2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız var sağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Ağlama huzursuzluk oyle ateş falan birşeyde olmadı canım bizde

Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız var sağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Biz dün olduk canım. Hiç bir yan etkisi olmadı. Ebede bu aşıdan bişey olmaz demişti zaten. 2. Ay sonunda verem aşısı varmışcanlo aşı olduğundan o biraz ateş felan yapabiliyormuş

Biz dün olduk canım. Hiç bir yan etkisi olmadı. Ebede bu aşıdan bişey olmaz demişti zaten. 2. Ay sonunda verem aşısı varmışcanlo aşı olduğundan o biraz ateş felan yapabiliyormuş
Verem asısı kolda şişlikte yapıyor, kabuk baglayabılıyor bırdr ellemmek lazım orayı ve her ebe soylemıyor ama cocuk doktoru ılk cocugumda tempıhlemişti asıdan sonra 2 saat gcemeden sakın ates dusurucu vermeyın etkı azaltıyo dıye. Aklınızda bulunsun. Verem asısından sonrada banyo yaptırtmıyorlardı bır ıkı gun orayı ıslatmayın dıyorlardı ama hersey degısıyor tabı

Agızdan verılem asılarda 1,2 saat kadar emzırmek ve emzık vermemk gerekiyor. Çocuk felcı asısı agızdan verılıyor. 6 ayda olması lazım

Kızlar ben de kanguru almak istiyordum 2 aylık olunca yani 1 aynsonra falan şehir dışına çıkacağız uçağa bineceğiz havaalakinda taşıması avutmasi kolaybolur diye. Kanguru olmaz mı sizce var mı marka önerisi falN olan

Bnde kraftın kangurusu var. Oturuyo gıbı durmuyo baya asagı dogru sallanıyor. Suan degıl ama 1 aya kullanmaya baslarım. Ötekı cocuklarımdada kullnmıstım cok rahat tak cıkar yapıyordum

1 ay asilarini yaptirirken hemsire, asidan onceki gece banyo yaptirip getirirsin, cunku 2. Ay asilarindan sonra 3 gün yikamayacaksin dedi. İyi oldu yazdigin canim belki bilgi verilmeyen olmustur. Cocuklarimiz kokmasin bu sicaklarda

1 ay asilarini yaptirirken hemsire, asidan onceki gece banyo yaptirip getirirsin, cunku 2. Ay asilarindan sonra 3 gün yikamayacaksin dedi. İyi oldu yazdigin canim belki bilgi verilmeyen olmustur. Cocuklarimiz kokmasin bu sicaklarda
Bazen verılmıyor yada unutuluyor son anda asıdan sonra denebılıyor. Artık 3,4 gun kolunu sokmadan boynunu faln sılıp yıkıcaz heralde

Bnde kraftın kangurusu var. Oturuyo gıbı durmuyo baya asagı dogru sallanıyor. Suan degıl ama 1 aya kullanmaya baslarım. Ötekı cocuklarımdada kullnmıstım cok rahat tak cıkar yapıyordum
Ben de almak istiyorum canım bakayım kaftan. 2 aylık olduğunda sorun olmaz insaallah

Eceee ben mi kaçırdım senin ilk bebek değil miydi, önceden hamile kalmış mıydın birde ilk ay aşısı sıkıntılı geçmiyor, 2.ay aşıları sıkıntı
Muzlar 1. Ayın sonunda bebeğinizin boyu kaç cm? Benimki 53 cm çıktı acaba az mı diye düşünüyorum
Benimki de 1 kilo almış, boyu da 53cm olmuş yani 1cm boyu uzamış normal yani

Kac cm dogduguna göre degisir canım. Bizimki 3 hafta erken geldigi icin 47 cm dogmustu, 1 aylikken 52 cm geldi anca. Baskalariyla degil de dogdugu boyuyla kiyaslamak daha dogru olur
Aynen joseinin dediği gibi doğduğu boyuyla kıyaslamak doğru olan. Bizimki de 1 aylıkkken 58cm 4700dü kilo. Ama zaten 52 cm 3300 doğmuştu

Sen o moddan cikarken biz girmisiz sanirim butun gece ikindi da ikindi. 6 gundur yapmadigi kakayi yapmayi basardi gece gece
Beybimmm belki pispis sesi uyku yapiyordur senin kocanda bu gece bebek sesi dinlet bakalim yine uyuyacak mi
Ah ne güzel sonu güzel olmus amaa, kerem kakasını yapınca cok seviniyorım ben oh diyorum sanki ben yaptım
Evet bebeğim valla biraz bebeği dinlese görcem onu sjldkfkf işe gidiyor die bulaşmıyorum ama yakında bulascam givi

Doğan ilk bebeğim kerem canım, ondan önce düşüğüm oldu malesef.. 2 senedir evliyim zaten 2 senedir de hamile kalıyorum.. ondan biraz ara şart
Evet olduk aşımızı suanlık bi sıkıntı yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…