2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhabalar uzun zamandır grip yazmıyordum ama çok merak ettim süt alerjisi olanınız var mı çocuklarınız da bugün bizim bir aylık kontrolümüz vardı gittik yani doktor ona benzemiyor şimdilik reflü gibi gözüküyor Bebek’teki sıkıntılar dedi ama ben tam olarak bilmiyorum yani kaka da yapıyor ama emzirdikten sonra çok huzursuzlanıyor memeyi emiyor geri bırakıyor Ağlıyor eti kopmuş gibi ağlıyor yani ne olduğunu anlamadım doktor tam olarak süt alerjisi diyemeyiz kanlı kaka görmeden vücutta ciddi kızarıklıklar egzamalar görmeden dedi ama sizden de bilgi almak istedim çok üzgünüm inşallah öyle bişey değildir iki gün diyet yaptım hafifledi ama bugün yedim yine aynı tiksinmezseniz kaka fotoğrafı atablirmiyim

Bana atabilirsin mesaj olarak cnm bizde de aynı sıkıntılar var çok aşırı kusma yok hafif hafif kusuyor memede çok huzursuz kanlı kaka da var
Gastroenterolojiye bölüm açtı bugün pazartesi gideceğim büyük olasılıkla laktoz intorelansı var bizde

Kızlar benim süt sıkıntım devam ediyor az önce sağdım tek meme 20 cc çıkıyor halbuki 1.5 saattir emzirmemiştim bu çocuk tabi doymuyor en az 60 cc gerekirken azıcık emiyor . Cidden ne yapacağımı şaşırdım.şimdi aralarda mecbur mama veriyorum ama ne kadar vereceğimi de şaşırdım. Emzirme ve mama beraber giden başka annelerimiz günde kaç kere kaç cc mama veriyor ?

Valla ben ritüelin ne olduğunu bile bilmiyorum suya mu girecekmişiz? Skdkdk benim annem bu hafta gidiyor, maks dua eder uzaktan. Aman sağlıklı çıkaralım da hepimiz
Ay benim hala kan kırmızısı bıktım yıldım ya ped takmaktan hatta utanmamış sabah çok minik pıhtı bile gelmiş. Bitsin artık ya benim de iki haftadan az kaldı ama bitecek gibi değil bi tek benim böyle gibi geliyor

Canım yalancı meme tuttur ona benimki 2 gündür tutuyo memeyle uyuyo çok şükür, geçen hafta bende perişan oluyorum, piş piş demekten dilim damağım kuruyordu
Denedim neler aldım philipsler bibsler , tutmuyor arkadaşım cıldıracaaağum ağzından şak diye atıyo midesi bulanırmıs hibi değişik hareketlere giriyo

Kızlar 40ı çıkan dostlarım size de bir sorum var, kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza? Birde özel bir sorum var eşiyle birlikte olan oldu mu? Biraz gerginim hiç ağrım sızım yok ama acıyacak korkusu var sezaryen yerimde. Doktora gittikten sonra düşünüyorum ama doktorumda tatile çıkmış 10 gün yok

Kuzum benim ilk Çocugum da inan 3 parmak anca çıkardı sütüm sağma ile ama kontrole gittiğim zaman doktor gelişimi kilo alımı iyi diye mama önermezdi (belki seninde sağma ile az geliyordur, her sağma makinası her memeye uymuyor sanırım, bebeğin gelişimi nasıl?)

Benim daha çıkmadı ama ilk çocukta kırkım çıktıktan sonra adet olmuştum adet bitimi bebiş izin verdiği sürece normal hayata geçiş yapmıştık, hiçbir sıkıntı olmamıştı

Ben gittim korseyi tekrar önerdi ama giyemiyorum. Yarama baktı kremlere devam dedi. Ultrasonla muayene etti rahmim çay bsrdağı kadar olmuş görünüşe göre hemen regli olmazmışım. Şeker tansiyon için ilgili birimlere yönlendirdi bu kadar

Neden acısın ki? Yaran iyileşmedi mi?

Helal sana be festimm bi deniyeyim
Bu arada emzirirken ıkınmak bizde de başladı. Bu güncellemeler bebelere bi anda yüklemiyor galina

Acımıyor canım psikolojik olarak öyle hissediyorum yani sanki acıyacak gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…