2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kocaya bırakırsan canım korunma işlerini grubun kurucusu bile olabilirsin jdjdjjd
En iyi örneği benimdir arkadaslar arasında. İtina ile devamlı hamile kalıyorum evlendiğimden beri korunsana demi. Yok kocaya güveniyoruz ama bu sefer yemezler doğum kontrole baslıcam arkadasm artık hamile kalmadan viraz zaman geçirmek istiyorm

İlays aldım harika aşırı memnunum. Biraz kalın ama bundan sonra pek terletmez. Sorun barsa yanıtlayabilirim ben öneririm
Ya bende ilays aldım. Sen kullan güzel deyince bi kere yapmayı denedm, bu nasıl birsey arkadasım cok zor ya hiç sıkıntılı işe gelemem, onu oraya dola onu oraya sok capraz yap bebeği tek basına al içine koymaya calıs.. kerem cıldırsın.. yardm cığlıkları imdat

Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız var sağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi

2 den beri süregelen emzir altını değiş gaz cıkar salla uyansın sonra aynıları tekrarla modundan an itibari ile çıkıyorum inşallah allahımm uyanmasn nolr amin gündüz 3 saat uyanık durması koymuyorda gece yanı basımda eşim horıl horul uyurken benim pişpiş yapan kadını dinlemem hoş olmuyöör

Köpüklu sümüksü bizde de yarın söyleyeceğim doktora akşam oldun mu ememiyor karın ağrısından sabah 5 kadar evin içinde dolanıyoruz
Zor gerçekten yha onların çektikleri bizim onlara karşı elimizden birşey gelmemesi üzüyor ne bileyim

Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız var sağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Salı günü yaptırdık bu aşıda herhangi bir şey olmaz 2.ay aşıları sıkıntı dedi hemşire her zaman ki huzursuzluk ve kolikliğini yaptı

Oturmayıp yan yatırabıldıgın sek
Bızım kocalar 5 dakka tuttuk mu baktık sanıyor. Kendın bakarsın ama uykusuz ve yorgunlukla boyle bakım makım nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bnde kendım bakıyorum ama goz altlarım şiş şiş

Benım gıbı yapıp eslerı kovuyoruz
Cok horluyosun bebek uyumuyo dıye kovdum 40 cıkınca belkı gerı cagırırum. Ben uyuyamıyorsam oda rahat uyunasın

Ohh sefan olsun. Bende yapıcamda okul telasım basladı sıra gelmıyo
Ayyy su okul açılsın da biraz oylet bi düzene oturturum herşeyi inşallah benim oğlan teknoloji canavarı kizda ondan geriye kalmıyor oyun oynarken sanki içindeymiş gibi oynuyorlar bebekde tam dalamiyo en güzel zamanımız bebekle geceleri . Bu sene fazla telaseye vermiycem okul için öğretmen liste vercek öyle alicam eşyalarını eksiklerini aldim bi deftere kaldı ilk seneki o heyecan kalmıyor artik nasip seneye kızımda yasamayat o unuttuğumuz duyguyu seneye anasıfi çağında olucakta kiz hala gozumde bebek gibi gonderesim yok

O tutmayida ya oturdukları yerden yada yattiklari yerden yapıyorlar bebek dahada bi pint oluyor onun o huyuna ben birdan baska ile gidilrbilecek kadar evin içinde adim atip gezdirken tut bi wc yapayım diyorum daha kapıdan çıkmadan başlıyor kalk kalk oturduk yerden bende bakarım diyorum sonra ben donunce al hu durmuyor ağlıyor susmadı hiç diyo eee ben napam len diyom ben bütün gün bu halde ve yemek Çamaşır cocukalar bulaşık ve evle uğraşıyorum sen ne sandın diyom anlıyor benide napsjn adam çocukta beni gördükçe bana alıştı hep durmuyor anca biraz büyücek de oyle olmuştu durcak babada ahhaha

Buyuyolar cok cabuk. Evde onlarla olmuyor hıc. Hep bır hengame var

Bu seferde hıc gıtmıycek babalara. Bakıo bakıp yuzlerıne kım bu yabancı bıyıklı dıcekler bu gıdışle

Sen o moddan cikarken biz girmisiz sanirim butun gece ikindi da ikindi. 6 gundur yapmadigi kakayi yapmayi basardi gece gece
Beybimmm belki pispis sesi uyku yapiyordur senin kocanda bu gece bebek sesi dinlet bakalim yine uyuyacak mi

Arkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar

Bu seferde hıc gıtmıycek babalara. Bakıo bakıp yuzlerıne kım bu yabancı bıyıklı dıcekler bu gıdışle
Bıyıklarını kestirirz ahahha evde akillanmaya anne baba tnaimaya başladıği zaman bende Bol bol resmini gösteririm ahhahaha görünce unutmaz babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…