2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
Canım sütün nasıl, süt bitiyorsa istediği gibi gelmiyorsa ondan ağlıyor olabilir. Benimki genelde sütüm az olunca ağlıyor, gaz da olabilir ama gaz varsa ayaklarını kendine çeker

Aynı şey benimde başıma geldi, bizde 29 günlüğüz ve hala bırakamadık. Ama benimki silikonla daha verimli emiyor, şu 2 gündür yavaş yavaş memeyi tutuyor. Alıştırmak için önce silikonla verdim 2-3 dk o şekilde emzirdim, göğüs başı çıkıyor ya silikonu çıkarıp memeyi düz verdim makas şeklinde tutarak, biraz o şekilde emzirdim, emerkende yukardan göğsümü elimle sıktım sağar gibi, emmekten vazgeçmesin süt gelsin diye. Baktım beceremedi tekrar silikon takıp karnını doyurup emmeyi bitirdim. 2 gündür böyle böyle veriyorum. İlerleme oldu gibi, sende denemeden vazgeçme canım. Yavaş yavaş alışırlar bence

Kızlar ben hem mama hen meme çoğunluk mama veriyorum geceleri uyandirmaliyim uyanınca kendi ağlıyor zaten ama 2 saat 3 saat bazen 4 saat oluyor
Kac haftalıksınız
Eger 2 haftayı gecmıs se 3,4 saat normal 3ten sonra ıse hıc uyandırmayın dıyor cogu doktor. Beyınlerı uykuda sekıllenıp gelısıyormus bebeklerin sureklı uyaran oldumu etkılenıp huzursuz oluyrlarmıs. Bırde 4 haftadan sonra 5 saat acıkmadan kalabılıyorlarmıs. Ben uyudumu ellemıyorum ama benımkı en fazla 3 saat dayanabılıyor ılla emıcek

Kızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
Karın agrısı gırıyor. Gaz ılla ayakları içerı cekmıyolar agrı cok olınca gerıyede atıyokar kendılerını

Bende dertliydim bu konuda tazikten şüphelenmeye başladım yatarak emzirmede bir süre sonra sakinleşip emiyor

44 günlüğüz cnm

Çıldırıcam kızlar bebeğim benden başka kimsede durmuyor şu saat oldu sadece kucağımda uyumak istiyor, yatağına koyuyorum sırf ağlayabilmek için saçını yoluyor ya ben böyle yamanlık görmedim,
Hiç birşeye karşıyım demicem bundan sonra ağızımın payını iyi aldım yarın ilk işim emzik almak geceleri hiç değilse uyutmak için kullanıcam 2-3 gecedir anam ağladı

Tam senin haftalarindayken ayni seyi yasadik biz de. Atak haftasi sanirim o dönem. Bir hafta falan sürdü, gecti sonra. İlk birkac gün direndim hep alamam, emziremem diye ben. Sonra saldım gitti. Gunun yarısını memede gecirdik. Ama su an normale donduk. Sizin de duzelecektir insallah

Ayy çok güzel canım ya masaallah sana. Bizim de anneannemiz 40 imiz çıkınca gidecek bir de ayrı sehirlerdeyiz biz. O kadar korkuyorum ki o gidince ne yaoacagim diye moral oldun bana
Yaa ben agladim bile anne sensiz nasil bakicam diye diye teyzem 16 yasinda doğurmuş, onunla teselli ettim kendimi, o o yaşta bakabildiyse bi sekilde bakarim heralde diye
Kesinlikle rabbim o gücü veriyor sen de hic endişe etme her seyi tek başına halledecek gücün var

Kesinlikle kuzum yaa bugun güvenim daha da artti ben yarin börek baklava falan bile acarim evladimla bide nasil baslarsa öyle gider kafasi var bende. O yüzden bugun maksimum performans sergilemek istedim ki hep öyle devam etsin
Annen gidene kadar prensesligin tadini cikar ama kesinlikle

Canım sütün nasıl, süt bitiyorsa istediği gibi gelmiyorsa ondan ağlıyor olabilir. Benimki genelde sütüm az olunca ağlıyor, gaz da olabilir ama gaz varsa ayaklarını kendine çeker
Sonlara doğru yapıyor istediği gibi gelmemesinden şüpheleniyorum ben de ama napcam aç mı kalmış oluyor çişli bez sayısı da iyi

Günaydın canlar, saat 5.00 Dan bildiriyorum, bugün alarm kurdum ama çalmamış, kuzumu en son 12 de emzirmiştim, o da hiç uyanmamış. Saat 5 te ağladı. Şok oldum 5 saat emzirmemişim. İkimizde bayılmış gibi uyumuşuz f çok üzüldüm

Kuzum 5.hafta atağı geçiriyoruz, birde ben yarın falan aşıyı da aradan çıkartayım diye düşünüyorum, ne de olsa bu ara huysuz ikisi birlikte olsun çıksın bari

Doktorlar uyanmazsa uyandırma diyor canım.
Bir kereden birşey olmaz hatta bende hiçbirşey olmaz ne güzel dinlen işte ana-kız uuku keyfi yapmışsınız

Bende dertliydim bu konuda tazikten şüphelenmeye başladım yatarak emzirmede bir süre sonra sakinleşip emiyor

Yatarak emzirmeyi ben beceremiyorum ya korkuyorum. Boyunlarını o kadar tutamıyorlar ya. Ama tazyiklinin tek çözümğ yatarak emzirmek. Sağmak vs hikaye. Birde laktozdan şüpheleniyoruz ya vizeci, doktorum 5 dk sağ öyle emzir ilk sütü az alsın dedi. Sende denesene bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…