- 2 Temmuz 2023
- 12.335
- 36.990
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.781
Şimdi biz bu kadar ugrasıyoz. Buyuyup gıtcekler. Bayramda seyranda ya arıcaklar ya aramayacklar. HuzunlendımSesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yha
Benımde aynı oldu duruo durup ara ara basladı. Suan yok gıbı 36 gun oldık bakalım daha nolcekNormal dogum yapan analar bir sorum var size...
Kanamalariniz kacinci gun durdu?
Su an 17.gundeyiz, 15.gunde durdugunu dusunmustum, tum gun sadece bikac damla kahverengi leke gelmisti, 2 gundur yine şakır şakır kaniyorum ben yaagrim yok birseyim yok kan oyle akip duru... dun gece hafif bi cati kemigi agrisi yasadim 17 gun sonra ilk kez o da gecti.
Siz ne durumdasiniz?
Sut kabızlıgı dıyor doktorlar buna. Genelde 3,4 aylıkken oluyor. Sut cabuk sındırıldıgınden bagırsakta bırıkmıyo ondan oluyormus. Kendılıgınden duzene gırıyor ama doldukcaSon 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.
Ondan fayda gördüm gibi oldu . Şimdi solgar brewers yeast kullanıyorum o da iyi ama tek mememden 10-15 cc ancak geliyor . Annemin de süt sıkıntısı olmuş . Belki de yapısaldır. Keşke 6. Aya kadar emzirebilsem18. Gündeyiz bu günden sonra sütüm artar mı acaba
Rota kesin yaptıracağım . Kardeşim küçükken rota oldu . Su kaybına bağlı bilinci kapanacaktı. Menenjit için 1 yıl bekleyip yaptırmayı düşündüm ama pediatriste danışıp plan yapacağım
Sefikacim kirkiniz cikmis sizinn hayirli ugurlu olsunSesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yha
Hahahaha bişe dicem bir deney yapayım mı? 40ını beklemeyeyim bakayım noluyorFiyonasss 3 gün zarardasın arkadaşım o kadar söyleyeyim ne 10 gün beklemesi
Alayım o zaman ya. Kasmaya gerek yok. Ay ne bileyim gün içerisinde aklıma geliyor dikiş açılmış gelmişim buraya size yazmayaGercekten kayganlastırıcı veya bebe yagı sart. Cok hassas oluyor. Öncekılerde dıkıs vardı 20 gune kaynıyor zaten ama şöyle dıyım dıkıd yerı hep hassas olucak. Alısıyorsın zaten
Bedenen 40 sonu hazır olunuyorda ruhen olmuyor sahsen ben kendımı şu an degıl kadın ınsan olarak dahı goremıyorum.
Ayaklı sut makınesı gıbıyım
Durmadı bacım durmadı. 40ına daha 10 gün var biter gibi oluyor sonra bir bakıyorum kıpkırmızı kan baya normal adetin 3. Günü gibiNormal dogum yapan analar bir sorum var size...
Kanamalariniz kacinci gun durdu?
Su an 17.gundeyiz, 15.gunde durdugunu dusunmustum, tum gun sadece bikac damla kahverengi leke gelmisti, 2 gundur yine şakır şakır kaniyorum ben yaagrim yok birseyim yok kan oyle akip duru... dun gece hafif bi cati kemigi agrisi yasadim 17 gun sonra ilk kez o da gecti.
Siz ne durumdasiniz?
Bosver tadını cıkar. İçin temızlenıyo ne guzel yoksa nasıl gıtcek kılolar.. Vala yunustmk lazım orayı bıkdıgın tecrubeli bakıre oluyoaunHahahaha bişe dicem bir deney yapayım mı? 40ını beklemeyeyim bakayım noluyorbir sonrakilere tecrübe olur boşuna beklemeyiz ay o değil de ben kimim ki daha şakır şakır kanıyorum ne 40ı ne 50si bacım ben niye soruyorsam millete
Alayım o zaman ya. Kasmaya gerek yok. Ay ne bileyim gün içerisinde aklıma geliyor dikiş açılmış gelmişim buraya size yazmayaAllah korusun ya valla böyle bakire gibi dertlerim olacağını hiç düşünmezdim
Durmadı bacım durmadı. 40ına daha 10 gün var biter gibi oluyor sonra bir bakıyorum kıpkırmızı kan baya normal adetin 3. Günü gibi40 gün sürer kanama diyorlar sma bu hiç bitecek gibi değil valla strese girfim artık dünden beri gelip buraya ağlayıp ağlayıp gidiyorum
Son 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.
Bosver tadını cıkar. İçin temızlenıyo ne guzel yoksa nasıl gıtcek kılolar.. Vala yunustmk lazım orayı bıkdıgın tecrubeli bakıre oluyoaun
10 gune kadar normal diyorlar doktorlar, 10 gunu gecince fitil ve bagirsak duzenleyici veriyorlar.
Gahahsajshsh konuyu kacirdim sanirsam neler ollliiiiyuoorr??
Hahahaha bişe dicem bir deney yapayım mı? 40ını beklemeyeyim bakayım noluyorbir sonrakilere tecrübe olur boşuna beklemeyiz ay o değil de ben kimim ki daha şakır şakır kanıyorum ne 40ı ne 50si bacım ben niye soruyorsam millete
Alayım o zaman ya. Kasmaya gerek yok. Ay ne bileyim gün içerisinde aklıma geliyor dikiş açılmış gelmişim buraya size yazmayaAllah korusun ya valla böyle bakire gibi dertlerim olacağını hiç düşünmezdim
Durmadı bacım durmadı. 40ına daha 10 gün var biter gibi oluyor sonra bir bakıyorum kıpkırmızı kan baya normal adetin 3. Günü gibi40 gün sürer kanama diyorlar sma bu hiç bitecek gibi değil valla strese girfim artık dünden beri gelip buraya ağlayıp ağlayıp gidiyorum
Ben bunun için bugün gastroenterolojiye gittim artık emziremiyorum bilene alerji dedi süt diyetine girdim daha alerji bölümüne gidicem testler için ne zormuş ağlarken artık gözünden yaş geliyorSesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yha
2 ay aşıları ile ağızdan verilecekmiş rota of zaten o aşılar 5 li kar verem bir tane daha var neyseki rota ağızdan sorunsuz atlatırız inşallah 2 ay aşılarıBen de yaptırmayı düşünüyorum, rotayı eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuz
40 sonrası ilk gece yasatıyok ıkıncı balayı dedıklerı bu olsa gerek
Rota ve menenjit asilarini doktorunuza recete ettirmezseniz aile hekimi vurdurmaz. Unutmayın :)Ben de yaptırmayı düşünüyorum, rotayı eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuz
Hahahaha bişe dicem bir deney yapayım mı? 40ını beklemeyeyim bakayım noluyorbir sonrakilere tecrübe olur boşuna beklemeyiz ay o değil de ben kimim ki daha şakır şakır kanıyorum ne 40ı ne 50si bacım ben niye soruyorsam millete
10 gune kadar normal diyorlar doktorlar, 10 gunu gecince fitil ve bagirsak duzenleyici veriyorlar.
Gahahsajshsh konuyu kacirdim sanirsam neler ollliiiiyuoorr??
Bacım şu kan dursun yumuşatmaya gelecek işBosver tadını cıkar. İçin temızlenıyo ne guzel yoksa nasıl gıtcek kılolar.. Vala yunustmk lazım orayı bıkdıgın tecrubeli bakıre oluyoaun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?