2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben gebelikte kabızlığı kötü yaşadım doktorum duobalance mood önerdi . Günde 1 tane kullanınca hergün rahat tuvalete çıkmaya başlamıştım . Bir doktoruna danış istersen canım emzirme döneminde alınıyorsa belki kullanabilirsin

Kızlar kaç kilo vermişsiniz hiç kontrol ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım hamilelikte aldığınızın ne kadarını verdiniz şimdiye kadar? Bende tartı yok tamamen merak doktora bir haftalık kontrole gittiğimizde yarısı gitmişti benim o kadar biliyorum.

Sütün kesilmez aksine dolar bebişin boşaltamadığını senin boşaltman lazım ki sen sıkıntı yaşamayasın. Sağım işi önemli ya hatta baya. Ben aventmiş ıvıröış zıvırmış sinir oluyorum devamlı dik otur ve kalkama durumu beni gerdi. Giyilebilirlerden alıcam. Param çöpe gidicek olsa bile (türkiyedeki markalar ve bilgi yetersizliğinden dolayı yanlış makine seçimi olabilir) deneyeceğim.

57 kaldım. 75 dogum yaptım. İlk 1 hafta şişlik inmedı bnden. 65 im şuan

Evet çok haklısın gerçekten bebeğimiz için sakinlik çok önemli istediğin kadar ye iç ffestinalente dediği gibi içine inek kaçsa olmuyo kafa doluysa bende sallamıyorum ikisini de naparsa yapsınlar perşembe günü sarılık sınırda olduğundan saat başı emzirme görevim vardı bugün tekrar kontrolümüz var umarım tamamlamışımdır başarıyla 15 günlük halimizi merak ediyorum burdaki tecrübeli arkadaşların dediğine göre yepssyeni bi evre yaşayacakmışım

Ben bebeğin 40 ı çıkınca hop sihirli bi değnek ve herşey düzelecek gibi düşünüyordum öyle demişlerdi. Yarı 40 ımız cıktı ve şunu anladım sihirli değnek yok arkadaşım, sadece sen duruma ve bebeğine alısıyorsun az çok kaç gibi yatar , yatsa derin uykumu kuş uykusumu, bazı hareketlerinden gazını anlıyorsun kaç gibi daha cok büyük tuvalet yapar falan direkt bebek ve durumşarına alısmakla alakalı galiba

Ben hamilelik öncesine göre 1 kilo eksideyim. Bu bebis benim içimi sömürüyor resmennn annem öyle diyor

Ayy keske kirklamadan once sana da sorsaydim bizim de benzer ama karanfillemek cok hoşmuş bilsem yapardimben yari kirkinda biraz tuzlar gibi yaptim, bir kova suya bir cimdik tuz attim yeter mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…