2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebeğim 3 gündür kakasını yapamıyor, gazdan ıkınıyor gazını çıkartıyoruz ama kaka yok. Doktoru aradık normal diyor ama kakasını düzenli yapabilen bebek bi anda yapamaz oldu neden olduğunu da bilmiyorum üstelik sürekli ıkınarak uyanıyor verimli uyuyamıyor hiç. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?

İnan benimki de aranıp duruyor, hatta annem olsun en yakınımda kim olursa olsun ziyarete geldiklerinde bu çocuk aç olmasın diyorlar, dün sağlık ocağına gittiğimde aylık gelişimine iyi dedi mama falan da ver demedi, birde zaten bende fark ediyorum sallıyorum emdi emdi sonra da mama içti içtiğinin yarısını kusuyor çünkü fazla geliyor diye düşünüyorum (açıkcası ben yatmadan önce bazen 30ml,bazen 60ml veriyorum o da duruma göre belki rahat uyur da dinlenirim diye faydası oluyor mu hayır ama insan bebeği çok huysuz olunca bir çıkış yolu arıyor veriyor işte)

Canim ben çaresini bulamadim. Daha iki haftalikken 5 gün tuttu kakasini. Doktor erken baslamis uzun sureli kakaya genelde 1 aydan sonra olur bu, ama normal dedi. Sonrasinda da hep 3-4 gün arayla yapti. Hatta rekorumuz 7 gün. Kakasini cok tuttugu icin alttan cikardigi gazlar da ekstra kokuyor. Bazen kakadan mi huzursuz oluyor, gazdan mi kestiremiyorum

kaka sikligi cok önemli degilmis, anne sütü bagirsaklarda tamamen emilebiliyormus arastirmalarima göre. Ama her huysuzlandiginda kaka yüzünden diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.

Benim bebişkomda iki gündür yapamıyor kakasını ya. Çok üzülüyorum düzenliydi hergün bir sabah birde akşam dolu dolu yapardı birden kesildi

Kuzum haftaya pazartesi Buluta tek bakmaya başlayacağım. Beni ne bekliyor bilemiyorum haftaya kendimi ben bile bulamayabilirim dedim çokta uzatmadım hdjdjdn
Ooo evdekilere rağmen diyorsun bakarsın kendin arkadaşım çok da güzel bakarsın hemde. 10 günlükten beri bebişle başbaşayız su girince bi soğuk ama zamanla alışıyorsun

Ooo evdekilere rağmen diyorsun bakarsın kendin arkadaşım çok da güzel bakarsın hemde. 10 günlükten beri bebişle başbaşayız su girince bi soğuk ama zamanla alışıyorsun

Nikahlı kocam değil mi ayol jdjdjdj isterse evde ordu olsun hdjdjdjjd

Maşallah Fiyonas tam oturmuştur sizin sistem düzen. Ben tekrar sıfırlıcam sanki.

Evet bizde de durum aynı, gazı kokuyor kakasını yaptığını sanıyoruz ama yok. Umarım dediğin gibidir canım bir sıkıntı yoktur insallah ama insan çok üzülüyor

Sanki ılk bebe aynıyız bızde. Acemi gibi olduk. Ne gazmıs anlamadım ben. Herseyo yerdım otekılerde ıkı geyır bı pırtlat bıterdı. Bu yok anam gegırıyo pırtlatıyo yınede yıkıyo ortalıgı. Aglama da yok bagırıyo hıysuz keçi esip duruyo

Çok sağol gerçekten. Peki dikişin var mıydı öncekilerde? 40 günde tamamen geçmiş oluyo mu? Ben tuvalete otururken altta dikiş yerinde bir gerginlik hissediyorum hala. Yabancı forumlarda çoğu kadın mutlaka kayganlaştırıcı kullanın yazmış da o kadar gerek olur mu bilemedim ya. Bi de tuhaf gelebilir bana öyle

Gercekten kayganlastırıcı veya bebe yagı sart. Cok hassas oluyor. Öncekılerde dıkıs vardı 20 gune kaynıyor zaten ama şöyle dıyım dıkıd yerı hep hassas olucak. Alısıyorsın zaten
Bedenen 40 sonu hazır olunuyorda ruhen olmuyor sahsen ben kendımı şu an degıl kadın ınsan olarak dahı goremıyorum.
Ayaklı sut makınesı gıbıyım

Nikahlı kocam değil mi ayol jdjdjdj isterse evde ordu olsun hdjdjdjjd

Maşallah Fiyonas tam oturmuştur sizin sistem düzen. Ben tekrar sıfırlıcam sanki.
Yavrum gerçekten çok şükür oturdu düzenim baya baya alıştım hayatımın bir parçası olarak terini aldı İnci tanem başta zorlandım ama iyiki de erkenden kendimi bu tempoya sokmuşum diyorum bir yandan.
Benim meme problemlerim çok fazlaydı ona rağmen düzenim oturdu artık, seninki 1 hafta bile sürmez hiç korkma

Kizlar nasilsiniz bebisler nasil
Biz pazartesi tsh baktirdik referans degeri aralığında ama.yine sinirda demis.doktor canim cok sıkıldı

Harveys mom ma surup içip duzelmiştim ben. Onu içtim bebekte emdı drrken cogaldı
Ondan fayda gördüm gibi oldu . Şimdi solgar brewers yeast kullanıyorum o da iyi ama tek mememden 10-15 cc ancak geliyor . Annemin de süt sıkıntısı olmuş . Belki de yapısaldır. Keşke 6. Aya kadar emzirebilsem 18. Gündeyiz bu günden sonra sütüm artar mı acaba
Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Rota kesin yaptıracağım . Kardeşim küçükken rota oldu . Su kaybına bağlı bilinci kapanacaktı. Menenjit için 1 yıl bekleyip yaptırmayı düşündüm ama pediatriste danışıp plan yapacağım

Ay sen gazli bebenle nasil fırsat buldun yaa pesss valla bizim aklimizin ucundan bile gecmedi o ise ayiracak zerre kadar zamanım yok gibi hissediyorum

Jdjsksk arkadaşım o kadar alıştım ki. Sanki 10 yıllık gazlı bebek anasıyım. Öyle bir bıkkınlık bezmişlik kabullenmişlik zaten ne yapsam o acıyı çekiyor tam çözüm bulamadım haliyle kabullendim. Hayatımj etkiletmiyorum. Bide annem var ya rahatım konforum yerinde.

Sesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yha

Son 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…