- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.521
Ben 58’le hamile kalıp 80’i görmüştüm en sonKızlar kaç kilo vermişsiniz hiç kontrol ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım hamilelikte aldığınızın ne kadarını verdiniz şimdiye kadar? Bende tartı yok tamamen merakdoktora bir haftalık kontrole gittiğimizde yarısı gitmişti benim o kadar biliyorum.
Dimdik miiii ben yamuldum
Yaklaşık 7-8 kg zaten bebişBen 58’le hamile kalıp 80’i görmüştüm en sonsabah tartıldım 68’e düşmüşüm, emzirmek kilo verdiriyor derlerdi de inanmazdım hiç hareket etmeden cidden nereye gitti bunca kilo.
Bir de ilk günler memintolar daha dolu dolu sert oluyordu emzirince normale dönüyodu şu an bu stres içinde sütüm azaldığındna mı acaba hallaç pamuğu gibi he
Ayy keske kirklamadan once sana da sorsaydimbizim de benzer ama karanfillemek cok hoşmuş bilsem yapardim ben yari kirkinda biraz tuzlar gibi yaptim, bir kova suya bir cimdik tuz attim yeter mi acaba
53le doguma gitmistim 44um su an. Hic kilo vermek istemiyorum ama gidiyorKızlar kaç kilo vermişsiniz hiç kontrol ettiniz mi? Ya da şöyle sorayım hamilelikte aldığınızın ne kadarını verdiniz şimdiye kadar? Bende tartı yok tamamen merakdoktora bir haftalık kontrole gittiğimizde yarısı gitmişti benim o kadar biliyorum.
4. Gün düştü kupkuruydu akıntı vs olmadıAgustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Aaa retro mu varmisssben de artık sabredemeyip bu sabah kocama catmistim, lohusa sen misin ben miyim diye. Allahimm insallah retrodandir da bu adam lohusaliktan cikar
4. Gün düştü kupkuruydu akıntı vs olmadı
Agustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Aynısıydı. 2. Doz k vitten sonra düzeldi.Ya bizim 6.gun dustu. Hala kanli gozukuyor, temiz tutuyoruz, doktorun dedigini de dinleyip hic mudahale etmedik ilac, alkol vs surmedik. Surekli kabugu soyulan yara gibi bi turlu yara kabugu dusup de gobek deligi gozukemedi. Akinti, irin, iltihap yok kabuk yok olamadi bi türlu, buyukte hic olmamisti bu.
K vitamini dogdugunda vuruldu yine mi vurdurmamiz lazım acaba ya?25 temmuzda doğdu.
2 Ağustosta düştü.
İyileşmemiş doktor kontrolünde anladı dıştan birşey yoktu, k vit vurdurduk. 11 Ağustosta.
2-3 günde komple iyileşti.
K vitamini dogdugunda vuruldu yine mi vurdurmamiz lazım acaba ya?
Her bebeğe vuruluyor ancak bazılarına yeterli gelmiyormuş. Bulutta 2. yi oldu. Biz özel hastahanede vurdurduk. Aile hekimliği yapıyor mu bilmiyorum canım.
Birebir aynı fotosu yok bende doktor bakana kadar anlamamıştım kurumadığını. Akıntı ıslaklık veya kıyafette kan yoktu. Kuru bir kan vardı herhalde düzelcek diye düşündüm. Doktor açar gibi oldu direkt altı ıslak dedi. Bence sen bir doktora göster canım. Anlattığın kadarıyla bizim duruma benziyor.Bize de yetmedi herhalde, dokunmadigimiz halde gobek deliginde bir kuru uzum gibi kan duruyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?