2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin canım ben öyle yaptırabiliuyorum kakasını ve gazını kendisi yapmadığı zaman da zor vallaha kendi yapıncaya kadar böyle devam bizde

İnşallah yeterli olur kuzuma

Bugun sanki ben de oluyo gibiyim benim sarı akıntıydı normalde kan geldi şimdi ve kasıklarım ağrıyor emziriyorum diye biraz daha geç olurum diye düşünmüştüm umarım adet değildir
İnşallah değildir ya ben bi süre olmayız diye düşünmüştüm

Kızlar bizde ilk ay başımızı olduk,
Mesajları okuyunca neredeyse 2 tane gece deliksiz uyuyup sonra vicdan yapan annemiz olmuş, Rabbim bu gece de bana ve bebeğime nasip etsin deliksiz uyku inşallah

Amiiin
Bende Bulutun gözünü gözlüyorum ki uyusun diye asla dokunmadan sabah ederim valla

Amiiin
Bende Bulutun gözünü gözlüyorum ki uyusun diye asla dokunmadan sabah ederim valla

Sormaaa hem Bebişimin hem benim çok ihtiyacım var buna, bugün 2 saat kadar işim vardı dışarıda, annem Miraya baktı mama vermiş, zeytinyağı içirmiş sallamış pışpışlamış uyutamamış bu nasıl çocuk diyor

O minik aslan 2023 bebesi sizin modellere benzemez diyeydin jdjdjdj

Aslan çevremde yok ama cidden kimseye benzemiyor bu çocuk, hadi seninki erkek, erkek bebekler gaza daha meyilli daha huysuz olur derler benimki ne

Bu arada bana da hemşire bugün 1.ay aşısı için ateş huysuzluk falan beklemeyiz dedi, kalça ultrasonu şimdiden randevu bak dedi, ortalama 1 kilo almışız boy da 1cm uzamış, kafasını da ölçtü ama bebek ağladığı için ölçü falan sormadım (benim kızda tiroid den şüphelenmişkerdi topuk kanında bir sorun olsa mutlaka siz size ulaşamazlarsa bizi kesin ararlar demişti aranmadık sorun yok o zaman dedi)

Yavrum kızı erkeği yok bu işin jdjdj
Ben oğlumu kabullendim artık, lohusamda bitti ya mantığım tekrar geri geldi. Jdjdjj

Ya sinir oluyorum şu aranırdınız muhabbetine. Sorun yoksa da yok diye bilgilendirmeleri lazım. Ya arayacak kişi unuttuysa ben ne bilicem?

Maşallah miniğe

Ben dün gitmişken onuda çektirdim meğersem erkenmiş bidaha çağırdı jdjdjjd 2. Ay dolsun öyle gidicem bu sefer. Erken gitmeyin güzel ayarlayın. 2. Ay dolsun.

Burada göbeği kanayan diye bebeğine ilk k vit yaptıran belki ben olabilirim iki kere kanadı koptu kanadı koptu ablamdan öğrendim doğumdan hemen sonra bebege yapılması gereken bir aşıymis ama ben hic bilmiyorum yapılıp yapılmadığını dr a da diğer çocuklarım hastaydı onları götürmüşken dr a gazı ve göbek kanamasını da gösterdim acilde k vit yaptırmami söyledi yaptırdıktan sonrada kanamasi geçti göbeğinede solüsyon al temizlersin dedi almadım bende.. artık bizimki ilk mi ikinci dozmu bilemem onu asi kağıdında yazmıyor onunla ilgili bilgi. Ortanca kızımda da olmuştu 7 günü bulmuştu düştükten sonra gobek içi çok değişik bir garip icine yaralıydi gibi ondan yakma işlemi uygulamışti dr.

Baya gün geçmiş canım üstünden sonra olsa sağlık ocağı dönüyor sana benim kızda değeri yüksek çıkmıştı biraz ebemiz aradı ertesi günü hemen kan vermeye gitmiştik genellikle seni ebe arıyor kanın gittiği yerden arayan olmuyor hiç. Kan sonuçlarını ebeye watsaptan atmıştım silmiş tekrar istemişler ondan hatta ben baştan yine ebeye attim öyle yani.

Kızlar bizde ilk ay başımızı olduk,
Mesajları okuyunca neredeyse 2 tane gece deliksiz uyuyup sonra vicdan yapan annemiz olmuş, Rabbim bu gece de bana ve bebeğime nasip etsin deliksiz uyku inşallah
Ama uyutuncaya kadar esimle canimiz cikti en son biberonla sagdigim sutten dayadim memede tutmaktan bikip oyle uyudu. Bizim problemimizde memede uyuyor fazla emmeden sonra yatirinca uyaniyor tabi doymamis oluyor uyudugu icin. Gunduzden biraz sagip gece vermeyi dusunuyorum artik.

Ozellikle reddetmediyseniz k vitamini zorunlu olarak uygulanıyor yanlis bilmiyorsam.
Dolayisiyla sonradan uygulanan 2.dozdur sizde de.

Size de gecmis olsun ayrica, Allah yavrularimizi korusun

Yenı nesıl bunlar. Bakıyomda hep agustos bebişleri gazlı. Ben en son cocugum kış ayında dogdu yerı geldo kuru lardan bıle yedım mecbır hıc gaz olmazdı
Bunda nerdese bısey yemıyom gaz deposu mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…