2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben 58’le hamile kalıp 80’i görmüştüm en son sabah tartıldım 68’e düşmüşüm, emzirmek kilo verdiriyor derlerdi de inanmazdım hiç hareket etmeden cidden nereye gitti bunca kilo.

Dimdik miiii ben yamuldum

Az önce 41. Günümüzde çocuğumdan 5 tüp kan alındı. Bu uzamış sarılık için. 40 bitti bana o sihirli değnek değdi sanki yaa. Çokta güzel uçurttuk ya onun mu huzurunu yaşıyorum acaba

Ben uzun zamandır gaz kusma bilmem ne alıştım hdjdjdj şimdi eve gidiyorum idrar örneği almaya hdjdj

Bir de ilk günler memintolar daha dolu dolu sert oluyordu emzirince normale dönüyodu şu an bu stres içinde sütüm azaldığındna mı acaba hallaç pamuğu gibi he

Sabah kalkınca sert olur akşam yumuşar mesela onun sebebi de sütün yağlanmasıymış. Sütünün kalitesi ve miktarı artıyordur hiç tasalanma. Su uyku huzur bunları sağla bebişi al koynuna. Düşünme keislecek mi diye. Bende çok üzücü birşey öğrenmiştim korkmuştum burda yazmıştım nasıl kesiliyor kesilirse anlar mıyım diye arkadaşlar hep beni teselli ettiler. Hatta A Acemianne42 dedi ki evladının rızkı o allahım izin vermez sende düşünüp buna müsade etme. O beni kendime getirdi. Bende vesilesiyle sana söylemiş olayım.

Ayy keske kirklamadan once sana da sorsaydim bizim de benzer ama karanfillemek cok hoşmuş bilsem yapardimben yari kirkinda biraz tuzlar gibi yaptim, bir kova suya bir cimdik tuz attim yeter mi acaba

Jdjdjdk ya ölcem hdjdjjdjdj

Kız bize noldu? Bende doğumdan önce reyhanlamayı araştırıyordum. Oğluş erken gelince herşey sekteye uğradı. Senle ben 40ı tamamlasaydık neler olurdu çok merak ediyorum hdjjdjdj her gördüğünü isteyen minik çocuklar gibiyiz her tuşa basıyoruz

53le doguma gitmistim 44um su an. Hic kilo vermek istemiyorum ama gidiyor

Aaa retro mu varmisss ben de artık sabredemeyip bu sabah kocama catmistim, lohusa sen misin ben miyim diye. Allahimm insallah retrodandir da bu adam lohusaliktan cikar

Ay tövbe 40 geçince kocaya kızılır mı ya

Bak benim 40 dokunca kocaya karşı duruşum erktedir, teşekkürler

Kocaya Karşı Duruşum

4. Gün düştü kupkuruydu akıntı vs olmadı

Ya bizim 6.gun dustu. Hala kanli gozukuyor, temiz tutuyoruz, doktorun dedigini de dinleyip hic mudahale etmedik ilac, alkol vs surmedik. Surekli kabugu soyulan yara gibi bi turlu yara kabugu dusup de gobek deligi gozukemedi. Akinti, irin, iltihap yok kabuk yok olamadi bi türlu, buyukte hic olmamisti bu.

Aynısıydı. 2. Doz k vitten sonra düzeldi.

Bize de yetmedi herhalde, dokunmadigimiz halde gobek deliginde bir kuru uzum gibi kan duruyor resmen.
Birebir aynı fotosu yok bende doktor bakana kadar anlamamıştım kurumadığını. Akıntı ıslaklık veya kıyafette kan yoktu. Kuru bir kan vardı herhalde düzelcek diye düşündüm. Doktor açar gibi oldu direkt altı ıslak dedi. Bence sen bir doktora göster canım. Anlattığın kadarıyla bizim duruma benziyor.

Tecrübelerinizi yerim bıdık bıdık ana olmuşsunuz ben olamadım gibi xp neyse mutluyum anamlar geliyomuş kaynanaya son annem diyo ben bakarım siz kocanla hava alırsınız yok dedim kocamla aynı evde bile durmak istemiyim xmdk çünkü kaynanam bebişimize bakarken kocamda anasına bakıyo öyle saçmalık xmddkld

Kızlar teşekkür ederim hepinize, tek tek yazamıyorum rüyada gibiyim, sadece sabah 6dan 7ye bi saatuyuyabildim, bebeğim yatağa koyar koymaz ağladı ayakta sallaya sallaya sabahı ettim, o ağladı ben ağladım. Biraz mama verdiler dün, ben de süt sağdım, sandığım kadar süt gelmedi üzüldüm. Israrla mama vermek istemiyorlar benim emzirmemi istiyorlar, bebeğim aç memeyi tutturamıyorum çıldırmak üzereyim. Bu sabah ilk defa emdi 20 dk kadar o kadar mutlu oldum ki, bi saat önce de diğer memeyi emdi. Sorunu ne kimse anlayamadı, parmak emiyor, emzik emiyor ama memeyi görünce ne yapacağını bilemiyor. Yutkunmasında problem olabilir dediler. Şimdi rahatladı uyudu. Sürekli ağlıyorum, sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum. Evimize gitsek düzeleceğiz sanki, burda sürekli bi ışık sürekli bi bebek ağlaması farklı farklı hemşireler, bebeğimle birbirimize uyum sağlayamadık, travmatik bi doğumdan sonra yalnız kalmamız gerekiyordu belki de. Bebeğime bakıyorum bu benim mi diyorum ya olayın şokunu atlatamadım o bana bakıyo ben ona sanki birbirimizi tanımıyoruz. İlk günden depresyona mı giriyorum, bebeğim benden başka herkeste susup rahatlıyo bana gelince çıldırıyo ağlıyo, ben stresli olduğum içinmiş, bebeğim beni istemiyo ben ona yetemiyorum diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…