- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.579
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.801
Bacım şu kan dursun yumuşatmaya gelecek iş
Ay geçen bir arkadaşım gördü beni ve dedi, aa normal doğum olduğunda göbek hemen iner diyorlardı demek o da doğru değilmiş. Moralim bozuldu demek ne kadar göbekli duruyorsam hala. Ama normal yani evde durup akşama kadar atıştırıyorum ya benim vermem zor, bu göbekle barışmaya çalışıyorum şu an. 4-5 aylık gibi hala çünkü bence girse giderdi..
BENİM NAZARIM KESİNNazarlara geldim kdjdkdk
Sanırım regli oluyorum. Nasıl anlıcam regli mi doğum sebepli mi? Allahta kahretmesin annem pazara kadar burda sonra yok ne yaptım yaptımdı ama regli oldum sanırım
Kızım şu kanama geçsin ben kendim atlayacam sahaya, kimsenin çekmesine gerek yokKdjsjsj nasıl kaçırdın ya 40 ı dolan analarımız sahaya indiinenler inmeyenleri çekmeye çalışıyor hdjdj
Dumduz olacak diye bırsey yok. Cok ütobik bu. O gobek sporsuz hayatta gıtmıyor.Bacım şu kan dursun yumuşatmaya gelecek iş
Ay geçen bir arkadaşım gördü beni ve dedi, aa normal doğum olduğunda göbek hemen iner diyorlardı demek o da doğru değilmiş. Moralim bozuldu demek ne kadar göbekli duruyorsam hala. Ama normal yani evde durup akşama kadar atıştırıyorum ya benim vermem zor, bu göbekle barışmaya çalışıyorum şu an. 4-5 aylık gibi hala çünkü bence gitse giderdi..
Kdjsjsj nasıl kaçırdın ya 40 ı dolan analarımız sahaya indiinenler inmeyenleri çekmeye çalışıyor hdjdj
2 ay asısı agrılı olabılıyo. Mumkunse rotayı dıger asılara denk getormeyın2 ay aşıları ile ağızdan verilecekmiş rota of zaten o aşılar 5 li kar verem bir tane daha var neyseki rota ağızdan sorunsuz atlatırız inşallah 2 ay aşıları
Ahh genclik ajsjsjjs aman diyim korunun ha :)
BENİM NAZARIM KESİNbence önceki semptomlarını bir düşün, ağrı vs varsa belki anlayabilirsin
Kızım şu kanama geçsin ben kendim atlayacam sahaya, kimsenin çekmesine gerek yok
Benim hep bir nohut yutmuş solucan gibi bir çıkıntı vardı ama böyle değildi. Bir kaç aya zaten kış, eğer yaza giriyor olsaydık şuan google da araştırıyor olurdum hangi hareketleri yapmam gerektiğiniDumduz olacak diye bırsey yok. Cok ütobik bu. O gobek sporsuz hayatta gıtmıyor.
Valla spiral taktırmicam, biz yapacağımızın en iyisini yapacağız, umarım kazaya kurban giden bir hamilelik gerçekleşmezAhh genclik ajsjsjjs aman diyim korunun ha :)
+1Hdjdjdkkd
Öyle birşey olursa beni kazırsınız yerlerden. Tamam 3 çocuk istiyorum da 10 yıl içerisinde jdjdjd
Ben termal korse aldım hem sıkmıyo hem iş yaparken cokzel terletıyoBenim hep bir nohut yutmuş solucan gibi bir çıkıntı vardı ama böyle değildi. Bir kaç aya zaten kış, eğer yaza giriyor olsaydık şuan google da araştırıyor olurdum hangi hareketleri yapmam gerektiğini
Valla spiral taktırmicam, biz yapacağımızın en iyisini yapacağız, umarım kazaya kurban giden bir hamilelik gerçekleşmez
+1
önümüzdeki aylarda 2024 ….. anneleri grubuna dahil olma riski çık aklımdan da rahat bir keyif alayım hayattan 38843882 gün sonra
Nazarlara geldim kdjdkdk
Sanırım regli oluyorum. Nasıl anlıcam regli mi doğum sebepli mi? Allahta kahretmesin annem pazara kadar burda sonra yok ne yaptım yaptımdı ama regli oldum sanırım
Bacım şu kan dursun yumuşatmaya gelecek iş
Ay geçen bir arkadaşım gördü beni ve dedi, aa normal doğum olduğunda göbek hemen iner diyorlardı demek o da doğru değilmiş. Moralim bozuldu demek ne kadar göbekli duruyorsam hala. Ama normal yani evde durup akşama kadar atıştırıyorum ya benim vermem zor, bu göbekle barışmaya çalışıyorum şu an. 4-5 aylık gibi hala çünkü bence gitse giderdi..
Hdjdjdkkd
Öyle birşey olursa beni kazırsınız yerlerden. Tamam 3 çocuk istiyorum da 10 yıl içerisinde jdjdjd
Bu sıcakta termal korse miBen termal korse aldım hem sıkmıyo hem iş yaparken cokzel terletıyo
Gıtmıycek yoksa o gobusler. Arada takıyorum vala havalar serınlesın tayt korselerden alıcam boydan boya sıksın erısın. Emzır gaz çıkar yat hareket yokkkıBu sıcakta termal korse mi
Normal doneminden bikac kat fazla agrili oluyor. Bir de dogum kanamasi mutlaka kesiliyor, yumurtladigin icin onun akintisi oluyor falan.
Beni su an kaziyorlar resmen. Sizin yasiniz genc pespese 3 taneyi pit diye cikarir yine de bana misin demezsiniz.
Ben dogum defterini kapadim.
Bundan sonra sadece zevkime, keyfime bakacagim
Gıtmıycek yoksa o gobusler. Arada takıyorum vala havalar serınlesın tayt korselerden alıcam boydan boya sıksın erısın. Emzır gaz çıkar yat hareket yokkkı
+1
önümüzdeki aylarda 2024 ….. anneleri grubuna dahil olma riski çık aklımdan da rahat bir keyif alayım hayattan 38843882 gün sonra
Kibele gıbı gezemıyom bacım evde 12 yasında ergen var. El mecbur kapıyoz sagımızı solumuzu. Bende cok takamıyom. Ev temızlerkn 1saat sıcakta okadar dayanıyomGöbüş gitsin diye ruhum mu beni terketsin
Dayanabiliyorsan en güzeli tabii ki. Ben kibele gibi gezdiğim için beni aşar o işlersonra ağlarım göbeğim gitmedi diye
Gerçekten mi ya? Hiç rahat nefes alamicaz mı üf. Ben 1 yıl regli olmam diye umut ediyordum üzülebilirim hemen olursam ya. Anlamadım da devam mı regli mi belli olur herhalde birkaç güne.
Peki neden kendimi 97 yaşındaki nene gibi hissediyorum acaba? Idjdkk
Yavrum 2 bebeği yaptın allahım sağlık sıhhat huzur versin bu saatten sonra
Ben bırınde 1yıl dıgerınde 6 ay olmadım. Hemen yıne olunmuyo ama sasıyo gunlerdeGerçekten mi ya? Hiç rahat nefes alamicaz mı üf. Ben 1 yıl regli olmam diye umut ediyordum üzülebilirim hemen olursam ya. Anlamadım da devam mı regli mi belli olur herhalde birkaç güne.
Peki neden kendimi 97 yaşındaki nene gibi hissediyorum acaba? Idjdkk
Yavrum 2 bebeği yaptın allahım sağlık sıhhat huzur versin bu saatten sonra
Kibele gıbı gezemıyom bacım evde 12 yasında ergen var. El mecbur kapıyoz sagımızı solumuzu. Bende cok takamıyom. Ev temızlerkn 1saat sıcakta okadar dayanıyom
Ben bırınde 1yıl dıgerınde 6 ay olmadım. Hemen yıne olunmuyo ama sasıyo gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?