- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.861
Bir ara doğumda sonraki ilk haftae pişik bile oldum yürürken canım yanardı allah ne pedi ne şeyi aman bir sene inşallah olmaz âdet alıştım böyle rahatlığa yha gelicne ben benlikten çıkarım derken ki pat geliyormus. Aman olduğu yerde durmaya devam etsin suanki sıkıntıdan âdeti hic hoşgörülü bir şekilde karşılayamam bu sitresle zaten adette sürmez insandaHasur husur vala bu yazdan tat alamadım hıc. Sevemedım
Prosedur o sekildedir belki bilmiyorum bende acikcasiBizim aile hekimi recete gormeden uygulamiyor. Acaba bizimki fazla mi pimpirikli, neyse onlem olarak yazmis olayim o vakit.
Vla aynn ole. Tuvalete gitmeyi unutuyom otekını hıc cekememBir ara doğumda sonraki ilk haftae pişik bile oldum yürürken canım yanardı allah ne pedi ne şeyi aman bir sene inşallah olmaz âdet alıştım böyle rahatlığa yha gelicne ben benlikten çıkarım derken ki pat geliyormus. Aman olduğu yerde durmaya devam etsin suanki sıkıntıdan âdeti hic hoşgörülü bir şekilde karşılayamam bu sitresle zaten adette sürmez insanda
Ayy gerçekten unutmayı bırak varken bile gidemiyorum bebekten zaman bulup kendimi arka plana çocukları on plana koydum su ara öyle yaşamaya devam ke .. esim gelince direk koştur koştur banyoya bir girişim birde çıkışta ki tüy gibi hissettiğim an var. Gun ici de durduğu sürece hemen atıyorum kendimj yazında rahat rahat yikanamzsam kışın hiç keyif alamam bi banyom kaldı onuda elimden kaymasına izin vermem.. bes dk bakın kucakta deyip hoopVla aynn ole. Tuvalete gitmeyi unutuyom otekını hıc cekemem
Bunlar bzıım gıbı tek mı buyutuyor acaba
Ben artık bunların pesınde koamaktan saracak vaktım kalmıyor kiyemesı içmesi gıymesı okulu dersı evı temızlıgı bebesı vala sayarken bıle yoruluyom
Ya bırını gordum de kaynansını bır hafta idare edemıyor aonra dondum kendıme baktım
Ugras dıdın 1 haftacık torun seveme
Halbukı araları ıyıymıs kaynana karısmazzmıs etlıye sutluye. Yanunda rahat otıramıycam dıye ıstemıyo
Ben gelınlerıme yayılın kız nolcek derım isterler
Doktorumuz bir yaptır dedi rota ağızdan olduğu için bilmiyorum ücretleri konusunda fikriniz varmi2 ay asısı agrılı olabılıyo. Mumkunse rotayı dıger asılara denk getormeyın
İnşallah bir şey olmaz ya kimseyeİnşallah, ben şimdiden tedirgin oldum ya
Bende istiyorum ama kanguru kaç aydan sonra kullanılıyor sling bilemedimKızlar sling kullanan var mı? Alsam mı şuan almaya karar verdim çünkü bu bebe kucaktan aşağı indiği an ağlıyor. Kanguru aldık ama hesap edemedim şimdilik oturtulmayacağını, yenidoğan adaptörü de yok. O yüzden slingde en azından yan yatar göğsümde bari elim kolum rahat eder diye düşündüm
Kızlar sling kullanan var mı? Alsam mı şuan almaya karar verdim çünkü bu bebe kucaktan aşağı indiği an ağlıyor. Kanguru aldık ama hesap edemedim şimdilik oturtulmayacağını, yenidoğan adaptörü de yok. O yüzden slingde en azından yan yatar göğsümde bari elim kolum rahat eder diye düşündüm
Kızım belki adet olmicam bir sene falan alla alla
Keyuf mı oda ne unuttumda kendılerınıAyy gerçekten unutmayı bırak varken bile gidemiyorum bebekten zaman bulup kendimi arka plana çocukları on plana koydum su ara öyle yaşamaya devam ke .. esim gelince direk koştur koştur banyoya bir girişim birde çıkışta ki tüy gibi hissettiğim an var. Gun ici de durduğu sürece hemen atıyorum kendimj yazında rahat rahat yikanamzsam kışın hiç keyif alamam bi banyom kaldı onuda elimden kaymasına izin vermem.. bes dk bakın kucakta deyip hoop
Köpüklu sümüksü bizde de yarın söyleyeceğim doktora akşam oldun mu ememiyor karın ağrısından sabah 5 kadar evin içinde dolanıyoruzKakası nasıl yapılışı sulu gibi köpüklü falan yapıyor. yanaklarında benekler var gündüz benim sitresimden ememiyor diye düşünüyorum geceleri yine emiyor ama ona gore emzik gibi bazen emiyo. Kakada kan daha hic görmedim ama bundan sonea daha detaylı takip edicem kusma yok öyle aman aman yanaklarından sızıyor alt almada gazda falan öyle aşırı da degil her zamanda değil hatta bilemedim yha ilk fırsatta olmadı götürcem yha bakayım bir kac gun dahada
Bende benımkıne doluyum ama takamıycam. Tecrubeme dayanayarak soyluyorum tekken bebek bakmak cocuk buyutmek daha rahat. Dogruyu yanlısı kendın kafan agrımadan buluyon. Obur turlu herkeste bır fıkırO yüzden kocası ne iş yapıyor diye sordum
Ama bakmaktan ziyade o kadar hamilelik o kadar çocuk doğurmak uuu.
Maşallah
Bu ara kayınvalidelere çok doluyum. Hiçbirine hak veremicem kim bilir naptı geline hdjdjdj
2bin civarı dıyorlar. Ben yaptırmayı dusunmuyorum suanDoktorumuz bir yaptır dedi rota ağızdan olduğu için bilmiyorum ücretleri konusunda fikriniz varmi
Kanguru daha rahat sanki ya. O sling baktım baktım ben onu dolayana kadar bebek aglar zaten zor geldı banaKızlar sling kullanan var mı? Alsam mı şuan almaya karar verdim çünkü bu bebe kucaktan aşağı indiği an ağlıyor. Kanguru aldık ama hesap edemedim şimdilik oturtulmayacağını, yenidoğan adaptörü de yok. O yüzden slingde en azından yan yatar göğsümde bari elim kolum rahat eder diye düşündüm
Valla işte her işi göreyim dedim bari kucağımda dursun. Ev içinde çok kullanılıyo mu? Sen kanguru yerine mi tercih ettin? Otururken rahat mı? Sorularım bitti tşkİlays aldım harika aşırı memnunum. Biraz kalın ama bundan sonra pek terletmez. Sorun barsa yanıtlayabilirim ben öneririm
Ama kanguru 6 aydan önce kullanılmıyor işte oturmaması gerek ya bebeğin.Kanguru daha rahat sanki ya. O sling baktım baktım ben onu dolayana kadar bebek aglar zaten zor geldı bana
Ben yaptıracağım 2 ve 4 ayda ozel aşılar liste eklim2bin civarı dıyorlar. Ben yaptırmayı dusunmuyorum suan
Bizimki 8 gündür yapmıyor bugün aylık kontrolü vardı fitil yaptılar umarım bundan sonra düzene girer. Gaz yapsa seviniyoruz şimdi de kaka yapsın her şey batsın ama yapsın modundayım.Kızlar bebeğim 3 gündür kakasını yapamıyor, gazdan ıkınıyor gazını çıkartıyoruz ama kaka yok. Doktoru aradık normal diyor ama kakasını düzenli yapabilen bebek bi anda yapamaz oldu neden olduğunu da bilmiyorum üsteliksürekli ıkınarak uyanıyor verimli uyuyamıyor hiç. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı acaba?
Bunlar bzıım gıbı tek mı buyutuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?