- 30 Haziran 2022
- 1.863
- 3.774
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.641
Jdjdjdjdjdj G genc1kadin nazar değcek hdjdjdjjd valla bende dokunmam. Memede bakıyorum uyucak gibi. Ağzından bırakırsa zorlamıyorum bile direkt yatağına koyuyorum. Yeter ki uyusun
Sabah beşte ağlamasıyla uyandım zaten, daha ağlamasa sabaha kadar uyucaktım heraldeKız maşallah de yat işte anaaabenm doktorda uyanmazsa sen uyandırma dedi. O kaç saate kalkmak isterse öyle kalkıylr. 4 buçuk saat bulduguda olmustu. Hiçbirşeyciik olmaz o acıksa zTen kalkrsı
Kız başıma ilk kez böyle bişey geldi ben şok, normalde saat başı kalkar bu kızYaa ne üzülmesi allasenne güzel uyumussunuz ohhh süper olmusss keske benimki de öyle uyuyakalsa, bunu her yerde söyleme bak nazar deger bebisinin uykularina
Canım yalancı meme tuttur onaGünaydınnn veya iyi geceler canım analRbenimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Silikon uç kullandığım iiçin biberon verme hiç bırakamazdedilerİçin rahat etmiyorsa emzirdikten sonra kalan sütü sağıp verebilirsin, ben bu gece öyle yaptım 5 saat aç kalınca içim rahat etmedi, sağıp verdim bir de
Bende silikon kullanıyorum arada biberonda verdim ama çok değil zorda kaldıkça, şimdi memeyi de alıyor yavaş yavaş. Ama bebişlerin işi belli olmaz tabi. Benim Dr biberonla değilde şırıngayla ver demişti öyle daha iymişSilikon uç kullandığım iiçin biberon verme hiç bırakamazdediler
Ayy kıyamamGuuunnnaaayddiinn...
Anladigim kadariyla bazi anneler de tipki benim gibi uyuyakalmislar ajsjsw acaba bulasici mi? Biz 2 gundur fuull uyanik yasiyoruz.
Simdi kucuk bir ofke nobeti var atlatmamiz gereken.
Ablamiz olacak 23 aylik esek sipasi sanki sabahin i'inden bu yana meme emmezmis gibi kardesini emzirmeye durdugum icin son ses tiz çığlıklar atarak agliyor. Hayir ağlamasını gorseniz, kendisi yuksek doz siddet goruyor sanırsınız, bir de bu cigliklari atarken kapidan egilerek bakip banaboyle parmak salliyor kaslarini catmis.
Drama queen evladim benim.
Aa evet şırınga aklıma gelmemişti sağ ol canımBende silikon kullanıyorum arada biberonda verdim ama çok değil zorda kaldıkça, şimdi memeyi de alıyor yavaş yavaş. Ama bebişlerin işi belli olmaz tabi. Benim Dr biberonla değilde şırıngayla ver demişti öyle daha iymiş
Ben vıcdan azabı duymaya razıyım bır guncuk aralıksız uyusak beraberöyle demeyin kozlar insan vicdan azabı duyuyor, ama acayip dinlenmişim var ya nası güzel uyumuşum 30 gün sonra ilk deliksiz uykumdu
Ayy kıyamamkıskanıyor heralde işin çok zor annesi ama o da daha bebekmiş
Emzigi almasi icin ne yaptin canim? Kendi kendine aldi mi hemen? Benimki asla almiyor ne yaptiysam olmadi varsa bir yönteminiz yazin banaCanım yalancı meme tuttur onabenimki 2 gündür tutuyo memeyle uyuyo çok şükür, geçen hafta bende perişan oluyorum, piş piş demekten dilim damağım kuruyordu
Bennde tıpkı senin tarif ettiğin gibi yapıyorum canım 1 haftadır çok dalginsa alıyor memeyi ama kendindeyse diliyle itiyor resmen. Bir taraftan da şırıngayla besledik babasıyla. Beyefendi bir anda öyle çokça süt gelsin istiyor. Memeden daha yavaş gelince istemiyor. Nasıl bu kadar kısa sürede alışkanlık kazandı aklım almiyor. Not bu mesajı gece yazmıştım cevapla butonuna bir türlü tiklayamadim siz düşünün gece mesaimiziAynı şey benimde başıma geldi, bizde 29 günlüğüz ve hala bırakamadık. Ama benimki silikonla daha verimli emiyor, şu 2 gündür yavaş yavaş memeyi tutuyor. Alıştırmak için önce silikonla verdim 2-3 dk o şekilde emzirdim, göğüs başı çıkıyor ya silikonu çıkarıp memeyi düz verdim makas şeklinde tutarak, biraz o şekilde emzirdim, emerkende yukardan göğsümü elimle sıktım sağar gibi, emmekten vazgeçmesin süt gelsin diye. Baktım beceremedi tekrar silikon takıp karnını doyurup emmeyi bitirdim. 2 gündür böyle böyle veriyorum. İlerleme oldu gibi, sende denemeden vazgeçme canım. Yavaş yavaş alışırlar bence
Bende gece 12de emzirmistim son gece alarmi kapatip uyumusum taa 6da uyandik bende cok vicdan yaptim cocugu ac biraktim diyeSabah beşte ağlamasıyla uyandım zaten, daha ağlamasa sabaha kadar uyucaktım heralde3-4 saate razıyımda 5 saat olunca panikledim bi an emzirdim bi de üstüne sağıp verdim
Kuzum nasılsın bebis nasilMaşallah maşallah canımmdarısı bizlerede inşallah bizimki devamlı memede , memede değilsede ıkınmaktan uykusundan uyanıyor cok zor uyutuyorm devamlı uyanık
Benimki tutmuyor emzikArkadaslar genel yaziyorum, meme / emzik tutmakta zorluk ceken bebek anneleri yavrucaklarin dil bagi var mi bi kontrol edin isterseniz.
Gugıl amcada dil bagi diye yazarsaniz bakmaniz gereken seyi gorebilirsiniz.
Benimki tutmuyor emzik
Kızlar emerken emerken bırakıp ağlamaya tepinmeye başlıyor ama tam doymuş olmuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor sürekli emmelerimiz bu hale geldi neden oluyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?