2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Normal dogum yapan analar bir sorum var size...

Kanamalariniz kacinci gun durdu?

Su an 17.gundeyiz, 15.gunde durdugunu dusunmustum, tum gun sadece bikac damla kahverengi leke gelmisti, 2 gundur yine şakır şakır kaniyorum ben ya agrim yok birseyim yok kan oyle akip duru... dun gece hafif bi cati kemigi agrisi yasadim 17 gun sonra ilk kez o da gecti.

Siz ne durumdasiniz?

Benımde aynı oldu duruo durup ara ara basladı. Suan yok gıbı 36 gun oldık bakalım daha nolcek

Son 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.
Sut kabızlıgı dıyor doktorlar buna. Genelde 3,4 aylıkken oluyor. Sut cabuk sındırıldıgınden bagırsakta bırıkmıyo ondan oluyormus. Kendılıgınden duzene gırıyor ama doldukca

Kuzum 18.günümdeyim bugünden sonra süt artar mı demişsin, tabii ki artarrr ooooo hemde emzirirken diğer memeden tişort un ıslanır, birde anneme çekmişimdir demişsin benim annem diyor ki 40ı çıkınca sütü yetmezmiş mama verirmiş ben ilk Çocugum da 2 yaşa kadar emzirdim onu da kafandan at yani
Senin sütün var ve zamanla ihtiyaca bağlı daha da artacak emin ol (birde şöyle bir durum var ben ilkinde hiç mama vermedim, bunda sarılık olunca mama ve süt devam ediyordum şimdi rahat uyusun diye sadece yatarken mama veriyorum, yani demem o ki mama da verebiliriz ama son damlasına kadar ısrarla emzirmeye de devam)

Fiyonasss 3 gün zarardasın arkadaşım o kadar söyleyeyim ne 10 gün beklemesi
Hahahaha bişe dicem bir deney yapayım mı? 40ını beklemeyeyim bakayım noluyor bir sonrakilere tecrübe olur boşuna beklemeyiz ay o değil de ben kimim ki daha şakır şakır kanıyorum ne 40ı ne 50si bacım ben niye soruyorsam millete

Alayım o zaman ya. Kasmaya gerek yok. Ay ne bileyim gün içerisinde aklıma geliyor dikiş açılmış gelmişim buraya size yazmaya Allah korusun ya valla böyle bakire gibi dertlerim olacağını hiç düşünmezdim

Durmadı bacım durmadı. 40ına daha 10 gün var biter gibi oluyor sonra bir bakıyorum kıpkırmızı kan baya normal adetin 3. Günü gibi 40 gün sürer kanama diyorlar sma bu hiç bitecek gibi değil valla strese girfim artık dünden beri gelip buraya ağlayıp ağlayıp gidiyorum

Bosver tadını cıkar. İçin temızlenıyo ne guzel yoksa nasıl gıtcek kılolar.. Vala yunustmk lazım orayı bıkdıgın tecrubeli bakıre oluyoaun

Son 30 günümün özeti. Çözümü olan bana da söylesin bacılarım. Doktorlara göre herşey normal zaten.

10 gune kadar normal diyorlar doktorlar, 10 gunu gecince fitil ve bagirsak duzenleyici veriyorlar.
Bosver tadını cıkar. İçin temızlenıyo ne guzel yoksa nasıl gıtcek kılolar.. Vala yunustmk lazım orayı bıkdıgın tecrubeli bakıre oluyoaun

Gahahsajshsh konuyu kacirdim sanirsam neler ollliiiiyuoorr??

Kızlar bu elektrikli süt sağma parçalarını her sağmadan sonra yıkıyor musunuz? Çık fazla parça var, sırf yıkamaya üşendiğim için sağasım gelmiyor bazen makineye de giriyormuş parçalar ama makine günde bir defa çalışıyor onu bekleyene kadar zaten çok uzun süre geçiyor tekrar sağmam gerekir bilemedim

Ya benim ilk dogumda 30 gun kanadi, agrim da coktu ustelik ama edebiyle azala azala kanamisti. Son 10 gun kahverengi lekelerdi. Bu masallah bi gun kahverengi oburgun kipkirmizi, ertesi gun hic yok sonra paldir kuldur geri donup kıpkırmızı... neyse agrim yok en azindan :)

Sesi değişti yha ağlarken çatallı gibi oldu anlamadım bende yha gercekten garip mis yha
Ben bunun için bugün gastroenterolojiye gittim artık emziremiyorum bilene alerji dedi süt diyetine girdim daha alerji bölümüne gidicem testler için ne zormuş ağlarken artık gözünden yaş geliyor

Nazarlara geldim kdjdkdk
Sanırım regli oluyorum. Nasıl anlıcam regli mi doğum sebepli mi? Allahta kahretmesin annem pazara kadar burda sonra yok ne yaptım yaptımdı ama regli oldum sanırım

10 gune kadar normal diyorlar doktorlar, 10 gunu gecince fitil ve bagirsak duzenleyici veriyorlar.

Gahahsajshsh konuyu kacirdim sanirsam neler ollliiiiyuoorr??

Kdjsjsj nasıl kaçırdın ya 40 ı dolan analarımız sahaya indi inenler inmeyenleri çekmeye çalışıyor hdjdj

Bacım şu kan dursun yumuşatmaya gelecek iş
Ay geçen bir arkadaşım gördü beni ve dedi, aa normal doğum olduğunda göbek hemen iner diyorlardı demek o da doğru değilmiş. Moralim bozuldu demek ne kadar göbekli duruyorsam hala. Ama normal yani evde durup akşama kadar atıştırıyorum ya benim vermem zor, bu göbekle barışmaya çalışıyorum şu an. 4-5 aylık gibi hala çünkü bence gitse giderdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…