2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cnm kendi enabizinda çocuklarım diye seçenek var oradan görebilirsin tüm herşeyini

Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti
Goz rengının duzene gırmesı 2 ayı buluyor mus bızımde 33 gunluk hala sarı. Sarılık oldugu ayaktan anlasılıyormus. Gozden ve bas cversınden degıl dıyor doktorlar ama bılemıyorum tam. Bzıımde goz sa arı

Kızlar bebek göz rengi şimdiden belli olmaya başlar mı ne renk olacağı benim Güneyin gözü açık lacivertti sonra mavi oldu sonra gri oldu şimdi de açık maviye dönüyor eşim, babam, kaynanam mavi gözlü erkek kardeşim, annem vs yeşil gözlü yani kısacası eşim ve benim taraf renkli gözlü hep benim göz rengim de ela acaba mavi mi olacak diye düşünüyorum inşallah mavi yada yeşil olur

Yeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsun eşimle e devlet şifresi almaya gittik PTT ye memura rezil olduk 15 yasından sonra e devlet şifre veriliyormus
Aa çok teşekkür ederim. Bende birazdan gideyim diyodum hdjdjj önce buraya yazayım dedim. Yaa minişler allahım

Ayaktan derken gorulecek bir sey mi ki canim? ayaginin neresine bakicaz tam olarak

Hametan bizim evde milli kremimiz en ufak şeylere bile süreriz bi yerimiz tahriş olduğunda vs vs bakalım bizde şimdi öyle bi pişik yok ufak ufak arko tüp krem kullanıyorum ara ara ama bu beyaz yeşil minnacık olanlardan fakat boynumuzun altı ve kollarımızın içi isilik doktor bez koyun dedi ama bilemedim rahatsız eder gibi çok hassas gibi sarılık şeyimiz çok kalmamış bu arada 4070kg olmuşuz bir ay sonra grşrz dedi inş gerek kalmazda biz de gitmeyiz bir aya kadar

Agustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Benimki 4.gün düştü, 1 hafta sonra hafif kan geldi sürünen yerde sonra tamamen o da geçti

Travazol krem pişik isilik vs iyi geliyor kızlar doktor yazmıştı bir gece sürdüm sabh isilikler gitmiş iki kutu yazmıştı hametan da yazdı 3 kutu hametan dan daha etkili
Kuzum travazol etkili bir krem ama kortizon mu vardı birşey vardı zararlı yani içeriği özellikle yeni doğan bebekler için zorunlu kalmadıkça kullanma derim

Cnm kendi enabizinda çocuklarım diye seçenek var oradan görebilirsin tüm herşeyini
Ben bebekten sürekli kan alıyorlar ya o zaman bakmıştım hiçbirşey görememiştim, sonradan mı aktif olacak acaba?

Ayy keske kirklamadan once sana da sorsaydim bizim de benzer ama karanfillemek cok hoşmuş bilsem yapardimben yari kirkinda biraz tuzlar gibi yaptim, bir kova suya bir cimdik tuz attim yeter mi acaba
Karanfil güzel koksun diye katılıyor bizde ne yaparsak ne katarsak katalım bizim evlatlarımız zaten misler gibi kokuyor

Çocuklarım kısmından giriyorsun değil mi ben ilk giremedim diğer ebeveynden onay istedi eşimden onay verdim o şekilde girdim aşı takvimine bakıyorum orta persentili de kayıtlı takip ediyorum

Doktordan geliyorum.
K vitamini eksikligi de olabilir ancak emmesi yemesi kilosu iyi, sizinkinde kan akisi degil hafif sizinti var, yarayi yakalim dedi. Yarin yaktiracagiz.

E nabiz'ina dusmesi icin bebegin nufus cuzdani basvurusu yapilmis olmali, kimlik nosu belli oldugu andsn itibaren e-nabiza cocuklariniz yansiyor.

Aynı aşamadan geçtik. Gümüş nitrat mı ne var kırmızı bir ilaç önce onunla başka doktor yaktı ama olmadı. Asıl doktorunu bulup götürünce k vit ile çözüldü. İnşallah seninki yakılınca düzelir canım

K vitamini de ozellikle sordum, eksikliginden olur mu 2.doza gerek var mi dedim. Yok yakinca sorun cozulur dedi. Hayir zaten 16da mesai bitiyor yarin yine gel dedi ona da gicik oldum, bana yarın yine gel derken saat 16.03'tu.

Evde 23 aylik bi bebek daha var hallediverseniz falan dedim ama yok nuh dedi peygamber demedi, insallah bizimki yakmayla duzelir de sorun yasamayiz.

Sen yakildiktan ne kadar sure sonra iyilesmedigine emin oldun ve doktora goturdun?

Çocuklarım kısmından giriyorsun değil mi ben ilk giremedim diğer ebeveynden onay istedi eşimden onay verdim o şekilde girdim aşı takvimine bakıyorum orta persentili de kayıtlı takip ediyorum

Evet eşimin onayı gibi bir yazı çıkmıştı, eşim e nabıza girince onay butonu mu çıkacak akşam bakayım

Aynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti
Canım kereminde sarı. Bende doktora koşa koşa gittim ama normal dedi , diğerlerinib dedği gibi ayaklarına biyerlerine baktk sıkıntı görmedi yolladı korkma hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…