- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.761
Ben de yaptırmayı düşünüyorum, rotayı eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuzKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Kilosu iyi ama hastaneden beri günde 2-3 defa mama alıyor . Bugün şimdiye kadar 4x60 cc mama aldı . Almayınca ağlıyor aranıyor sürekli. Göğüslerim böyle sertleşmiyor. Stres yapıyorum . Yaptıkça daha kötü oldu .emzirmeyi bu kadar isteyip yapamamak üzüyor
Canim ben çaresini bulamadim. Daha iki haftalikken 5 gün tuttu kakasini. Doktor erken baslamis uzun sureli kakaya genelde 1 aydan sonra olur bu, ama normal dedi. Sonrasinda da hep 3-4 gün arayla yapti. Hatta rekorumuz 7 gün. Kakasini cok tuttugu icin alttan cikardigi gazlar da ekstra kokuyor. Bazen kakadan mi huzursuz oluyor, gazdan mi kestiremiyorumKızlar bebeğim 3 gündür kakasını yapamıyor, gazdan ıkınıyor gazını çıkartıyoruz ama kaka yok. Doktoru aradık normal diyor ama kakasını düzenli yapabilen bebek bi anda yapamaz oldu neden olduğunu da bilmiyorum üsteliksürekli ıkınarak uyanıyor verimli uyuyamıyor hiç. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?
Hahahah seni tebrik ederim arkadaşım iyi fırsat yaratmışsınFiyonasss 3 gün zarardasın arkadaşım o kadar söyleyeyim ne 10 gün beklemesi
Hahahah seni tebrik ederim arkadaşım iyi fırsat yaratmışsın
Benim bebişkomda iki gündür yapamıyor kakasını ya. Çok üzülüyorum düzenliydi hergün bir sabah birde akşam dolu dolu yapardı birden kesildiCanim ben çaresini bulamadim. Daha iki haftalikken 5 gün tuttu kakasini. Doktor erken baslamis uzun sureli kakaya genelde 1 aydan sonra olur bu, ama normal dedi. Sonrasinda da hep 3-4 gün arayla yapti. Hatta rekorumuz 7 gün. Kakasini cok tuttugu icin alttan cikardigi gazlar da ekstra kokuyor. Bazen kakadan mi huzursuz oluyor, gazdan mi kestiremiyorum
kaka sikligi cok önemli degilmis, anne sütü bagirsaklarda tamamen emilebiliyormus arastirmalarima göre. Ama her huysuzlandiginda kaka yüzünden diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.
Ooo evdekilere rağmen diyorsunKuzum haftaya pazartesi Buluta tek bakmaya başlayacağım. Beni ne bekliyor bilemiyorumhaftaya kendimi ben bile bulamayabilirim dedim çokta uzatmadım hdjdjdn
Ooo evdekilere rağmen diyorsunbakarsın kendin arkadaşım çok da güzel bakarsın hemde. 10 günlükten beri bebişle başbaşayız su girince bi soğuk ama zamanla alışıyorsun
Evet bizde de durum aynı, gazı kokuyor kakasını yaptığını sanıyoruz ama yok. Umarım dediğin gibidir canım bir sıkıntı yoktur insallah ama insan çok üzülüyorCanim ben çaresini bulamadim. Daha iki haftalikken 5 gün tuttu kakasini. Doktor erken baslamis uzun sureli kakaya genelde 1 aydan sonra olur bu, ama normal dedi. Sonrasinda da hep 3-4 gün arayla yapti. Hatta rekorumuz 7 gün. Kakasini cok tuttugu icin alttan cikardigi gazlar da ekstra kokuyor. Bazen kakadan mi huzursuz oluyor, gazdan mi kestiremiyorum
kaka sikligi cok önemli degilmis, anne sütü bagirsaklarda tamamen emilebiliyormus arastirmalarima göre. Ama her huysuzlandiginda kaka yüzünden diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.
Sanki ılk bebe aynıyız bızde. Acemi gibi olduk. Ne gazmıs anlamadım ben. Herseyo yerdım otekılerde ıkı geyır bı pırtlat bıterdı. Bu yok anam gegırıyo pırtlatıyo yınede yıkıyo ortalıgı. Aglama da yok bagırıyo hıysuz keçi esip duruyoBu cümlenin altina altın kalemle kalıcı bi imzamı atarım yani yha. Bitirdi bizi yhaaa. Bende duruyo birtek babası alıyor kucagina işten gelinxe ben sofrayı kuruncaya kadar nerde yıkıyor kari koş koş dayak yemis gibi ağlıyor diyo gezdir diyom herşeyi yapıyorum yok diyo adam garip biçare kaldi bebekle aldım hemen sustu sonra gelip benim kucağımda seviyor len gazi vardır oynat masaj yapsaydın ya dedim gelmjs benim kucağımda masaj yapıyor ya bi git dedim. Seni yaparken bi hatamı yaptık kızım birşey mi eksik fazla diyor hatalı ürün geri koyup düzelince çıkartalım diyoruz ahahahhaha kafayı yedik biz evi içi görcen elbet bu savaştan da mağlup cikacazda ne zaman
Çok sağol gerçekten. Peki dikişin var mıydı öncekilerde? 40 günde tamamen geçmiş oluyo mu? Ben tuvalete otururken altta dikiş yerinde bir gerginlik hissediyorum hala. Yabancı forumlarda çoğu kadın mutlaka kayganlaştırıcı kullanın yazmış da o kadar gerek olur mu bilemedim ya. Bi de tuhaf gelebilir bana öyleNormal dogum benım oncekılerde normaldi. 40 cıktoktan sonra ılk acıyo kuruluk gecmıyor bır muddet. Esın aynı ılk geceymıs gıbı dusunup yaklasınca normal oluyo. Korkanlara bakma sen este bıtıyo hersry. Ee sende ılk gun acemılıgı olmuyo artık.
Gercekten kayganlastırıcı veya bebe yagı sart. Cok hassas oluyor. Öncekılerde dıkıs vardı 20 gune kaynıyor zaten ama şöyle dıyım dıkıd yerı hep hassas olucak. Alısıyorsın zatenÇok sağol gerçekten. Peki dikişin var mıydı öncekilerde? 40 günde tamamen geçmiş oluyo mu? Ben tuvalete otururken altta dikiş yerinde bir gerginlik hissediyorum hala. Yabancı forumlarda çoğu kadın mutlaka kayganlaştırıcı kullanın yazmış da o kadar gerek olur mu bilemedim ya. Bi de tuhaf gelebilir bana öyle
Yavrum gerçekten çok şükür oturdu düzenim baya baya alıştım hayatımın bir parçası olarak terini aldı İnci tanemNikahlı kocam değil mi ayol jdjdjdj isterse evde ordu olsun hdjdjdjjd
Maşallah Fiyonas tam oturmuştur sizin sistem düzen. Ben tekrar sıfırlıcam sanki.
Ondan fayda gördüm gibi oldu . Şimdi solgar brewers yeast kullanıyorum o da iyi ama tek mememden 10-15 cc ancak geliyor . Annemin de süt sıkıntısı olmuş . Belki de yapısaldır. Keşke 6. Aya kadar emzirebilsemHarveys mom ma surup içip duzelmiştim ben. Onu içtim bebekte emdı drrken cogaldı
Rota kesin yaptıracağım . Kardeşim küçükken rota oldu . Su kaybına bağlı bilinci kapanacaktı. Menenjit için 1 yıl bekleyip yaptırmayı düşündüm ama pediatriste danışıp plan yapacağımKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ay sen gazli bebenle nasil fırsat buldun yaa pesssvalla bizim aklimizin ucundan bile gecmedi o ise ayiracak zerre kadar zamanım yok gibi hissediyorum
Sesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yhaSanki ılk bebe aynıyız bızde. Acemi gibi olduk. Ne gazmıs anlamadım ben. Herseyo yerdım otekılerde ıkı geyır bı pırtlat bıterdı. Bu yok anam gegırıyo pırtlatıyo yınede yıkıyo ortalıgı. Aglama da yok bagırıyo hıysuz keçi esip duruyo
Son 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.Kızlar bebeğim 3 gündür kakasını yapamıyor, gazdan ıkınıyor gazını çıkartıyoruz ama kaka yok. Doktoru aradık normal diyor ama kakasını düzenli yapabilen bebek bi anda yapamaz oldu neden olduğunu da bilmiyorum üsteliksürekli ıkınarak uyanıyor verimli uyuyamıyor hiç. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?