2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jdjdjdjdjdj G genc1kadin nazar değcek hdjdjdjjd valla bende dokunmam. Memede bakıyorum uyucak gibi. Ağzından bırakırsa zorlamıyorum bile direkt yatağına koyuyorum. Yeter ki uyusun
öyle demeyin kozlar insan vicdan azabı duyuyor, ama acayip dinlenmişim var ya nası güzel uyumuşum 30 gün sonra ilk deliksiz uykumdu

Kız maşallah de yat işte anaaa benm doktorda uyanmazsa sen uyandırma dedi. O kaç saate kalkmak isterse öyle kalkıylr. 4 buçuk saat bulduguda olmustu. Hiçbirşeyciik olmaz o acıksa zTen kalkrsı
Sabah beşte ağlamasıyla uyandım zaten, daha ağlamasa sabaha kadar uyucaktım heralde 3-4 saate razıyımda 5 saat olunca panikledim bi an emzirdim bi de üstüne sağıp verdim

Yaa ne üzülmesi allasen ne güzel uyumussunuz ohhh süper olmusss keske benimki de öyle uyuyakalsa, bunu her yerde söyleme bak nazar deger bebisinin uykularina
Kız başıma ilk kez böyle bişey geldi ben şok, normalde saat başı kalkar bu kız ama var ya acayip dinlenmişim, çok ihtiyacım varmış cidden bugün yorgana geçmiştim bizim oda serin diye, sanırım altında mayışıp kalıyo şimdide çok derin uyuyo

Günaydınnn veya iyi geceler canım analR benimmk gene mesaide. 5 bucuktan beri ugrasıylrum. Pişpişlemekten mafoldmm habire ıkınıyor asla uyumuyor , gazınıda cıksrdm allamm… biraz uyku… liftn
Canım yalancı meme tuttur ona benimki 2 gündür tutuyo memeyle uyuyo çok şükür, geçen hafta bende perişan oluyorum, piş piş demekten dilim damağım kuruyordu

Guuunnnaaayddiinn...

Anladigim kadariyla bazi anneler de tipki benim gibi uyuyakalmislar ajsjsw acaba bulasici mi? Biz 2 gundur fuull uyanik yasiyoruz.

Simdi kucuk bir ofke nobeti var atlatmamiz gereken.

Ablamiz olacak 23 aylik esek sipasi sanki sabahin i'inden bu yana meme emmezmis gibi kardesini emzirmeye durdugum icin son ses tiz çığlıklar atarak agliyor. Hayir ağlamasını gorseniz, kendisi yuksek doz siddet goruyor sanırsınız, bir de bu cigliklari atarken kapidan egilerek bakip bana boyle parmak salliyor kaslarini catmis.

Drama queen evladim benim.

Silikon uç kullandığım iiçin biberon verme hiç bırakamazdediler
Bende silikon kullanıyorum arada biberonda verdim ama çok değil zorda kaldıkça, şimdi memeyi de alıyor yavaş yavaş. Ama bebişlerin işi belli olmaz tabi. Benim Dr biberonla değilde şırıngayla ver demişti öyle daha iymiş

Ayy kıyamam kıskanıyor heralde işin çok zor annesi ama o da daha bebekmiş

Aa evet şırınga aklıma gelmemişti sağ ol canım

Ayy kıyamam kıskanıyor heralde işin çok zor annesi ama o da daha bebekmiş

Neden yapiyosun diye sordugumda verdigi cevap;

"Badınzırt"

Allah bilir ne demek istedi ajajsjsjjs. Simdi de kardesinin dolabini dagitiyor. Aradan kendine ait olup kardesine gecmis kıyafetleri seçip kendi dolabina tepiyor. Jajsjshs kiz cocugu iste.

Kucukte basina geleceklerden habersiz meme emiyorken uyudu. Hastaneye gidecegiz gobek deligini yakacaklar, acimaz umarim.

Canım yalancı meme tuttur ona benimki 2 gündür tutuyo memeyle uyuyo çok şükür, geçen hafta bende perişan oluyorum, piş piş demekten dilim damağım kuruyordu
Emzigi almasi icin ne yaptin canim? Kendi kendine aldi mi hemen? Benimki asla almiyor ne yaptiysam olmadi varsa bir yönteminiz yazin bana

Bennde tıpkı senin tarif ettiğin gibi yapıyorum canım 1 haftadır çok dalginsa alıyor memeyi ama kendindeyse diliyle itiyor resmen. Bir taraftan da şırıngayla besledik babasıyla. Beyefendi bir anda öyle çokça süt gelsin istiyor. Memeden daha yavaş gelince istemiyor. Nasıl bu kadar kısa sürede alışkanlık kazandı aklım almiyor. Not bu mesajı gece yazmıştım cevapla butonuna bir türlü tiklayamadim siz düşünün gece mesaimizi

Sabah beşte ağlamasıyla uyandım zaten, daha ağlamasa sabaha kadar uyucaktım heralde 3-4 saate razıyımda 5 saat olunca panikledim bi an emzirdim bi de üstüne sağıp verdim
Bende gece 12de emzirmistim son gece alarmi kapatip uyumusum taa 6da uyandik bende cok vicdan yaptim cocugu ac biraktim diye

Arkadaslar genel yaziyorum, meme / emzik tutmakta zorluk ceken bebek anneleri yavrucaklarin dil bagi var mi bi kontrol edin isterseniz.

Gugıl amcada dil bagi diye yazarsaniz bakmaniz gereken seyi gorebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…