- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.561
Cnm kendi enabizinda çocuklarım diye seçenek var oradan görebilirsin tüm herşeyiniBence gitmelisiniz. Allahım korusun geçecek ama arka tarafta herşey uygun mu bence bakılmalı. Bunu ben değil doktorumuz söyledi. Şimdi eve gidiyorum neler yapmışlar e nabızdan bakıp söyleyeyim. Gerçi oraya da giremedim daha yenidoğanda e devlet işleri nasıl acaba
5.gun dustu 2gun sonra kapandı kalan acıklıkAgustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Goz rengının duzene gırmesı 2 ayı buluyor mus bızımde 33 gunluk hala sarı. Sarılık oldugu ayaktan anlasılıyormus. Gozden ve bas cversınden degıl dıyor doktorlar ama bılemıyorum tam. Bzıımde goz sa arıAynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti
Ya hiç sorma canım PTT memurunun yüzündeki gülümseme eşimle benim rezil olmam aklımızdan çıkmıyor hâlâ aklımıza geldikçe gülüyoruz halimizeAaa ne guzel bir bilgi bubizim icin bu minnoslar koca bir birey ama devlet adamdan saymamis bizim sipalari
11.gün düştü 3-4gün sonra tamamen iyileşti
5.gun dustu 2gun sonra kapandı kalan acıklık
Aa çok teşekkür ederim. Bende birazdan gideyim diyodum hdjdjj önce buraya yazayım dedim. Yaa minişler allahımYeni dogan e devler verilmiyor canım kendi e devletinden yada e nabızından bebeğin profiline giriyorsuneşimle e devlet şifresi almaya gittik PTT ye memura rezil olduk 15 yasından sonra e devlet şifre veriliyormus
Ayaktan derken gorulecek bir sey mi ki canim? ayaginin neresine bakicaz tam olarakGoz rengının duzene gırmesı 2 ayı buluyor mus bızımde 33 gunluk hala sarı. Sarılık oldugu ayaktan anlasılıyormus. Gozden ve bas cversınden degıl dıyor doktorlar ama bılemıyorum tam. Bzıımde goz sa arı
Ayaktan derken gorulecek bir sey mi ki canim? ayaginin neresine bakicaz tam olarak
Benimki 4.gün düştü, 1 hafta sonra hafif kan geldi sürünen yerde sonra tamamen o da geçtiAgustos analari, bebeginizin gobek bagi kacinci gun dustu? Kacinci gun tam olarak iyilesti?
Kuzum travazol etkili bir krem ama kortizon mu vardı birşey vardı zararlı yani içeriği özellikle yeni doğan bebekler için zorunlu kalmadıkça kullanma derimTravazol krem pişik isilik vs iyi geliyor kızlar doktor yazmıştı bir gece sürdüm sabh isilikler gitmiş iki kutu yazmıştı hametan da yazdı 3 kutu hametan dan daha etkili
Ben bebekten sürekli kan alıyorlar ya o zaman bakmıştım hiçbirşey görememiştim, sonradan mı aktif olacak acaba?Cnm kendi enabizinda çocuklarım diye seçenek var oradan görebilirsin tüm herşeyini
Karanfil güzel koksun diye katılıyor bizdeAyy keske kirklamadan once sana da sorsaydimbizim de benzer ama karanfillemek cok hoşmuş bilsem yapardim ben yari kirkinda biraz tuzlar gibi yaptim, bir kova suya bir cimdik tuz attim yeter mi acaba
Çocuklarım kısmından giriyorsun değil mi ben ilk giremedim diğer ebeveynden onay istedi eşimden onay verdim o şekilde girdim aşı takvimine bakıyorum orta persentili de kayıtlı takip ediyorumBenimki 4.gün düştü, 1 hafta sonra hafif kan geldi sürünen yerde sonra tamamen o da geçti
Kuzum travazol etkili bir krem ama kortizon mu vardı birşey vardı zararlı yani içeriği özellikle yeni doğan bebekler için zorunlu kalmadıkça kullanma derim
Ben bebekten sürekli kan alıyorlar ya o zaman bakmıştım hiçbirşey görememiştim, sonradan mı aktif olacak acaba?
Benimki 4.gün düştü, 1 hafta sonra hafif kan geldi sürünen yerde sonra tamamen o da geçti
Kuzum travazol etkili bir krem ama kortizon mu vardı birşey vardı zararlı yani içeriği özellikle yeni doğan bebekler için zorunlu kalmadıkça kullanma derim
Ben bebekten sürekli kan alıyorlar ya o zaman bakmıştım hiçbirşey görememiştim, sonradan mı aktif olacak acaba?
Doktordan geliyorum.
K vitamini eksikligi de olabilir ancak emmesi yemesi kilosu iyi, sizinkinde kan akisi degil hafif sizinti var, yarayi yakalim dedi. Yarin yaktiracagiz.
E nabiz'ina dusmesi icin bebegin nufus cuzdani basvurusu yapilmis olmali, kimlik nosu belli oldugu andsn itibaren e-nabiza cocuklariniz yansiyor.
Aynı aşamadan geçtik. Gümüş nitrat mı ne var kırmızı bir ilaç önce onunla başka doktor yaktı ama olmadı. Asıl doktorunu bulup götürünce k vit ile çözüldü. İnşallah seninki yakılınca düzelir canım
Çocuklarım kısmından giriyorsun değil mi ben ilk giremedim diğer ebeveynden onay istedi eşimden onay verdim o şekilde girdim aşı takvimine bakıyorum orta persentili de kayıtlı takip ediyorum
Canım kereminde sarı. Bende doktora koşa koşa gittim ama normal dedi , diğerlerinib dedği gibi ayaklarına biyerlerine baktk sıkıntı görmedi yolladıAynen dünkü enerjin ömür boyu sürsün insallahhh
Canim bizim de uzamis sariligimiz var galiba Mete nin gözlerinin beyazi hala sari. Bunun icin doktora gitmeli miyiz? Ne testleri yapiyorlar size? Bide sarilik degeri kac cikti
Ayagını bılekten sıkıp bırakıyormussun. Beyaz degıl sarı renge donerse varmıa.Ayaktan derken gorulecek bir sey mi ki canim? ayaginin neresine bakicaz tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?