- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.881
En iyi örneği benimdir arkadaslar arasında. İtina ile devamlı hamile kalıyorum evlendiğimden beriKocaya bırakırsan canım korunma işlerini grubun kurucusu bile olabilirsin jdjdjjd
Ya bende ilays aldım. Sen kullan güzel deyince bi kere yapmayı denedm, bu nasıl birsey arkadasım cok zor ya hiç sıkıntılı işe gelemem, onu oraya dola onu oraya sok capraz yap bebeği tek basına al içine koymaya calıs.. kerem cıldırsın.. yardm cığlıkları imdatİlays aldım harika aşırı memnunum. Biraz kalın ama bundan sonra pek terletmez. Sorun barsa yanıtlayabilirim ben öneririm
Sabaha kadar uyumadı bizim ki , ama bugün kontroldr ondan değildir dedi doktorKızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız varsağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Zor gerçekten yha onların çektikleri bizim onlara karşı elimizden birşey gelmemesi üzüyor ne bileyimKöpüklu sümüksü bizde de yarın söyleyeceğim doktora akşam oldun mu ememiyor karın ağrısından sabah 5 kadar evin içinde dolanıyoruz
Vallaha arada bi yapıyorum kendime keyif tepsisi yoksa ben benlikten çıkarım,(keyif tepsisi dediğimde bana keyifse en çoğu elaya süt olsun tepsisiKeyuf mı oda ne unuttumda kendılerını
Salı günü yaptırdık bu aşıda herhangi bir şey olmaz 2.ay aşıları sıkıntı dedi hemşire her zaman ki huzursuzluk ve kolikliğini yaptıKızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız varsağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Ohh sefan olsun. Bende yapıcamda okul telasım basladı sıra gelmıyoVallaha arada bi yapıyorum kendime keyif tepsisi yoksa ben benlikten çıkarım,(keyif tepsisi dediğimde bana keyifse en çoğu elaya süt olsun tepsisi)
Oturmayıp yan yatırabıldıgın sekValla işte her işi göreyim dedim bari kucağımda dursun. Ev içinde çok kullanılıyo mu? Sen kanguru yerine mi tercih ettin? Otururken rahat mı? Sorularım bitti tşk
Ama kanguru 6 aydan önce kullanılmıyor işte oturmaması gerek ya bebeğin.
Bızım kocalar 5 dakka tuttuk mu baktık sanıyor. Kendın bakarsın ama uykusuz ve yorgunlukla boyle bakım makım nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bnde kendım bakıyorum ama goz altlarım şiş şişKuzum ben bir videosuna denk gelmiştim yine temizlikte Bile yardımcısı yoktu bayanım, çocuklarına da kendi bakıyordu(çağla şikelin sabah programında denk gelmiştim, birde sunucu sorular sormuştu bunlara çocuklarla ilgili adam bile tüm sorulara dogru yanıt verdi)
Benım gıbı yapıp eslerı kovuyoruzEki Görüntüle 3297370
2 den beri süregelen emzir altını değiş gaz cıkar salla uyansın sonra aynıları tekrarla modundan an itibari ile çıkıyorum inşallahallahımm uyanmasn nolr amin gündüz 3 saat uyanık durması koymuyorda gece yanı basımda eşim horıl horul uyurken benim pişpiş yapan kadını dinlemem hoş olmuyöör
Ayyy su okul açılsın da biraz oylet bi düzene oturturum herşeyi inşallah benim oğlan teknoloji canavarı kizda ondan geriye kalmıyor oyun oynarken sanki içindeymiş gibi oynuyorlar bebekde tam dalamiyo en güzel zamanımız bebekle geceleriOhh sefan olsun. Bende yapıcamda okul telasım basladı sıra gelmıyo
O tutmayida ya oturdukları yerden yada yattiklari yerden yapıyorlar bebek dahada bi pint oluyor onun o huyuna ben birdan baska ile gidilrbilecek kadar evin içinde adim atip gezdirken tut bi wc yapayım diyorum daha kapıdan çıkmadan başlıyor kalk kalk oturduk yerden bende bakarım diyorum sonra ben donunce al hu durmuyor ağlıyor susmadı hiç diyo eee ben napam len diyom ben bütün gün bu halde ve yemek Çamaşır cocukalar bulaşık ve evle uğraşıyorum sen ne sandın diyom anlıyor benide napsjn adamOturmayıp yan yatırabıldıgın sek
Bızım kocalar 5 dakka tuttuk mu baktık sanıyor. Kendın bakarsın ama uykusuz ve yorgunlukla boyle bakım makım nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bnde kendım bakıyorum ama goz altlarım şiş şiş
Buyuyolar cok cabuk. Evde onlarla olmuyor hıc. Hep bır hengame varAyyy su okul açılsın da biraz oylet bi düzene oturturum herşeyi inşallah benim oğlan teknoloji canavarı kizda ondan geriye kalmıyor oyun oynarken sanki içindeymiş gibi oynuyorlar bebekde tam dalamiyo en güzel zamanımız bebekle geceleri. Bu sene fazla telaseye vermiycem okul için öğretmen liste vercek öyle alicam eşyalarını eksiklerini aldim bi deftere kaldı ilk seneki o heyecan kalmıyor artik nasip seneye kızımda yasamayat o unuttuğumuz duyguyu seneye anasıfi çağında olucakta kiz hala gozumde bebek gibi gonderesim yok
O tutmayida ya oturdukları yerden yada yattiklari yerden yapıyorlar bebek dahada bi pint oluyor onun o huyuna ben birdan baska ile gidilrbilecek kadar evin içinde adim atip gezdirken tut bi wc yapayım diyorum daha kapıdan çıkmadan başlıyor kalk kalk oturduk yerden bende bakarım diyorum sonra ben donunce al hu durmuyor ağlıyor susmadı hiç diyo eee ben napam len diyom ben bütün gün bu halde ve yemek Çamaşır cocukalar bulaşık ve evle uğraşıyorum sen ne sandın diyom anlıyor benide napsjn adamçocukta beni gördükçe bana alıştı hep durmuyor anca biraz büyücek de oyle olmuştu durcak babada ahhaha
Sen o moddan cikarken biz girmisiz sanirimEki Görüntüle 3297370
2 den beri süregelen emzir altını değiş gaz cıkar salla uyansın sonra aynıları tekrarla modundan an itibari ile çıkıyorum inşallahallahımm uyanmasn nolr amin gündüz 3 saat uyanık durması koymuyorda gece yanı basımda eşim horıl horul uyurken benim pişpiş yapan kadını dinlemem hoş olmuyöör
Bıyıklarını kestirirz ahahha evde akillanmaya anne baba tnaimaya başladıği zaman bende Bol bol resmini gösteririm ahhahaha görünce unutmaz babasıBu seferde hıc gıtmıycek babalara. Bakıo bakıp yuzlerıne kım bu yabancı bıyıklı dıcekler bu gıdışle
Hemdene hengame şakasi makası baskada allah yokluklarini acılarını yaşatmasın. Herşeye herturlu katlanıyor anne baba YüreğiBuyuyolar cok cabuk. Evde onlarla olmuyor hıc. Hep bır hengame var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?