- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.541
Kızlar teşekkür ederim hepinize, tek tek yazamıyorum rüyada gibiyim, sadece sabah 6dan 7ye bi saatuyuyabildim, bebeğim yatağa koyar koymaz ağladı ayakta sallaya sallaya sabahı ettim, o ağladı ben ağladım. Biraz mama verdiler dün, ben de süt sağdım, sandığım kadar süt gelmedi üzüldüm. Israrla mama vermek istemiyorlar benim emzirmemi istiyorlar, bebeğim aç memeyi tutturamıyorum çıldırmak üzereyim. Bu sabah ilk defa emdi 20 dk kadar o kadar mutlu oldum ki, bi saat önce de diğer memeyi emdi. Sorunu ne kimse anlayamadı, parmak emiyor, emzik emiyor ama memeyi görünce ne yapacağını bilemiyor. Yutkunmasında problem olabilir dediler. Şimdi rahatladı uyudu. Sürekli ağlıyorum, sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum. Evimize gitsek düzeleceğiz sanki, burda sürekli bi ışık sürekli bi bebek ağlaması farklı farklı hemşireler, bebeğimle birbirimize uyum sağlayamadık, travmatik bi doğumdan sonra yalnız kalmamız gerekiyordu belki de. Bebeğime bakıyorum bu benim mi diyorum ya olayın şokunu atlatamadım o bana bakıyo ben ona sanki birbirimizi tanımıyoruz. İlk günden depresyona mı giriyorum, bebeğim benden başka herkeste susup rahatlıyo bana gelince çıldırıyo ağlıyo, ben stresli olduğum içinmiş, bebeğim beni istemiyo ben ona yetemiyorum diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
İlk günü daha 40 gün olmasına rağmen hayal meyal hatırlıyorum canım kolay değil yeni bir hayat başlıyor. Bebeği verdiler zannediyorum ki inanılmaz bir bağımız olacak filmlerdeki gibi . Ama bi baktım o bana bakıyor ben ona bakıyorum yabancı gibi bu benim mi diyorum çok garip geliyor ilk haftalar hep eşim uyuttu ben beceremedim kaldırıp kucağıma bile alamıyodum emziremiyodum eşim kucağıma veriyordu hep. Hatta buraya yazdım anne olmamalıydım bana göre değilmiş psikolojisine girdim planlı bi bebek olmasına rağnen naptım ben diye pişmanlıktan ağladım. Şimdi hepsi geçti. Eşim ağlarken pışpışlıyordu susturamadı dedim ver bu melodi açlık ağlaması sıkılıncanın tınısı farklıKızlar teşekkür ederim hepinize, tek tek yazamıyorum rüyada gibiyim, sadece sabah 6dan 7ye bi saatuyuyabildim, bebeğim yatağa koyar koymaz ağladı ayakta sallaya sallaya sabahı ettim, o ağladı ben ağladım. Biraz mama verdiler dün, ben de süt sağdım, sandığım kadar süt gelmedi üzüldüm. Israrla mama vermek istemiyorlar benim emzirmemi istiyorlar, bebeğim aç memeyi tutturamıyorum çıldırmak üzereyim. Bu sabah ilk defa emdi 20 dk kadar o kadar mutlu oldum ki, bi saat önce de diğer memeyi emdi. Sorunu ne kimse anlayamadı, parmak emiyor, emzik emiyor ama memeyi görünce ne yapacağını bilemiyor. Yutkunmasında problem olabilir dediler. Şimdi rahatladı uyudu. Sürekli ağlıyorum, sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum. Evimize gitsek düzeleceğiz sanki, burda sürekli bi ışık sürekli bi bebek ağlaması farklı farklı hemşireler, bebeğimle birbirimize uyum sağlayamadık, travmatik bi doğumdan sonra yalnız kalmamız gerekiyordu belki de. Bebeğime bakıyorum bu benim mi diyorum ya olayın şokunu atlatamadım o bana bakıyo ben ona sanki birbirimizi tanımıyoruz. İlk günden depresyona mı giriyorum, bebeğim benden başka herkeste susup rahatlıyo bana gelince çıldırıyo ağlıyo, ben stresli olduğum içinmiş, bebeğim beni istemiyo ben ona yetemiyorum diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
Biraz geç gelen bir cevap olacak ama ben hastaneden çikar cikmaz hemen yikamaya basladim hic 1 gece kacirmadim bizimde 11/12 gun dusmustu gobegiMerhaba kızlarnasılsınız? Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Bebişlerinizin göbek bağı düşünce hemen yıkadınız mı yoksa beklediniz mi? 11. Günde düştü bizim 2 gün daha bekliyim diyorum ama sizler nasil yaptiniz?
Kantaron yagi kullandım bugün canım Çarşamba aşı olacağız o zaman da hamaten alacağım insaallahKantaron yagı ve hametan varbolanıda gecırıyor
Al vala cok ıyı oluyo bızım doktor 3 kutu yazmıs cok ıyı geldıKantaron yagi kullandım bugün canım Çarşamba aşı olacağız o zaman da hamaten alacağım insaallah
Kahkaha attım Allah'ta seni güldürsünAy tövbe 40 geçince kocaya kızılır mı ya
Bak benim 40 dokunca kocaya karşı duruşum erktedir, teşekkürler
Kocaya Karşı Duruşum
İnsaallah canım ya bebemin poposunu açınca ciğerlerim sızlıyor sankiAl vala cok ıyı oluyo bızım doktor 3 kutu yazmıs cok ıyı geldı
İnsaallah canım ya bebemin poposunu açınca ciğerlerim sızlıyor sanki
11.gün düştü 3-4gün sonra tamamen iyileştiAgustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Travazol krem pişik isilik vs iyi geliyor kızlar doktor yazmıştı bir gece sürdüm sabh isilikler gitmiş iki kutu yazmıştı hametan da yazdı 3 kutu hametan dan daha etkiliİnsaallah canım ya bebemin poposunu açınca ciğerlerim sızlıyor sanki
Kahkaha attım Allah'ta seni güldürsün
DoğruAma yalan mı
Böyle değilim diyene inanmam
40 ı uçurunca bana bir haller oldu şahsen. Enerjim geldi geriye oh şükürlerim olsun
Benim adam da dört gözle 40 ı bekliyor40 ı uçurunca bana bir haller oldu şahsen. Enerjim geldi geriye oh şükürlerim olsun
40 ı güzel yapın arkadaşlarım enerjiniz değişsin
Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhhAz önce 41. Günümüzde çocuğumdan 5 tüp kan alındı. Bu uzamış sarılık için. 40 bitti bana o sihirli değnek değdi sanki yaa. Çokta güzel uçurttuk ya onun mu huzurunu yaşıyorum acaba
Ben uzun zamandır gaz kusma bilmem ne alıştım hdjdjdj şimdi eve gidiyorum idrar örneği almaya hdjdj
Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti
Yeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsunBence gitmelisiniz. Allahım korusun geçecek ama arka tarafta herşey uygun mu bence bakılmalı. Bunu ben değil doktorumuz söyledi. Şimdi eve gidiyorum neler yapmışlar e nabızdan bakıp söyleyeyim. Gerçi oraya da giremedim daha yenidoğanda e devlet işleri nasıl acaba
Ahahah sen her tusa basiyorum dedikce bana bi gülme geliyordu hep, ama simdi ben de her tusa basiyorum resmenJdjdjdk ya ölcem hdjdjjdjdj
Kız bize noldu? Bende doğumdan önce reyhanlamayı araştırıyordum. Oğluş erken gelince herşey sekteye uğradı. Senle ben 40ı tamamlasaydık neler olurdu çok merak ediyorum hdjjdjdj her gördüğünü isteyen minik çocuklar gibiyiz her tuşa basıyoruz
Aaa ne guzel bir bilgi buYeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsuneşimle e devlet şifresi almaya gittik PTT ye memura rezil olduk 15 yasından sonra e devlet şifre veriliyormus
2 ayi doldurmasini bekleyecektim ama gec kalmayayim o kadar, cok haklisin. Bakabildiginde neler yaptiklari konusunda aydinlatirsan cok sevinirim canimBence gitmelisiniz. Allahım korusun geçecek ama arka tarafta herşey uygun mu bence bakılmalı. Bunu ben değil doktorumuz söyledi. Şimdi eve gidiyorum neler yapmışlar e nabızdan bakıp söyleyeyim. Gerçi oraya da giremedim daha yenidoğanda e devlet işleri nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?