- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.721
Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacaksabah uyaninca yaparsin ne yapacaksan sirasi mi oglummm dimi ya ben aslaa yapmicam diyordum ama telefondan pispis aciyorum artik. O kadar yoruldum ki pis demekten
Ah canım analarımBenimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm
Insallh zor sıcaktaPişik var az sa olsa malesef Hamazinc aldım inşallah iyi gelir
Cidden iyi gelip gelmediğini yazar mısın biz çok memnunuz mesaj atarsan sevinirim bazen yazışmalarda kaçırıyorumInsallh zor sıcakta
5 6 saat zor cnm 3.5 4 saat zorluyoruz sadece meme versem mümkün değil mama verince karnı doyunca uyuyor onda bile ağlayarak uyanıyor acikmis oluyorArtık hıc uyandırma. Ahh ahh benımkıde uyusa 5,6 saat
Benımkı tokluktan uyanıyor5 6 saat zor cnm 3.5 4 saat zorluyoruz sadece meme versem mümkün değil mama verince karnı doyunca uyuyor onda bile ağlayarak uyanıyor acikmis oluyor
Hangi kremleri kullanıyorsun?Ben gittim korseyi tekrar önerdi ama giyemiyorum. Yarama baktı kremlere devam dedi. Ultrasonla muayene etti rahmim çay bsrdağı kadar olmuş görünüşe göre hemen regli olmazmışım. Şeker tansiyon için ilgili birimlere yönlendirdi bu kadar
Neden acısın ki? Yaran iyileşmedi mi?
Ben şüpheleniyom bazen gaz degılde ınadına mı yapıyolar dıye gaz cıkar cıkar ne bıtmez seymış. Dogru durust yemiyoruz da ama yok. Kaka gelır bagırır. Çiş gelır bagırır bez degıstır dıye bagırır. Bez baglarım bagırır. 2 parmak totiş var etrafında fır donuyozBenimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm
Bizde de moda emerken kaka yapmak. Kaka yapcak hemn meme istıyoHelal sana be festimm bi deniyeyim
Bu arada emzirirken ıkınmak bizde de başladı. Bu güncellemeler bebelere bi anda yüklemiyor galina
Huysuzlugı aynıydı cok etkılemedı bzıı. Uyku yaptı bıraz ama aşı gunu sabh ezanında kalkıp hıc uyumadıgı için olabılırKızlar 1. Ay aşısı olanlar gününüz ve geceniz nasıl geçti çok sıkıntı oldu mu
Kilosu iyi ama hastaneden beri günde 2-3 defa mama alıyor . Bugün şimdiye kadar 4x60 cc mama aldı . Almayınca ağlıyor aranıyor sürekli. Göğüslerim böyle sertleşmiyor. Stres yapıyorum . Yaptıkça daha kötü oldu .Kuzum benim ilk Çocugum da inan 3 parmak anca çıkardı sütüm sağma ile ama kontrole gittiğim zaman doktor gelişimi kilo alımı iyi diye mama önermezdi (belki seninde sağma ile az geliyordur, her sağma makinası her memeye uymuyor sanırım, bebeğin gelişimi nasıl?)
Benim daha çıkmadı ama ilk çocukta kırkım çıktıktan sonra adet olmuştum adet bitimi bebiş izin verdiği sürece normal hayata geçiş yapmıştık, hiçbir sıkıntı olmamıştı
Harveys mom ma surup içip duzelmiştim ben. Onu içtim bebekte emdı drrken cogaldıKilosu iyi ama hastaneden beri günde 2-3 defa mama alıyor . Bugün şimdiye kadar 4x60 cc mama aldı . Almayınca ağlıyor aranıyor sürekli. Göğüslerim böyle sertleşmiyor. Stres yapıyorum . Yaptıkça daha kötü oldu .emzirmeyi bu kadar isteyip yapamamak üzüyor
Oyyyy teyzesi tam tavşanAy minik tavşanı yerim Annesi
Benim bitti sanırım gelen giden hiç yok
Doktor beni 40 kontrolüne çağırmadı. Hoş bizim daha var ama. Ben de merak ediyorum ya yapan var mı diye. Dikişli normal doğum yapıp yapan varsa ve cevaplarsa aşırı mutlu olcam.Kızlar 40ı çıkan dostlarım size de bir sorum var, kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza? Birde özel bir sorum var eşiyle birlikte olan oldu mu? Biraz gerginim hiç ağrım sızım yok ama acıyacak korkusu var sezaryen yerimde. Doktora gittikten sonra düşünüyorum ama doktorumda tatile çıkmış 10 gün yok
Kızlar 40ı çıkan dostlarım size de bir sorum var, kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza? Birde özel bir sorum var eşiyle birlikte olan oldu mu? Biraz gerginim hiç ağrım sızım yok ama acıyacak korkusu var sezaryen yerimde. Doktora gittikten sonra düşünüyorum ama doktorumda tatile çıkmış 10 gün yok
10 dk emzirdikten sonra gazını çıkarttırıp oyalanıp tekrar emzirsen yine kusar mı acabaBen yoruluyorum ya. Devamlı emmek istiyor, devamlı meme de. Ya evrene de olumsuz mesaj vermek istemiyorum yanlıl anlaşılmasın ama böyle çok yoruluyorum. Dün gece 02.00 de emzirmişim kalkıp eşim kaldırmış sonra bidaha uyumuşum 3.5-4 gibi açıkmış. Ağladı. Eşim 02.00 de emzirdin demese ve saatte görmesem (uygulama kullanıyorum takip için) inanmayacağım. Unutuyorum da herşeyi bu sizde de var mı? 2 dk önce ne yedin desen yok o seviye de. Hamileyken kusmaktan doğru dürüst süt ve süt ürünleri yemedim, şimdi de alerjiden şüphelenip yemiyorum. Başka yemediğim şeylerde var. Kesin birşeylerim azaldı benim. En iyisi ne var ne yok incik cincik baktırayım ben. Birşeyim az çünkü o kadar belli ki. Neyse konuma döneyim. Ben yoruluyorum devamlı emzirme halinden ya. 10 dk emiyor gaz sıkıştırıyor devam ettirsem acısı var ve bu sefer kusuyor. Devam ettirmesem 1 saat sonra yine uyanıyor. Masaj yapsam kusuyor, kaldırsam kusuyor. Bırakıyorum göğsümde uyusun ee o zamanda meme istiyor vermeyince agresifleşiyor. Napıcam yarabbim. Bu işin matematiğini çözmeden bana huzur yok
10 dk emzirdikten sonra gazını çıkarttırıp oyalanıp tekrar emzirsen yine kusar mı acaba
Böyle memeden önce altını değişmişim, saat olmuş 3, tam bi güzel emzirmişim uyuyakalmış memede. Yerine yatırıcam ve o sesi duyuylrum yaa… kaka yapma sesini…. Allahım diyorum açmasam… sonra pişik olursa naparım Allahım diyorum.. paşa paşa açıyorum ve gözlerini açıp ağlamaya başlıyor.. benimde onla ağlayasım geliyorBizde de moda emerken kaka yapmak. Kaka yapcak hemn meme istıyo
Off Allah yardımcın olsun festim.. biz yine nöbetteyiz anlaşılan.. gece kuşları olarak ağustos analarında onlaaaaynızBen yoruluyorum ya. Devamlı emmek istiyor, devamlı meme de. Ya evrene de olumsuz mesaj vermek istemiyorum yanlıl anlaşılmasın ama böyle çok yoruluyorum. Dün gece 02.00 de emzirmişim kalkıp eşim kaldırmış sonra bidaha uyumuşum 3.5-4 gibi açıkmış. Ağladı. Eşim 02.00 de emzirdin demese ve saatte görmesem (uygulama kullanıyorum takip için) inanmayacağım. Unutuyorum da herşeyi bu sizde de var mı? 2 dk önce ne yedin desen yok o seviye de. Hamileyken kusmaktan doğru dürüst süt ve süt ürünleri yemedim, şimdi de alerjiden şüphelenip yemiyorum. Başka yemediğim şeylerde var. Kesin birşeylerim azaldı benim. En iyisi ne var ne yok incik cincik baktırayım ben. Birşeyim az çünkü o kadar belli ki. Neyse konuma döneyim. Ben yoruluyorum devamlı emzirme halinden ya. 10 dk emiyor gaz sıkıştırıyor devam ettirsem acısı var ve bu sefer kusuyor. Devam ettirmesem 1 saat sonra yine uyanıyor. Masaj yapsam kusuyor, kaldırsam kusuyor. Bırakıyorum göğsümde uyusun ee o zamanda meme istiyor vermeyince agresifleşiyor. Napıcam yarabbim. Bu işin matematiğini çözmeden bana huzur yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?