- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.594
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.701
Şuan gündüzünü yaşıyoruz zaten huysuzdu aynı huysuzluk devam ediyorKızlar 1. Ay aşısı olanlar gününüz ve geceniz nasıl geçti çok sıkıntı oldu mu
Bana atabilirsin mesaj olarak cnm bizde de aynı sıkıntılar var çok aşırı kusma yok hafif hafif kusuyor memede çok huzursuz kanlı kaka da varKızlar merhabalar uzun zamandır grip yazmıyordum ama çok merak ettim süt alerjisi olanınız var mı çocuklarınız da bugün bizim bir aylık kontrolümüz vardı gittik yani doktor ona benzemiyor şimdilik reflü gibi gözüküyor Bebek’teki sıkıntılar dedi ama ben tam olarak bilmiyorum yani kaka da yapıyor ama emzirdikten sonra çok huzursuzlanıyor memeyi emiyor geri bırakıyor Ağlıyor eti kopmuş gibi ağlıyor yani ne olduğunu anlamadım doktor tam olarak süt alerjisi diyemeyiz kanlı kaka görmeden vücutta ciddi kızarıklıklar egzamalar görmeden dedi ama sizden de bilgi almak istedim çok üzgünüm inşallah öyle bişey değildir iki gün diyet yaptım hafifledi ama bugün yedim yine aynı tiksinmezseniz kaka fotoğrafı atablirmiyim
Valla ben ritüelin ne olduğunu bile bilmiyorumÇok güzel bir gündü. Enerjim değişti adeta hissettim. Kendine uygun ritüeli düşünüp yapmak lazımmış. Olay sadece suya girmek değil bence.
Ben 2 haftadır ped takmıyorum canım gelmiyor o kadar yoğun kanama ilk günler dışında yaşamadım canım.
İyiyim şükür canım benim, bebişte iyiKuzum nasılsın bebis nasil
Denedim neler aldım philipsler bibsler , tutmuyor arkadaşım cıldıracaaağumCanım yalancı meme tuttur onabenimki 2 gündür tutuyo memeyle uyuyo çok şükür, geçen hafta bende perişan oluyorum, piş piş demekten dilim damağım kuruyordu
Pişik var az sa olsa malesef Hamazinc aldım inşallah iyi gelirHametan bepantol
Eger olmadıysa bepantol hafıf kızarıklıkta super. Piştiyse hametan hem ucuz saglık ocagıda yazıyor onj
Şikayet var da birkaç yorumdan etkilenip hamazinc aldım inşallah iyi gelir festiHametan
Nolmuş ki?Şikayet var da birkaç yorumdan etkilenip hamazinc aldım inşallah iyi gelir festi
Kızlar benim süt sıkıntım devam ediyoraz önce sağdım tek meme 20 cc çıkıyor halbuki 1.5 saattir emzirmemiştim bu çocuk tabi doymuyor en az 60 cc gerekirken azıcık emiyor . Cidden ne yapacağımı şaşırdım.şimdi aralarda mecbur mama veriyorum ama ne kadar vereceğimi de şaşırdım. Emzirme ve mama beraber giden başka annelerimiz günde kaç kere kaç cc mama veriyor ?
Kızlar 40ı çıkan dostlarım size de bir sorum var, kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza? Birde özel bir sorum var eşiyle birlikte olan oldu mu? Biraz gerginim hiç ağrım sızım yok ama acıyacak korkusu var sezaryen yerimde. Doktora gittikten sonra düşünüyorum ama doktorumda tatile çıkmış 10 gün yok
Dün olduk baya bi ağladı dün gün boyunca sadece memede sakinleşti, hafif ateşlendi yarım çay kaşığı pedifen şurup verdik bugün iyiydi.Kızlar 1. Ay aşısı olanlar gününüz ve geceniz nasıl geçti çok sıkıntı oldu mu
Ben gittim korseyi tekrar önerdi ama giyemiyorum. Yarama baktı kremlere devam dedi. Ultrasonla muayene etti rahmim çay bsrdağı kadar olmuş görünüşe göre hemen regli olmazmışım. Şeker tansiyon için ilgili birimlere yönlendirdi bu kadarKızlar 40ı çıkan dostlarım size de bir sorum var, kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza? Birde özel bir sorum var eşiyle birlikte olan oldu mu? Biraz gerginim hiç ağrım sızım yok ama acıyacak korkusu var sezaryen yerimde. Doktora gittikten sonra düşünüyorum ama doktorumda tatile çıkmış 10 gün yok
Cok geçmiş olsun canım biz de yarın olacağız bakalımDün olduk baya bi ağladı dün gün boyunca sadece memede sakinleşti, hafif ateşlendi yarım çay kaşığı pedifen şurup verdik bugün iyiydi.
Geceyi rahat geciririrsiniz inşallah canımŞuan gündüzünü yaşıyoruz zaten huysuzdu aynı huysuzluk devam ediyor
Helal sana be festimm bi deniyeyim5 buçuksa iyi Ecoş jdjdjdk o saate kadar uyuduysa canım birini doyur bence3 ten beri gözünü kırpanamışlar var hdjdjdj
Elini karnına koy. Diğer elinin parmaklarıyla narince öbür eline vur. Tok bir ses varsa o gazdır. Karnını böyle dolaş. Gaz olduğunu tespit ettiğin yerlere masaj yap. Burda gaz ordinaryusu var biliyosun hdjdjdjdj
Çıkarttın yenisini ama eskiden oluşan gaz blokları olabilir.
Mdjsks bitane de ben tutam bacımsuu indirim yaparlar belki
Ya kim dedi bize bizim bu onu yapmicam bunu yapmicamlarımız nerden geldi bize ben anlamadım hdjdj sallamak dışında herşeyi yaptım, pişman değilim. Memede uyutmamak içinde direniyorum ama koynumda uyuyor eee aynı şey değil mi neye direniyorum ben. Emdikten sonra bıraksam uyur belki bende bir nefes alırım. Yakındır ona da başlarım.
Eceye yazdığım metodu denesene canım. Yazık sancı çekiyordur. Ben birde şey yapıyorum. Sırt üstü göğsüme alıyorum. Kendim yarı oturur pozisyonda. Kafası boynumda sırtı memelerde ayaklar kasıklarda. Karnını nazikçe aşağı doğru sıvazlıyorum. Biraz o inlemesi geçiyor.
Salmakta çok haklısın ama yazık annesi demek ki desteksiz çıkartamıyor daha.
Ikınma daha fenaymış. Allah vermesin de Josei bide emerken ıkınmak denen birşey varmış. Sana yemin ederim evladım olmasa dönüp giderim öyle yoruyor insanı mental olarak.
Acımıyor canım psikolojik olarak öyle hissediyorum yani sanki acıyacak gibi:)Ben gittim korseyi tekrar önerdi ama giyemiyorum. Yarama baktı kremlere devam dedi. Ultrasonla muayene etti rahmim çay bsrdağı kadar olmuş görünüşe göre hemen regli olmazmışım. Şeker tansiyon için ilgili birimlere yönlendirdi bu kadar
Neden acısın ki? Yaran iyileşmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?