- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #52.921
Ateş bizde de yok şükür ama mızmız cok geneeAğlama huzursuzluk oyle ateş falan birşeyde olmadı canım bizde
Aaaaa kıazz ayrımı yatıyorsun kocadanBenım gıbı yapıp eslerı kovuyoruz
Cok horluyosun bebek uyumuyo dıye kovdum 40 cıkınca belkı gerı cagırırum. Ben uyuyamıyorsam oda rahat uyunasın
Of şu 2. Ay aşısını herkes söyliyor gözüm korkuyoSalı günü yaptırdık bu aşıda herhangi bir şey olmaz 2.ay aşıları sıkıntı dedi hemşire her zaman ki huzursuzluk ve kolikliğini yaptı
Bizimkinlerin her zamanki kudurukluğu diyebilirmiyiz o zaman arkadasım?Sabaha kadar uyumadı bizim ki , ama bugün kontroldr ondan değildir dedi doktor
1 aylıkken bıle kullanan var yenıdogan için olanlara baktım netten. Cok sıkıcak 1,2 ay sonra kullnaılmıycak gıbı.Ben de almak istiyorum canım bakayım kaftan. 2 aylık olduğunda sorun olmaz insaallah
Çok horluyor ya bıde aşırı sıcak ev. Bebiş uyuyamıyor. Baba bazen cok fena kukruyo salondan bıle duyup kalkıyo korkup. Dıbındeykem sen dusun. Ya ben gıdıcektım yada oAaaaa kıazz ayrımı yatıyorsun kocadanben yapamam arkadasm fazla kocam köylüyüm
Bacım bu ışıklı hayatı sen seçmişsinKeyuf mı oda ne unuttumda kendılerını
Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız varsağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi
Aaaaa kıazz ayrımı yatıyorsun kocadanben yapamam arkadasm fazla kocam köylüyüm
Teknoloji bebeleri teyzesi bu devirden sonraki bebeler eskisi gibi degilki koy beşiğe Dursun nerdeee o günler ilk bebemde çok rahattım anam sonrakiler süründüruyo resmenBu agustos bebelerı cok huysuz cıktı ama bı okadarda akıllılar
Yarint kırkiniz da çıkıyor inşallah ondan sonraki kırklar hep daha güzel uysal ve sakin geçer canımVla oyle. Yoruluyoz edıyız ama bı gulınce dunya unutuluyı
O zaman 3 tane vuruluyordu galiba asi ondan biraz Zor geçebilir ağır gelirdir o vücuduna benceOf şu 2. Ay aşısını herkes söyliyor gözüm korkuyo
Ahahahhhh kalite miEvladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.
Çok tatlılar ya. Çokra huysuzlar.Yarint kırkiniz da çıkıyor inşallah ondan sonraki kırklar hep daha güzel uysal ve sakin geçer canım. Vallha o bir gülücüge öpücüğü gulen gözlere can kurban
Her gecen bebek daha bır kuduruk mı ne vala.Teknoloji bebeleri teyzesi bu devirden sonraki bebeler eskisi gibi degilki koy beşiğe Dursun nerdeee o günler ilk bebemde çok rahattım anam sonrakiler süründüruyo resmen
Vla oyle. Yoruluyoz edıyız ama bı gulınce dunya unutuluyı
Emzir öp kokla banyo gaz cıkarma seansı ıkı cıngırak sallama mızlama evde gezınme cok kalıtelı verımlı zamanlar.Evladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.
Ahahahhhh kalite migeçirdiğim en kalite anlar emzirdigim zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?