2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Hafif var gibi inşallah değildir bu yaz günü hiç istemiyorum. Pedi takmak bile çok zor geldi üf

Az bir fırsat bulsam anlatacağım ben sana rituelleri de fırsat bulamıyorum

Denedim neler aldım philipsler bibsler , tutmuyor arkadaşım cıldıracaaağum ağzından şak diye atıyo midesi bulanırmıs hibi değişik hareketlere giriyo

Ya yerim gözümde canlanıyor da al koynuna sok alkahııımm bide zevkleri ve istekleri var ayol

Helal sana be festimm bi deniyeyim
Bu arada emzirirken ıkınmak bizde de başladı. Bu güncellemeler bebelere bi anda yüklemiyor galina

Dene kuzum ben öyle yapıyorum bazen çözüm değil ama hafif iyi geliyor.

Ayagımı surudum. Boy boy sızlerınde olsun işşlh

Yapın bacım 4,5 Allh ne verdıyse.

Bacım benim kariyer ona izin vermez. Şuan bile ücretsize ayrılıp hemen dönmeyeceğim için bir taşlanmadığım kaldı. Umrumda mı? Asla. Bebeğim daha kıymetli ama kariyerime de bunca yıl emek verdim bir çırpıda silemem. Durumlar karışık. Allah hayırlı olanı nasip etsin.
Anne olmak güzelmiş.

Hasur husur vala bu yazdan tat alamadım hıc. Sevemedım

Ne gördük ki bu yazdan seveceksin? Ancak bedavaya sıcağını çektik.

Allah gonlune gore versın bacım. Ben annesız tek basıma buyudum o yuzden cok cocuk ostedım ve kendım buyutuyorum. Bırakamıyorum. 12 yasında okuldan her eve geldıgınde bnı gorur. Bırakamıyorum. Benım yasadıgımı yasamasınlar dıye
Gerekirse bır tane eksık alırım bır seylerını ama yasadıgımı yasatmayayım

Ayagımı surudum. Boy boy sızlerınde olsun işşlh

Bu İnternet fenomeni anne de yine hamile imiş, (kırkı çıkanlar yada çıkması yaklaşan anneler kendini hormonların etkisi ile belli ediyor bugün herkes kocalarını özledi ise sonumuz böyle olsun bilinçli olarak istemiyorsanız korunmayı unutmayın)
Kamu spotu gibi anayım ben yaa

Eklentiler

• Screenshot_20230906_194553_com.instagram.android.webp
    42 KB · Görüntüleme: 63
Buna yetısemeyız. Hunileri takarız garantı

Şimdi biz bu kadar ugrasıyoz. Buyuyup gıtcekler. Bayramda seyranda ya arıcaklar ya aramayacklar. Huzunlendım
Demi diyorum ben haberde çevremde gördükçe ben sizi bir goz odada koynumda büyütüyorum siz bakalım bize bakcanizmi gelcenizmi hasta olsak bir göz odanızı acicanizmi diye gerçekten tuaf yha herseyleri olsun eksiksiz gelecek olsun diye uğraşıp hasta olduklarında Geceleri uykusuz bebekken gazları dişleri derken yürümeye başladıgi zaman düşüp kalkmaklari onları ayri bırakıp da hic dışarıya bile çıkmadım bunca sene ne biliyim gerçekten öyle düşündükçe hiç büyümesin ler diyorum

Su bdv de kaynana ıvır zıvır konusu gorunce yazasım gelıyor. Sız bızle mı buyuttunuz gelın hanımlar dıye
Vala ugras dıdın onlar ıse bı araayıp sormasın

Ben termal korse aldım hem sıkmıyo hem iş yaparken cokzel terletıyo
Benim balenli korse balen ne demekse ama bıktım 20. Günden donra saldım. Belki göbek sallandıkça tekrar dönerim.
Bildigin terbiyesizlik. Hsjsjsjjw benim göbek deligi ustundeki kismim sifirlandi ama gobek deliginin alti... ah o alt kisim... gulerken saga sola lık lık yapıyor, pit pit dolasiyor etrafta... bagimsizligini ilan etti.
Aynı ya. Üst tara doğurmamış gibi alt taraf kanguru kesesi gibi. Gerçi çatlaklar da var benim göbek deliğinin dört parmak üstüne kadar
Allahım korusun çıkart çıkart çekme. Sp. neden taktırmayacaksın? Ben mantıklı bulmuştum aslında ama jdjjd
Benim vardı zaten, 5 gün olan adetim 10 güne çıkmıştı artı adet dönemi arasında ağrı yapıyordu orta şiddetli. O yüzden hiç ama hiç sevemedim. Yatırım tavsiyesi değildir tabii belki sana iyi gelir, benimki hormonduzdu, hormonlu olanlar da adeti kısaltıyormuş vs
Hahahshxhshah kızım işi eşime bıraktım bu sefer, bebeden önce spiral derdini ben çekiyordum, şimdi de kendi stres yapsın son anda kontrol etmek için kendini

Amin canım cümlemizin.
Mutlu olmak önemli böyle huzurluysan için rahatsa en doğrusunu yapıyorsun

Bence alınan yapılan şeyler değil de ben mesela evde yapamıyorum. 3. Günden sonra kocama sarıyorum kendime sarıyorum alışmamışım. Biraz işkoliğim. Kendimi mutlu hissettiğim için çalışırken ondan istiyorum çalışmayı ve kariyeri maddiyat değil aslında önceliğim. Kişisel tatmin.

Oha onca çocuğu ben doğurup hanımefendiye verdim herhalde. Maşallah taş gibi. Ben bilmiyorum bu kadını. Ne iş yapıyor kocası hdjdj balerinafarm a özendi herhalde

Buna yetısemeyız. Hunileri takarız garantı

Bu neden takmamış hdjnd

Ya ağlayasım geldi. Her geçen gün büyüyor olması hem mutlu ediyor hemde hüzünlendiriyor. Kalbim sızlıyor ya. Hep gözümde o ilk emiş anı var. Yoğun bakımdaydık diye çekemedim de unutmamak için hergün tekrar gözümün önüne getiriyorum ama birgün unutucam ve bu beni çok üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…