- 30 Haziran 2022
- 1.863
- 3.774
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.601
Canım sütün nasıl, süt bitiyorsa istediği gibi gelmiyorsa ondan ağlıyor olabilir. Benimki genelde sütüm az olunca ağlıyor, gaz da olabilir ama gaz varsa ayaklarını kendine çekerKızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
Aynı şey benimde başıma geldi, bizde 29 günlüğüz ve hala bırakamadık. Ama benimki silikonla daha verimli emiyor, şu 2 gündür yavaş yavaş memeyi tutuyor. Alıştırmak için önce silikonla verdim 2-3 dk o şekilde emzirdim, göğüs başı çıkıyor ya silikonu çıkarıp memeyi düz verdim makas şeklinde tutarak, biraz o şekilde emzirdim, emerkende yukardan göğsümü elimle sıktım sağar gibi, emmekten vazgeçmesin süt gelsin diye. Baktım beceremedi tekrar silikon takıp karnını doyurup emmeyi bitirdim. 2 gündür böyle böyle veriyorum. İlerleme oldu gibi, sende denemeden vazgeçme canım. Yavaş yavaş alışırlar benceCanım bugün 29 günlüğüz. Dogum yaptigim gün hemşire silikon baslik aldırdı sonra bebeğim asla kendi mememi tutmadı. Silikonla da emerken çok yoruluyor az emip bırakıyor. Sürekli takviye yapmam gerekiyor ona. Silikon bırakmak istiyorum her emzirme 1 buçukta saat falan suruyor hiç aktif bir şekilde emmiyor. Dolayısıyla ilk gunler kilo kaybetti bu silikon başlık yüzünden ama hala birakamadik maalesef. Seninki ne yapıyor emerken gaz sancısı giriyordur belki o ara
Kac haftalıksınızKızlar ben hem mama hen meme çoğunluk mama veriyorum geceleri uyandirmaliyim uyanınca kendi ağlıyor zaten ama 2 saat 3 saat bazen 4 saat oluyor
Karın agrısı gırıyor. Gaz ılla ayakları içerı cekmıyolar agrı cok olınca gerıyede atıyokar kendılerınıKızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
Bende dertliydim bu konuda tazikten şüphelenmeye başladım yatarak emzirmede bir süre sonra sakinleşip emiyorKızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
Sağ ol canım inşallahGazman benimki hiç bitmiyor gazı
Silikon uc zor ya Allah yardımcın olsun pes etme biraz önce bırakabilir insallah
44 günlüğüz cnmKac haftalıksınız
Eger 2 haftayı gecmıs se 3,4 saat normal 3ten sonra ıse hıc uyandırmayın dıyor cogu doktor. Beyınlerı uykuda sekıllenıp gelısıyormus bebeklerin sureklı uyaran oldumu etkılenıp huzursuz oluyrlarmıs. Bırde 4 haftadan sonra 5 saat acıkmadan kalabılıyorlarmıs. Ben uyudumu ellemıyorum ama benımkı en fazla 3 saat dayanabılıyor ılla emıcek
Çıldırıcam kızlarbebeğim benden başka kimsede durmuyor şu saat oldu sadece kucağımda uyumak istiyor, yatağına koyuyorum sırf ağlayabilmek için saçını yoluyor ya ben böyle yamanlık görmedim,
Hiç birşeye karşıyım demicem bundan sonra ağızımın payını iyi aldım yarın ilk işim emzik almak geceleri hiç değilse uyutmak için kullanıcam 2-3 gecedir anam ağladı
Yaa ben agladim bile anne sensiz nasil bakicam diye diyeAyy çok güzel canım ya masaallah sana. Bizim de anneannemiz 40 imiz çıkınca gidecek bir de ayrı sehirlerdeyiz biz. O kadar korkuyorum ki o gidince ne yaoacagim diye moral oldun bana
Kesinlikle kuzum yaa bugun güvenim daha da artti ben yarin börek baklava falan bile acarim evladimlaAt yavrum. Kızlar bilmediğim gelenek görenek arıyorum jdjdj bana iyi geliyormuş böyle ritüelli işler. 3 günde bir 40 kutlamak istemiyorum jdjdjj diş hediğine kadar bir gelenek bulmam lazım
Maşallah maşallah maşallah
Arkadaşım o lohusa kafası gitti di mi? Bir güç geldi böyle. Bende öyle hissediyorum. Benim annem haftaya pazar gidecek. Bakalım nasıl olucam ama muhtemelen allah o gücü verecek. Senin adına da çok sevindim, nasıl mutlu olmuşsundur. Kendine güven toplamak gibisi yok
Sonlara doğru yapıyor istediği gibi gelmemesinden şüpheleniyorum ben de ama napcam aç mı kalmış oluyor çişli bez sayısı da iyiCanım sütün nasıl, süt bitiyorsa istediği gibi gelmiyorsa ondan ağlıyor olabilir. Benimki genelde sütüm az olunca ağlıyor, gaz da olabilir ama gaz varsa ayaklarını kendine çeker
Benim öyle çok bi sütüm yok maalesef zaten emmenin sonlarına doğru yapıyorBende dertliydim bu konuda tazikten şüphelenmeye başladım yatarak emzirmede bir süre sonra sakinleşip emiyor
Gaz mı süt mü azalınca çekmiyor bi türlü anlamıyorum+1
Kendimi yerden yere vurasım geliyor öyle yapınca bende anlamıyorum. Gaz sancısı mı giriyor napıyor anlamadım
Canım sağarak test edebilirsin. Bana doktorum saat başı sağ demişti. 20 ml den azsa yetersiz demiştiSonlara doğru yapıyor istediği gibi gelmemesinden şüpheleniyorum ben de ama napcam aç mı kalmış oluyor çişli bez sayısı da iyi
Çıldırıcam kızlarbebeğim benden başka kimsede durmuyor şu saat oldu sadece kucağımda uyumak istiyor, yatağına koyuyorum sırf ağlayabilmek için saçını yoluyor ya ben böyle yamanlık görmedim,
Hiç birşeye karşıyım demicem bundan sonra ağızımın payını iyi aldım yarın ilk işim emzik almak geceleri hiç değilse uyutmak için kullanıcam 2-3 gecedir anam ağladı
Günaydın canlar, saat 5.00 Dan bildiriyorum, bugün alarm kurdum ama çalmamış, kuzumu en son 12 de emzirmiştim, o da hiç uyanmamış. Saat 5 te ağladı. Şok oldum 5 saat emzirmemişim. İkimizde bayılmış gibi uyumuşuzf çok üzüldüm
Kuzum 5.hafta atağı geçiriyoruz, birde ben yarın falan aşıyı da aradan çıkartayım diye düşünüyorum, ne de olsa bu ara huysuz ikisi birlikte olsun çıksın bari
Bende dertliydim bu konuda tazikten şüphelenmeye başladım yatarak emzirmede bir süre sonra sakinleşip emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?