- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.901
Ağlama huzursuzluk oyle ateş falan birşeyde olmadı canım bizdeKızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız varsağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Bıyıklarını kestirirz ahahha evde akillanmaya anne baba tnaimaya başladıği zaman bende Bol bol resmini gösteririm ahhahaha görünce unutmaz babası
Vla oyle. Yoruluyoz edıyız ama bı gulınce dunya unutuluyıHemdene hengame şakasi makası baskada allah yokluklarini acılarını yaşatmasın. Herşeye herturlu katlanıyor anne baba Yüreği
Biz dün olduk canım. Hiç bir yan etkisi olmadı. Ebede bu aşıdan bişey olmaz demişti zaten. 2. Ay sonunda verem aşısı varmışcanlo aşı olduğundan o biraz ateş felan yapabiliyormuşKızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız varsağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Verem asısı kolda şişlikte yapıyor, kabuk baglayabılıyor bırdr ellemmek lazım orayı ve her ebe soylemıyor ama cocuk doktoru ılk cocugumda tempıhlemişti asıdan sonra 2 saat gcemeden sakın ates dusurucu vermeyın etkı azaltıyo dıye. Aklınızda bulunsun. Verem asısından sonrada banyo yaptırtmıyorlardı bır ıkı gun orayı ıslatmayın dıyorlardı ama hersey degısıyor tabıBiz dün olduk canım. Hiç bir yan etkisi olmadı. Ebede bu aşıdan bişey olmaz demişti zaten. 2. Ay sonunda verem aşısı varmışcanlo aşı olduğundan o biraz ateş felan yapabiliyormuş
bizim de dun sağlık ocağında 54 çıktı canım normal bence seninkideMuzlar 1. Ayın sonunda bebeğinizin boyu kaç cm? Benimki 53 cm çıktı acaba az mı diye düşünüyorum
Bızım 56 boy 5 te kılo cıktı. Ama her bebişin farkı olur. Dogum boyı kılosuda etkıler onuMuzlar 1. Ayın sonunda bebeğinizin boyu kaç cm? Benimki 53 cm çıktı acaba az mı diye düşünüyorum
Bnde kraftın kangurusu var. Oturuyo gıbı durmuyo baya asagı dogru sallanıyor. Suan degıl ama 1 aya kullanmaya baslarım. Ötekı cocuklarımdada kullnmıstım cok rahat tak cıkar yapıyordumKızlar ben de kanguru almak istiyordum 2 aylık olunca yani 1 aynsonra falan şehir dışına çıkacağız uçağa bineceğiz havaalakinda taşıması avutmasi kolaybolur diye. Kanguru olmaz mı sizce var mı marka önerisi falN olan
Kac cm dogduguna göre degisir canım. Bizimki 3 hafta erken geldigi icin 47 cm dogmustu, 1 aylikken 52 cm geldi anca. Baskalariyla degil de dogdugu boyuyla kiyaslamak daha dogru olurMuzlar 1. Ayın sonunda bebeğinizin boyu kaç cm? Benimki 53 cm çıktı acaba az mı diye düşünüyorum
1 ay asilarini yaptirirken hemsire, asidan onceki gece banyo yaptirip getirirsin, cunku 2. Ay asilarindan sonra 3 gün yikamayacaksin dedi. İyi oldu yazdigin canim belki bilgi verilmeyen olmustur. Cocuklarimiz kokmasin bu sicaklardaVerem asısı kolda şişlikte yapıyor, kabuk baglayabılıyor bırdr ellemmek lazım orayı ve her ebe soylemıyor ama cocuk doktoru ılk cocugumda tempıhlemişti asıdan sonra 2 saat gcemeden sakın ates dusurucu vermeyın etkı azaltıyo dıye. Aklınızda bulunsun. Verem asısından sonrada banyo yaptırtmıyorlardı bır ıkı gun orayı ıslatmayın dıyorlardı ama hersey degısıyor tabı
Bazen verılmıyor yada unutuluyor son anda asıdan sonra denebılıyor. Artık 3,4 gun kolunu sokmadan boynunu faln sılıp yıkıcaz heralde1 ay asilarini yaptirirken hemsire, asidan onceki gece banyo yaptirip getirirsin, cunku 2. Ay asilarindan sonra 3 gün yikamayacaksin dedi. İyi oldu yazdigin canim belki bilgi verilmeyen olmustur. Cocuklarimiz kokmasin bu sicaklarda
Ben de almak istiyorum canım bakayım kaftan. 2 aylık olduğunda sorun olmaz insaallahBnde kraftın kangurusu var. Oturuyo gıbı durmuyo baya asagı dogru sallanıyor. Suan degıl ama 1 aya kullanmaya baslarım. Ötekı cocuklarımdada kullnmıstım cok rahat tak cıkar yapıyordum
Eceee ben mi kaçırdım senin ilk bebek değil miydi, önceden hamile kalmış mıydınEn iyi örneği benimdir arkadaslar arasında. İtina ile devamlı hamile kalıyorum evlendiğimden berikorunsana demi. Yok kocaya güveniyoruz ama bu sefer yemezler doğum kontrole baslıcam arkadasm artık hamile kalmadan viraz zaman geçirmek istiyorm
Benimki de 1 kilo almış, boyu da 53cm olmuş yani 1cm boyu uzamış normal yaniMuzlar 1. Ayın sonunda bebeğinizin boyu kaç cm? Benimki 53 cm çıktı acaba az mı diye düşünüyorum
Aynen joseinin dediği gibi doğduğu boyuyla kıyaslamak doğru olan. Bizimki de 1 aylıkkken 58cm 4700dü kilo. Ama zaten 52 cm 3300 doğmuştuKac cm dogduguna göre degisir canım. Bizimki 3 hafta erken geldigi icin 47 cm dogmustu, 1 aylikken 52 cm geldi anca. Baskalariyla degil de dogdugu boyuyla kiyaslamak daha dogru olur
Ah ne güzel sonu güzel olmus amaa, kerem kakasını yapınca cok seviniyorım ben oh diyorum sanki ben yaptımSen o moddan cikarken biz girmisiz sanirimbutun gece ikindi da ikindi. 6 gundur yapmadigi kakayi yapmayi basardi gece gece
Beybimmm belki pispis sesi uyku yapiyordur senin kocandabu gece bebek sesi dinlet bakalim yine uyuyacak mi
Doğan ilk bebeğim kerem canım, ondan önce düşüğüm oldu malesef.. 2 senedir evliyim zaten 2 senedir de hamile kalıyorum.. ondan biraz ara şartEceee ben mi kaçırdım senin ilk bebek değil miydi, önceden hamile kalmış mıydınbirde ilk ay aşısı sıkıntılı geçmiyor, 2.ay aşıları sıkıntı
Benimki de 1 kilo almış, boyu da 53cm olmuş yani 1cm boyu uzamış normal yani
Evet bizde olduk bugun canım suanlık bi sıkıntımız olmadı şükürBiz dün olduk canım. Hiç bir yan etkisi olmadı. Ebede bu aşıdan bişey olmaz demişti zaten. 2. Ay sonunda verem aşısı varmışcanlo aşı olduğundan o biraz ateş felan yapabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?