2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jdjdjdj emziren analar emzirme mesaisi başlamış kıyamam
eceeaap
@josei89
@kumarbaz4334
burcumsu12

Ayy sormaa benimki de ikinip duruyor iki saat olacak sabah uyaninca yaparsin ne yapacaksan sirasi mi oglummm dimi ya ben aslaa yapmicam diyordum ama telefondan pispis aciyorum artik. O kadar yoruldum ki pis demekten

Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm
Ah canım analarım hep aynı kişiler aynı saatlerde ayakta oluyoruz ya sjdldkdld bizim bebeler sözleşmiş olabilirmi. Biz ağustos anaları dye grubumuz var onlarmda ağustls bebeleri diye olmasn

5 6 saat zor cnm 3.5 4 saat zorluyoruz sadece meme versem mümkün değil mama verince karnı doyunca uyuyor onda bile ağlayarak uyanıyor acikmis oluyor
Benımkı tokluktan uyanıyor dudak tıryakısı. Sut akıyor bazen yalayop bırakıyo ama ılla kalkıyo 2 saatte bır

Hangi kremleri kullanıyorsun?

Benimki 3 ten beri ıkınıyo ellemiyorum artık ben bi şey yapsam da devam yapmasam da kronik artık masaj işe yaramıyor saldımm
Ben şüpheleniyom bazen gaz degılde ınadına mı yapıyolar dıye gaz cıkar cıkar ne bıtmez seymış. Dogru durust yemiyoruz da ama yok. Kaka gelır bagırır. Çiş gelır bagırır bez degıstır dıye bagırır. Bez baglarım bagırır. 2 parmak totiş var etrafında fır donuyoz

Kilosu iyi ama hastaneden beri günde 2-3 defa mama alıyor . Bugün şimdiye kadar 4x60 cc mama aldı . Almayınca ağlıyor aranıyor sürekli. Göğüslerim böyle sertleşmiyor. Stres yapıyorum . Yaptıkça daha kötü oldu . emzirmeyi bu kadar isteyip yapamamak üzüyor

Harveys mom ma surup içip duzelmiştim ben. Onu içtim bebekte emdı drrken cogaldı

Doktor beni 40 kontrolüne çağırmadı. Hoş bizim daha var ama. Ben de merak ediyorum ya yapan var mı diye. Dikişli normal doğum yapıp yapan varsa ve cevaplarsa aşırı mutlu olcam.
Yabancı forumlarda okumuştum ama birkaç hafta önce, yarısı 6. Haftada yapmış ve gayet rahattı diyor, kalanın yarısı da acıdı ama yapmaya devam ettikçe zamanla düzeldi acısı diyor, diğerleri de demiş ki 5-6 ay bekledik biz??? Özellikle normal doğumdan sonra 5-6 ay bekleyenler hiç de az değildi şaşırdım. Teyzem de hatta üstü kapalı bir şekilde 5-6 ay beklenir dedi ay büyük konuşmayayım ama o biraz ekstra korkuya giriyor sanki bilemedim. Umarım birisi bizi aydınlatır

Ben yoruluyorum ya. Devamlı emmek istiyor, devamlı meme de. Ya evrene de olumsuz mesaj vermek istemiyorum yanlıl anlaşılmasın ama böyle çok yoruluyorum. Dün gece 02.00 de emzirmişim kalkıp eşim kaldırmış sonra bidaha uyumuşum 3.5-4 gibi açıkmış. Ağladı. Eşim 02.00 de emzirdin demese ve saatte görmesem (uygulama kullanıyorum takip için) inanmayacağım. Unutuyorum da herşeyi bu sizde de var mı? 2 dk önce ne yedin desen yok o seviye de. Hamileyken kusmaktan doğru dürüst süt ve süt ürünleri yemedim, şimdi de alerjiden şüphelenip yemiyorum. Başka yemediğim şeylerde var. Kesin birşeylerim azaldı benim. En iyisi ne var ne yok incik cincik baktırayım ben. Birşeyim az çünkü o kadar belli ki. Neyse konuma döneyim. Ben yoruluyorum devamlı emzirme halinden ya. 10 dk emiyor gaz sıkıştırıyor devam ettirsem acısı var ve bu sefer kusuyor. Devam ettirmesem 1 saat sonra yine uyanıyor. Masaj yapsam kusuyor, kaldırsam kusuyor. Bırakıyorum göğsümde uyusun ee o zamanda meme istiyor vermeyince agresifleşiyor. Napıcam yarabbim. Bu işin matematiğini çözmeden bana huzur yok

Bu arada sıkıntı yok, teşekkürler

10 dk emzirdikten sonra gazını çıkarttırıp oyalanıp tekrar emzirsen yine kusar mı acaba

10 dk emzirdikten sonra gazını çıkarttırıp oyalanıp tekrar emzirsen yine kusar mı acaba

Kaldırdığım gibi kusuyor. İlla biraz bekleyecek. O sırada uyuyor gibi oluyor allah affetsin gaz maz umrumda olmuyor ama işte o zamanda birikiyor. Şu kusma yüzünden evladımı koynuma alamıyorum ya ona yanıyorum. Ne hissediyor acaba? Neyseki lohusam bitti yoksa sabaha kadar ağlardım buna.

Bizde de moda emerken kaka yapmak. Kaka yapcak hemn meme istıyo
Böyle memeden önce altını değişmişim, saat olmuş 3, tam bi güzel emzirmişim uyuyakalmış memede. Yerine yatırıcam ve o sesi duyuylrum yaa… kaka yapma sesini…. Allahım diyorum açmasam… sonra pişik olursa naparım Allahım diyorum.. paşa paşa açıyorum ve gözlerini açıp ağlamaya başlıyor.. benimde onla ağlayasım geliyor

Off Allah yardımcın olsun festim.. biz yine nöbetteyiz anlaşılan.. gece kuşları olarak ağustos analarında onlaaaaynız
Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum doğurduktan sonra. Emzik vermem dedim şimdi yeterki tutsunda ciciklerim rahatlasın diyorum
Hayatta sallamam cocugumu dedim sallamadan uyutamıyorum
Telefondan pişpiş yapan kadını açmam dedim, ailemizden biri oldu
Sütümü sağıp biberonla vermem alısmasın biberona dedim, 2 gündür geceleri biberonla sütümü veriyorum, emzirirken bayılcakmıs gibi oluyoeum gece, bence benimde bişeylerim düşük, cok bitkin ve halsiz kalıyorum hemen. Dediin gibi beynimde gitti. Uykudan uyandıgımda kerem ağlarken acaba ne zaman emzirmiştim, emzirdimde yenimi yatırdım gibi derin düşüncelere giriyorum bi 10 dk tavanla bakışıyoruz
Gece biberonla sütümü vermek sanki bi tık iyi geldi bana. Tabi memede olduğu gibi kolay uykuya dalmıyor yine uyutmaya calısmakla geçiyor ömrüm lakin en azından biraz dermanım oluyor gibi. Yine bazen tadımlık bi kıt almak istiyor memeden dudak tiryakisi olmuus benmki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…