda yapmayacam tuzlamayi
Bende de durum aynı. Meme olgunlaşması deniyormuş bu duruma, azalmamıştır aksine artmıştır.Bir de ilk günler memintolar daha dolu dolu sert oluyordu emzirince normale dönüyodu şu an bu stres içinde sütüm azaldığındna mı acaba hallaç pamuğu gibi he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?