2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kikom burda 9 aydır bunları düşünmeyelim bu psikolojiye girmeyelim dediğimiz ne varsa ilk günlerden girmişsin ama güzel bir haberim bar ki geçecek hepsi. Sen streslisin anlatırken bile tedirginliğin belli yavrun da seni aynalıyor. Travmatik doğumdan sonra yalnız kalmanız gerekseydi canım o tek yol olsaydı ben oğlumla bağ kuramazdım. Sen şuan yeni anne olmanın verdiği o tedirginlik ve heyecan duygusunu yaşıyorsun. Zamanla sen sakinleşince kuzun da sakinleşecek

Siz o bağı 9 aydır kuruyorsunuz zaten doğum sonrasında kurulan birşey olmadığı için kendini hiç üzme bunlar için. Onun seni istememe senin ona yetememe gibi bir durumun olamaz bunu biliyosun. Lohusa hormonlarının tuzağına düşme

İlk günü daha 40 gün olmasına rağmen hayal meyal hatırlıyorum canım kolay değil yeni bir hayat başlıyor. Bebeği verdiler zannediyorum ki inanılmaz bir bağımız olacak filmlerdeki gibi . Ama bi baktım o bana bakıyor ben ona bakıyorum yabancı gibi bu benim mi diyorum çok garip geliyor ilk haftalar hep eşim uyuttu ben beceremedim kaldırıp kucağıma bile alamıyodum emziremiyodum eşim kucağıma veriyordu hep. Hatta buraya yazdım anne olmamalıydım bana göre değilmiş psikolojisine girdim planlı bi bebek olmasına rağnen naptım ben diye pişmanlıktan ağladım. Şimdi hepsi geçti. Eşim ağlarken pışpışlıyordu susturamadı dedim ver bu melodi açlık ağlaması sıkılıncanın tınısı farklı o derece çözdük birbirimizin dilini öyle işte sadece zaman.
Hatta bağ olayını tam kurabildiğime de inanmıyorum sanki anne demesini falan bekliyor gibiyim annesi olduğuma inanmak için

Biraz geç gelen bir cevap olacak ama ben hastaneden çikar cikmaz hemen yikamaya basladim hic 1 gece kacirmadim bizimde 11/12 gun dusmustu gobegi

40 ı uçurunca bana bir haller oldu şahsen. Enerjim geldi geriye oh şükürlerim olsun

40 ı güzel yapın arkadaşlarım enerjiniz değişsin
Benim adam da dört gözle 40 ı bekliyor
Hafta içine geliyor benim kayınvalidemle yıkamalarımızı yapar dışarı çıkarız
Babasının dükkanına götüreceğim uğurlu gelsin diye

Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti

Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti

Bence gitmelisiniz. Allahım korusun geçecek ama arka tarafta herşey uygun mu bence bakılmalı. Bunu ben değil doktorumuz söyledi. Şimdi eve gidiyorum neler yapmışlar e nabızdan bakıp söyleyeyim. Gerçi oraya da giremedim daha yenidoğanda e devlet işleri nasıl acaba

Yeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsun eşimle e devlet şifresi almaya gittik PTT ye memura rezil olduk 15 yasından sonra e devlet şifre veriliyormus

Ahahah sen her tusa basiyorum dedikce bana bi gülme geliyordu hep, ama simdi ben de her tusa basiyorum resmen reyhani ben nasil unuttum yaa bir sonraki banyo suyuna reyhan atayim bari
Bu arada yamuldum dedim az once ama 40 bana da yaradi galiba. İlk defa anneannesiz 24 saat gecirdik, esim iste, ben Mete yle. Ve cok sukur her sey o kadar yolunda gidiyor ki.
Oglusuma baktim, tatil dönüşü 2 posta çamaşır yikadim, süpürdüm, yemek bile yaptim gibi bir sey. O kadar gururlu ve mutluyum ki annem tabi hep yanimda olsun isterim, ama yokken de ekstra bir güç geliyor insana festimmm galiba ben anneligi basarabilicemmm insallah rabbim yardım ediyor

Yeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsun eşimle e devlet şifresi almaya gittik PTT ye memura rezil olduk 15 yasından sonra e devlet şifre veriliyormus
Aaa ne guzel bir bilgi bu bizim icin bu minnoslar koca bir birey ama devlet adamdan saymamis bizim sipalari

2 ayi doldurmasini bekleyecektim ama gec kalmayayim o kadar, cok haklisin. Bakabildiginde neler yaptiklari konusunda aydinlatirsan cok sevinirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…