- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.579
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.841
Bunları devlet karşılamıyor değil mi?Rota ve menenjit asilarini doktorunuza recete ettirmezseniz aile hekimi vurdurmaz. Unutmayın :)
Bu neden takmamış hdjnd
Ben artık bunların pesınde koamaktan saracak vaktım kalmıyor kiAmin canım cümlemizin.
Mutlu olmak önemli böyle huzurluysan için rahatsa en doğrusunu yapıyorsun
Bence alınan yapılan şeyler değil de ben mesela evde yapamıyorum. 3. Günden sonra kocama sarıyorum kendime sarıyorum alışmamışım. Biraz işkoliğim. Kendimi mutlu hissettiğim için çalışırken ondan istiyorum çalışmayı ve kariyeri maddiyat değil aslında önceliğim. Kişisel tatmin.
Ya bırını gordum de kaynansını bır hafta idare edemıyor aonra dondum kendıme baktımKdjdjjdjdkdj anam anam anam
Sen tam bir erkek anasısın maşallah
Kızım belki adet olmicam bir sene falan alla allaSana 2024 …. Anası grubu hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım kirkmi çıkardık Candan can mi belli değilSefikacim kirkiniz cikmis sizinn hayirli ugurlu olsuninsallah kirkla birlikte gazlar, aglamalar, ikinmalar hepsi uçup gitsin
Adet olmasan bıle hamile kalınıyorKızım belki adet olmicam bir sene falan alla alla
Aynı. Daha yeni uyudu tam saat 2den beri. Bizim de mama ye kus em kus tekrar em kus anca uyudu. Bizimki daha gazlanamadan çıkarıyor yediklerini :)) bazen mememde süt kalmamış oluyor artık kusup acıktığında, mama da vermiş olduğum için mecbur oyalamakla uğraşıyoruz en az bir saat falan düşün.Gündüz saat 2’den şu saate kadar yeni uyudu, kafayı yemek üzereyim bebeğimin huyu suyu değişti birden ne süt içebildi ne de uyuyabildi ıkınmaktanUmarım devamlı hale gelmez bu durum yoksa üzüntüden kahrolurum
Sesi acaba ondan mı diyorsun. Bilemedim yha sesi catallasti yüzünde kabarcık var ağlıyor zorla emiyor gündüz geceleri iyiBen bunun için bugün gastroenterolojiye gittim artık emziremiyorum bilene alerji dedi süt diyetine girdim daha alerji bölümüne gidicem testler için ne zormuş ağlarken artık gözünden yaş geliyor
Arkadaşlar cehalet mutluluktur lütfen bırakın bu bilgileri bilmeden hayattan zevk alayım azcıkAdet olmasan bıle hamile kalınıyorkarambole gelmeyın
Spiral bana da olmuyor. Tugba ekıncı sarkısına devamArkadaşlar cehalet mutluluktur lütfen bırakın bu bilgileri bilmeden hayattan zevk alayım azcık
Valla baktık çok zorlanıyoruz hormon bantı mı ne onu denerim ama spiral bana olmuyor. Sen spiral mi takacaksın?
Benim hep bir nohut yutmuş solucan gibi bir çıkıntı vardı ama böyle değildi. Bir kaç aya zaten kış, eğer yaza giriyor olsaydık şuan google da araştırıyor olurdum hangi hareketleri yapmam gerektiğini
Valla spiral taktırmicam, biz yapacağımızın en iyisini yapacağız, umarım kazaya kurban giden bir hamilelik gerçekleşmez
+1
önümüzdeki aylarda 2024 ….. anneleri grubuna dahil olma riski çık aklımdan da rahat bir keyif alayım hayattan 38843882 gün sonra
Rota ve menenjit asi programi kapsaminda olmadigi icin devlet odemiyor. Zaten bebeklere verilen neredeyse hiçbir ilaci devlet odemiyor. (Calpol, dolven, duphalac, augmentin, zinco vb ilaclar haric)Bunları devlet karşılamıyor değil mi?
Kuzum belki alerjidir karnı ağrıyordur bı git istersen yarın alerjiye gideceğim bendeSesi acaba ondan mı diyorsun. Bilemedim yha sesi catallasti yüzünde kabarcık var ağlıyor zorla emiyor gündüz geceleri iyi
Festimm sadece rota 1300 ile 1700 arası fiyat veren duydum, menenjit fiyatları hakkında bilgim yokBunları devlet karşılamıyor değil mi?
Kakası nasıl yapılışı sulu gibi köpüklü falan yapıyor. yanaklarında benekler var gündüz benim sitresimden ememiyor diye düşünüyorum geceleri yine emiyor ama ona gore emzik gibi bazen emiyo. Kakada kan daha hic görmedim ama bundan sonea daha detaylı takip edicem kusma yok öyle aman aman yanaklarından sızıyor alt almada gazda falan öyle aşırı da degil her zamanda değil hatta bilemedim yha ilk fırsatta olmadı götürcem yha bakayım bir kac gun dahadaKuzum belki alerjidir karnı ağrıyordur bı git istersen yarın alerjiye gideceğim bende
İkisinde de recete ettirmedim saglik ocagina asiyi alip gittim yaptilar. Prosedur nasil bilmiyorum ama bizim hemsire yapmisti oglumdaRota ve menenjit asilarini doktorunuza recete ettirmezseniz aile hekimi vurdurmaz. Unutmayın :)
İkisinde de recete ettirmedim saglik ocagina asiyi alip gittim yaptilar. Prosedur nasil bilmiyorum ama bizim hemsire yapmisti oglumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?