- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.741
Hayıır arkadaşım benimde devammmValla ben ritüelin ne olduğunu bile bilmiyorumsuya mu girecekmişiz? Skdkdk benim annem bu hafta gidiyor, maks dua eder uzaktan. Aman sağlıklı çıkaralım da hepimiz
Ay benim hala kan kırmızısı bıktım yıldım ya ped takmaktan hatta utanmamış sabah çok minik pıhtı bile gelmiş. Bitsin artık ya benim de iki haftadan az kaldı ama bitecek gibi değilbi tek benim böyle gibi geliyor
Bılerek o anı beklıyolar. Bırde benımkı temıx bexe yapıyor. Tutuyor resmen ınat gıbıBöyle memeden önce altını değişmişim, saat olmuş 3, tam bi güzel emzirmişim uyuyakalmış memede. Yerine yatırıcam ve o sesi duyuylrum yaa… kaka yapma sesini…. Allahım diyorum açmasam… sonra pişik olursa naparım Allahım diyorum.. paşa paşa açıyorum ve gözlerini açıp ağlamaya başlıyor.. benimde onla ağlayasım geliyor
Normal dogum benım oncekılerde normaldi. 40 cıktoktan sonra ılk acıyo kuruluk gecmıyor bır muddet. Esın aynı ılk geceymıs gıbı dusunup yaklasınca normal oluyo. Korkanlara bakma sen este bıtıyo hersry. Ee sende ılk gun acemılıgı olmuyo artık.Doktor beni 40 kontrolüne çağırmadı. Hoş bizim daha var ama. Ben de merak ediyorum ya yapan var mı diye. Dikişli normal doğum yapıp yapan varsa ve cevaplarsa aşırı mutlu olcam.
Yabancı forumlarda okumuştum ama birkaç hafta önce, yarısı 6. Haftada yapmış ve gayet rahattı diyor, kalanın yarısı da acıdı ama yapmaya devam ettikçe zamanla düzeldi acısı diyor, diğerleri de demiş ki 5-6 ay bekledik biz??? Özellikle normal doğumdan sonra 5-6 ay bekleyenler hiç de az değildi şaşırdım. Teyzem de hatta üstü kapalı bir şekilde 5-6 ay beklenir dedi ay büyük konuşmayayım ama o biraz ekstra korkuya giriyor sanki bilemedim. Umarım birisi bizi aydınlatır
Ben artık biraz olsun çözdüm en cok kaka yaptıgı saatleri, o saatlerde sleepy bionatural takıyorum. Ama normal zamanda ve gece yatarkem prima premium care takıyorum. Bi bez olmus kaç paraBılerek o anı beklıyolar. Bırde benımkı temıx bexe yapıyor. Tutuyor resmen ınat gıbı
Malesef saatı yok. Hıc bellı olmuyo. Kaka yapıyor anında altını alıcaz yoksa cıglık atıyo. Altını alıyoruz bezı takıyoruz yuzume bakıo bır daha yapıyoBen artık biraz olsun çözdüm en cok kaka yaptıgı saatleri, o saatlerde sleepy bionatural takıyorum. Ama normal zamanda ve gece yatarkem prima premium care takıyorum. Bi bez olmus kaç paratemiz beze yapmakk nedir demi yani batacaaağuuuz
Gecmis olsun canım maşaallah iyi etkilenmemissiniz biz de şimdi olduk geldik bakalım nasıl olacağzHuysuzlugı aynıydı cok etkılemedı bzıı. Uyku yaptı bıraz ama aşı gunu sabh ezanında kalkıp hıc uyumadıgı
Bebişimin uykusu yok mecbur
Ben de 10 gün beklemem o zamanBu arada sıkıntı yok, teşekkürler
Ben de 10 gün beklemem o zaman
Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ben yaptıracağım. hastanede biri ile görüştük rota geçirmiş çocuğu ondan da kendisine geçmiş kemiklerim kırıldı sandım öyle bir acı diyor ben dayanamadım çocuğum nasıl dayanıyor diye ağladım falan diye konuştu korktum açıkçasıKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ay sen gazli bebenle nasil fırsat buldun yaa pesssFiyonasss 3 gün zarardasın arkadaşım o kadar söyleyeyim ne 10 gün beklemesi
Birde gözünün içine baka baka gördün mü yine yapıyorum der gibiMalesef saatı yok. Hıc bellı olmuyo. Kaka yapıyor anında altını alıcaz yoksa cıglık atıyo. Altını alıyoruz bezı takıyoruz yuzume bakıo bır daha yapıyo
Denedım cok yarım saat beklettım baktım yapmıyo cıkardım yenıyı yaktım hooop anında batırdı. Bazen benımle dalga gecıyo gakıba dıyorum
Gelmiş gecmiş olsun hepımızınkıneGecmis olsun canım maşaallah iyi etkilenmemissiniz biz de şimdi olduk geldik bakalım nasıl olacağz
Birde gözünün içine baka baka gördün mü yine yapıyorum der gibi
O hiss bendede var yha diyorum dhaa yeni emzirdim yatırdım ne ara uyandi diyorum acaba altimit batti diyorum almadan önce bezine bakıyorum temiz hadi baştan uykulu halimle emzirmeye devam bazen emzirirken içim geçiyor bazen yatağına yatırmaya usenip emzdigimiz koltukta yan yana koynumda yatırıyorum taki esim görünceye kadar birlikte yatarken yattık yerden emziriyorum bazen falan o derece.. iki gündür uzun uzadıya hiç emmedi daha yha sütümü indirip bir iki somurup kızıp bırakıyor ağlıyor ac kalacan em diyorum yazmayı benden fazla emiyo bazen gece ill dogudugu günde az emdiği günler gibi emiyo beni emzik niyetine kullansin diye bekliyorum ama Yok beni yatak niyetine kullanıyor göbeğims kucagima alinca hemen küt uyuyorOff Allah yardımcın olsun festim.. biz yine nöbetteyiz anlaşılan.. gece kuşları olarak ağustos analarında onlaaaaynız
Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum doğurduktan sonra. Emzik vermem dedim şimdi yeterki tutsunda ciciklerim rahatlasın diyorum
Hayatta sallamam cocugumu dedim sallamadan uyutamıyorum
Telefondan pişpiş yapan kadını açmam dedim, ailemizden biri oldu
Sütümü sağıp biberonla vermem alısmasın biberona dedim, 2 gündür geceleri biberonla sütümü veriyorum, emzirirken bayılcakmıs gibi oluyoeum gece, bence benimde bişeylerim düşük, cok bitkin ve halsiz kalıyorum hemen. Dediin gibi beynimde gitti. Uykudan uyandıgımda kerem ağlarken acaba ne zaman emzirmiştim, emzirdimde yenimi yatırdım gibi derin düşüncelere giriyorum bi 10 dk tavanla bakışıyoruz
Gece biberonla sütümü vermek sanki bi tık iyi geldi bana. Tabi memede olduğu gibi kolay uykuya dalmıyor yine uyutmaya calısmakla geçiyor ömrüm lakin en azından biraz dermanım oluyor gibi. Yine bazen tadımlık bi kıt almak istiyor memedendudak tiryakisi olmuus benmki.
Bu cümlenin altina altın kalemle kalıcı bi imzamı atarım yani yha. Bitirdi bizi yhaaa. Bende duruyo birtek babası alıyor kucagina işten gelinxe ben sofrayı kuruncaya kadar nerde yıkıyor kari koş koş dayak yemis gibi ağlıyor diyo gezdir diyom herşeyi yapıyorum yok diyo adam garip biçare kaldi bebekle aldım hemen sustu sonra gelip benim kucağımda seviyor len gazi vardır oynat masaj yapsaydın ya dedim gelmjs benim kucağımda masaj yapıyor ya bi git dedimBilinçli yapıyolar gıbı. Bu ayın bebeleri bır degısık garıp garıp bılmiş bilmiş halleri var
Ben yaptıracağım. hastanede biri ile görüştük rota geçirmiş çocuğu ondan da kendisine geçmiş kemiklerim kırıldı sandım öyle bir acı diyor ben dayanamadım çocuğum nasıl dayanıyor diye ağladım falan diye konuştu korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?