- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.579
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.821
Yok korkulcak bisey değil ilk regl biraz agrili oluyor, sonra hic agrili gelmiyor kus gibi hafifletiyor, her regl biraz daha rahat hissediyorsun, kiloda verdiriyor.
Ha birde normal regl doneminde odem oluyor ya hani, ordan da anlayabilirsin bak :)
Valla ben ritüelin ne olduğunu bile bilmiyorumsuya mu girecekmişiz? Skdkdk benim annem bu hafta gidiyor, maks dua eder uzaktan. Aman sağlıklı çıkaralım da hepimiz
Ay benim hala kan kırmızısı bıktım yıldım ya ped takmaktan hatta utanmamış sabah çok minik pıhtı bile gelmiş. Bitsin artık ya benim de iki haftadan az kaldı ama bitecek gibi değilbi tek benim böyle gibi geliyor
Denedim neler aldım philipsler bibsler , tutmuyor arkadaşım cıldıracaaağumağzından şak diye atıyo midesi bulanırmıs hibi değişik hareketlere giriyo
Helal sana be festimm bi deniyeyim
Bu arada emzirirken ıkınmak bizde de başladı. Bu güncellemeler bebelere bi anda yüklemiyor galina
Ayagımı surudum. Boy boy sızlerınde olsun işşlhMaşallah anacım sen tecrübeli anasın.
12 yaş ne demekher yaşta bir evladın var her atak aynı anda geliyor gibi bişey. 41 kere maşallah sana hiç yoktan iyidir serinleyince full takarsın. Bende yıllar önce yamuna almıştım full set onu tozlu raflardan indirecem ama kar yağması lazım ancak
Bende bıktım sureklı bebegı bezle kendını bezleBende öyle istiyorum en azından yaz bitsin de öyle olsun olacaksa da. Dependin sızısı aklımda daga gitmedi
Ayagımı surudum. Boy boy sızlerınde olsun işşlh
Bende bıktım sureklı bebegı bezle kendını bezle
Yapın bacım 4,5 Allh ne verdıyse.Ben isterim şahsen, amin
Hasur husur vala bu yazdan tat alamadım hıc. SevemedımYazın hiç çekilmiyor ya
Yapın bacım 4,5 Allh ne verdıyse.
Hasur husur vala bu yazdan tat alamadım hıc. Sevemedım
Allah gonlune gore versın bacım. Ben annesız tek basıma buyudum o yuzden cok cocuk ostedım ve kendım buyutuyorum. Bırakamıyorum. 12 yasında okuldan her eve geldıgınde bnı gorur. Bırakamıyorum. Benım yasadıgımı yasamasınlar dıyeBacım benim kariyer ona izin vermez. Şuan bile ücretsize ayrılıp hemen dönmeyeceğim için bir taşlanmadığım kaldı. Umrumda mı? Asla. Bebeğim daha kıymetli ama kariyerime de bunca yıl emek verdim bir çırpıda silemem. Durumlar karışık. Allah hayırlı olanı nasip etsin.
Anne olmak güzelmiş.
Ne gördük ki bu yazdan seveceksin? Ancak bedavaya sıcağını çektik.
Ayagımı surudum. Boy boy sızlerınde olsun işşlh
Bu İnternet fenomeni anne de yine hamile imiş, (kırkı çıkanlar yada çıkması yaklaşan anneler kendini hormonların etkisi ile belli ediyor bugünherkes kocalarını özledi ise sonumuz böyle olsun bilinçli olarak istemiyorsanız korunmayı unutmayın )
Kamu spotu gibi anayım ben yaa
Demi diyorum ben haberde çevremde gördükçe ben sizi bir goz odada koynumda büyütüyorum siz bakalım bize bakcanizmi gelcenizmi hasta olsak bir göz odanızı acicanizmi diye gerçekten tuaf yha herseyleri olsun eksiksiz gelecek olsun diye uğraşıp hasta olduklarında Geceleri uykusuz bebekken gazları dişleri derken yürümeye başladıgi zaman düşüp kalkmaklari onları ayri bırakıp da hic dışarıya bile çıkmadım bunca sene ne biliyim gerçekten öyleŞimdi biz bu kadar ugrasıyoz. Buyuyup gıtcekler. Bayramda seyranda ya arıcaklar ya aramayacklar. Huzunlendım
İnşallah, ben şimdiden tedirgin oldum ya2 ay aşıları ile ağızdan verilecekmiş rota of zaten o aşılar 5 li kar verem bir tane daha var neyseki rota ağızdan sorunsuz atlatırız inşallah 2 ay aşıları
Yaa öyle mi, söylediğin iyi oldu öyle yaparız tşkRota ve menenjit asilarini doktorunuza recete ettirmezseniz aile hekimi vurdurmaz. Unutmayın :)
Su bdv de kaynana ıvır zıvır konusu gorunce yazasım gelıyor. Sız bızle mı buyuttunuz gelın hanımlar dıyeDemi diyorum ben haberde çevremde gördükçe ben sizi bir goz odada koynumda büyütüyorum siz bakalım bize bakcanizmi gelcenizmi hasta olsak bir göz odanızı acicanizmi diye gerçekten tuaf yha herseyleri olsun eksiksiz gelecek olsun diye uğraşıp hasta olduklarında Geceleri uykusuz bebekken gazları dişleri derken yürümeye başladıgi zaman düşüp kalkmaklari onları ayri bırakıp da hic dışarıya bile çıkmadım bunca sene ne biliyim gerçekten öyledüşündükçe hiç büyümesin ler diyorum
Benim balenli korse balen ne demekseBen termal korse aldım hem sıkmıyo hem iş yaparken cokzel terletıyo
Aynı ya. Üst tara doğurmamış gibi alt taraf kanguru kesesi gibi. Gerçi çatlaklar da var benim göbek deliğinin dört parmak üstüne kadarBildigin terbiyesizlik. Hsjsjsjjw benim göbek deligi ustundeki kismim sifirlandi ama gobek deliginin alti... ah o alt kisim... gulerken saga sola lık lık yapıyor, pit pit dolasiyor etrafta... bagimsizligini ilan etti.
Benim vardı zaten, 5 gün olan adetim 10 güne çıkmıştı artı adet dönemi arasında ağrı yapıyordu orta şiddetli. O yüzden hiç ama hiç sevemedim. Yatırım tavsiyesi değildir tabii belki sana iyi gelir, benimki hormonduzdu, hormonlu olanlar da adeti kısaltıyormuş vsAllahım korusun çıkart çıkart çekme. Sp. neden taktırmayacaksın? Ben mantıklı bulmuştum aslında ama jdjjd
Hahahshxhshah kızım işi eşime bıraktım bu sefer, bebeden önce spiral derdini ben çekiyordum, şimdi de kendi stres yapsın son anda kontrol etmek için kendiniBu İnternet fenomeni anne de yine hamile imiş, (kırkı çıkanlar yada çıkması yaklaşan anneler kendini hormonların etkisi ile belli ediyor bugünherkes kocalarını özledi ise sonumuz böyle olsun bilinçli olarak istemiyorsanız korunmayı unutmayın )
Allah gonlune gore versın bacım. Ben annesız tek basıma buyudum o yuzden cok cocuk ostedım ve kendım buyutuyorum. Bırakamıyorum. 12 yasında okuldan her eve geldıgınde bnı gorur. Bırakamıyorum. Benım yasadıgımı yasamasınlar dıye
Gerekirse bır tane eksık alırım bır seylerını ama yasadıgımı yasatmayayım
Bu İnternet fenomeni anne de yine hamile imiş, (kırkı çıkanlar yada çıkması yaklaşan anneler kendini hormonların etkisi ile belli ediyor bugünherkes kocalarını özledi ise sonumuz böyle olsun bilinçli olarak istemiyorsanız korunmayı unutmayın )
Buna yetısemeyız. Hunileri takarız garantı
Demi diyorum ben haberde çevremde gördükçe ben sizi bir goz odada koynumda büyütüyorum siz bakalım bize bakcanizmi gelcenizmi hasta olsak bir göz odanızı acicanizmi diye gerçekten tuaf yha herseyleri olsun eksiksiz gelecek olsun diye uğraşıp hasta olduklarında Geceleri uykusuz bebekken gazları dişleri derken yürümeye başladıgi zaman düşüp kalkmaklari onları ayri bırakıp da hic dışarıya bile çıkmadım bunca sene ne biliyim gerçekten öyledüşündükçe hiç büyümesin ler diyorum
Su bdv de kaynana ıvır zıvır konusu gorunce yazasım gelıyor. Sız bızle mı buyuttunuz gelın hanımlar dıye
Vala ugras dıdın onlar ıse bı araayıp sormasın
Hahahshxhshah kızım işi eşime bıraktım bu sefer, bebeden önce spiral derdini ben çekiyordum, şimdi de kendi stres yapsın son anda kontrol etmek için kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?