- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.621
Yok canım daha fazla. Ama akış yavaşlıyo diye tembellik yapıyo olabilir diye düşünüyorum sonlardaCanım sağarak test edebilirsin. Bana doktorum saat başı sağ demişti. 20 ml den azsa yetersiz demişti
Yaa ne üzülmesi allasenGünaydın canlar, saat 5.00 Dan bildiriyorum, bugün alarm kurdum ama çalmamış, kuzumu en son 12 de emzirmiştim, o da hiç uyanmamış. Saat 5 te ağladı. Şok oldum 5 saat emzirmemişim. İkimizde bayılmış gibi uyumuşuzf çok üzüldüm
Kız maşallah de yat işte anaaaGünaydın canlar, saat 5.00 Dan bildiriyorum, bugün alarm kurdum ama çalmamış, kuzumu en son 12 de emzirmiştim, o da hiç uyanmamış. Saat 5 te ağladı. Şok oldum 5 saat emzirmemişim. İkimizde bayılmış gibi uyumuşuzf çok üzüldüm
Başlamak mı Ne zaman bitmiş ki dakka başı memede süt anne tutcam
Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacakGünaydınnn veya iyi geceler canım analRbenimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımmGünaydınnn veya iyi geceler canım analRbenimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Emzirme degil de ikinma mesaisi diyelim
Yani bu gaz olayı 3 ay sürecek artık onu kabullendim. Dün yıkandık, gezdik falan bitti. Uçtu kırkımızŞöyle bir güncelleme geldi uyumuyor konuşulmasını istiyor. İşini gücünü bırak gel konuş beni güldür diyor kendileri hayırlısı valla. İçerde çorbam tabakta bir saattir memem ağzında bırakmıyor da gideyim bende azcık besleneyim
@hepsonradan evet canım bende vardı o beyaz nokta hem hamilelikte vardı sonra diğer göğsümde de çıktı:/ 3-4 doktora ebeye sordum yapılacak bişey yok mastitteki gibi sıcak soğuk press yap dediler sadece işe yaradı mı peki hayırbebeğim eme eme geçirdi ikisini de zamanla gidiyor yani Şuan yoklar. Ve evet biliyorum çok acılı bir süreç. Ben de emzirmekten nefret ettim memelerim yüzünden keyifli keyifli vakit bile geçiremiyorum bebeğimle.. eskisine göre baya azaldı ağrım ama bu sefer de meme ucu egzaması oldum sürekli kaşınıyor memelerim ay derdim bitmiyor
Ben salarım diyordum da bu kadar çabuk olacağını düşünmedim
Sizin gaz durumu nasıl oldu?
Masaallah canım. Hayırla büyüt bebeğini insaallah. Neler yaptın 40 çıkarmada anlatsana
ffestinalente canım 40ınız çıkmış hayırlı olsun çok sevindim naptınız gezdiniz mi? Dışarı çıkıcaz diyordun. Bi de bişe sorcam kanaman bitti mi? 40 gün sürüyor diyorlar ya
Var olan pisige de iyi geliyor mu canım peki yoksa önlüyor mu
Günaydınnn veya iyi geceler canım analRbenimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Başlamak mı Ne zaman bitmiş ki dakka başı memede süt anne tutcam
Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacaksabah uyaninca yaparsin ne yapacaksan sirasi mi oglummm dimi ya ben aslaa yapmicam diyordum ama telefondan pispis aciyorum artik. O kadar yoruldum ki pis demekten
Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm
Emzirme degil de ikinma mesaisi diyelim
Artık hıc uyandırma. Ahh ahh benımkıde uyusa 5,6 saat44 günlüğüz cnm
Artık hıc uyandırma. Ahh ahh benımkıde uyusa 5,6 saat
Aynı sekıldeyım. Memede uyuduysa gaza bıle ellemıyorum. Benımkı asla emer emmez bırde emerken uyuduysa ellenmekten hosalnmıyor.Jdjdjdjdjdj G genc1kadin nazar değcek hdjdjdjjd valla bende dokunmam. Memede bakıyorum uyucak gibi. Ağzından bırakırsa zorlamıyorum bile direkt yatağına koyuyorum. Yeter ki uyusun
Aynı sekıldeyım. Memede uyuduysa gaza bıle ellemıyorum. Benımkı asla emer emmez bırde emerken uyuduysa ellenmekten hosalnmıyor.
Vala cok zor kusanda. Benım ortanca cok kusardı bılırım.Şahsına münhasır bir miniş desene
Bulutta kustuğu için dokunamıyorum bende. Ay amaan rutine otursun ya artık.
Ay fena birseymiş tez vakitte gider inşallah bu ne biçim atak böyleTam senin haftalarindayken ayni seyi yasadik biz de. Atak haftasi sanirim o dönem. Bir hafta falan sürdü, gecti sonra. İlk birkac gün direndim hep alamam, emziremem diye ben. Sonra saldım gitti. Gunun yarısını memede gecirdik. Ama su an normale donduk. Sizin de duzelecektir insallah
Yarın bizimde aşımız bakalm nasıl durdurucazKuzum 5.hafta atağı geçiriyoruz, birde ben yarın falan aşıyı da aradan çıkartayım diye düşünüyorum, ne de olsa bu ara huysuz ikisi birlikte olsun çıksın bari
Sağmak aklımdan geçti eğer tazyikse de daha da çoğaltırmıyım bilemedim deneyip nasıl rahatlayacağını bulmam gerekYatarak emzirmeyi ben beceremiyorum ya korkuyorum. Boyunlarını o kadar tutamıyorlar ya. Ama tazyiklinin tek çözümğ yatarak emzirmek. Sağmak vs hikaye. Birde laktozdan şüpheleniyoruz ya vizeci, doktorum 5 dk sağ öyle emzir ilk sütü az alsın dedi. Sende denesene bir.
1 ay aşısı var ya Festimm, ne aşısı idi unuttum sağlık ocağında yapılanHangi aşı kız o ne cesaret tövbe jdjdjjd
Öyle yapmışız valla canımDoktorlar uyanmazsa uyandırma diyor canım.
Bir kereden birşey olmaz hatta bende hiçbirşey olmaz ne güzel dinlen işte ana-kız uuku keyfi yapmışsınız
İçin rahat etmiyorsa emzirdikten sonra kalan sütü sağıp verebilirsin, ben bu gece öyle yaptım 5 saat aç kalınca içim rahat etmedi, sağıp verdim bir deYok canım daha fazla. Ama akış yavaşlıyo diye tembellik yapıyo olabilir diye düşünüyorum sonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?