2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaaaa kıazz ayrımı yatıyorsun kocadan ben yapamam arkadasm fazla kocam köylüyüm
Çok horluyor ya bıde aşırı sıcak ev. Bebiş uyuyamıyor. Baba bazen cok fena kukruyo salondan bıle duyup kalkıyo korkup. Dıbındeykem sen dusun. Ya ben gıdıcektım yada o

Kızçelerr bizim bugun hepatit b aşımız var sağlık ocağına gidicezz. Aşıyı yaptıran analarım bi yan etki oldumu bebelerde yavrum huysuzlancak diye korkuyorum, zaten aksi

Zaten aksi bebeklerde bence bir etki olmuyor. Ben bulutta hiç yeni birşey farketmedim. Evladım diye demiyorum zaten hep ağlıyor ıkınıyor ve kaşları çatık. Değişmedi yani. Pamucuk bebişleri değiştiriyor olabilir ama ona birşey diyemicem

Bu agustos bebelerı cok huysuz cıktı ama bı okadarda akıllılar
Teknoloji bebeleri teyzesi bu devirden sonraki bebeler eskisi gibi degilki koy beşiğe Dursun nerdeee o günler ilk bebemde çok rahattım anam sonrakiler süründüruyo resmen

Vla oyle. Yoruluyoz edıyız ama bı gulınce dunya unutuluyı
Yarint kırkiniz da çıkıyor inşallah ondan sonraki kırklar hep daha güzel uysal ve sakin geçer canım . Vallha o bir gülücüge öpücüğü gulen gözlere can kurban

Evladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.

Teknoloji bebeleri teyzesi bu devirden sonraki bebeler eskisi gibi degilki koy beşiğe Dursun nerdeee o günler ilk bebemde çok rahattım anam sonrakiler süründüruyo resmen
Her gecen bebek daha bır kuduruk mı ne vala.
Sırf keyıften bıle bagırıyolar

Evladıyla kaliteli zaman geçirdiğini düşünen sevgili analar neler yapıyosunuz baba gikir verebilir misiniz? Ben sanki geçiremiyormuşum gibi hissedip üzülüyorum.
Emzir öp kokla banyo gaz cıkarma seansı ıkı cıngırak sallama mızlama evde gezınme cok kalıtelı verımlı zamanlar.
Benımkı yuzu koyun yatmayo sevmiyor ama artık ole yatıp durmasıda lazım. Kalite anlamıyor bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…