2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hasur husur vala bu yazdan tat alamadım hıc. Sevemedım
Bir ara doğumda sonraki ilk haftae pişik bile oldum yürürken canım yanardı allah ne pedi ne şeyi aman bir sene inşallah olmaz âdet alıştım böyle rahatlığa yha gelicne ben benlikten çıkarım derken ki pat geliyormus. Aman olduğu yerde durmaya devam etsin suanki sıkıntıdan âdeti hic hoşgörülü bir şekilde karşılayamam bu sitresle zaten adette sürmez insanda

Vla aynn ole. Tuvalete gitmeyi unutuyom otekını hıc cekemem

Vla aynn ole. Tuvalete gitmeyi unutuyom otekını hıc cekemem
Ayy gerçekten unutmayı bırak varken bile gidemiyorum bebekten zaman bulup kendimi arka plana çocukları on plana koydum su ara öyle yaşamaya devam ke .. esim gelince direk koştur koştur banyoya bir girişim birde çıkışta ki tüy gibi hissettiğim an var. Gun ici de durduğu sürece hemen atıyorum kendimj yazında rahat rahat yikanamzsam kışın hiç keyif alamam bi banyom kaldı onuda elimden kaymasına izin vermem.. bes dk bakın kucakta deyip hoop

O yüzden kocası ne iş yapıyor diye sordum
Ama bakmaktan ziyade o kadar hamilelik o kadar çocuk doğurmak uuu.

Maşallah

Bu ara kayınvalidelere çok doluyum. Hiçbirine hak veremicem kim bilir naptı geline hdjdjdj

Kızlar sling kullanan var mı? Alsam mı şuan almaya karar verdim çünkü bu bebe kucaktan aşağı indiği an ağlıyor. Kanguru aldık ama hesap edemedim şimdilik oturtulmayacağını, yenidoğan adaptörü de yok. O yüzden slingde en azından yan yatar göğsümde bari elim kolum rahat eder diye düşündüm

Bende istiyorum ama kanguru kaç aydan sonra kullanılıyor sling bilemedim

İlays aldım harika aşırı memnunum. Biraz kalın ama bundan sonra pek terletmez. Sorun barsa yanıtlayabilirim ben öneririm

Keyuf mı oda ne unuttumda kendılerını

Köpüklu sümüksü bizde de yarın söyleyeceğim doktora akşam oldun mu ememiyor karın ağrısından sabah 5 kadar evin içinde dolanıyoruz

O yüzden kocası ne iş yapıyor diye sordum
Ama bakmaktan ziyade o kadar hamilelik o kadar çocuk doğurmak uuu.

Maşallah

Bu ara kayınvalidelere çok doluyum. Hiçbirine hak veremicem kim bilir naptı geline hdjdjdj
Bende benımkıne doluyum ama takamıycam. Tecrubeme dayanayarak soyluyorum tekken bebek bakmak cocuk buyutmek daha rahat. Dogruyu yanlısı kendın kafan agrımadan buluyon. Obur turlu herkeste bır fıkır

Kanguru daha rahat sanki ya. O sling baktım baktım ben onu dolayana kadar bebek aglar zaten zor geldı bana

İlays aldım harika aşırı memnunum. Biraz kalın ama bundan sonra pek terletmez. Sorun barsa yanıtlayabilirim ben öneririm
Valla işte her işi göreyim dedim bari kucağımda dursun. Ev içinde çok kullanılıyo mu? Sen kanguru yerine mi tercih ettin? Otururken rahat mı? Sorularım bitti tşk
Kanguru daha rahat sanki ya. O sling baktım baktım ben onu dolayana kadar bebek aglar zaten zor geldı bana
Ama kanguru 6 aydan önce kullanılmıyor işte oturmaması gerek ya bebeğin.

Bizimki 8 gündür yapmıyor bugün aylık kontrolü vardı fitil yaptılar umarım bundan sonra düzene girer. Gaz yapsa seviniyoruz şimdi de kaka yapsın her şey batsın ama yapsın modundayım.

Bunlar bzıım gıbı tek mı buyutuyor acaba

Kuzum ben bir videosuna denk gelmiştim yine temizlikte Bile yardımcısı yoktu bayanım, çocuklarına da kendi bakıyordu (çağla şikelin sabah programında denk gelmiştim, birde sunucu sorular sormuştu bunlara çocuklarla ilgili adam bile tüm sorulara dogru yanıt verdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…