2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa ne üzülmesi allasen ne güzel uyumussunuz ohhh süper olmusss keske benimki de öyle uyuyakalsa, bunu her yerde söyleme bak nazar deger bebisinin uykularina

Kız maşallah de yat işte anaaa benm doktorda uyanmazsa sen uyandırma dedi. O kaç saate kalkmak isterse öyle kalkıylr. 4 buçuk saat bulduguda olmustu. Hiçbirşeyciik olmaz o acıksa zTen kalkrsı

Günaydınnn veya iyi geceler canım analR benimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacak sabah uyaninca yaparsin ne yapacaksan sirasi mi oglummm dimi ya ben aslaa yapmicam diyordum ama telefondan pispis aciyorum artik. O kadar yoruldum ki pis demekten

Günaydınnn veya iyi geceler canım analR benimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm

Genel özellik sanırım bu. Ağustos analarının evlatları ilgi istiyor ve maşallah tepki veriyor birkaç kişi daha yazmıştı.

İlk deda duydum canım geçmiş olsun. Neden oluyormuş o?

Ya emzirmek keyifli ama bir o kadar da bence sıkıcı bir süreç. Büyüsün biraz uatıcam açıcam memeyi kdkdjdk şuan çok zor pozisyonlar ben keyif alamıyorum genellikle.

Nirde emzirirken telefonla uğraşmıyorum tv izlemiyorum. Bazen sıkılıyorum o yüzden. Ne zaman tam adapte olurum bilmiyorum.

Ben salarım diyordum da bu kadar çabuk olacağını düşünmedim
Sizin gaz durumu nasıl oldu?

Jdjdkjd öyle deme yine iyi dayandık hdjd
Devam gaz ıkınma kusma, yemi özellik açıldı emerken ıkınma ve kendini parçalayarak ağlama. Saldım allahım yardım etsin.

Masaallah canım. Hayırla büyüt bebeğini insaallah. Neler yaptın 40 çıkarmada anlatsana

Bunu ayrıca anlatıcam kuzum da fırsat bulamıyorum

ffestinalente canım 40ınız çıkmış hayırlı olsun çok sevindim naptınız gezdiniz mi? Dışarı çıkıcaz diyordun. Bi de bişe sorcam kanaman bitti mi? 40 gün sürüyor diyorlar ya

Sanırsın 40 gün çıkmadık evden bizi zincirlere vurdular. İspanya sokaklarında koşan boğalar gibi vurdum kendimizi dışarıya

Çok güzel bir gündü. Enerjim değişti adeta hissettim. Kendine uygun ritüeli düşünüp yapmak lazımmış. Olay sadece suya girmek değil bence.

Ben 2 haftadır ped takmıyorum canım gelmiyor o kadar yoğun kanama ilk günler dışında yaşamadım canım.

Var olan pisige de iyi geliyor mu canım peki yoksa önlüyor mu

Var olana iyi geliyor. İçinde parafin var her zaman kullanılmaz. Ben kızarmaya başladığında sürüyorum. Her seferinde krem sürmüyorum canım ben.

5 buçuksa iyi Ecoş jdjdjdk o saate kadar uyuduysa canım birini doyur bence 3 ten beri gözünü kırpanamışlar var hdjdjdj

Elini karnına koy. Diğer elinin parmaklarıyla narince öbür eline vur. Tok bir ses varsa o gazdır. Karnını böyle dolaş. Gaz olduğunu tespit ettiğin yerlere masaj yap. Burda gaz ordinaryusu var biliyosun hdjdjdjdj

Çıkarttın yenisini ama eskiden oluşan gaz blokları olabilir.

Başlamak mı Ne zaman bitmiş ki dakka başı memede süt anne tutcam

Mdjsks bitane de ben tutam bacımsuu indirim yaparlar belki

Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacak sabah uyaninca yaparsin ne yapacaksan sirasi mi oglummm dimi ya ben aslaa yapmicam diyordum ama telefondan pispis aciyorum artik. O kadar yoruldum ki pis demekten

Ya kim dedi bize bizim bu onu yapmicam bunu yapmicamlarımız nerden geldi bize ben anlamadım hdjdj sallamak dışında herşeyi yaptım, pişman değilim. Memede uyutmamak içinde direniyorum ama koynumda uyuyor eee aynı şey değil mi neye direniyorum ben. Emdikten sonra bıraksam uyur belki bende bir nefes alırım. Yakındır ona da başlarım.

Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm

Eceye yazdığım metodu denesene canım. Yazık sancı çekiyordur. Ben birde şey yapıyorum. Sırt üstü göğsüme alıyorum. Kendim yarı oturur pozisyonda. Kafası boynumda sırtı memelerde ayaklar kasıklarda. Karnını nazikçe aşağı doğru sıvazlıyorum. Biraz o inlemesi geçiyor.

Salmakta çok haklısın ama yazık annesi demek ki desteksiz çıkartamıyor daha.

Emzirme degil de ikinma mesaisi diyelim

Ikınma daha fenaymış. Allah vermesin de Josei bide emerken ıkınmak denen birşey varmış. Sana yemin ederim evladım olmasa dönüp giderim öyle yoruyor insanı mental olarak.

Jdjdjdjdjdj G genc1kadin nazar değcek hdjdjdjjd valla bende dokunmam. Memede bakıyorum uyucak gibi. Ağzından bırakırsa zorlamıyorum bile direkt yatağına koyuyorum. Yeter ki uyusun
Aynı sekıldeyım. Memede uyuduysa gaza bıle ellemıyorum. Benımkı asla emer emmez bırde emerken uyuduysa ellenmekten hosalnmıyor.

Şahsına münhasır bir miniş desene

Bulutta kustuğu için dokunamıyorum bende. Ay amaan rutine otursun ya artık.
Vala cok zor kusanda. Benım ortanca cok kusardı bılırım.
Bu cok keyıfcı keyfı kacmasın hıc emerken azıcık pozısyon degıstırsem memeyı cıkarıp bagırıp gerı emıyo. Nasıl bırsey bunlar anlamadım.

Ay fena birseymiş tez vakitte gider inşallah bu ne biçim atak böyle
Kuzum 5.hafta atağı geçiriyoruz, birde ben yarın falan aşıyı da aradan çıkartayım diye düşünüyorum, ne de olsa bu ara huysuz ikisi birlikte olsun çıksın bari
Yarın bizimde aşımız bakalm nasıl durdurucaz
Sağmak aklımdan geçti eğer tazyikse de daha da çoğaltırmıyım bilemedim deneyip nasıl rahatlayacağını bulmam gerek

Hangi aşı kız o ne cesaret tövbe jdjdjjd
1 ay aşısı var ya Festimm, ne aşısı idi unuttum sağlık ocağında yapılan

Birde gaz masajını sevmeyen bebek var mı ya, sanki huylanıyor benimki karnına elimi koyduğum an kafa bir yerde popo bir yerde sanki sekiz çiziyor, ikinci tur dönmeme bile izin vermiyor

Yok canım daha fazla. Ama akış yavaşlıyo diye tembellik yapıyo olabilir diye düşünüyorum sonlarda
İçin rahat etmiyorsa emzirdikten sonra kalan sütü sağıp verebilirsin, ben bu gece öyle yaptım 5 saat aç kalınca içim rahat etmedi, sağıp verdim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…